john_15 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Αν έχεις εγκαταστήσει τα τσεκαρισμένα εικονίδια στην αρχή της εγκατάστασης κανονικά θα πρέπει να σου βγάζει ενα μικρό εικονίδιο πάνω αριστερά στην γωνία της αρχικής οθώνης με την σημαία της γλώσας που είναι σε λειτουργία εκείνη την στιγμή. Εγώ εχω εγκαταστήσει μόνο αυτό με την μικρή διάσταση και βγάζει ενα εικονίδιο περίπου 5x5 χιλιοστά το οποίο μικραίνει και άλλο και μετακινείται αν το πατήσεις με το δάχτυλο. Φίλε μου καταρχην πολυ καλο update χωρις bug σε σχέση με το προηγούμενο ευχαριστώ τον φίλο που το ανέφερε.. εγώ το έβαλα με τα δύο τσεκαρισμένα εικονίδια στην αρχή μου έβγαζε το εικονίδιο που περιγράφεις συνεχόμενα παντού. Πατώντας στις ρυθμήσεις του LS to L-wind (απενεργοποίησε το, αν δεν πιάσει καντο δυο φορες on/off) και θα φύγει το ενοχλητικό εικονήδιο... οπότε οποιος θελει δεν χρειάζεται να το κάνει απεγκατάσταση και ξαναεγκατασταση... ελπίζω να βοήθησα καποιους φίλους. 1 Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Ενας browser UCWEB Web Browser v7.6.1.82 S60v5/S^3 SymbianOS9 για δοκιμαστε γιατι ειμαι δουλεια τωρα...:) ειχα βαλει τον 7.4. και ειναι πολυ καλος. τωρα βαζω τον v7.6.1.82 . τον εβαλα και τρεχει μια χαρα ωραιος και γρηγορος τσεκαρετε τον Edited March 16, 2011 by kaivlorapanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 ειχα βαλει τον 7.4. και ειναι πολυ καλος. τωρα βαζω τον v7.6.1.82 . τον εβαλα και τρεχει μια χαρα ωραιος και γρηγορος τσεκαρετε τον Flash, multitouch ....? 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 ειχα βαλει τον 7.4. και ειναι πολυ καλος. τωρα βαζω τον v7.6.1.82 . τον εβαλα και τρεχει μια χαρα ωραιος και γρηγορος τσεκαρετε τον Οντως πολυ καλος κ ποιο γρηγορος απο τον opera !!! εξω ο opera και μεσα ο UCWEB Web Browser v7.6.1.82 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Οντως πολυ καλος κ ποιο γρηγορος απο τον opera !!! εξω ο opera και μεσα ο UCWEB Web Browser v7.6.1.82 Απλα τελειος! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aPoLoNiOs Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) Μετα απο hard reset το ovi store δεν ανοιγει, καμια ιδεα; και χωρις κανενα λογο, μετα την εγκατασταση καποιων τυχαιων εφαρμογων το Ovi store δουλεψε... :s Edited March 17, 2011 by aPoLoNiOs Παράθεση "Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Παιδιά για το Symbian ^3 υπάρχει backward combatibility? Δηλ. μπορεί να τρέχει και όλες τις εφαρμογές του S60 (π.χ. το Large time)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Μετα απο hard reset το ovi store δεν ανοιγει, καμια ιδεα; Θελει ξανα περασμα τα Qt libraries που χαθηκαν... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Οντως πολυ καλος κ ποιο γρηγορος απο τον opera !!! εξω ο opera και μεσα ο UCWEB Web Browser v7.6.1.82 ρε παιδια για πείτε μου λιγο τι ρυθμίσεις εχετε βάλει γιατι εμένα δεν μου εμφανίζει « σωστά » το κείμενο στην οθόνη του κινητού ..γενικα το προσαρμόζει πολυ περίεργα ..σε αυτο το θέμα ο οπερα δεν παίζεται για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 ρε παιδια για πείτε μου λιγο τι ρυθμίσεις εχετε βάλει γιατι εμένα δεν μου εμφανίζει « σωστά » το κείμενο στην οθόνη του κινητού ..γενικα το προσαρμόζει πολυ περίεργα ..σε αυτο το θέμα ο οπερα δεν παίζεται για μενα Κι εμένα το ίδιο. Επίσης εμφανίζει πολύ περίεργα την zoomed-out σελίδα. Ουσιαστικά δε φαίνεται καθόλου η σελίδα. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Κάτι άλλο να ρωτήσω: έχουμε εφαρμογή που να ηχογραφεί κλήσεις εγγυημένα και δοκιμασμένα χωρίς μπιπ; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Μαλλον update για το Harald Meyer CameraPro N8 v.1.0.9 S^3 + CameraFX v.1.0.0 S^3 Ναι το βαλα v.1.0.8 ομως λεει εγινε πιο καλο απ οτι βλεπω προσθεσαν την αναλυση να φαινεται στην οθονη εικονιδιακια κτλ θα το δειτε...βγαλαν τα focus που δεν ηταν χρησιμα,τεσπα θα το τσεκαρετε... panosz75 απ οτι διαβασα ακομα δεν υπαρχει χωρις μπιπ...:) Edited March 18, 2011 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Θελει ξανα περασμα τα Qt libraries που χαθηκαν... Το εκανα αλλα στο τελος της εγκαταστασης του στορ με πεταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Anderson N-Desk v2.5.16.08 Build 227 S60v5 S^3 Full UNSigned by MOJTABA The best desktop for Nokia phones. The most popular soft in local forum which is refered to as " the best desktop" and downloaded over 100000 times. Most smooth desktop! Most personalization options desktop! Most pretty and popular desktop! Most stable desktop! Least ram consuming desktop! Least storage consuming desktop! ... Many improvements made compared with previous version! παιδια την δοκιμασα κ ειναι πολυ καλη. τι κανει αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 τι κανει αυτη? καλύτερη επιφάνεια εργασίας για τα τηλέφωνα Nokia. Πιο ομαλή επιφάνεια εργασίας! εχει ολες τις επιλογές σε 5 η 6 επιφανειες!(εφαρμογες τηλ. κτλ) Πιο σταθερή επιφάνεια εργασίας! Λιγότερο ram καταναλώνουν επιφάνεια εργασίας! Λιγότερο αποθήκευση καταναλώνει επιφάνεια εργασίας! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 καλύτερη επιφάνεια εργασίας για τα τηλέφωνα Nokia. Πιο ομαλή επιφάνεια εργασίας! εχει ολες τις επιλογές σε 5 η 6 επιφανειες!(εφαρμογες τηλ. κτλ) Πιο σταθερή επιφάνεια εργασίας! Λιγότερο ram καταναλώνουν επιφάνεια εργασίας! Λιγότερο αποθήκευση καταναλώνει επιφάνεια εργασίας! Λιγο που το ειδα τα βγαζει ολες χυμα ομως...και επικρατει λιγο χαος...:) φανταζομαι μπορεις να φτιαξεις φακελους ετσι....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 τι κανει αυτη? Κάνει το symbian iOS από άποψη διάταξης, διαχείρισης κτλ. Δε μ'άρεσε καθόλου. Όλα χύμα. Λιγο που το ειδα τα βγαζει ολες χυμα ομως...και επικρατει λιγο χαος...:) φανταζομαι μπορεις να φτιαξεις φακελους ετσι....? Δεν είχα δει φακέλους στην προηγούμενη έκδοση που είχα βάλει. Όλα φόρα παρτίδα στη homescreen. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Λοιπόν ένα έψαχνα τόσο καιρό δύο βρήκα τελικά.. Lock screen widget για τα symbian σα το Nokia Ν8: το πρώτο το βρήκα από φιλο εδώ το πλήρωσα 1.23€ αν θυμάμαι καλά και δουλεύει πολύ καλά! επιτέλους τατς στην οθόνη και σβήνει αμέσωςκ και όχι όπως κάτι άλλα που είχαν απλά χρόνοκαθυστερηση.. λέγετε Mr. Lock στο ovi και ευχαριστώ το φιλο που το χε προτείνει(δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του) το άλλο το βρήκα αμέσως μετά κάνει την ίδια δουλειά και είναι..free. Quick lock λέγετε! enjoy!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Κάνει το symbian iOS από άποψη διάταξης, διαχείρισης κτλ. Δε μ'άρεσε καθόλου. Όλα χύμα. Δεν είχα δει φακέλους στην προηγούμενη έκδοση που είχα βάλει. Όλα φόρα παρτίδα στη homescreen. Τελικά φακέλους φτιάχνεις όσους θέλεις.... settings>folders>edit >add. Εδώ μπορείς επίσης να τους διαγράψεις η να τους μετονομάσεις. Αυτό που μου άρεσε πάντως είναι το ξεκλίδωμα οθώνης, που είναι ενα φερμουάρ που κάνει και τον αντίστιχο ήχο όταν το ανοίγεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Τελικά φακέλους φτιάχνεις όσους θέλεις.... settings>folders>edit >add. Εδώ μπορείς επίσης να τους διαγράψεις η να τους μετονομάσεις. Αυτό που μου άρεσε πάντως είναι το ξεκλίδωμα οθώνης, που είναι ενα φερμουάρ που κάνει και τον αντίστιχο ήχο όταν το ανοίγεις. Nαι βρε παιδια το φτιαχνετε εσεις οπως θελετε.Εγω ας πουμε, εφτιαξα εναν φακελο κ εβαλα μεσα ολες τις εφαρμογες μου!οποτε αν προσεξετε μειωνονται και τα εικονιδια(αδειαζουν οι θεσεις).Και μονο που εχει αυτο το φερμουαρ με ηχο ειναι ολα τα λεφτα!Σε οσους το εδειξα γουρλωσανε τα ματια τους. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Λοιπόν ένα έψαχνα τόσο καιρό δύο βρήκα τελικά.. Lock screen widget για τα symbian σα το Nokia Ν8: το πρώτο το βρήκα από φιλο εδώ το πλήρωσα 1.23€ αν θυμάμαι καλά και δουλεύει πολύ καλά! επιτέλους τατς στην οθόνη και σβήνει αμέσωςκ και όχι όπως κάτι άλλα που είχαν απλά χρόνοκαθυστερηση.. λέγετε Mr. Lock στο ovi και ευχαριστώ το φιλο που το χε προτείνει(δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του) το άλλο το βρήκα αμέσως μετά κάνει την ίδια δουλειά και είναι..free. Quick lock λέγετε! enjoy!:) πολυ καλη εφαρμογη φιλε...και υπαρχει και στο ovi store...:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Για τον καιρό παιδιά widget που να δείχνει 2-3 μέρες υπάρχει και ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Για τον καιρό παιδιά widget που να δείχνει 2-3 μέρες υπάρχει και ποια? SPB Weather. Πολύ καλό, δείχνει σήμερα και τις επόμενες 3 ημέρες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) SPB Weather. Πολύ καλό, δείχνει σήμερα και τις επόμενες 3 ημέρες. :) Τις δείχνει μπροστά στην οθόνη ή χρειάζεται να μπεις μέσα στο προγραμμα γιατί και το foreca δείχνει για περισσότερες. Αυτό το widget ποιο είναι? Edited March 19, 2011 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10869_SPB_Weather_adds_a_little_heat.php Τις δείχνει ακριβώς όπως και αυτό που πόσταρες. Κάνοντας κλικ απλά βλέπεις τις "λεπτομέρειες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Τις δείχνει μπροστά στην οθόνη ή χρειάζεται να μπεις μέσα στο προγραμμα γιατί και το foreca δείχνει για περισσότερες. Αυτό το widget ποιο είναι? Το SPB Weather ειναι. Το θεμα στην φωτο ποιο ειναι?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts