fotisk13 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να βλέπω τι τρέχει στο παρασκήνιο και να το τερματίζω; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να βλέπω τι τρέχει στο παρασκήνιο και να το τερματίζω; το «εγκαταλελειμένο» jbaktaskmanager κάνει ακόμα καλά τη δουλειά!:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Ορίστε φίλε μου , χαζεύεις ελεύθερα !! http://store.ovi.com/content/29642?clickSource=search&pos=2 Γνώμη μου ότι δεν υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα από το Astroller 1 Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Ξέρει κανεις κανενα καλό ιντερνετ player για ραδιοφωνο? To nokia internet radio δεν εχει (ή δεν τους βρισκω!?!?) ολους τους σταθμους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Που αποθηκεύονται οι σελιδοδείκτες του οπερα και που το angry birds? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Που αποθηκεύονται οι σελιδοδείκτες του οπερα και που το angry birds? μάλλον στο C:\system\data\OperaMobile\ (δεν ξέρω ποιο αρχείο είναι) angry birds στο \resource\apps μια άλλη απορία,το αρχείο ρυθμίσεων του μητρώου κλήσεων πού είναι?? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Καλησπέρα. Καμία καλή εφαρμογή για να βλέπουμε το υπόλοιπο της μπαταρίας?? Γιατί το Battery monitor δεν μας τα λέει και πολύ καλά. Battery Info 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλησπέρα. Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος γιατί δεν μου ανοίγει τα βίντεο στο youtube? Από τον opera τ' ανοίγει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλησπέρα. Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος γιατί δεν μου ανοίγει τα βίντεο στο youtube? Από τον opera τ' ανοίγει.. Μπα... εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα... :wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλησπέρα. Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος γιατί δεν μου ανοίγει τα βίντεο στο youtube? Από τον opera τ' ανοίγει.. Βάλε εφαρμογή για youtube. Άσχετα με αυτό, το πρόβλημα συνήθως είναι στις ρυθμίσεις του video player. Δηλαδή: ρυθμίσεις-ρυθμίσεις εφαρμογών-βίντεο-σημείο πρόσβασης. Εκεί επέλεξε ή το ασύρματο δίκτυο που μπαίνεις συνήθως ή τη σύνδεση του παρόχου σου. Είναι παράλειψή τους να βάλουν μια επιλογή "ερώτηση πάντα" ή "διαδίκτυο" ώστε να χρησιμοποιεί πάντα την προεπιλεγμένη σύνδεση δυστυχώς. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Βάλε εφαρμογή για youtube. Άσχετα με αυτό, το πρόβλημα συνήθως είναι στις ρυθμίσεις του video player. Δηλαδή: ρυθμίσεις-ρυθμίσεις εφαρμογών-βίντεο-σημείο πρόσβασης. Εκεί επέλεξε ή το ασύρματο δίκτυο που μπαίνεις συνήθως ή τη σύνδεση του παρόχου σου. Είναι παράλειψή τους να βάλουν μια επιλογή "ερώτηση πάντα" ή "διαδίκτυο" ώστε να χρησιμοποιεί πάντα την προεπιλεγμένη σύνδεση δυστυχώς. το έκανα αυτό αλλά τίποτα. Ξέχασα ν' αναφέρω ότι δεν παίζει τα βίντεο σε flash τα παίζει σε τυπικό πρόγραμμα. Και αυτό ενώ εχθές δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 καλησπερα. ειμαι ετοιμος να περασω τη μπελε του λαγκοσκον απο μερα σε μερα, αλλα μολις διαβασα για καποια προβληματα που με εχουν τρελανει. πειτε μου πλιζ αν αληθεουν και αν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο τα widget δε μπορουμε να τα κανουμε οφλαιν. δεν υπαρχει πλεον η επιλογη. να ειναι δυνατον αυτο το πραγμα? το λαν πρεπει να το ανοιγουμε πρωτα για να το χρησιμοποιησει μια εφαρμογη. δεν το ανοιγει αυτοματα η εφαρμογη αυτα τα 2 για μενα ειναι πολυ σημαντικα. αν ισχυουν αυτα, μενω με την αννα για παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 καλησπερα. ειμαι ετοιμος να περασω τη μπελε του λαγκοσκον απο μερα σε μερα, αλλα μολις διαβασα για καποια προβληματα που με εχουν τρελανει. πειτε μου πλιζ αν αληθεουν και αν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο τα widget δε μπορουμε να τα κανουμε οφλαιν. δεν υπαρχει πλεον η επιλογη. να ειναι δυνατον αυτο το πραγμα? το λαν πρεπει να το ανοιγουμε πρωτα για να το χρησιμοποιησει μια εφαρμογη. δεν το ανοιγει αυτοματα η εφαρμογη αυτα τα 2 για μενα ειναι πολυ σημαντικα. αν ισχυουν αυτα, μενω με την αννα για παντα δεν υπαρχει επιλογη για online/offline για τα widgets Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Καλημερα.Βρε παιδια πειτε μου γιατι δεν μπορω να δω ενα βιντεο απο την εφαρμογη: YouTube Downloading;Παταω στην εικονα κ φορτωνει,φορτωνει...........Ολα μαυρα,τιποτα!!Θελει καμμια ρυθμιση πουθενα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Καλημερα.Βρε παιδια πειτε μου γιατι δεν μπορω να δω ενα βιντεο απο την εφαρμογη: YouTube Downloading;Παταω στην εικονα κ φορτωνει,φορτωνει...........Ολα μαυρα,τιποτα!!Θελει καμμια ρυθμιση πουθενα; Στο site της Nokia έχει να δεις ποιές εφαρμογές δεν είναι πια συμβατές με την Belle. Ίσως να είναι και αυτή που αναφέρεις μέσα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Στο site της Nokia έχει να δεις ποιές εφαρμογές δεν είναι πια συμβατές με την Belle. Ίσως να είναι και αυτή που αναφέρεις μέσα. :) Σε ποιο σημείο στο site βλέπεις τις μη συμβατές εφαρμογές; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 καλησπερα. ειμαι ετοιμος να περασω τη μπελε του λαγκοσκον απο μερα σε μερα, αλλα μολις διαβασα για καποια προβληματα που με εχουν τρελανει. πειτε μου πλιζ αν αληθεουν και αν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο τα widget δε μπορουμε να τα κανουμε οφλαιν. δεν υπαρχει πλεον η επιλογη. να ειναι δυνατον αυτο το πραγμα? το λαν πρεπει να το ανοιγουμε πρωτα για να το χρησιμοποιησει μια εφαρμογη. δεν το ανοιγει αυτοματα η εφαρμογη αυτα τα 2 για μενα ειναι πολυ σημαντικα. αν ισχυουν αυτα, μενω με την αννα για παντα Το Wi-Fi και το GPRS/3G ανοιγοκλείνουν γενικά για όλη τη συσκευή. Και υπάρχουν διακόπτες για αυτά στην συρόμενη notification bar (αλλά και σε ξεχωριστά widgets που μπορείς να βάλεις στις αρχικές οθόνες). Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο μεγάλες βελτιώσεις στη Belle. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Κατέβασα χθές το twimgo για το twitter και μου βγάζει σε όλα 2 hours ago :blink: τι παίζει? 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
losmar Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 καλησπερα παιδια!! υπαρχει καμια εφαρμογη για την μπελ να βλεπουμε τι τρεχει απο πισω οπως την αννα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) καλησπερα παιδια...2 ερωτησουλες...1ον η εφαρμογη whats upp στην belle δουλευει?και αν ναι το προβλημα που ανοιγε το wifi η που συνδεοταν στο παροχο υπαρχει ακομα...ρωταω γιατι στην belle μπορουμε να τα απενεργοποιησουμε....2ον τι γνωμη εχετε για την εφαρμογη viber?υπαρχει για τα nokia? Edited February 15, 2012 by Petroos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 καλησπερα παιδια!! υπαρχει καμια εφαρμογη για την μπελ να βλεπουμε τι τρεχει απο πισω οπως την αννα;task managers(διαχειριστες διεργασιών) εννοείς? ότι υπήρχε για την anna υπάρχει και για την belle καλησπερα παιδια...2 ερωτησουλες...1ον η εφαρμογη whats upp στην belle δουλευει?και αν ναι το προβλημα που ανοιγε το wifi η που συνδεοταν στο παροχο υπαρχει ακομα...ρωταω γιατι στην belle μπορουμε να τα απενεργοποιησουμε....2ον τι γνωμη εχετε για την εφαρμογη viber?υπαρχει για τα nokia? το whats app δουλεύει κανονικά. το viber δεν έχει βγει για symbian. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Σε ποιο σημείο στο site βλέπεις τις μη συμβατές εφαρμογές; Πηγαίνεις europe.nokia.com, επιλέγεις κάτω αριστερά το εικονίδιο που λέει Nokia Belle, μετά FAQ ( 3η επιλογή ) και τέλος Nokia Belle & Applications ( πάλι 3η επιλογή ). :) Κατά ένα περίεργο λόγο, μόλις επιλέξεις Συχνές Ερωτήσεις στο Ελληνικό Site της Nokia δεν υπάρχει κάτι. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Κατέβασα χθές το twimgo για το twitter και μου βγάζει σε όλα 2 hours ago :blink: τι παίζει? Μήπως είναι θέμα συγχρονισμού της ώρας; 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
losmar Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ναι κατι τετοιο γιατι ειχα το απ στοπ και με την μπελλ δεν ηταν συμβατο! ευχαριστω!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ποιος είπε ότι δεν είναι συμβατό? Εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts