Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του


platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ξερω τι λεει και τι κανει η νοκια, αλλα πιστευω οτι υπαρχει ενα θεμα με τα applications... Δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον γενικοτερα για υποστηριξη symbian!!!

 

Ιδιαιτερα σε εφαρμογες κααθημερινης χρησης (εφαρμογες alpha bank/eurobank για συνναλαγες, ebay, ups κτλ)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Link to comment
Share on other sites

FolderPlay v1.8 – Alternative music player for Nokia N8 / C7

 

Τέλειο προγραμματάκι. Πολύ με βόλεψε....

Edited by mirrorofsorrow

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πόσο πιθανό είναι να δούμε κάποια στιγμή ένα widgetάκι που να αλλάζει 2g/3g από την οθόνη αναμονής; Και γενικά δε βλέπω μεγάλη ποικιλία, κυρίως σε widgets, και δευτερευόντως σε εφαρμογές. Και δε βλέπω πώς θα αλλάξει αυτή η κατάσταση, σύντομα. :worry: :what: Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Τέτοιου είδους εργαλεία είναι εύκολο να τα προσφέρει η κοινότητα, κάτι που όμως στο symbian δεν συμβαίνει. Αντίθετα, στο Maemo 5 κυκλοφόρησαν αμέτρητα τέτοια χρήσιμα εργαλεία πριν ακόμα κυκλοφορήσει η εφαρμογή ενώ αν δεις τι υπάρχει αυτή την στιγμή, δεν θα ξέρεις τι να πρωτοβάλεις. Ας ελπίσουμε με την έλευση του Meego και την έλευση της μεγάλης αλλαγής του symbian κατά το καλοκαιράκι, να αλλάξει προς το καλύτερο το τοπίο.
Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται τι δυνατότητες σου προσφέρει το εκάστοτε API, για παράδειγμα όταν γράφω ένα πρόγραμμα σε QT και θέλω μια τηλεφωνική υπηρεσία, ας πούμε την αλλαγή μεταξύ 2G και 3G δικτύου θα πρέπει αυτό να παρέχεται ως υπηρεσία στην βιβλιοθήκη QTMobility με την οποία επικοινωνώ με ορισμένες υπηρεσίες της Συσκευής (όχι όλες!) αν δεν παρέχεται τότε απλά δεν μπορώ να την προσφέρω ή θα πρέπει να καταφύγω στην SYMBIAN C++ δηλαδή να γράψω κώδικα εκτός QT και εκεί το πράγμα μπλέκει. Γενικά το SYMBIAN είναι σε μεταβατική περίοδο και πολλά API του δεν είναι διαθέσιμα ακόμα σε QT ώστε να είναι άμεση η χρήση τους από τα νέα εργαλεία προγραμματισμού του έτσι ενώ μπορείς να γράψεις άνετα μια εφαρμογή για αυτό ή ένα παιχνίδι (αν και σε αυτό τον τομέα η J2ME τα καταφέρνει ασύγκριτα καλύτερα -έτοιμες ειδικευμένες βιβλιοθήκες), δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να γράψεις κώδικα που θα επικοινωνεί με όλες τις υπηρεσίες του Κινητού. Edited by Directx

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω τι λεει και τι κανει η νοκια, αλλα πιστευω οτι υπαρχει ενα θεμα με τα applications... Δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον γενικοτερα για υποστηριξη symbian!!!

 

Ιδιαιτερα σε εφαρμογες κααθημερινης χρησης (εφαρμογες alpha bank/eurobank για συνναλαγες, ebay, ups κτλ)

 

εφαρμογη για eurobank υπαρχει στο ovi

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω τι λεει και τι κανει η νοκια, αλλα πιστευω οτι υπαρχει ενα θεμα με τα applications... Δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον γενικοτερα για υποστηριξη symbian!!!

 

Ιδιαιτερα σε εφαρμογες κααθημερινης χρησης (εφαρμογες alpha bank/eurobank για συνναλαγες, ebay, ups κτλ)

Θα σου πω την άποψη μου μιας και έχω ασχοληθεί με τον προγραμματισμό σε αυτή την πλατφόρμα. Για πολλά χρόνια ήταν ουσιαστικά νεκρή για τους περισσότερους προγραμματιστές λόγο αυξημένης δυσκολίας στην συγγραφή λογισμικού αλλά και επειδή ορισμένες προσπάθειες που έκανε η Nokia για να την καταστήσει πιο προσιτή είχαν άδοξο τέλος (πχ. PyS60). Οπότε μας έμεινε η J2ME η οποία δεν υποστήριζε όλες τις υπηρεσίες των Συσκευών SYMBIAN και έτσι δεν μπορούσες να γράψεις ότι πρόγραμμα ήθελες μαζί της. Μετά ήρθε και ο ανταγωνισμός και οι προγραμματιστές το ξέγραψαν σε γενικές γραμμές το SYMBIAN (καθώς βρήκαν κάτι που μπορούν να προγραμματίσουν ευκολότερα και έχει δυναμική στις πωλήσεις!). Τώρα γίνεται μια προσπάθεια από την Nokia να αλλάξει αυτή την κατάσταση παρουσιάζοντας νέα φιλικότερα εργαλεία προγραμματισμού αλλά κακά τα ψέμματα ένας που έχει μάθει να γράφει σε Java για Android θα πρέπει να γυρίσει σε QT C++ και η τελευταία δεν είναι τόσο εύκολη όσο η πρώτη. Επίσης πολλοί προγραμματιστές (από συζητήσεις που κάνω) δεν εμπιστεύονται ακόμα την εταιρία, φοβούνται δηλαδή ότι δεν θα υποστηρίξει τα νέα εργαλεία ενεργά (θυμούνται παλαιότερες συμπεριφορές -καταλαβαίνεις..) και προτιμούν να δώσουν χρόνο πριν ασχοληθούν ή ξανά ασχοληθούν μαζί του, να δουν που θα πάει το πράμα (είναι διάχυτη η εντύπωση ότι το λειτουργικό δεν έχει μέλλον -δεν λέω ότι είναι σωστή απλά είναι η εντύπωση που υπάρχει άσχετα το τι λέει η Nokia). Εκεί είμαι και εγώ - δεν έχω S^3, περιμένω να δω τι θα γίνει με τα firmware (PR1.1) πως θα πάει το PR2.0, τι γίνεται με το μοντέλο προγραμματισμού - την ωρίμανση των εργαλείων (λύση "παιδικών ασθενειών" κλπ), δεν το ξεγράφω το SYMBIAN διότι ξέρω C++ και παίζω με το QT (από την πρώτη έκδοση για S60). Απλά περιμένω να δω που και πως θα πάει η υπόθεση, προς την άνοιξη ή το καλοκαίρι και αν τα πράματα εξελιχθούν ομαλά νομίζω ότι θα υπάρξουν αρκετά νέα λογισμικά (ήδη "οι μεγάλοι" παίκτες εκμεταλλεύονται το QT) αλλά οι μικροί που είναι και περισσότεροι ;) θα περιμένουν λίγο πριν επενδύσουν (πολλοί από αυτούς εκ νέου) στην πλατφόρμα καθώς είναι επένδυση που απαιτεί τόσο χρήμα (αγορά συσκευής) όσο και χρόνο (για την εκμάθηση).

 

Υ.Γ.

1. Αν η Nokia μας έδινε αυτά τα εργαλεία πριν 5 χρόνια, δεν θα υπήρχε ανταγωνισμός σε θέματα software. Αλλά δεν το έκανε τότε τώρα τα πράματα είναι διαφορετικά.. Τότε την παρακαλούσαμε να μας παράσχει εργαλεία για ευκολότερη ανάπτυξη και εκείνη μας έγραφε (διότι δεν μας είχε ανάγκη.. έπαιζε μόνη της βλέπεις) τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν και εκείνη μας παρακαλά να γυρίσουμε κοντά της (με διαγωνισμούς, βίντεο που παρουσιάζει πόσο πιο εύκολα γράφεις λογισμικό με QT, με τζάμπα εργαλεία οπτικής ανάπτυξης κλπ).. έχει ο καιρός γυρίσματα! :D

2. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη επί του θέματος, το ξεκαθαρίζω για να μην έχουμε VS κλπ.

Edited by Directx

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Link to comment
Share on other sites

Χωρις να εχω καμια εμπειρια και σχεση με τον προγραματισμο, μονο τα νουμερα αν παρακολουθησει κανεις δεν βγαινει το συμπερασμα οτι το symbian θα εχει μελλον; Μονο το n8 εχει σαρωσει σε πωλησεις ενω υπαρχουν και τα αλλα μοντελα. Μου φαινεται αδύνατον να μην υποστηριχθει το λειτουργικο με οποιονδηποτε τροπο. Οσο για τις εφαρμογες συμφωνω οτι ειναι σχετικα λιγες και αυξανονται με αργο ρυθμο. Δε νομιζω ομως οτι λειπει καποια ζωτικης σημασιας εφαρμογη απο τα symbian^3. Με ολα τα μειονεκτηματα του το βρησκω ολοκληρωμενο με αρκετα περιθωρια βελτιωσης φυσικα. Προσωπικα δε με ενδιαφερει να βγαινουν ενα τσουβαλι ΄αχρηστες' η απλα εφετζιδικες εφαρμογες απλα για να βγαινουνε.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Link to comment
Share on other sites

Οσο για τις εφαρμογες συμφωνω οτι ειναι σχετικα λιγες και αυξανονται με αργο ρυθμο.

Νομιζω, χωρις να ειμαι ειδικος, οτι αυτο συμβαινει γιατι ακομα το symbian ^3 μπορει να δεχθει εφαρμογες και απο παλιοτερες εκδοσεις. Αλλα αυτο δεν μπορει να συνεχιστει βεβαια οταν ερθει το symbian ^4, εκει δεν θα υπαρχει δικαιολογια.

Link to comment
Share on other sites

παιδια το μεσημερι εβαλα την εφαρμογη HTC looking clock απο το γνωστο μαγαζακι...(μια εφαρμογη που βγαζει ενα ρολοι σαν ειναι το κινητο σου htc κτλ...)

τι ηθελα και την εβαλα.....???

απο εκεινη την ωρα...δεν εχει σταματησει να συνδέεται το κινητο με το ιντερνέτ ....

και το κακο ειναι οτι αν ειμαι εκτος wi fi συνδέεται με το wind internet....:rolleyes:

την εφαρμογη την εβγαλα και εξακολουθει το κινητο να κανει τα ιδια.....:rolleyes:

θα το σπασω μιλαμε....:mad:

ειναι η πρωτη φορα που νευριαζω τοσο πολυ με το κινητο....

Edited by freddaras
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει εφαρμογη για symbian 3 που αμα σου κλεψουν το κινητο θα σου στηλει μηνυμα σε αλλο τηλ?

 

Aν και ειναι λαθος εδω το post σου θα σου πω αυτο που εχω βαλει κ εγω,....F-SECURE

android or ios or wm......who cares.....???
Link to comment
Share on other sites

εφαρμογη για eurobank υπαρχει στο ovi

 

Εχεις διικιο αλλα το search για αλλη μια φορα δεν την εβγαζε!!

 

http://www.eurobank.gr/ONLINE/HOME/generic.aspx?id=880&mid=468&lang=gr

http://store.ovi.com/content/89790

 

Οταν παω να την κατεβασω μου βγαζει

"Λυπούμαστε, αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στη γλώσσα σας."

Γυρισα στα ελληνικα και παλι τα ιδια! Μηπως εχει κανεις το αρχειακι ? :)

 

Θα σου πω την άποψη μου μιας και έχω ασχοληθεί με τον προγραμματισμό σε αυτή την πλατφόρμα. Για πολλά χρόνια ήταν ουσιαστικά νεκρή για τους περισσότερους προγραμματιστές λόγο αυξημένης δυσκολίας στην συγγραφή λογισμικού αλλά και επειδή ορισμένες προσπάθειες που έκανε η Nokia για να την καταστήσει πιο προσιτή είχαν άδοξο τέλος (πχ. PyS60). Οπότε μας έμεινε η J2ME η οποία δεν υποστήριζε όλες τις υπηρεσίες των Συσκευών SYMBIAN και έτσι δεν μπορούσες να γράψεις ότι πρόγραμμα ήθελες μαζί της. Μετά ήρθε και ο ανταγωνισμός και οι προγραμματιστές το ξέγραψαν σε γενικές γραμμές το SYMBIAN (καθώς βρήκαν κάτι που μπορούν να προγραμματίσουν ευκολότερα και έχει δυναμική στις πωλήσεις!). Τώρα γίνεται μια προσπάθεια από την Nokia να αλλάξει αυτή την κατάσταση παρουσιάζοντας νέα φιλικότερα εργαλεία προγραμματισμού αλλά κακά τα ψέμματα ένας που έχει μάθει να γράφει σε Java για Android θα πρέπει να γυρίσει σε QT C++ και η τελευταία δεν είναι τόσο εύκολη όσο η πρώτη. Επίσης πολλοί προγραμματιστές (από συζητήσεις που κάνω) δεν εμπιστεύονται ακόμα την εταιρία, φοβούνται δηλαδή ότι δεν θα υποστηρίξει τα νέα εργαλεία ενεργά (θυμούνται παλαιότερες συμπεριφορές -καταλαβαίνεις..) και προτιμούν να δώσουν χρόνο πριν ασχοληθούν ή ξανά ασχοληθούν μαζί του, να δουν που θα πάει το πράμα (είναι διάχυτη η εντύπωση ότι το λειτουργικό δεν έχει μέλλον -δεν λέω ότι είναι σωστή απλά είναι η εντύπωση που υπάρχει άσχετα το τι λέει η Nokia). Εκεί είμαι και εγώ - δεν έχω S^3, περιμένω να δω τι θα γίνει με τα firmware (PR1.1) πως θα πάει το PR2.0, τι γίνεται με το μοντέλο προγραμματισμού - την ωρίμανση των εργαλείων (λύση "παιδικών ασθενειών" κλπ), δεν το ξεγράφω το SYMBIAN διότι ξέρω C++ και παίζω με το QT (από την πρώτη έκδοση για S60). Απλά περιμένω να δω που και πως θα πάει η υπόθεση, προς την άνοιξη ή το καλοκαίρι και αν τα πράματα εξελιχθούν ομαλά νομίζω ότι θα υπάρξουν αρκετά νέα λογισμικά (ήδη "οι μεγάλοι" παίκτες εκμεταλλεύονται το QT) αλλά οι μικροί που είναι και περισσότεροι ;) θα περιμένουν λίγο πριν επενδύσουν (πολλοί από αυτούς εκ νέου) στην πλατφόρμα καθώς είναι επένδυση που απαιτεί τόσο χρήμα (αγορά συσκευής) όσο και χρόνο (για την εκμάθηση).

 

Υ.Γ.

1. Αν η Nokia μας έδινε αυτά τα εργαλεία πριν 5 χρόνια, δεν θα υπήρχε ανταγωνισμός σε θέματα software. Αλλά δεν το έκανε τότε τώρα τα πράματα είναι διαφορετικά.. Τότε την παρακαλούσαμε να μας παράσχει εργαλεία για ευκολότερη ανάπτυξη και εκείνη μας έγραφε (διότι δεν μας είχε ανάγκη.. έπαιζε μόνη της βλέπεις) τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν και εκείνη μας παρακαλά να γυρίσουμε κοντά της (με διαγωνισμούς, βίντεο που παρουσιάζει πόσο πιο εύκολα γράφεις λογισμικό με QT, με τζάμπα εργαλεία οπτικής ανάπτυξης κλπ).. έχει ο καιρός γυρίσματα! :D

2. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη επί του θέματος, το ξεκαθαρίζω για να μην έχουμε VS κλπ.

 

Μιας και δεν ειμαι προγραμαμτιστης kαι εχω χασει την μπαλα χρονια τωρα...

 

Τa android applications με Qt δεν ειναι φτιαγμενο? Αν ναι ποσο πιθανο/εφικτο ειναι καποια εφαρμγη απο εκει , εστω και με λιγο κωδικα ακομα να τρεχει σε Qt toy symbian?

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Link to comment
Share on other sites

Εχεις διικιο αλλα το search για αλλη μια φορα δεν την εβγαζε!!

 

http://www.eurobank.gr/ONLINE/HOME/generic.aspx?id=880&mid=468&lang=gr

http://store.ovi.com/content/89790

 

Οταν παω να την κατεβασω μου βγαζει

"Λυπούμαστε, αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στη γλώσσα σας."

Γυρισα στα ελληνικα και παλι τα ιδια! Μηπως εχει κανεις το αρχειακι ? :)

 

Τελικα αν καποιος επισκευθει τις διευθυνσεις

Eurobank: https://m.eurobank.gr

AlphaBank: https://secure.alpha.gr/mb

μπορει να κανει απευθειας οτι θα εκανε με το εκαστοτε application...

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Link to comment
Share on other sites

Τελικα αν καποιος επισκευθει τις διευθυνσεις

Eurobank: https://m.eurobank.gr

AlphaBank: https://secure.alpha.gr/mb

μπορει να κανει απευθειας οτι θα εκανε με το εκαστοτε application...

 

Oρίστε μπας και σου χρειαστεί

 

http://store.ovi.com/content/89790/download

Link to comment
Share on other sites

[..]Μιας και δεν ειμαι προγραμαμτιστης kαι εχω χασει την μπαλα χρονια τωρα...

 

Τa android applications με Qt δεν ειναι φτιαγμενο? Αν ναι ποσο πιθανο/εφικτο ειναι καποια εφαρμγη απο εκει , εστω και με λιγο κωδικα ακομα να τρεχει σε Qt toy symbian?

 

Όχι οι εφαρμογές Android γράφονται στην πλειοψηφία τους σε Java με ένα σύνολο βιβλιοθηκών προγραμματισμού που έχει αναπτύξει για αυτήν η Google (δεν πρόκειται δηλαδή για την κλασσική J2ME των άλλων κινητών ή τις βιβλιοθήκες Java των υπολογιστών). Συνεπώς εφαρμογές γραμμένες στην Android Java δεν μπορούν να μεταφερθούν άμεσα πουθενά εκτός του Android.

Παράλληλα είναι εφικτή και η ανάπτυξη εφαρμογών σε γλώσσα C++. Μέχρι την έκδοση Android 2.2 με την χρήση της C++ δεν μπορούσες να γράψεις ολοκληρωμένες Android εφαρμογές παρά μόνο βιβλιοθήκες που επικοινωνούσαν με την Java του.

Από την έκδοση Android 2.3 όμως και μετά αυτό άλλαξε και έτσι μπορείς να γράψεις ολοκληρωμένες εφαρμογές Android και σε C++ αλλά φυσικά και εδώ θα βασισθείς στην C++ βιβλιοθήκες που προσφέρει η Google για το λειτουργικό της, έτσι άμεση μεταφορά κώδικα από το ένα λειτουργικό στο άλλο δεν ισχύει.

 

Από εκεί και πέρα φυσικά γίνονται προσπάθειες (από διάφορους προγραμματιστές) για μεταφορά του QT και στο Android (άλλωστε υπάρχει για ένα σωρό άλλα Λ.Σ.). Μια από αυτές είναι το Android-Lighthouse οπότε στο μέλλον και ειδικά τώρα που το Android 2.3 υποστηρίζει πλήρης εφαρμογές σε C++ θα μπορούσαμε να δούμε πιο εύκολα να παρουσιάζονται λογισμικά Android γραμμένα και σε QT (πχ. βλέπε

ένα ακόμα πείραμα).

 

Αλλά όπως είπα αυτά αφορούν το μέλλον (είναι πειραματικές προσπάθειες) - αυτή την στιγμή η ανάπτυξη Android εφαρμογών γίνεται 99% με την Java που προσφέρει και 1% με την C++ του.

Edited by Directx

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Link to comment
Share on other sites

Πόσο πιθανό είναι να δούμε κάποια στιγμή ένα widgetάκι που να αλλάζει 2g/3g από την οθόνη αναμονής;

Υπάρχει το quickNet. Δεν είναι δωρεάν, αλλά δεν το λες και ακριβό. Το κατέβασα. καλό είναι.

Link to comment
Share on other sites

Aν και ειναι λαθος εδω το post σου θα σου πω αυτο που εχω βαλει κ εγω,....F-SECURE

 

βάζοντας το f-secure και πατόντας το επιλογές στις ανοικτές εφαρμογές μου το δείχνει ανοικτό, αυτό δεν σημαινει ότι καταναλώνει ΄μπαταρία ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

member since: September 2003

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει το quickNet. Δεν είναι δωρεάν, αλλά δεν το λες και ακριβό. Το κατέβασα. καλό είναι.

 

Πολύ καλό, σ' ευχαριστώ! Μπήκα ήδη στο OVI Store, με συνοπτικές διαδικασίες το αγόρασα και το κατέβασα. Γι' αυτό που το χρειάζομαι είναι ό,τι πρέπει. Έπρεπε όμως να προσφέρεται ήδη από τη Nokia όμως. Τέλος πάντων, 2.46€ κοστίζει, μια χαρά είναι. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Εγώ όταν θέλω να κάνω αλλαγή πατάω εκεί που είναι η ένδειξη της μπαταρίας μετά το εικονίδιο συνδεσιμότητάς και αλλάζω από την επιλογή δίκτυο, αν εννοείτε αυτό ... γρήγορα.

;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580
Link to comment
Share on other sites

Εγώ όταν θέλω να κάνω αλλαγή πατάω εκεί που είναι η ένδειξη της μπαταρίας μετά το εικονίδιο συνδεσιμότητάς και αλλάζω από την επιλογή δίκτυο, αν εννοείτε αυτό ... γρήγορα.

;)

 

Ναι αυτό εννοούμε, αλλά εδώ δε χρειάζεται να μπεις στο μενού της συνδεσιμότητας. Η αλλαγή γίνεται με δύο κλικ με αυτό το widget. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Nokia Beta Labs Nokia Reader v1.00 S^3

 

για οσους ενδιαφερονται για rss reader ειναι οτι καλυτερο για αυτους/ ξερετε που να το βρειτε

Link to comment
Share on other sites

ωραία εφαρμογή μόλις κυκλοφόρησε

 

Digitalfootmark Lock Screen

 

όπως και το

 

Ergo's Memory Info [v2.4] modded by biggzy

 

στα γνωστά μέρη διαθέσιμα.......

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

member since: September 2003

Link to comment
Share on other sites

Paragon Handy Clock v4.11

Paragon Handy Converter v2.09

Paragon Handy Expense v3.03

 

πολυ καλες εφαρμογες αντιστοιχες βεβαια με αυτες που εχει ηδη μεσα το ν8 εκτος απο την Paragon Handy Expense v3.03. ψαξτε τις στα γνωστα μερη

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει καμια εφαρμογη που να αποθηκευει που παρκαραμε και να μας δειχνει μετα το σημειο??

 

Κατι σαν αυτη:

http://store.ovi.com/content/18742?clickSource=search

(διαθεσιμη για το ν8?)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...