gerstavros2 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Σ' εμένα πώς ήταν προεγκατεστημένο τότε???το PCode μου είναι 059f074 το 059f074 είναι το C5-03,προφανώς αν έχεις belle σ αυτο,είναι cfw απ το daily Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Το έχει και το δικό μου C7 μετά την αναβάθμιση σε belle.Αλλά είναι euro 1 Alps (059B533)...Προφανώς διαφορετικές εφαρμογές σε διαφορετικές περιοχές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 το 059f074 είναι το C5-03,προφανώς αν έχεις belle σ αυτο,είναι cfw απ το daily Εκανα λάθος 059F047(μπέρδεψα τα 2 τελευταία). N8 έχω και πριν περάσω την Βelle Lagoskon ειχα βάλει την επίσημη και τα είχε προ εγκατεστημένα. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Kinoni Remote Desktop http://www.kinoni.com/rd_nokia.html το δοκιμασες? δουλευει καλα? 1 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Εκανα λάθος 059F047(μπέρδεψα τα 2 τελευταία). N8 έχω και πριν περάσω την Βelle Lagoskon ειχα βάλει την επίσημη και τα είχε προ εγκατεστημένα. προφανώς δεν εβαλες το ελληνικό firmware,μάλλον κάποιο euro έβαλες. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 προφανώς δεν εβαλες το ελληνικό firmware,μάλλον κάποιο euro έβαλες. Balkans έχω και είναι εγκαταστημένο. Απλά πρέπει να βάλεις την πλήρη έκδοση από navifirm. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Balkans έχω και είναι εγκαταστημένο. Απλά πρέπει να βάλεις την πλήρη έκδοση από navifirm. κι εγώ αυτήν έχω..να ναι μονο στο Ν8? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIM35 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Παιδια ξερει κανεις καμια καινουργια και καλη εφαρμογη για f1 2012? 1 Παράθεση Nokia user since 1997... nokia 3110 gsm 900 we forgive you for the loudspeaker. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Kinoni Remote Desktop http://www.kinoni.com/rd_nokia.html Αυτη η εφαρμογη ειναι πολυ καλη κ χρησιμη.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Καλησπερα... Μια βοήθεια θα ήθελα. Ενώ μου δούλευε κανονικά το widget του καιρού στην original belle μόλις τώρα μου λέει ότι δεν διατιθεται καμία ενημέρωση καιρού.. Πήγα στο beta lamb το ξανακανα εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο λέει.. ξέρει κανείς κάτι; ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Καλησπερα... Μια βοήθεια θα ήθελα. Ενώ μου δούλευε κανονικά το widget του καιρού στην original belle μόλις τώρα μου λέει ότι δεν διατιθεται καμία ενημέρωση καιρού.. Πήγα στο beta lamb το ξανακανα εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο λέει.. ξέρει κανείς κάτι; ευχαριστώ. Κάνε υπομονή, το βγάζει καμιά φορά και μετά από λίγο ξαναπέρνει μπρος. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 (edited) Κάνε υπομονή, το βγάζει καμιά φορά και μετά από λίγο ξαναπέρνει μπρος. Α έτσι; ευχαριστώ πολύ... Μάλλον έχει πρόβλημα το widget του καιρού δεν δουλευει να παρει η ευχή... Απ' ότι είδα στο beta το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα.. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας πει... Edited March 25, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Φίλε μου υπάρχουν κι άλλα προγράμματα με widget για τον καιρό που δουλεύουν πολύ καλύτερα απο της ΝΟΚΙΑ... 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μάλλον έχει πρόβλημα το widget του καιρού δεν δουλευει να παρει η ευχή... Απ' ότι είδα στο beta το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα.. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας πει... Κλείστο, κάνε μια επανεκκίνηση στη συσκευή σου, ξαναπρόσθεσέ το ως widget, φρόντισε να έχεις ενεργή σύνδεση στο internet, πες μας αν σου δουλέυει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Κλείστο, κάνε μια επανεκκίνηση στη συσκευή σου, ξαναπρόσθεσέ το ως widget, φρόντισε να έχεις ενεργή σύνδεση στο internet, πες μας αν σου δουλέυει. μπα τίποτα. Γράφει χωρίς πλ. καιρού... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Παιδιά μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να αρχίζει κάποια προγράμματα που θέλω εγώ να τρέχουν απο την στιγμή που ανοίγει το κινητό? Στο S60 τέτοιο είναι το powerboot. Στην belle όμως ξέρει κάποιος κάτι (έχω C6-01 με belle)? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Παιδιά μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να αρχίζει κάποια προγράμματα που θέλω εγώ να τρέχουν απο την στιγμή που ανοίγει το κινητό? Στο S60 τέτοιο είναι το powerboot. Στην belle όμως ξέρει κάποιος κάτι (έχω C6-01 με belle)? Ευχαριστώτο powerboot δεν δουλεύει? υπάρχει και το jbaktaskmanager πάντως με αυτή τη δυνατότητα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) το powerboot δεν δουλεύει? υπάρχει και το jbaktaskmanager πάντως με αυτή τη δυνατότητα Το powerboot λέει ότι είναι για S60. Δεν τόλμησα να το εγκαταστήσω λόγω της belle. Θα δοκιμάσω το jbaktaskmanager και θα σας πω. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να εγκαταστήσω και τα δύο αλλά βγάζει ότι οι εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το τηλ. Άρα πάλι από την αρχή. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ Edited March 26, 2012 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το jbaktaskmanager έχω στην belle και δουλεύει τέλεια βάλτο και ας λεει ότι δεν είναι συμβατό 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το powerboot λέει ότι είναι για S60. Δεν τόλμησα να το εγκαταστήσω λόγω της belle. Θα δοκιμάσω το jbaktaskmanager και θα σας πω. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να εγκαταστήσω και τα δύο αλλά βγάζει ότι οι εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το τηλ. Άρα πάλι από την αρχή. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ το jbaktaskmanager δουλεύει κανονικά στη belle,το powerboot δεν εμφανίζει σωστά τις διεργασίες όταν επιλέγεις.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Εδώ και 3 μέρες ενώ συνδέομαι κανονικά στο μσν μέσω Nimbuzz και οι άλλοι με βλεπουν κανονικά, εγώ βλέπω όλες τις επαφές εκτός σύνδεσης ενώ δεν είναι. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Εδώ και 3 μέρες ενώ συνδέομαι κανονικά στο μσν μέσω Nimbuzz και οι άλλοι με βλεπουν κανονικά, εγώ βλέπω όλες τις επαφές εκτός σύνδεσης ενώ δεν είναι. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; προτίμησε το slick,ή το im+ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 το powerboot δεν δουλεύει? υπάρχει και το jbaktaskmanager πάντως με αυτή τη δυνατότητα Την εκδοση 1.41 εχω Jbak TaskMan, που υπαρχει η επιλογη για το ποιες εφαρμογες τρεχουν με την εκκινηση του κινητου ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Την εκδοση 1.41 εχω Jbak TaskMan, που υπαρχει η επιλογη για το ποιες εφαρμογες τρεχουν με την εκκινηση του κινητου ? επιλέγεις την εφαρμογή που θες είτε απ τον τασκ μανατζερ,είτε απ την λιστα εφαρμογών(Ξ->tools->app launch) και μετα, Ξ->Program rules->κι επιλέγεις το Autostart Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikana3 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Φίλε μου υπάρχουν κι άλλα προγράμματα με widget για τον καιρό που δουλεύουν πολύ καλύτερα απο της ΝΟΚΙΑ... αν μπορεις πες μου κανενα widget για καιρο για το ΝΟΚΙΑ Ε6-00 με belle Edited March 26, 2012 by nikana3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts