Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, το Viber κολλάει σε ολους οσους το εχουν βαλει ? Εγω εχω ακριβώς το ιδιο προβλημα που ειχα και στο Ν8. Οταν ξεκιναει το κινητο η εφαρμογη ανοίγει αλλά κολλάει και πρεπει να την κλεισω απο τον task manager και να την ανοιξω παλι ...

μια από τα ίδια :) μάλλον είναι γενικό πρόβλημα

Πράγματι, έχει αυτό το θέμα, αλλά μόνο όταν ενεργοποιείς τη συσκευή που είχες πριν κλειστή. Λίγα δευτερόλεπτα μετά που θα την ενεργοποιήσω, κλείνω το Viber από το task manager και το κινητό ανοίγει κανονικά. Κατά την διάρκεια όμως της λειτουργίας της συσκευής, δεν έχω προσέξει κανένα σκάλωμα, είτε έχω ανοιχτό το Viber είτε όχι.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέμα είναι ότι:

1. Θα ήθελα να έχω και φωνή και μηνύματα στην ίδια εφαρμογή

2. Απ' ότι διάβασα το WhatsApp τρέχει συνέχεια και θέλει πατέντες για να το τερματίσεις

1. Μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσεις.....

2. Την λύση σου την έδωσε ο moralas αν και η φιλοσοφία είναι να τρέχει συνεχώς ώστε να έχεις αμεσως τα μηνύματα. Θα διέκοπτες τη λειτουργία sms??? Κάτι παρόμοιο ζητάς......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πράγματι, έχει αυτό το θέμα, αλλά μόνο όταν ενεργοποιείς τη συσκευή που είχες πριν κλειστή. Λίγα δευτερόλεπτα μετά που θα την ενεργοποιήσω, κλείνω το Viber από το task manager και το κινητό ανοίγει κανονικά. Κατά την διάρκεια όμως της λειτουργίας της συσκευής, δεν έχω προσέξει κανένα σκάλωμα, είτε έχω ανοιχτό το Viber είτε όχι.

εισαι απο τους τυχερους.. εγω απλα το κατηργησα στο Ν8.. ειτε με την belle του lagoskon ειτε με την μαμισια, τα ιδια..ανοιγες κινητο και κολαγε,εκλεινα viber απο τασκ μανατζερ και ηταν μια χαρα... μονο με το viber κολουσε ετσι, και το παρατησα..και μαλιστα δοκιμασα και ρεσετ το κινητο να περασω μοοοονο αυτο να δω,ειναι τοσο βαρυ που απλα δε σηκωνει και αλλα μαζι? οχι απλα ειναι προβληματικη η εφαρμογη,κακογραμενη?δεν ξερω..ομως δεν ειναι αχρηστο το κινητο, αυτη το μπουκωνει ετσι

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

1. Μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσεις.....

2. Την λύση σου την έδωσε ο moralas αν και η φιλοσοφία είναι να τρέχει συνεχώς ώστε να έχεις αμεσως τα μηνύματα. Θα διέκοπτες τη λειτουργία sms??? Κάτι παρόμοιο ζητάς......

Το fring μέχρι τα Χριστούγεννα είχε και φωνή μαι μηνύματα. Και είπαν ότι μετά το ios και το android σειρά έχει το symbian. Τώρα αυτοί μπορούν να μιλήσουν/γράψουν μεταξύ τους ενώ εμείς μόνο από symbian σε symbian, μέχρι να πάρουμε το update.

Για το ότι τρέχει συνέχεια, καταλαβαίνω την λογική του αλλά στην περίπτωση μου δεν χρειάζεται. Το θέλω μόνο για εξωτερικό. Γιατί να χαλάω μπαταρία συνέχεια;

εισαι απο τους τυχερους.. εγω απλα το κατηργησα στο Ν8.. ειτε με την belle του lagoskon ειτε με την μαμισια, τα ιδια..ανοιγες κινητο και κολαγε,εκλεινα viber απο τασκ μανατζερ και ηταν μια χαρα... μονο με το viber κολουσε ετσι, και το παρατησα..και μαλιστα δοκιμασα και ρεσετ το κινητο να περασω μοοοονο αυτο να δω,ειναι τοσο βαρυ που απλα δε σηκωνει και αλλα μαζι? οχι απλα ειναι προβληματικη η εφαρμογη,κακογραμενη?δεν ξερω..ομως δεν ειναι αχρηστο το κινητο, αυτη το μπουκωνει ετσι

Πριν λίγες μέρες το εγκατέστησα και δεν έχω τέτοια προβλήματα. Στο startup την τερματίζει το KillMe αυτόματα και μετά αν το ανοίξω εγώ λειτουργεί χωρίς κολλήματα.

Πάντως είναι απίστευτα κακογραμμένο...

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Πριν λίγες μέρες το εγκατέστησα και δεν έχω τέτοια προβλήματα. Στο startup την τερματίζει το KillMe αυτόματα και μετά αν το ανοίξω εγώ λειτουργεί χωρίς κολλήματα.

Πάντως είναι απίστευτα κακογραμμένο...

α οκ, ετσι ξερω και γω.. αλλα δεν με ενδιαφερει να εχω μια εφαρμογη που για να λειτουργησει θα πρεπει να την "σκοτωνω" καθε φορα.. το θεμα ειναι να μην σου κανει τη ζωη δυσκολη!

ασε που εμενα κολαει και μεσα,στον καταλογο πχ και γενικα κατανταει τοσο δυσχρηστο, που μονο για σμσ δεν αξιζει. κρατας το whatsapp και τελος (εξαλλου οι πιο πολλοι εχουν κ τα 2, και αν δεν τα εχουν το ζητας απο εναν φιλο που μιλας πολυ)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Από το Q&A του Fring:

I have upgraded to the new version of fring, where are my old fring contacts?

The new version of fring syncs your contacts straight from your mobile device address book. To view and communicate with old and new fring contacts, simply add them to your mobile device address book by their mobile number and they will automatically appear as contacts in fring.

If you have fring contacts who haven't yet upgraded to the new version of fring, you will not be able to communicate with them.

If you have fring contacts who are using a Nokia (Symbian) device, a supported version will be available for them later this month.

Αν/όταν έρθει θα έχουμε πάλι sms κλήσεις και βιντεοκλήσεις σε ένα πρόγραμμα και θα πετάξω τελείως το viber

Edited by matersci

μηνύματα μέσω ίντερνετ, όπως τα viber, kik κλπ

Kαλημερα.Μονο για μυνηματα ειναι αυτη η εφαρμογη;Δεν ειναι και για κλησεις ετσι;Απλα δεν γινετε χρεωση μυνηματων;:confused:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Kαλημερα.Μονο για μυνηματα ειναι αυτη η εφαρμογη;Δεν ειναι και για κλησεις ετσι;Απλα δεν γινετε χρεωση μυνηματων;:confused:

το whatsapp μόνο μηνύματα. Το viber έχει και κλήσεις, αλλά όχι στο symbian. Ναι, η μόνη χρέωση είναι το ιντερνετ που καταναλώνει (αμελητέα χρήση)

Καμιά καλή εφαρμογή qr/ barcode reader για το 808 ξέρετε μήπως? Έψαξα λίγο αλλά για τις περισσότερες που βρήκα έχουν μειονεκτήματα. Ευχαριστώ.

Ντάξει, το βάλαμε το WhatsApp. Φαίνεται μια χαρά. Δύο ερωτήσεις μόνο:

• Στην αρχή όσο περίμενε να έρθει το μήνυμα επιβεβαίωσης έβγαλε κάτι "Free for the first year, then 1$ per year". Ισχύει ή ήταν διαφήμιση;
  • Πως την είπαμε την εφαρμογή που το κλείνει;

Ντάξει, το βάλαμε το WhatsApp. Φαίνεται μια χαρά. Δύο ερωτήσεις μόνο:

• Στην αρχή όσο περίμενε να έρθει το μήνυμα επιβεβαίωσης έβγαλε κάτι "Free for the first year, then 1$ per year". Ισχύει ή ήταν διαφήμιση;
  • Πως την είπαμε την εφαρμογή που το κλείνει;

Διάβασε μερικά μηνύματα πίσω, 16 για την ακρίβεια, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4510057#post4510057

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μετά από ένα update, με όνομα Nokia Maps Suite 2.0, η μνήμη C: έπεσε στα 84.6MBs.... :mad: Ένα φτιάχνει η Nokia, 10 χαλάει...
Huawei Nova 5T

Γεια σας παιδια! προσπαθω απο το betalabs να βαλω το swype οπως ειχα και παλιοτερα στο Ν8, αλλα στην ελληνικη γλωσσα οταν την κατεβαζω μου βγαζει σφαλμα και θελει υπογραφη, που μπορω να παω να την υπογραψω?

Μετά από ένα update, με όνομα Nokia Maps Suite 2.0, η μνήμη C: έπεσε στα 84.6MBs.... :mad: Ένα φτιάχνει η Nokia, 10 χαλάει...

Έχεις το Ν8 ? Αν ναι σου έχω 1-2- tips για να κερδίσεις μερικά mb στην μνημη.

H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip:

Γεια σας παιδια! προσπαθω απο το betalabs να βαλω το swype οπως ειχα και παλιοτερα στο Ν8, αλλα στην ελληνικη γλωσσα οταν την κατεβαζω μου βγαζει σφαλμα και θελει υπογραφη, που μπορω να παω να την υπογραψω?

Πλέον δεν μπορείς να υπογράψεις εφαρμογές. Γιατί δεν το hackάρεις;

Όπως; Όχι ότι έχουμε πρόβλημα χώρου αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Όπως; Όχι ότι έχουμε πρόβλημα χώρου αλλά ποτέ δε ξέρεις.

καλησπερα. ένας καλός και γρήγορος τρόπος για να κερδίσεις μερικα mb στην c είναι αυτος :)

καλησπερα. ένας καλός και γρήγορος τρόπος για να κερδίσεις μερικα mb στην c είναι αυτος :)

Από το link

I bring this great program to get more space in our devices deleting unnecessary language files

Με ένα αντίστοιχο πρόγραμμα το store και οι χάρτες έγιναν αγγλικοί και δεν επανέρχονται χωρίς φλασάρισμα. Αυτός απ' ότι βλέπω σε ρωτάει ποια γλώσσα να κρατήσει αλλά με την custom του lagoskon που ήδη έχει αφαιρέσει γλώσσες το κέρδος θα είναι μερικά kb

Από το link

Με ένα αντίστοιχο πρόγραμμα το store και οι χάρτες έγιναν αγγλικοί και δεν επανέρχονται χωρίς φλασάρισμα. Αυτός απ' ότι βλέπω σε ρωτάει ποια γλώσσα να κρατήσει αλλά με την custom του lagoskon που ήδη έχει αφαιρέσει γλώσσες το κέρδος θα είναι μερικά kb

Για να κρατήσεις αγγλικά κι ελληνικά επιλέγεις το r01 και r54. Δεν μπορώ να ξέρω ποιά ρομ "τρέχει" ο καθένας στο κινητό του:) Όποιος φοράει cfw μάλλον θα κερδίσει μερικά kb όπως λες. Ο lagoskon κι εγώ στα cfw που έχουμε κάνει έχουμε αφαιρέσει όλες τις γλώσσες.

Κέρδισες το ενδιαφέρον μου. :) Και αν γίνεται, χωρίς root ή hackάρισμα, γιατί δεν το έχω.. :O Ακόμα τουλάχιστον.

Huawei Nova 5T

Κέρδισες το ενδιαφέρον μου. :) Και αν γίνεται, χωρίς root ή hackάρισμα, γιατί δεν το έχω.. :O Ακόμα τουλάχιστον.

Βρε mr_47 λες και είσαι κάνας χθεσινός.... Άντε να διαβάσεις 5 λεπτά τον οδηγό και χωρίς άγχος ακολούθα βήμα βήμα και βάλτου lagoskon cfw να δεις ανάσταση.:)

Εισαι αρχοντας....γλιτωσα καμια 10ρια Mb...

Thank you man...!

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Τελικά για εφαρμογή μυνημάτων μέσω wifi/3g που λέγαμε πριν λίγο καιρό, είχα τη λύση μπροστά στα μάτια μου και δεν το χρησιμοποιούσα.

ebuddy xms και καθάρισα. Δωρεάν για πάντα (και όχι μόνο για τον πρώτο χρόνο) και ανοίγει/κλείνει όποτε θέλω εγώ.

Πλεόν μένει να βρούμε κάτι για κλήσεις. Το fring λέει ότι όπου να ναι βγάζει το update για symbian ενώ η viber που έστειλα email μου απάντησε ότι δεν έχουν χρονοδιάγραμμα ακόμη.

Βρε mr_47 λες και είσαι κάνας χθεσινός.... Άντε να διαβάσεις 5 λεπτά τον οδηγό και χωρίς άγχος ακολούθα βήμα βήμα και βάλτου lagoskon cfw να δεις ανάσταση.:)

Καλησπέρα! :) Επειδή δεν ήθελα και πολύ ( :p ), μερικές ερωτήσεις, πριν το φλασάρισμα.

1. Έχω Windows Vista ( μεγάλη ιστορία.. ). Μπορώ με τα συγκεκριμένα να φλασάρω;

2. Αν έχω τον οδηγό δίπλα μου, κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος, θα τα καταφέρω ή θα έχω ένα "υπέροχο", πράσινο, αλουμινένιο, τούβλο; :lol:

3. Μπορώ να γυρίσω σε official Belle Refresh;

4. Με τα updates, αν ποτέ ξαναβγούν :( , "πηγαίνω" μέσω Nokia Suite ή μέσω Phoenix;

Θα επανέλθω αργότερα με τις εφαρμογές που έχω και θέλω να ελέγξω συμβατότητα. :)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Τελικά για εφαρμογή μυνημάτων μέσω wifi/3g που λέγαμε πριν λίγο καιρό, είχα τη λύση μπροστά στα μάτια μου και δεν το χρησιμοποιούσα.

ebuddy xms και καθάρισα. Δωρεάν για πάντα (και όχι μόνο για τον πρώτο χρόνο) και ανοίγει/κλείνει όποτε θέλω εγώ.

Πλεόν μένει να βρούμε κάτι για κλήσεις. Το fring λέει ότι όπου να ναι βγάζει το update για symbian ενώ η viber που έστειλα email μου απάντησε ότι δεν έχουν χρονοδιάγραμμα ακόμη.

Μια λύση για κλήσεις είναι βέβαια και το skype.......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned