ea6gka Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 λες την εφαρμογή του gps με το πράσινο εικονίδιο? αν λες αυτή ναι δεν δουλεύει ούτε εμενα ανοίγει και γραφή δοκιμάστε αργότερα πρασινο εικονιδιο αλλα λεει "καιρος", αναμεσα στο youtube+shazam ειναι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 πρασινο εικονιδιο αλλα λεει "καιρος", αναμεσα στο youtube+shazam ειναι αυτό ναι δεν μου δουλεύει ούτε και μένα ξέρει κανεις κάτι? Και γενικά δεν έχει και widget η bella πολύ μεγάλη έλλειψη σε σχέση με το nokia 700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 αυτό ναι δεν μου δουλεύει ούτε και μένα ξέρει κανεις κάτι? Και γενικά δεν έχει και widget η bella πολύ μεγάλη έλλειψη σε σχέση με το nokia 700 όντως η εφαρμογή του καιρού στη belle δεν δουλεύει,ενώ στην anna ήταν μια χαρα. εγώ έβαλα το foreca κι ησυχασα. widgets μπορείτε να τα βρείτε στο daily όλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 όντως η εφαρμογή του καιρού στη belle δεν δουλεύει Αν εννοείτε την εφαρμογή που μπαίνει με τους χάρτες, σε εμένα δουλεύει πάντως. Το internet φαντάζομαι ότι το ενεργοποιείτε πριν τρέξετε την εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 δεν βρισκω καμμια εφαρμογη τυπου "cosmote info", που να σου δειχνει τα υπολοιπα ομιλιας χρονου κλπ, υπαρχει βασικα τπτ τετοιο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Για δοκιμάστε τα widgets καιρού που έχει στο nokia.betalabs 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Εμένα πάντως δουλεύει κανονικά η εφαρμογή του καιρού από την αρχή στην belle. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Για δοκιμάστε τα widgets καιρού που έχει στο nokia.betalabs Για να λειτουργήσει το widget του καιρού, από τα Nokia Beta Labs, πρέπει να εγκαταστήσουμε και το Nokia Suite 2.0; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Για να λειτουργήσει το widget του καιρού, από τα Nokia Beta Labs, πρέπει να εγκαταστήσουμε και το Nokia Suite 2.0; :confused: το Maps suite εννοεις? ναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 το Maps suite εννοεις? ναι Ουπς.. :O Ναι, αυτό. Σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σου! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 μπορει να μου πει καποιος πως κατεφερε να κανει το gmail να δουλευει κανονικα σε Ν8 belle? γιατι τα εμαιλ δεν ερχονται αμεσως, πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη για να τα παρει...push email γιοκ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 μπορει να μου πει καποιος πως κατεφερε να κανει το gmail να δουλευει κανονικα σε Ν8 belle? γιατι τα εμαιλ δεν ερχονται αμεσως, πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη για να τα παρει...push email γιοκ εμένα γιατί συμβαίνει το αντίθετο? ενώ το χω ρυθμίσει να μην ενημερώνεται αυτόματα,αυτο με το έτσι θέλω ενημερωνόταν όποτε έβρισκε ίντερνετ (μέχρι που το βγαλα) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 εμένα γιατί συμβαίνει το αντίθετο? ενώ το χω ρυθμίσει να μην ενημερώνεται αυτόματα,αυτο με το έτσι θέλω ενημερωνόταν όποτε έβρισκε ίντερνετ (μέχρι που το βγαλα) καμμια σχεση, αν δουλευε κανονικα θα επρεπε καθε φορα που σου εστελναν εμαιλ να σου εβγαζε ειδοποιηση μεσα σε 10 δευτερολεπτα το πολυ. Τραγικο επιδης που δεν βγαζει ειδοποιηση οτι εχεις email παρα μονο αν ανοιξεις την εφαρμογη, το παλιο μου Ε72 ειχε τη λειτουργια αυτη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καμμια σχεση, αν δουλευε κανονικα θα επρεπε καθε φορα που σου εστελναν εμαιλ να σου εβγαζε ειδοποιηση μεσα σε 10 δευτερολεπτα το πολυ. Τραγικο επιδης που δεν βγαζει ειδοποιηση οτι εχεις email παρα μονο αν ανοιξεις την εφαρμογη, το παλιο μου Ε72 ειχε τη λειτουργια αυτη μα αυτό ακριβώς κάνει σε μενα.βγάζει άμεσα ειδοποιηση και με κλειστή την εφαρμογή,ενώ θέλω να κάνει ενημερωση μόνο όποτε το ρυθμίζω εγώ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 μα αυτό ακριβώς κάνει σε μενα.βγάζει άμεσα ειδοποιηση και με κλειστή την εφαρμογή,ενώ θέλω να κάνει ενημερωση μόνο όποτε το ρυθμίζω εγώ εχεις χρονο να μας πεις πως το σεταρες, ή τις ρυθμισεις σου? ποιο κινητο εχεις και τι εκδοση φοραει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 εχεις χρονο να μας πεις πως το σεταρες, ή τις ρυθμισεις σου? ποιο κινητο εχεις και τι εκδοση φοραειτίποτα ιδιαίτερο. Και στην anna και στην belle είχα ρυθμίσει στις ρυθμίσεις,στο συχνότητα συγχρονισμού τις ώρες και κάθε πότε θέλω να κάνει ενημέρωση. Στην anna το τηρούσε κι ενημέρωνε όποτε το χα ρυθμίσει. Στην belle παρα την ρύθμιση,την οποία αγνοεί, σε μένα συνδεεται μόνιμα κι ενημερώνεται συνεχώς. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Βγήκε αναβάθμιση για τον Opera mobile 12 Changelog Fixes Fixed crash when logging into Twitter Fixed bug with web forms auto-submission Fixed HTML5 audio/video tags support (now we score 319 + 9 bonus points on http://html5test.com) Improved performance of zooming animations and general responsiveness during page loading Fixed a number of startup/shutdown crashes Changes for font size in opera:config can now be saved (the rest works already) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 ο νεος της μπελα παντως μου φαινεται γρηγοροτερος απο τον οπερα, ο οπερα παλαιοτερα επσερνε ηταν πολυ ελαφρυς τωρα.. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 ο νεος της μπελα παντως μου φαινεται γρηγοροτερος απο τον οπερα, ο οπερα παλαιοτερα επσερνε ηταν πολυ ελαφρυς τωρα.. τι λέτε? διέγραψε την εγκατάσταση του οπερα και ξαναβάλτον μήπως έχει καποιο πρόβλημα.σε μένα είναι ταχυτατος,και με πολλές καρτέλες ανοιχτες ταυτόχρονα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaz Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπερα - καλημερα Εχω το Nokia N8 και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια (δωρεαν κατα προτιμηση) εφαρμογη που οταν μας καλει καποιος να εμφανιζει τη φωτογραφια που του εχουμε ορισει σε ολοκληρη την οθονη και οχι στο μικρο τετραγωνακι που εχει ηδη. Ευχαριστω!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπερα - καλημερα Εχω το Nokia N8 και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια (δωρεαν κατα προτιμηση) εφαρμογη που οταν μας καλει καποιος να εμφανιζει τη φωτογραφια που του εχουμε ορισει σε ολοκληρη την οθονη και οχι στο μικρο τετραγωνακι που εχει ηδη. Ευχαριστω!!! Αν και θα μεταφερθεί σε λίγο εκεί που πρέπει,εγώ χρησιμοποιώ το FScaller στο κινητό μου (Nokia E71). Λογικά υπάρχει και για N8,αλλά στο Ovi Store θα βρεις την lite έκδοση...Αν χακάρεις το κινητό σου μπορείς να την βρεις κανονική έκδοση στο net, σε site με ανάλογες εφαρμογές... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaz Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Αν χακάρεις το κινητό σου μπορείς να την βρεις κανονική έκδοση στο net, σε site με ανάλογες εφαρμογές... Σε ευχαριστω για την απαντηση. Καποια βοηθεια σε αυτο??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπερα - καλημερα Εχω το Nokia N8 και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια (δωρεαν κατα προτιμηση) εφαρμογη που οταν μας καλει καποιος να εμφανιζει τη φωτογραφια που του εχουμε ορισει σε ολοκληρη την οθονη και οχι στο μικρο τετραγωνακι που εχει ηδη. Ευχαριστω!!! Μικρό τετραγωνάκι εμφανίζει αν έχεις μικρή φωτογραφία στην επαφή. Αν βάλεις μεγάλη φωτογραφία, τότε σου την εμφανίζει σε πιο μεγάλο πλαίσιο, όχι όμως σε πλήρη οθόνη. Αν θέλεις πλήρη οθόνη, τότε θα επιλέξεις την εφαρμογή που αναφέρθηκε ήδη (FScaller). Προσωπικά προτιμώ να μην μπλέκω με εφαρμογές και γι' αυτή τη λειτουργία. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Γινεται με το ανοιγμα του browser να εμφανιζονται οι σελιδοδεικτες ως αρχικη σελιδα και να μην φορτωνει καποιο site? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 υπαρχει τροπος να μεγαλωσουμε τα γραμματα ή να αλαξουμε την εμφανιση στις καταχωρισης του ημερολογιου Ν8 Βελλε ,ωστε να τα βλεπω καλυτερα , χωρις να φοραω τα γιαλια μου ( αρχη πρεσβιωπειας ).Αν θυμαμε καλα στην Αννα ηταν καλυτερα ?? μηπως υπαρχει καποιο αλλο ημερολογιο να βαλω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts