giorgosaero Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Δεν έχω κανένα απολύτως σημάδι εδώ και οχτώ μήνες... χωρίς προστασία. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση...μια τελευταια ερωτηση... Στον φορτιστη του κινητου βαζετε ενα τυχαιο ανταπτορα ή το φορτιζετε με αλλους φορτιστες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F123131731710 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com.au%2Fulk%2Fitm%2F391880363815 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 θήκες που να έρχονται σχετικά σύντομα, έχει βρει κανείς; thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Εγώ από αμαζον παρήγγειλα δύο θήκες tudia. Κυριακή έκανα την παραγγελία, Τριτη πρωι τα είχα Sent from my PH-1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Απο το Αμερικανικό άμαζον; Δώσε κανενα λινκ αν θες, κι αν εμεινες ευχαριστημένος απο την καθε θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Ηρθε μετα απο 25 μερες και το δικο μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 (edited) Μηπως γνωριζει κανεις πως θετω σαν κυρια home screen καποια αλλη πλην αυτης που εχει; Προσθεσα και αλλες σελιδες και δε μπορω να βρω το πως :lol: Edited September 13, 2018 by morfeas-dsl- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Ηπως γνωριζει κανεις πως θετω σαν κυρια home screen καποια αλλη πλην αυτης που εχει; Προσθεσα και αλλες σελιδες και δε μπορω να βρω το πως :lol: Δεν γίνεται, νομίζω λόγο του Google app που εμφανίζεται με swipe προς τα δεξιά στην αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Το απενεργοποίησα αυτο, δε μου το βγαζει πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Αυτο με τη δονηση στις ειδοποιησεις εχει γινει τοσο σπαστικο οσο νομιζω ή εγω δεν το εχω βρει; Βγαζω πχ τη δονηση απο το κεντρικο μενου. Συνεχιζει ομως για παραδειγμα το viber και το gmail να δονουνται; Πρεπει να μπω σε καθε μια εφαρμογη και να το ξετσεκαρω και απο το νεο μενου που εχει δημιουργηθει( notifications> advanced); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Εχετε βρει καποιο tip για να τραβατε βιντεο/φωτο 360 χωρις να φαινεστε εσεις μεσα στο πλανο στο κατω μερος? Ισως με καποιο απο τα γνωστα μπαστουνια? Αν θελω να βγαλω ενα τοπιο χωρις την αφεντιά μου, το στηρίζω συνηθως κάπου και βαζω χρονοδιακόπτη. Προσφατα πηρα και ενα μικρο τριποδακι και με χρηση μιας βασης αλά σέλφι στικ (κραταει το κινητο σταθερο) κάνω πολύ καλά την δουλειά μου. Μηπως γνωριζει κανεις πως θετω σαν κυρια home screen καποια αλλη πλην αυτης που εχει; Προσθεσα και αλλες σελιδες και δε μπορω να βρω το πως :lol: Με long-press όταν είσαι στην home screen δεν σου βγαίνει η επιλογή αλλαγής φόντου? Επίσης, αν πας στις ρυθμίσεις συσκευής και μετά στις επιλογές οθόνης? Προσωπικά το κινητό μου πάει σφαίρα. Με την μπαταρία τα χαλάμε λίγο - νιώθω συνεχώς το άγχος οτι θα ξεμείνω μες την ημέρα. Με το ζόρι 4 ώρες SOT. Βέβαια, έχω 24/7 data ανοιχτά (3G αντι για LTE μπας και εχουμε μικρότερη κατανάλωση), BT και σίγουρα 2 ώρες TuneIn radio. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Και εγώ όλα ανοιχτά 4g όλα ανοιχτά Bluetooth Spotify καμιά ώρα ,1 ωρα κλήσεις και με 6 ώρες με ανοιχτη οθόνη και 30 ώρες αναμονή η μπαταρία για μένα είναι το καλύτερο σημείο ! Έκανες επαναφορά μετά την εγκατάσταση σε pie ? Από ότι διαβασα xda με τα τελευταία update στα service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Και εγώ όλα ανοιχτά 4g όλα ανοιχτά Bluetooth Spotify καμιά ώρα ,1 ωρα κλήσεις και με 6 ώρες με ανοιχτη οθόνη και 30 ώρες αναμονή η μπαταρία για μένα είναι το καλύτερο σημείο ! Έκανες επαναφορά μετά την εγκατάσταση σε pie ? Από ότι διαβασα xda με τα τελευταία update στα service. η αληθεια ειναι οτι του εκανα ροοτ, οπότε έγινε από μόνο του factory resete μιας και το πείραξα. 6 ώρες οθόνη φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός.. φευ. Θα προσπαθήσω να το σετάρω από την αρχή σε κάνα μήνα που θα έχω τον προβλεπόμενο χρόνο και θα δούμε.:X Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpokwsths Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 6.20 SOT μου έβγαλε στην πρώτη φόρτιση. Και απλωμένο σε 2 γεμάτες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Δεν θέλω να σας τρομάξω... αλλά έχω πιάσει και οχτώ ώρες , μέσα σε χρονικό διάστημα δύο ημερών. https://photos.app.goo.gl/v31udWZkSeqEudtO2 Πριν , πού είχα το samsung s8 , έβγαζε πολύ λιγότερο χρόνο . Απολύτως ικανοποιητική απόδοση. Όλες τίς μεγάλες αναβαθμίσεις...τις έχω περάσει με sideload και factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 6.20 SOT μου έβγαλε στην πρώτη φόρτιση. Και απλωμένο σε 2 γεμάτες μέρες... 6.30 ωρες και εγω αλλα με πολυ χρηση. Preferred network mode τι εχετε; Εγω εβαλα global και πατησα και απο το κρυφο μενου το europe. Δεν ξερω αν αυτο ειναι το βελιστο ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Προσωπικά αν με ρωτούσε κάποιος ποιο είναι το καλύτερο πράγμα στο κινητό αυτο, μάλλον θα απαντούσα η μπαταρία. Καιρό είχα να δω τόσο καλή μπαταρία σε συσκευή μου Sent from my PH-1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Γεια χαρά μάγκες. Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά έχουμε εξελίξεις για το εξάρτημα ήχου από την Essential: Μηνιαίο Q&A στο Reddit Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Λιγες εντυπωσεις κ απο μενα μετα απο 5-6 μερες με το κινητο. Πρωτη δουλεια ,unlock, φλασαρισμα custom rom & root για να χρησιμοποιησω substratum.Για την ωρα εβαλα AOSiP-8.1-Official.Πολυ παραμετροποιησιμη ,σταθερη με εξαιρετικη μπαταρια. Πραγματικα η μπαταρια του μ' εχει εκπληξει θετικα (και στην pie μου φανηκε καλη αλλα κατεβηκα με fastboot σε 8.1 ορεο, και μεχρι στιγμης πιστευω οτι ειναι καλυτερη). Πανεμορφο ειναι, πολυ premium, αριστη ποιοτητα κατασκευης και ειναι ν'απορεις πως χωρεσαν 5,7" οθονη σε τοσο μικρο "σασί". Απλα να σημειωσω οτι θηκη απο Galaxy J3 Pro που ειναι 5ιντσο ταιριαζει πολυ καλα..Εννοω pouch για να μη μπερδεψω κανεναν. Δυνατο ηχειο με λιγα ομως μπασα και γενικα αρκετα γρηγορο σε ολα του, χωρις προβληματα ή καθυστερηση σε πλοηγηση στο ιντερνετ ή στα μενου. Γινεται πιο smooth οταν ρυθμισεις στο "5" το touch sensivity στις ρυθμισεις. Καμερα, μετρια μαλλον προς το καλη και fingerprint 1-2 δευτερολεπτα πιο αργο απο το mi mix 2 που ειχα πριν.Δλδ. το αναγνωριζει αμεσα αλλα υπαρχει αυτη η ελαχιστη καθυστερηση, κατι που ήδη εχει αναφερει κ αλλο μελος.. Σημα, wifi, data ,bluetoth κλπ ολα αψογα χωρις κανενα προβλημα. Εκεινο που πραγματικα "μ'εφτιαξε" όμως ειναι να το χρησιμοποιω με gestures οπως ειχα καλομαθει στο mi mix 2, χωρις navigation buttons δλδ, με την εφαρμογη "Edge Gestures" απο Playstore.Εχεις φουλ οθονη και ολες οι απαραιτητες ενεργειες γινονται αμεσα, χωρις προβλημα. Γενικα ενα κινητο που, αναλογως της τιμης του βεβαια , ειναι value for money & αξιζει και το τελευταιο ευρω. Δεν εχει νοημα φυσικα η αγορα του απο Ελλαδα, το amazon τα στελνει με την σωστη τιμη :):):) Edited September 25, 2018 by xenkato1 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Λιγες εντυπωσεις κ απο μενα μετα απο 5-6 μερες με το κινητο. Πρωτη δουλεια ,unlock, φλασαρισμα custom rom & root για να χρησιμοποιησω substratum.Για την ωρα εβαλα AOSiP-8.1-Official.Πολυ παραμετροποιησιμη ,σταθερη με εξαιρετικη μπαταρια. Πραγματικα η μπαταρια του μ' εχει εκπληξει θετικα (και στην pie μου φανηκε καλη αλλα κατεβηκα με fastboot σε 8.1 ορεο, και μεχρι στιγμης πιστευω οτι ειναι καλυτερη). Πανεμορφο ειναι, πολυ premium, αριστη ποιοτητα κατασκευης και ειναι ν'απορεις πως χωρεσαν 5,7" οθονη σε τοσο μικρο "σασί". Απλα να σημειωσω οτι θηκη απο Galaxy J3 Pro που ειναι 5ιντσο ταιριαζει πολυ καλα.. Δυνατο ηχειο με λιγα ομως μπασα και γενικα αρκετα γρηγορο σε ολα του, χωρις προβληματα ή καθυστερηση σε πλοηγηση στο ιντερνετ ή στα μενου. Γινεται πιο smooth οταν ρυθμισεις στο "5" το touch sensivity στις ρυθμισεις. Καμερα, μετρια μαλλον προς το καλη και fingerprint 1-2 δευτερολεπτα πιο αργο απο το mi mix 2 που ειχα πριν.Δλδ. το αναγνωριζει αμεσα αλλα υπαρχει αυτη η ελαχιστη καθυστερηση, κατι που ήδη εχει αναφερει κ αλλο μελος.. Σημα, wifi, data ,bluetoth κλπ ολα αψογα χωρις κανενα προβλημα. Εκεινο που πραγματικα "μ'εφτιαξε" όμως ειναι να το χρησιμοποιω με gestures οπως ειχα καλομαθει στο mi mix 2, χωρις navigation buttons δλδ, με την εφαρμογη "Edge Gestures" απο Playstore.Εχεις φουλ οθονη και ολες οι απαραιτητες ενεργειες γινονται αμεσα, χωρις προβλημα. Γενικα ενα κινητο που, αναλογως της τιμης του βεβαια , ειναι value for money & αξιζει και το τελευταιο ευρω. Δεν εχει νοημα φυσικα η αγορα του απο Ελλαδα, το amazon τα στελνει με την σωστη τιμη :):):) το ξεκλείδωσες εύκολα; προσπάθησα και εγώ αλλα δεν τα κατάφερα με win10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 το ξεκλείδωσες εύκολα; προσπάθησα και εγώ αλλα δεν τα κατάφερα με win10 Ναι το ευκολο ειναι το ξεκλειδωμα, το μανιτζεβελο ειναι να φλασαρεις custom recovery & rom.Θελει πολυ προσοχη γιατι μπορει να καταληξει..μπρικι.;) Με win10 κ γω. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Λιγες εντυπωσεις κ απο μενα μετα απο 5-6 μερες με το κινητο. Πρωτη δουλεια ,unlock, φλασαρισμα custom rom & root για να χρησιμοποιησω substratum.Για την ωρα εβαλα AOSiP-8.1-Official.Πολυ παραμετροποιησιμη ,σταθερη με εξαιρετικη μπαταρια. Πραγματικα η μπαταρια του μ' εχει εκπληξει θετικα (και στην pie μου φανηκε καλη αλλα κατεβηκα με fastboot σε 8.1 ορεο, και μεχρι στιγμης πιστευω οτι ειναι καλυτερη). Επέστρεψες στην 8 φαντάζομαι λόγω Xposed και μόνο? Πρόλαβες να καθίσεις με την Pie καθόλου? H αυτονομία είχε διαφορά? Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Επέστρεψες στην 8 φαντάζομαι λόγω Xposed και μόνο? Πρόλαβες να καθίσεις με την Pie καθόλου? H αυτονομία είχε διαφορά? Ναι ο λογος ηταν για ρουτ και substratum για skins & xposed μαζι.Pie 2 μερες μονο,αλλα ετσι οπως το εβλεπα, χωρις να ειμαι αντιπροσωπευτικο δειγμα, η ορεο ειναι μαλλον καλυτερη σε μπαταρια.Βαλε ομως οτι ειμαι και σε custom rom. Προφανως θα καλυτερεψει κ σε pie στα επομενα updates..Πιστευω.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Ναι ο λογος ηταν για ρουτ και substratum για skins & xposed μαζι.Pie 2 μερες μονο,αλλα ετσι οπως το εβλεπα, χωρις να ειμαι αντιπροσωπευτικο δειγμα, η ορεο ειναι μαλλον καλυτερη σε μπαταρια.Βαλε ομως οτι ειμαι και σε custom rom. Προφανως θα καλυτερεψει κ σε pie στα επομενα updates..Πιστευω.. Δεν αντιμετώπισα κανα θέμα στο Root με Pie. Πονάει η ψυχή μου να κανω downgrade, ασχέτως που υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη. Θα δείξει τον επόμενο μήνα, μιας και όπως ανέφερα και νωρίτερα, έχω θέμα με το SOT Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zac1312 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 ειχα και εγω το μι μιχ 2 και το εδωσα για να παω στο συγκεκριμενο. ακομα δεν μου εχει ερθει,τι αποψη εχεις ποιο ειναι καλυτερο? εγω εδωσα το μι μιχ 2 λογο της χαλιας καμερας . και με χαλαγε που ειναι στο κατω μερος,επισης καιι το ηθελα λιγο πιο μικρο δηλαδη το essential exei ολα αυτα που χρειαζομαι + gcam ευκολα χωρις ξεκλειδωμα και ιστοριες.. Το ερωτημα μου ειναι αξιζει τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts