Moralas Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ίσως να μη το κάνει σε όλα τα widgets γιατί και σε εμένα δε το κάνει αλλά δεν έχω αυτά που έχει ο φίλος στις φωτογραφίες. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ίσως να μη το κάνει σε όλα τα widgets γιατί και σε εμένα δε το κάνει αλλά δεν έχω αυτά που έχει ο φίλος στις φωτογραφίες. μία από τα ίδια και εγώ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 E πως θα σας το κάνει αφού δεν έχετε WRT Widgets, δηλαδή αυτά που χρησιμοποιούν Web Runtime όπως τα Ergo's mem Info, Battery Monitor, Accuweather, Michael Prager's Coming Nex, Wikipedia κλπ και όλα που έχουν σχέση με νέα δηλαδή sport-fm, έθνος, sentra, metro, myphone κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 E πως θα σας το κάνει αφού δεν έχετε WRT Widgets, δηλαδή αυτά που χρησιμοποιούν Web Runtime όπως τα Ergo's mem Info, Battery Monitor, Accuweather, Michael Prager's Coming Nex, Wikipedia κλπ και όλα που έχουν σχέση με νέα δηλαδή sport-fm, έθνος, sentra, metro, myphone κλπ κλπ Ακόμα και αφού απεγκατέστησα το SPB Weather, το AccuWeather συνεχίζει να μην παίζει, κολλάει στο "Loading...". Μήπως επειδή έχω εγκατεστημένο και το SPB Mobile Shell που εμπεριέχει μία έκδοση του SPB Weather; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ακόμα και αφού απεγκατέστησα το SPB Weather, το AccuWeather συνεχίζει να μην παίζει, κολλάει στο "Loading...". Μήπως επειδή έχω εγκατεστημένο και το SPB Mobile Shell που εμπεριέχει μία έκδοση του SPB Weather; :what: Oχι δε νομίζω γιατι εχω και εγω εγκατεστημένο το Mobile Shell (αν και δε το χρησιμοποιώ). Κάνε απεγαγκατάσταση το accuweather, κάνε ένα restart και μετά ξανά εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 E πως θα σας το κάνει αφού δεν έχετε WRT Widgets, δηλαδή αυτά που χρησιμοποιούν Web Runtime όπως τα Ergo's mem Info, Battery Monitor, Accuweather, Michael Prager's Coming Nex, Wikipedia κλπ και όλα που έχουν σχέση με νέα δηλαδή sport-fm, έθνος, sentra, metro, myphone κλπ κλπ το wikipedia το εχω και δεν εχω κανενα προβλημα...τα αλλα θα τα δοκιμασω και θα σου πω.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stamos_150 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Είχα και γώ το ίδιο θέμα με το accuweather, αυτό που έκανα είναι αρχικά να ορίσω εγώ την πόλη και μετά ως widget το μόνο που κάνω είναι να βάζω τα widgets σε σύνδεση μέχρι να κάνει update... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 το wikipedia το εχω και δεν εχω κανενα προβλημα...τα αλλα θα τα δοκιμασω και θα σου πω.... :) To έχει παραδεχτεί και η SPB αλλα απο τον Νοέμβριο δε έχει βγεί νέο build Hi all, We reproduced this issue and will fix it asap. SPB http://forum.dailymobile.se/Smileys/classic/smiley.gif http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=34659.msg429800#msg429800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τα διάφορα widgets όπως το wikipedia από που τα κατεβάζω; Εγώ γιατί δεν μπορώ να τα βρω όλα αυτά τα widgets; Άλλο Ovi store έχω εγώ;:mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Δοκίμασες με αναζήτηση και δεν βρήκες τίποτα; http://img714.imageshack.us/img714/8576/scr000030n.th.jpg http://img6.imageshack.us/img6/3185/scr000029j.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τελικα αυτο γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 και 2ον μίλησα με άτομο από το betalabs για να προσθέσουν τα ελληνικά στο swype και μου είπε πως το έχουν ήδη υπο επεξεργασία και θα είναι έτοιμο πριν το τέλος του Ιανουαρίου :D Πρόσθεσα και γω support, καλό είναι να μπείτε ολοι και να κάνετε add support http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian-brought-to-you-by-nokia/suggestion/17353/greek-hellenic-language-support-requ#comment-52514 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ακόμα και αφού απεγκατέστησα το SPB Weather, το AccuWeather συνεχίζει να μην παίζει, κολλάει στο "Loading...". Μήπως επειδή έχω εγκατεστημένο και το SPB Mobile Shell που εμπεριέχει μία έκδοση του SPB Weather; :what: Ahaaaaaaaa τώρα κατάλαβα γιατί δε δουλέυει το accu σαν widget! Χαχαχαχα μικρό το κακό, ποιό να κρατήσω κατά τη γνώμη σας, το accu ή το spb weather ? 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Είχα και γώ το ίδιο θέμα με το accuweather, αυτό που έκανα είναι αρχικά να ορίσω εγώ την πόλη και μετά ως widget το μόνο που κάνω είναι να βάζω τα widgets σε σύνδεση μέχρι να κάνει update... πως μπαινουν σε συνδεση τα widget? δεν ειναι απο την αρχη ετοιμα,συνδεδεμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Στην αρχική οθόνη πατάς Επιλογές - Θέση widget σε σύνδεση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 καλημέρα γίνετε στο ν8 να βλέπουμε τους συνδεδεμενους φίλους στο facebook όπως στο i fone?ούτε με όπερα αλλά ούτε και με τον κανονικό σέλιδοδικτη γίνετε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Αν εννοείς να κάνεις chat, τότε είσαι σε λάθος θέμα, έχει αναφερθεί στο θέμα με τις εφαρμογές για symbian 3 και όχι δε γίνεται με τους browsers αλλά ούτε και με το social networks. Γίνεται όμως με προγράμματα όπως το facebook chat, nimbuzz, e-buddy κτλ. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestreme Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ειχα διαβασει κατι πριν κυκλοφορισει στην ελλαδα το Ν8! οτι υπαρχει δυνατοτητα να μην συμπιεζεται τοσο πολυ η φωτογραφια κ πως η νοκια το παρακανε με τη συμπιεση! υπαρχει καποιο προγραμμα που βοηθα τη φωτογραφικη του Ν8? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Υπάρχει ένα αρχειάκι που εγκαθιστάς και αλλάζει την συμπίεση. Περισσότερα στο θέμα Symbian - Hacks & Patches. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ρε παιδια θα το ξαναρωτησω γιατι θα με φαι η περιεργια!!:p Πως κλειδωνετε εσεις το Ν8,μονο απ το πλαινο hard key?Δεν υπαρχει touch κλειδωμα για αυτο το λειτουργικο πατωντας απευθειας στην οθονη? Εχω βαλει το spb shell που εχει λουκετακι αλλα πεφτει βαρυ σε αυτο το κινητο!;) Οποτε καθε γνωμη ευπροσδεκτη..:happy: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Μόλις σήμερα αξιώθηκα και έστησα το Skype και έκανα την πρώτη μου κλήση με το Ν8. Άψογη ποιότητα συνομιλίας και πολύ εύκολο και γρήγορο το interface της εφαρμογής. Βέβαια είχα καλομάθει με το Ν900 που τα είχε όλα αυτά ενσωματωμένα αλλά, ελπίζω κάποια στιγμή με την έλευση του PR 3.0 να ενσωματωθούν και στο symbian. Πραγματικά θα μας λύσει τα χέρια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Μόλις σήμερα αξιώθηκα και έστησα το Skype και έκανα την πρώτη μου κλήση με το Ν8. Άψογη ποιότητα συνομιλίας και πολύ εύκολο και γρήγορο το interface της εφαρμογής. Βέβαια είχα καλομάθει με το Ν900 που τα είχε όλα αυτά ενσωματωμένα αλλά, ελπίζω κάποια στιγμή με την έλευση του PR 3.0 να ενσωματωθούν και στο symbian. Πραγματικά θα μας λύσει τα χέρια. εμενα και ετσι παντως δεν με χαλαει....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μια εφαρμογη που περιμενατε πολλοι. Τo swype με ελληνικη γλωσσα ειναι γεγονος. Κατεβαστε το απο εδω Nokia Beta Labs Swype Pen Input v1.00(13923) S^3 + greek language pack http://www.multiupload.com/Z20I1QXJQE 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μια εφαρμογη που περιμενατε πολλοι. Τo swype με ελληνικη γλωσσα ειναι γεγονος. Κατεβαστε το απο εδω Nokia Beta Labs Swype Pen Input v1.00(13923) S^3 + greek language pack http://www.multiupload.com/Z20I1QXJQE δεν δουλεύει σε Ν8. μήπως χρειάζεται άλλη έκδοση εφαρμογής; γιατί στο zip που έβαλες γράφει για s60v5. 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δουλευει http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian/download_and_installation#Languages 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts