Nikos_Mpl Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Αν δεν κάνω λάθος είναι σε beta στάδιο και γι'αυτό δεν είναι στην "κανονική" σελίδα. Το ίδιο συμβαίνει και για τη java έκδοση του Next, αλλά και για άλλες πλατφόρμες. μαλιστα.και το widget του καιρου,που το βρισκουμε? (μιας κ σας πετυχα.. :P ) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 μαλιστα.και το widget του καιρου,που το βρισκουμε? (μιας κ σας πετυχα.. :P ) nokia beta labs Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 nokia beta labs ευχαριστωωωω!ειχα βαλει ολο το σετ χαρτων την προηγουμενη φορα απο τα ΒΕΤΑ και δεν θυμομουν που ειναι,αυτοι οι χαρτες δε μου λειτουργησαν σωστα ****το.εσας ειναι οκ? απο το nokia suite τους βλεπετε? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να βλέπω αρχεία (doc-xls-video) από NAS Storage; 1 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ευχαριστωωωω!ειχα βαλει ολο το σετ χαρτων την προηγουμενη φορα απο τα ΒΕΤΑ και δεν θυμομουν που ειναι,αυτοι οι χαρτες δε μου λειτουργησαν σωστα ****το.εσας ειναι οκ? απο το nokia suite τους βλεπετε? εγώ αυτούς χρησιμοποιώ και δεν έχω πρόβλημα,αλλά όπως λενε,ειναι beta ακομη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να βλέπω αρχεία (doc-xls-video) από NAS Storage; Φίλε μου υπάρχει το myExplorer το οποίο είναι πολύ δυνατό πρόγραμμα όχι μόνο για τα αρχεία που γράφεις, αλλά για κάθε τι. Η τελευταία έκδοση είναι η 1.7. Δοκίμασέ την. Πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα. 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 παιδια οταν παω να κατεβασω καποιες εφαρμογες μου γραφει προετοιμασια εγκαταστασης και μετα σφαλμα. τι φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 παιδια οταν παω να κατεβασω καποιες εφαρμογες μου γραφει προετοιμασια εγκαταστασης και μετα σφαλμα. τι φταιει ? Smart installer... Απο το κατάστημα το παθαίνεις αυτό; 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Smart installer... Απο το κατάστημα το παθαίνεις αυτό; ναι απο το nokia store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ναι απο το nokia store Κάτι "χτυπάει" στο λειτουργικό γι'αυτό το παθαίνεις αυτό. Η πιο εύκολη λύση είναι το format. Υπάρχει κι άλλος τρόπος όμως πιο "τεχνικός". Μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει απο τον υπολογιστή σου και να αφαιρέσεις τον Smart installer μέσω ενός μικρού utility που κυκλοφορεί. Αυτό το πρόβλημα συνήθως συμβαίνει όταν έχεις "σπασμένο" το λειτουργικό με κάποια πολύ παλιά μέθοδο... 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 αρχισε με διαγραφη προσφατων εφαρμογων και ξαναπερασμα της Qt και μετα μαλλον για φορματ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ναι απο το nokia store διέγραψε απο τις εφαρμογές το smart installer και δοκίμασε ξανά Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 πως μπορω να δω πια version απο τις qt εχω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 πως μπορω να δω πια version απο τις qt εχω? Υπάρχει ένα προγραμματάκι με όνομα QTInfo... 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pettak1967 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπερα, γνωριζετε γιατι δεν μπορω να πλοηγηθω στον browser ( μου βγαζει μηνυμα δεδ. κινητης τηλεφωνιας απενεργοποιημενα-δεν διατιθενται συνδεσεις) ενω μπορω να κατεβαζω τα e-mails μου, δηλαδη εχω ενεργη συνδεση. Ειμαι συνδρομητης συμβολαιου vodafone. Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω, διοτι εχω πελαγωσει. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπερα, γνωριζετε γιατι δεν μπορω να πλοηγηθω στον browser ( μου βγαζει μηνυμα δεδ. κινητης τηλεφωνιας απενεργοποιημενα-δεν διατιθενται συνδεσεις) ενω μπορω να κατεβαζω τα e-mails μου, δηλαδη εχω ενεργη συνδεση. Ειμαι συνδρομητης συμβολαιου vodafone. Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω, διοτι εχω πελαγωσει. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. Καλησπέρα! :) Μενού --> Ιστός --> Ξ ( οι 3 γραμμές κάτω δεξιά ) --> Ρυθμίσεις --> Γενικές ή Γενικά --> Σημείο Πρόσβασης και εκεί βάζεις την σύνδεση που θέλεις να χρησιμοποιείς για να σερφάρεις. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Υπαρχει καποια εφαρμογη συμβατη με το Ν8 για πλοηγηση μιας και η ΝΟΚΙΑ δεν εχει χαρτες για Κυπρο εδω και πολλη καιρο. Εψαξα για διαφορες αλλα δεν καταφερα να βρω ακρη Edited April 3, 2012 by chryant Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Υπάρχει αυτό το topic [symbian^3] Εφαρμογές πλοήγησης όπου και μπορείς να κάνεις ότι ερώτηση έχει σχέση με προγράμματα πλοήγησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Υπαρχει καποια εφαρμογη συμβατη με το Ν8 για πλοηγηση μιας και η ΝΟΚΙΑ δεν εχει χαρτες για Κυπρο εδω και πολλη καιρο. Εψαξα για διαφορες αλλα δεν καταφερα να βρω ακρη Αν και στο topic που σε παροτρύνει παραπάνω ο φίλος impreza_sti θα βρεις απάντηση, εντούτοις θα ήθελα να σου προτείνω το Sygic Aura. Είναι το καλύτερο πρόγραμμα για μένα απ'όλες τις απόψεις και υποστηρίζει Hardware Acceleration. 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Χαίρεται :) Ρώτησα και στο τοπικ του Ν8, κάποια εφαρμογή-widget που να μετράει τον όγκο των mb, μου είπες φίλος για widget της belle αλλά μάλλον θα θέλει "χακαρισμα" γιατί δε τη βλέπω σε "μαμά". . . Γνωρίζουμε μήπως κάτι αξιόπιστο από το "κατάστημα" ; 1 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Χαίρεται :) Ρώτησα και στο τοπικ του Ν8, κάποια εφαρμογή-widget που να μετράει τον όγκο των mb, μου είπες φίλος για widget της belle αλλά μάλλον θα θέλει "χακαρισμα" γιατί δε τη βλέπω σε "μαμά". . . Γνωρίζουμε μήπως κάτι αξιόπιστο από το "κατάστημα" ; Φίλε μου αυτό που ψάχνεις λέγεται "Data Counter Widget". Αν το αγοράσεις απο το Κατάστημα δε χρειάζεται χακάρισμα η συσκευή σου. Απο εκεί και πέρα...ψάξε... 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ναι το είδα έχεις δίκιο έτσι λέγετε αλλά δεν ήταν στα widget (για ίσως δε το έβλεπα) αλλά στις "συντομεύσεις". Με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι πρέπει να μπεις "μέσα" στην εφαρμογή για να δεις όμως τον όγκο. . . Θα κοιτάξω μήπως υπάρχει κάτι να στο δείχνει απευθείας! Ευχαριστώ και πάλι ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ναι το είδα έχεις δίκιο έτσι λέγετε αλλά δεν ήταν στα widget (για ίσως δε το έβλεπα) αλλά στις "συντομεύσεις". Με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι πρέπει να μπεις "μέσα" στην εφαρμογή για να δεις όμως τον όγκο. . . Θα κοιτάξω μήπως υπάρχει κάτι να στο δείχνει απευθείας! Ευχαριστώ και πάλι ;) Μα απ'ευθείας το δείχνει!! Μπαίνεις μέσα στο πρόγραμμα μόνο για να ρυθμίσεις μέγιστο όγκο στο download. Απο εκεί και πέρα μπορείς να το προσθέσεις ως widget στην αρχική οθόνη σου και σου εμφανιζει αυτομάτως τον όγκο των "συναλλαγών" σου!! 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Παιδια καμμια καλη εφαρμογη του youtube ωστε να κατεβαζω κ βιντεο κτλ; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Παιδια καμμια καλη εφαρμογη του youtube ωστε να κατεβαζω κ βιντεο κτλ; μπόλικες.ρίξε μια ματιά και στο μάρκετ,κι αλλού. youtube downloader,fasttube,YTdownload pro, YouTUBE HD κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts