Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2. θέλω να βάλω το antivirus της F-Secure

Κατά τη γνώμη μου, δεν το χρειάζεσαι.

Ιούς στο symbian με το σταγονόμετρο και αν.

Αν θέλεις κάτι για το προφυλάσσει από τη κλεψιά υπάρχει το theft aware που πιστεύω είναι πολύ καλύτερο.

Παρατήρησα ένα πρόβλημα με το Fmobi....έβαλα την Qt 4.0.8 beta και μετά ενώ ξεκινάει το πρόγραμμα, βλέπω μόνο μία άσπρη οθόνη. Έβαλα πάλι την προηγούμενη, επανεγκατάστησα το fmobi, αλλά και πάλι τίποτα!!! :( :( :(

Μπορεί να σκεφτεί κανείς κάτι? Ή μπορεί να προτείνει κάποιος κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα...!? :)

Κατά τη γνώμη μου, δεν το χρειάζεσαι.

Ιούς στο symbian με το σταγονόμετρο και αν.

Αν θέλεις κάτι για το προφυλάσσει από τη κλεψιά υπάρχει το theft aware που πιστεύω είναι πολύ καλύτερο.

σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. έχω βάλει, χωρις να το ενεργοποιήσω, το antitheft, της F-secure.

αφού μου λες καλά λόγια, θα βάλω μόνο το theft aware.

κάποια συμβουλή για τις σημειώσεις, μπορείς να μου δώσεις;

Βρε παιδια πως θα μπω στην c/Resource \ Apps ;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

το εχεις χακαρει? αν ναι με xplore η αλλο file browser... αν οχι, δεν μπαινεις :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παρατήρησα ένα πρόβλημα με το Fmobi....έβαλα την Qt 4.0.8 beta και μετά ενώ ξεκινάει το πρόγραμμα, βλέπω μόνο μία άσπρη οθόνη. Έβαλα πάλι την προηγούμενη, επανεγκατάστησα το fmobi, αλλά και πάλι τίποτα!!! :( :( :(

Μπορεί να σκεφτεί κανείς κάτι? Ή μπορεί να προτείνει κάποιος κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα...!? :)

Τελικά έβαλα το gravity γιατί δεν βρήκα λύση πουθενά. Παρεμπίπτοντος πολύ ωραίο πρόγραμμα. :)

το εχεις χακαρει? αν ναι με xplore η αλλο file browser... αν οχι, δεν μπαινεις :p

εχω μείνει πολύ πίσω μου φαίνεται :( :O .

έχω μείνει στο χακάρισμα του Ν 95.

τώρα πως γίνεται στο Ν8 :!:; υπάρχουν κάπου οδηγίες, όπως παλιά;

σας ευχαριστω πολύ.

την πατησες :ninja:

αν δεν εχεις βγαλει certificate, μονο με χακαρισμενο cfw το οποιο θα περασεις μεσω του προγραμματος phoenix

Βρε παιδια πως θα μπω στην c/Resource \ Apps ;[/quote

θελω να βαλω καποια αρχεια απο το λαπτοπ!!

Βρε παιδια πως θα μπω στην c/Resource \ Apps ;

θελω να βαλω καποια αρχεια απο το λαπτοπ!!

το εχεις χακαρει? αν ναι με xplore η αλλο file browser... αν οχι, δεν μπαινεις

το εχεις χακαρει? αν ναι με xplore η αλλο file browser... αν οχι, δεν μπαινεις

Ναι ειναι χακαρισμενο αλλα εαν μπορεις πες μου πως να το κανω.ευχαριστω

αφου το χακαρες, περνας και τον xplore(must-have εφαρμογη) και...απλα μπαινεις!

εδιτ: για να περασεις απο υπολογιστη, πρωτα τα περνας π.χ. μαζικης αποθηκευσης και μετα απο το κινητο με τον xplore τα πας εκει που θες ;)

αφου το χακαρες, περνας και τον xplore(must-have εφαρμογη) και...απλα μπαινεις!

εδιτ: για να περασεις απο υπολογιστη, πρωτα τα περνας π.χ. μαζικης αποθηκευσης και μετα απο το κινητο με τον xplore τα πας εκει που θες ;)[/QUOTΕ

Σε κουραζω ,αλλα με τον x-plore πως γινετε; Δεν τον εχω δουλεψει ποτε!

ε ψαξτο :p πατας το αρχειο και καποια επιλογη ειναι το copy... και παστε εκει που θες

Δοκιμαστε την εφαρμογη "offscreen grid"

Ειναι απιστευτη!!

την κατέβασα και την έβαλα, αλλά δεν γίνεται τιποτα. ακουμπώ το widget,

εμφανίζει μια μαύρη οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα και μετα μου ξαναβγάζει το widget.

θέλει και κάτι αλλο;

παιδια για να κανω καποιο κειμενο απο ενα αρχειο πχ (τεξτ ντοκιουμεντ) σε πχ ενα μηνυμα, χρειαζομαι καποι οειδικο προγραμμα?

Πες μας ακριβώς τι θέλεις να κάνεις για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα .txt η να κάνεις copy/paste ένα .txt στα μηνύματα εάν θυμάμαι καλά μπορείς να το κάνεις και μέσω του x-plore.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

για παραδειγμα εχω κατι γραμμενο σε ενα τεξτ αρχειο. και θελω καποιες απο τις λεξεις στο τεξτ αρχειο (συνεχομενες προφανως) να τις επιλεξω και να τις κανω κοπι πειστ σε ενα γραπτο μηνυμα. το να επιλεξω τις λεξεις ειναι ευκολο. επιλογη για να τις κανω αντιγραφη και επικολληση δε βλεπω. και αναρωτιεμαι μηπως γινεται μεσω καποιου προγραμματος. ευχαριστω

κυκλοφόρησε η Qt v4.7.401 QtMobility v1.2.0 QtWebkitv4.8.0 S60v5 / S^3 / S^4 Signed

οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Υπάρχει κάποιος λόγος να την βάλω?

2) Αν Νο1 ναι την εγκαθιστώ στην c ή στην e ? και χρειάζεται να αφαιρέσω την προηγούμενη έκδοση ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιτέλους!!!!

SPB Shell 3D

:D :D :D

:w00t::dance:

[ATTACH]21693[/ATTACH][ATTACH]21698[/ATTACH][ATTACH]21699[/ATTACH]

αν το βαλω τωρα και οταν ερθει η anna την περασω,θα χαθει?ή να περιμενω για μερικες μερες?(γιατι εδω και 20 μερες λενε οτι εχει ερθει κ τιποτα)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

για παραδειγμα εχω κατι γραμμενο σε ενα τεξτ αρχειο. και θελω καποιες απο τις λεξεις στο τεξτ αρχειο (συνεχομενες προφανως) να τις επιλεξω και να τις κανω κοπι πειστ σε ενα γραπτο μηνυμα. το να επιλεξω τις λεξεις ειναι ευκολο. επιλογη για να τις κανω αντιγραφη και επικολληση δε βλεπω. και αναρωτιεμαι μηπως γινεται μεσω καποιου προγραμματος. ευχαριστω

Μετά την αντιγραφή που θα κανεις όπως είπες πας στη δημιουργία νέου sms το ανοίγεις πατάς την οθόνη να ανοίξει το πληκτρολόγιο κ τότε πας στις επιλογές που είναι κάτω απ το πληκτρο 0 το space δηλαδή και πατώντας το ανοίγει μενού που πάνω πάνω έχει επιλογή επικόλλησης και είσαι ok!! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

σε ευχαριστω πολυ. παντως ουτε αντιγραφη μπορω να κανω...

για να μπορεις να κανεις αντιγραφη, θα πρεπει να ανοιξεις το αρχειο .txt με κατι που σου προσφερει editing. η καλυτερη επιλογη σου ειναι το x-plore.ο ενσωματωμενος text viewer δεν προσφερει editing.

Όταν ανοίγω το RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx μου βγάζει \sys\bin\Patcher*.LDD Not Found!

Έχω βάλει τα patcher.ldd, patcherS3.ldd και patcherShadow.ldd στον φάκελο bin (στον F) αλλά τίποτα. Τι κάνω λάθος?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

αν το βαλω τωρα και οταν ερθει η anna την περασω,θα χαθει?ή να περιμενω για μερικες μερες?(γιατι εδω και 20 μερες λενε οτι εχει ερθει κ τιποτα)

Καλημέρα.

Δεν χάνεται τίποτα από εφαρμογές ή δεδομένα μετά από αναβάθμιση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned