atlantian Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Εγκατέστησα και γω τον νεο Opera, πραγματικά πολύ καλός, πολύ γρήγορος, πολύ καλό pinch to zoom, για το flash δε με πειράζει και πολύ που δεν υποστηρίζει. Επίσης κάτι που παρατήρησα και δεν ξερω αν υπήρχε στον προηγούμενο γιατι δεν τον χρησιμοποιούσα, όταν οι σελίδες είναι αρκετά μεγάλες για να μην κάνεις ατελείωτο scrolling εμφανίζονται δύο βελάκια για να πηγαίνεις κατευθείαν στην αρχή και στο τέλος της σελίδας, πολύ χρήσιμο πραγματικά. Μετά από αυτό για μενα το κινητό πλησιάζει το τέλειο. Άντε ίσως και κανα καλύτερο youtube player :) Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 μία ερώτηση παιδιά, έχω 2 mail στο κινητό, το 1ο το οποίο είναι yahoo δουλεύει κανονικά, το 2ο το οποίο έχει κατάληξη την επώνυμία της εταιρίας που δουλεύω μέχρι πρότεινως δούλευε κανονικά, ενώ εδώ και κάτι μέρες ενώ δείχνει ότι συγχρονίζει δεν κατεβάζει κανένα email. Που λέτε να είναι το πρόβλημα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Πολύ καλός ο νέος opera. Flash έστω 4 γιατί δεν έχει..? Όντως το pinch to zoom πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγορο. Αλλά αφού θεωρέιται beta θα έρθουν βελτιώσεις. Σημασία έχει που έγινε η αρχή. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 μία ερώτηση παιδιά, έχω 2 mail στο κινητό, το 1ο το οποίο είναι yahoo δουλεύει κανονικά, το 2ο το οποίο έχει κατάληξη την επώνυμία της εταιρίας που δουλεύω μέχρι πρότεινως δούλευε κανονικά, ενώ εδώ και κάτι μέρες ενώ δείχνει ότι συγχρονίζει δεν κατεβάζει κανένα email. Που λέτε να είναι το πρόβλημα ? το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα- βγαλτο και ξαναβαλτο απο την αρχη και θα δουλεψει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα- βγαλτο και ξαναβαλτο απο την αρχη και θα δουλεψει το κάνω τώρα, πάω στην επιλογή ΄΄άλλες΄΄ βάζω email και κωδικό, πάω στο επόμενο, περνάει εκεί που λέει επικύρωση λογαριασμού και όταν πάει στο διαμόρφωση γραμματοκιβωτίου μου λέει ΄΄η υπηρεσία δεν διατίθεται προσωρινά, προσπαθήστε αργότερα΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Πραγματικά πολύ καλός ο νέος Opera. Τον δοκιμάζω τώρα και είναι στ' αλήθεια πολύ βελτιωμένος. Έχει πάντως κάποια προβλήματα, όπως το ότι δε λειτουργεί το πλήκτρο "V" που τικάρεις όταν τελειώνεις τη σύνταξη ενός ποστ. Επίσης δε δουλεύουν τα πλήκτρα δεξιά-αριστερά στο Swype (τα βελάκια), ώστε να κάνεις περιήγηση στο κείμενο που γράφεις. Επίσης δεν υπάρχει το πλήκτρο "Τέλος" όταν τελειώνεις τη σύνταξη κειμένου. Τέλος, το πιο σημαντικό μείον για μένα είναι ότι δε λειτουργεί το αναδυόμενο μενού για αλλαγή γλώσσας στο κατακόρυφο πληκτρολόγιο. Παρεμπιπτόντως, κυκλοφόρησε και ο mini Opera 6. Θα δω μήπως προτίμησω αυτόν, ειδάλλως γυρνάω στις παλιές εκδόσεις. Edit: Τελικά ο Opera Mini 6 δουλεύει άψογα και με το swype, άλλα και με το portrait πληκτρολόγιο. Και επίσης έχει κι αυτός pinch-to-zoom. :up: Edited March 22, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Έχει πάντως κάποια προβλήματα, όπως το ότι δε λειτουργεί το πλήκτρο "V" που τικάρεις όταν τελειώνεις τη σύνταξη ενός ποστ. Επίσης δε δουλεύουν τα πλήκτρα δεξιά-αριστερά στο Swype (τα βελάκια), ώστε να κάνεις περιήγηση στο κείμενο που γράφεις. Επίσης δεν υπάρχει το πλήκτρο "Τέλος" όταν τελειώνεις τη σύνταξη κειμένου. Τέλος, το πιο σημαντικό μείον για μένα είναι ότι δε λειτουργεί το αναδυόμενο μενού για αλλαγή γλώσσας στο κατακόρυφο πληκτρολόγιο. Το "V" δε ξέρω τι είναι. Τα δεξιά αριστερά μου λειτουργούν στο swype (μέσα στον opera). Αν και θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς το δικό του πληκτρολόγιο. Το πλήκτρο "Τέλος" υπάρχει κάτω δεξιά σε μπλε πλαίσιο. Όντως δε ξέρω πως αλλάζεις γλώσσα με το πληκτρολόγιο του opera. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) και κατι γιαυτους που δεν αρεσει ο browser του Ν8. Opera Mobile v11.00(1397) S60v5 SymbianOS9.4 Signed {HOT NEW RELEASE} λοιπομ freddaras τι λες μας κανει?:p http://www.youtube.com/watch?v=aKdp9JY57h8&feature=player_embedded φιλε αμα σου πω οτι ο οπερα μου εφτιαξε την μερα θα το πιστεψεις....???:lol: Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ!!!!!!!!:) το κειμενο προσαρμόζεται σωστα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ σωστα σε ολη την οθονη η αφη λειτουργει αψογα(πατας και χωρις ζουμ το λινκ που θελεις και αυτο ανταποκρίνεται) βγαινει βελακι για να πας πανω η κατω στην σελιδα το facebook επιτελους λειτουργει και παλι σωστα(πριν δεν εμφανιζε τις photos) και γενικα εχω μεινει αφωνος...δεν με απασχολεί που δεν εχει φλας ετσι και αλλιώς το θεωρω περιττό στο κινητο κατι τετοιο....(δεν θα με χαλαγε αν ειχε αλλα δεν με χαλαει και που δεν εχει...) τωρα ουτε που με νοιαζει ποτε θα βγει η νεα αναβαθμιση...ας την βγαλουν και το φθινόπωρο...:lol: βλεπε νοκια να μαθαινεις τι σημαινει σωστος browser στο κινητο...:) και ειμαστε ακομη σε beta κατάσταση οποτε θα βελτιωθει και αλλο η ολη φαση... πραγματικα σημερα αισθανομαι σαν να πηρα το κινητο και παλι απο την αρχη... μπραβο τους στην οπερα.....:) Πραγματικά πολύ καλός ο νέος Opera. Τον δοκιμάζω τώρα και είναι στ' αλήθεια πολύ βελτιωμένος. Έχει πάντως κάποια προβλήματα, όπως το ότι δε λειτουργεί το πλήκτρο "V" που τικάρεις όταν τελειώνεις τη σύνταξη ενός ποστ. Επίσης δε δουλεύουν τα πλήκτρα δεξιά-αριστερά στο Swype (τα βελάκια), ώστε να κάνεις περιήγηση στο κείμενο που γράφεις. Επίσης δεν υπάρχει το πλήκτρο "Τέλος" όταν τελειώνεις τη σύνταξη κειμένου. Τέλος, το πιο σημαντικό μείον για μένα είναι ότι δε λειτουργεί το αναδυόμενο μενού για αλλαγή γλώσσας στο κατακόρυφο πληκτρολόγιο. Παρεμπιπτόντως, κυκλοφόρησε και ο mini Opera 6. Θα δω μήπως προτίμησω αυτόν, ειδάλλως γυρνάω στις παλιές εκδόσεις. Edit: Τελικά ο Opera Mini 6 δουλεύει άψογα και με το swype, άλλα και με το portrait πληκτρολόγιο. Και επίσης έχει κι αυτός pinch-to-zoom. :up: πανο φιλε δεστο λιγο καλυτερα γιατι εγω δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που λες.. και το V λειτουργει σωστα και το swype και τα βελακια και "τελος" εχω οταν τελειώνω το κειμενο..... μολις τωρα το δοκιμασα.. Για δοκίμασε αυτή που αναφέρεται στο μήνυμα #81 από το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Ανακοινώσεις / Προτάσεις εφαρμογών Symbian^3. με προλαβες αυτο θα προτεινα και εγω...:) αψογη εφαρμογη για να κατεβαζεις βιντεακια απο το youtube και μαλιστα σε πολύ καλη ποιοτητα.... την εχω στο κινητο και δουλευει ρολοι... Edited March 22, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 το κάνω τώρα, πάω στην επιλογή ΄΄άλλες΄΄ βάζω email και κωδικό, πάω στο επόμενο, περνάει εκεί που λέει επικύρωση λογαριασμού και όταν πάει στο διαμόρφωση γραμματοκιβωτίου μου λέει ΄΄η υπηρεσία δεν διατίθεται προσωρινά, προσπαθήστε αργότερα΄΄ κάποιος που ξέρει να μου απαντήσει ώστε να λύσω το σοβαρό προβλημα που έχω ???? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Πραγματικά ο Opera 11 είναι κορυφαίος και νομίζω ήταν αυτό που χρειαζόταν το Ν8 για να είναι πλήρες. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι σαν 2η γλώσσα στο πληκτρολόγιο του o Opera δεν έχει τα Ελληνικά αλλά κάποια άγνωστη "ανατολική" γλώσσα - το ίδιο πρόβλημα είχα και πριν με τον Opera mobile 10 - ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε κανονικό Ελληνικό πληκτρολόγιο σαν 2η επιλογή? Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 παίδες είμαι σε δίλημμα για βοηθήστε, ποιόν όπερα να βάλω τον opera mobile11 ή opera mini6; τα έχετε δοκιμάσει και τα δύο; ποιο είναι το καλύτερο; Ευχαριστώ!! 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 @Frogus δοκίμασε να πας ρυθμίσεις-για προχωρημένους- και επέλεξε πληκτρολόγιο Opera ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 παίδες είμαι σε δίλημμα για βοηθήστε, ποιόν όπερα να βάλω τον opera mobile11 ή opera mini6; τα έχετε δοκιμάσει και τα δύο; ποιο είναι το καλύτερο; Ευχαριστώ!! για μενα ο 11 δεν παιζεται.....:) ο μινι μονο με 3g..... βαλτα και τα 2...και αποφασιζεις μετα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 @Frogus δοκίμασε να πας ρυθμίσεις-για προχωρημένους- και επέλεξε πληκτρολόγιο Opera ποτέ. έχεις δίκιο - δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι δουλεύει τόσο καλά σε split screen με το πληκτρολόγιο της νοκια. Φαντάζομαι ότι σε λίγο με το portrait qwerty της 1.2 θα είναι άψογο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 έχεις δίκιο - δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι δουλεύει τόσο καλά σε split screen με το πληκτρολόγιο της νοκια. Φαντάζομαι ότι σε λίγο με το portrait qwerty της 1.2 θα είναι άψογο! καλα μιλαμε το κινητο ειναι "αλλο" κινητο πλεον με τον οπερα...:):) ειναι ακριβως αυτο που του ελειπε(και ειναι σε μπετα ακομη....)... τωρα τα εχουμε σε γενικες γραμμες ολα....δεν λειπει τιποτα.....και πανω απο ολα παραμενει τηλ....:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) παίδες είμαι σε δίλημμα για βοηθήστε, ποιόν όπερα να βάλω τον opera mobile11 ή opera mini6; τα έχετε δοκιμάσει και τα δύο; ποιο είναι το καλύτερο; Ευχαριστώ!! Προσωπικά σχεδόν πάντα προτιμούσα τον Opera Mini, και μάλλον δε βλέπω να αλλάζει ούτε τώρα η κατάσταση. Από τις λίγες ώρες που έχω και τους δύο στις καινούργιες τους εκδόσεις, ο Opera mobile υπερέχει σε μεγέθυνση κειμένου με το pinch to zoom, αλλά προσωπικά μου δημιουργεί προβλήματα κυρίως με το ότι δε φορτώνει όλη τη σελίδα. Συγκεκριμένα, η σελίδα του myphone.gr φορτώνει προβληματικά και αφήνει ορισμένα λογότυπα απέξω, δεν τα φορτώνει. Η σελίδα φορτώνει για πάντα. Δε σταματάει αν δεν πατήσω το X (stop). Επίσης μου εμφάνισε ήδη αρκετές φορές μήνυμα πλήρους μνήμης. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, ίσως το Ν8 μου είναι πολύ φορτωμένο και θέλει κανένα hard reset. Πάντως και οι δύο εκδόσεις έχουν πολλές βελτιώσεις. Ευελπιστώ να έχουμε ακόμα περισσότερες σε επόμενα releases. ;) Edited March 22, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 panos με τι σερφαρεις με 3g η με wifi....? εγω μολις τωρα δοκιμασα την σελιδα του myphone με wifi και μου την κατεβασε κανονικα ολη... αυτο που λες(να αργει δηλαδη) το κανει οταν σερφαρω με 3g αλλα και παλι στο τελος την ανοιγει ολη....και μου το εκανε οταν ανοιξα για πρωτη φορα το Myphone με τον νεο οπερα για μια η δυο φορες...μετα ολα κανονικα.... και μήνυμα πλήρους μνήμης στο κινητο ουτε για πλακα με οπερα...(μου το κανε ομως σημερα 2 φορες με τον μανισιο browser :worry:) για δες λιγο στις ρυθμισεις σου το opera turbo το εχεις ανοιχτο η κλειστο......? επισης εχεις εγκατεστημένο το Mod....? (αν ναι εχω την εντυπωση οτι τα μηνυματα πλήρους μνήμης κτλ πρεπει να προέρχονται απο εκει....θα το δω και αλλο ομως και θα σου πω σιγουρα για αυτο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 o opera mobile 11 αναφερεται ως beta στο site,αλλα αν μπω απο το κιν στη διευθυνση m.opera.com δεν λεει beta.εχει σκετο εκδοση 6 για τον mini και εκδοση 11 για τον αλλο. τελικα τι ειναι? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) panos με τι σερφαρεις με 3g η με wifi....? εγω μολις τωρα δοκιμασα την σελιδα του myphone με wifi και μου την κατεβασε κανονικα ολη... αυτο που λες(να αργει δηλαδη) το κανει οταν σερφαρω με 3g αλλα και παλι στο τελος την ανοιγει ολη....και μου το εκανε οταν ανοιξα για πρωτη φορα το Myphone με τον νεο οπερα για μια η δυο φορες...μετα ολα κανονικα.... και μήνυμα πλήρους μνήμης στο κινητο ουτε για πλακα με οπερα...(μου το κανε ομως σημερα 2 φορες με τον μανισιο browser :worry:) για δες λιγο στις ρυθμισεις σου το opera turbo το εχεις ανοιχτο η κλειστο......? επισης εχεις εγκατεστημένο το Mod....? (αν ναι εχω την εντυπωση οτι τα μηνυματα πλήρους μνήμης κτλ πρεπει να προέρχονται απο εκει....θα το δω και αλλο ομως και θα σου πω σιγουρα για αυτο...) Ναι, το mod το έχω εγκατεστημένο, αλλά μηνύματα πλήρους μνήμης είχα και πριν το mod. Μάλλον κάποιο θέμα ή εφαρμογή προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά. Δε μου αρέσει καθόλου αυτό, γιατί μου δημιουργεί την εντύπωση ότι ο Opera Mobile είναι ασταθής, ενώ πάω στοίχημα ότι δεν είναι. Γι' αυτό τον έχω αφήσει στην άκρη και χρησιμοποιώ τον Mini 6. Όσο για δίκτυο, χρησιμοποιώ και 3G και WiFi. Στο σπίτι με το WiFi και όταν είμαι έξω επιλέγω το 3G. Το ίδιο και με ανοιχτό και κλειστό το Opera Turbo. Edited March 22, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 o opera mobile 11 αναφερεται ως beta στο site,αλλα αν μπω απο το κιν στη διευθυνση m.opera.com δεν λεει beta.εχει σκετο εκδοση 6 για τον mini και εκδοση 11 για τον αλλο. τελικα τι ειναι? Από όσο ξέρω ο desktop opera 11.10 είναι στην beta έκδοση. Αυτός δεν έχει σχέση με κινητά. Ο mobile opera 11 είναι σε stable έκδοση. http://www.opera.com/mobile/ 1 Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλα μιλαμε το κινητο ειναι "αλλο" κινητο πλεον με τον οπερα...:):) ειναι ακριβως αυτο που του ελειπε(και ειναι σε μπετα ακομη....)... τωρα τα εχουμε σε γενικες γραμμες ολα....δεν λειπει τιποτα.....και πανω απο ολα παραμενει τηλ....:):) Θα συμφωνήσω ότι με τον νέο opera έκλεισε ένα τεράστιο κενό του λειτουργικού, ή μάλλον δεν έκλεισε αλλά κάπως μπαλώθηκε. O Opera 11 δεν είναι τέλειος αλλά είναι σε πάρα πάρα πολύ καλό δρόμο. Αυτό που έλειπε ήταν το pinch to zoom ώστε να μεγαλώνουμε κατά βούληση τα λινκ ώστε να είναι εύκολο να τα επιλέξουμε. Αυτό πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς πλαισιώθηκε με αυτόματη στοίχιση κειμένου και αυτόματο μέγεθος γραμματοσειράς. Πλέον, βαριές σελίδες που με τον ενσωματωμένο browser είχα τεράστιο πρόβλημα, τις διαχειρίζομαι άνετα και πηγαίνω στο σημείο που θέλω, ταχύτατα. Όπως είπα δεν είναι τέλειος. Το pinch to zoom δεν είναι smooth, μερικές φορές κολλάει η κύλιση ενώ σε ελάχιστες περιπτώσεις, παγώνει στιγμιαία η συσκευή. Όμως, είναι beta που λειτουργεί ως ελαφρυντικό και ως υπόσχεση για κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον. Δουλεύοντας τον Opera 11 κατάλαβα για ακόμα μία φορά πόσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ είναι ο εργοστασιακός browser. To ότι λείπει το flash από τον opera δεν με πειράζει καθόλου. Άλλωστε, και στον μαμά το flash είναι ανέκδοτο καθώς οι περισσότερες σελίδες κολλάνε ή δεν φορτώνουν ποτέ. Τουλάχιστον με τον opera έχουμε όλα τα εργαλεία (επιλογή κειμένου, άνοιγμα σε νέα καρτέλα, διαχείριση καρτελών, γρήγορο scrolling, γρήγορο άνοιγμα, φόρτωση ολόκληρης της σελίδας χωρίς zoom κτλ) και μπορούμε για πρώτη φορά να πούμε ότι κάνουμε πλοήγηση χωρίς τεράστιες παραχωρήσεις και προβλήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 πάντως εγώ δοκιμάζοντας τον opera mobile11 δεν έμεινα ευχαριστημένος. Εδώ κάνω login στο myphone και δεν το κρατάει δλδ δεν κάνει ουσιαστικά login. Επίσης δεν διαπίστωσα αυτή την τρομερή ταχύτητα που λέτε παραπάνω αντιθέτως έχει πολλά bugs και επανέρχομαι στον μαμά browser που όπως είχα πει και παλιότερα δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτόν και αυτή τη στιγμή που γράφω σερφάρω μέσω αυτού. Ευχαριστώ!!! 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Πάρα πολύ καλός ο όπερα. Και πολύ πρακτικός για το εσυσωλήνας. Ανοιγει στην μομπάιλ βερσιόν , επιλέγεις HD ποιότητα, ανοίγει το βίντεο από τον πλέιερ του κινητού και μπορείς να ρυθμίσεις το κάδρο από τον σκάλερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 και εγω δοκιμασα λιγο τον οπερα 11 σημερα, μου φαινεται αρκετα καλος και λειτουργικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Εμενα ο opera μου φανηκε να μην ειναι τοσο γρηγορος οπως η προηγουμενη εκδοση. Και το zoom in/out δεν ειναι τοσο ομαλο οπως στον μαμα browser. Λογικα θα τα διορθωσουν σε επομενη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts