gerstavros2 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 καμια εφαρμογη για να κοβουμε mp3?? Moist House Mp3 Cut Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 παιδια ξερεται καμια καλη εφαρμογη που να δειχνει ακριβως το υψωμετρο που βρισκεσαι γιατι μεχρι τωρα οσες εχω δοκιμασει ειναι λαθος(πηγαινουν 50 πανω ή 50 κατω)..?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 παιδια ξερεται καμια καλη εφαρμογη που να δειχνει ακριβως το υψωμετρο που βρισκεσαι γιατι μεχρι τωρα οσες εχω δοκιμασει ειναι λαθος(πηγαινουν 50 πανω ή 50 κατω)..?? Το υψόμετρο όπως και λοιπά γεωγραφικά στοιχεία τα λέει το GPS. Για το πόσο ακριβείας θα είναι εξαρτάται από τους πόσους δορυφόρους βλέπει το σύστημα εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Το υψόμετρο όπως και λοιπά γεωγραφικά στοιχεία τα λέει το GPS. Για το πόσο ακριβείας θα είναι εξαρτάται από τους πόσους δορυφόρους βλέπει το σύστημα εκείνη τη στιγμή. Συμφωνω..αλλα καμια application δεν ξερεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Συμφωνω..αλλα καμια application δεν ξερεις?? GPSInfoQt. σου λέει και την ακρίβεια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Και εκεί που όλα δούλευαν ρολόι, σήμερα εντελώς ανεξήγητα το fmobi στο Ν8 μου, μου πεταει ενα μυνημα: facebook api returned 403 forbidden error, και δεν συνδέεται. Δοκιμασα απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση αλλα τιποτα, αρνειται να συνδεθει (η εφαρμογη ανοιγει κανονικα). Εχετε καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Και εκεί που όλα δούλευαν ρολόι, σήμερα εντελώς ανεξήγητα το fmobi στο Ν8 μου, μου πεταει ενα μυνημα: facebook api returned 403 forbidden error, και δεν συνδέεται. Δοκιμασα απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση αλλα τιποτα, αρνειται να συνδεθει (η εφαρμογη ανοιγει κανονικα). Εχετε καμια ιδέα;προφανώς κάτι παίχτηκε απ τη πλευρά του facebook Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 αυτό υποψιαζομαι και εγω, αλλα πως διορθώνεται δεν ξερω ακομα......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 αυτό υποψιαζομαι και εγω, αλλα πως διορθώνεται δεν ξερω ακομα......:lol: http://www.facebook.com/fMobi/posts/414598961926521 υπομονή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Έχουμε εδω το C7 με σύνδεση Ίντερνετ στην Q. Πουθενα δεν υπάρχει ρύθμιση να λειτουργεί ως hotspot το κινητο; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Έχουμε εδω το C7 με σύνδεση Ίντερνετ στην Q. Πουθενα δεν υπάρχει ρύθμιση να λειτουργεί ως hotspot το κινητο;joikuspot hotspot Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εδώ και μια εβδομάδα μια εφαρμογή μου βγάζει ''αρχ.οθ. η εκτέλεση του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας.'' και κλείνει..τι γίνετε? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εδώ και μια εβδομάδα μια εφαρμογή μου βγάζει ''αρχ.οθ. η εκτέλεση του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας.'' και κλείνει..τι γίνετε? Ποια εφαρμογή? Η αρχ.οθ. είναι η αρχική οθόνη, δηλαδή η επιφάνεια εργασίας. Πες μα τι ακριβώς κάνεις και στο βγάζει? Μήπως κάποιο widget? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δοκίμασε μια απεγκατάσταση - εγκατάσταση :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εδώ και μια εβδομάδα μια εφαρμογή μου βγάζει ''αρχ.οθ. η εκτέλεση του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας.'' και κλείνει..τι γίνετε? Πήγαινε στις Ρυθμίσεις στα Εγκατεστημένα Στοιχεία και δες στο μητρώο εγκαταστάσεων/απεγκαταστάσεων ποια ή ποιες εφαρμογές που εγκατέστησες πρόσφατα θεωρείς ύποπτες στο να προκαλούν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Κάνε απεγκατάσταση όσων νομίζεις, επανεκκίνηση και δες αν άλλαξε κάτι. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εδώ και μια εβδομάδα μια εφαρμογή μου βγάζει ''αρχ.οθ. η εκτέλεση του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας.'' και κλείνει..τι γίνετε? Μήπως έχεις αναβαθμίσει σε Refresh και κάποια εφαρμογή ή κάποιο widget δεν είναι συμβατό ( ακόμα, θέλω να ελπίζω ) και προσπαθώντας αυτή/ό να εκτελέσει τη λειτουργία της/του σου βγάζει αυτό το μήνυμα; :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση για τον διαμοιρασμό της σύνδεσης στο C7 οπότε θα το δοκιμάσω, το μόνο που μου λείπει έιναι ένα ρολογάκι σαν αυτό της HTC....παρακαλώ... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση για τον διαμοιρασμό της σύνδεσης στο C7 οπότε θα το δοκιμάσω, το μόνο που μου λείπει έιναι ένα ρολογάκι σαν αυτό της HTC....παρακαλώ... αν ψάξεις στο ντέιλιμομπάιλ υπάρχουν πολλά και διάφορα ρολογάκια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Μήπως έχεις αναβαθμίσει σε Refresh και κάποια εφαρμογή ή κάποιο widget δεν είναι συμβατό ( ακόμα, θέλω να ελπίζω ) και προσπαθώντας αυτή/ό να εκτελέσει τη λειτουργία της/του σου βγάζει αυτό το μήνυμα; :) οχι δεν έχω την refresh ακόμα έχω την delight.To app που έχει πρόβλημα είναι το snes emulator Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 παίδες πως μπορώ να ανοίγω τα βιντεακια με το YouTube downloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 παίδες πως μπορώ να ανοίγω τα βιντεακια με το YouTube downloader; πάτάς πάνω στην εικόνα του βίντεο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 πάτάς πάνω στην εικόνα του βίντεο εννοώ όταν μπαίνω με τον όπερα σε κάποιο σαιτ και θέλω να δω ένα βίντεο να το βλέπω με το YouTube downloader και όχι με τον ενσωματωμένο γιατί το δείχνει χάλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 εννοώ όταν μπαίνω με τον όπερα σε κάποιο σαιτ και θέλω να δω ένα βίντεο να το βλέπω με το YouTube downloader και όχι με τον ενσωματωμένο γιατί το δείχνει χάλια.. δεν γίνεται αυτο. μονο κοπυ πειστ τον τίτλο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 δεν γίνεται αυτο. μονο κοπυ πειστ τον τίτλο υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορείς να το ρυθμίσεις να βλέπεις τα βίντεο με καλή ανάλυση κατευθείαν από τον όπερα;αν όχι μπορείς να ρυθμίσεις το ενσωματωμένο να δείχνει τα βίντεο με καλύτερη ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορείς να το ρυθμίσεις να βλέπεις τα βίντεο με καλή ανάλυση κατευθείαν από τον όπερα;αν όχι μπορείς να ρυθμίσεις το ενσωματωμένο να δείχνει τα βίντεο με καλύτερη ανάλυση; δεν γίνεται αυτό. ούτε απ το site του youtube μπορείς να τα δεις σε καλή αναλυση. μόνο χρησιμοποιώντας απλά ένα άλλο πρόγραμμα, πχ cutetube,yourube downloader κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts