dionysg Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 (edited) Ugreen πακετο με καλωδιο (λογικα usb 2.0) και εδω review. Usb 3.0 καλωδιο απο το ιδιο μαγαζι Blitzwolf + Καλωδιο usb 2.0 Η αυτο που ειναι πακετο . Εχει και Usb 3.0 καλωδιο αλλα ειναι oos Edited August 26, 2018 by dionysg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Σε ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Επιτελους βγηκε και εξω απο το σπίτι για νορμαλ χρηση αφου ηρθαν και οι θηκες. Και οι τρείς που πηρα : Incipio NGP Smoke Tudia Carbon Fiber Feitenn Premium Flip ειναι εξαιρετικές για τα λεφτά τους. Αν εχετε οποιοδήποτε αλλο χρωμα essential εκτος μαυρου, μην προτιμησετε την incipio smoke αλλα την clear transparent για να φαινονται καθαρα οι λεπτομερειες του κινητου. Οι λατρεις των spigen (οπως εγω) θα πανε καρφι στην tudia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Vadergr από που παρήγγειλες τις θήκες; Πόσο καιρό έκαναν να έρθουν; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Vadergr από που παρήγγειλες τις θήκες; Πόσο καιρό έκαναν να έρθουν; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Amazon .de Δύο εβδομάδες με απλή αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Το θέμα είναι ότι με θήκη, το κινητό χάνει την ομορφιά του. Πήρα την πρώτη που πήρες κι εσύ και την έβγαλα στα δέκα δευτερόλεπτα... Τη δεύτερη την πήρα (μια που της μοιάζει πολύ) για το nokia 8, κι αυτή την έβγαλα... Θέλω κάτι πάρα πολύ λεπτό, όπως την caudabe που έχω στο 8 plus... Με βλέπω με θήκη πουγγί, να το χειρίζομαι και να το ευχαριστιέμαι και όσο δεν το χρησιμοποιώ, να το προστατεύω εκεί... Ακόμη περιμένω τα τζαμάκια που είχα παραγγείλει ίδια μέρα με τη θήκη... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Το θέμα είναι ότι με θήκη, το κινητό χάνει την ομορφιά του. Πήρα την πρώτη που πήρες κι εσύ και την έβγαλα στα δέκα δευτερόλεπτα... Τη δεύτερη την πήρα (μια που της μοιάζει πολύ) για το nokia 8, κι αυτή την έβγαλα... Θέλω κάτι πάρα πολύ λεπτό, όπως την caudabe που έχω στο 8 plus... Με βλέπω με θήκη πουγγί, να το χειρίζομαι και να το ευχαριστιέμαι και όσο δεν το χρησιμοποιώ, να το προστατεύω εκεί... Ακόμη περιμένω τα τζαμάκια που είχα παραγγείλει ίδια μέρα με τη θήκη... Μονο οι clear transparent θηκες δειχνουν καπως την ομορφια του κινητου. Επειδη το θεωρω βαρυ και φοβάμαι πως αν πεσει θα σπασει, θεωρω την θηκη μονοδρομο (με αγχώνει χωρίς). Ο καλύτερος συνδιασμος ειναι μαλλον η Incipio clear transparent αλλα δεν υπήρχε διαθεσιμη τοτε. Tempered νομιζω δεν καθεται καλά κανένα, ειδικά και με θήκη. Αν καποιος βγάλει ακρη, ας μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Υπάρχει καποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο TPU film (την κλασική ζελατίνα) για το κινητό να προτείνει κάτι; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μόλις παρέλαβα ακόμα ένα, τελικά η χρέωση ήταν 238, το οποίο ήρθε με Aramex/ACS, εκτελωνίστηκε στο Λονδίνο σε λίγες ώρες, εχθές ήρθε Ελλάδα και σήμερα παρέλαβα. Τα μεραφορικά ήταν το "αργό" και ενώ υποτίθεται πως θα ερχόταν από 4-11 Σεπτ., ήρθε σήμερα!:D Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μόλις παρέλαβα ακόμα ένα, τελικά η χρέωση ήταν 238, το οποίο ήρθε με Aramex/ACS, εκτελωνίστηκε στο Λονδίνο σε λίγες ώρες, εχθές ήρθε Ελλάδα και σήμερα παρέλαβα. Τα μεραφορικά ήταν το "αργό" και ενώ υποτίθεται πως θα ερχόταν από 4-11 Σεπτ., ήρθε σήμερα!:D Σήμερα περιμένω και εγώ το τρίτο πλέον τηλέφωνο.. τελική τιμή 246€ με 55% έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μόλις παρέλαβα ακόμα ένα, τελικά η χρέωση ήταν 238, το οποίο ήρθε με Aramex/ACS, εκτελωνίστηκε στο Λονδίνο σε λίγες ώρες, εχθές ήρθε Ελλάδα και σήμερα παρέλαβα. Τα μεραφορικά ήταν το "αργό" και ενώ υποτίθεται πως θα ερχόταν από 4-11 Σεπτ., ήρθε σήμερα!:D ACS ή γενική? Βλέπω ότι η γενική συνεργάζεται με aramex στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλημέρα εμένα μου έχει για παράδοση Δευτέρα 3/9 , αλλά βλέπω από εχθές στο track του αμαζον και μου γράφει αυτό ARAMEX couldn't deliver your package Unfortunately, due to a shipping issue, your package was returned to Amazon. We are issuing a free replacement and you will get a shipment confirmation email when the package ships. In case a replacement is not possible, we will issue a full refund and inform you via email μίλησα με το chat εχθές το απόγευμα και μου είπαν ότι θα παραλάβω κανονικά Δε ξέρω τι θα γίνει τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλημέρα εμένα μου έχει για παράδοση Δευτέρα 3/9 , αλλά βλέπω από εχθές στο track του αμαζον και μου γράφει αυτό ARAMEX couldn't deliver your package Unfortunately, due to a shipping issue, your package was returned to Amazon. We are issuing a free replacement and you will get a shipment confirmation email when the package ships. In case a replacement is not possible, we will issue a full refund and inform you via email μίλησα με το chat εχθές το απόγευμα και μου είπαν ότι θα παραλάβω κανονικά Δε ξέρω τι θα γίνει τελικά Μέχρι που έφτασε το πακέτο σου? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) Μέχρι που έφτασε το πακέτο σου? Tuesday, August 28 2:10 PM Shipment returned to Amazon. Thursday, August 23 3:41 AM Shipment departed from Amazon facility Avenel, NJ US Wednesday, August 22 11:32 AM Shipment arrived at Amazon facility Avenel, NJ US Tuesday, August 21 Package has left seller facility and is in transit to carrier τώρα ξανά μίλησα μαζί τους μου είπαν πάλι οτι θα παραλάβω κανονικά μέσα στο αρχικό χρονικό διάστημα 3-11/9 Edited August 30, 2018 by lemo13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλημέρα εμένα μου έχει για παράδοση Δευτέρα 3/9 , αλλά βλέπω από εχθές στο track του αμαζον και μου γράφει αυτό ARAMEX couldn't deliver your package Unfortunately, due to a shipping issue, your package was returned to Amazon. We are issuing a free replacement and you will get a shipment confirmation email when the package ships. In case a replacement is not possible, we will issue a full refund and inform you via email μίλησα με το chat εχθές το απόγευμα και μου είπαν ότι θα παραλάβω κανονικά Δε ξέρω τι θα γίνει τελικά ακριβως το ιδιο και σε εμενα..... Σημερα αλλαξε σε " ειναι σε αθηνα , σας στειλαμε μηνυμα". Πηρα την εδω aramex λεει σας στειλαμε οτι θα το παραλαβετε την επομενη εβδομαδα. Δεν πηρα κανενα μηνυμα λεω.. Ρωταω που βρισκεται το κινητο, λενε JFK και ας λεει αθηνα. Ο,τι να ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 ακριβως το ιδιο και σε εμενα..... Σημερα αλλαξε σε " ειναι σε αθηνα , σας στειλαμε μηνυμα". Πηρα την εδω aramex λεει σας στειλαμε οτι θα το παραλαβετε την επομενη εβδομαδα. Δεν πηρα κανενα μηνυμα λεω.. Ρωταω που βρισκεται το κινητο, λενε JFK και ας λεει αθηνα. Ο,τι να ναι.. τελικά Αμερική είναι ακόμα δηλαδή ? εδώ που πήρες τηλέφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 τελικά Αμερική είναι ακόμα δηλαδή ? εδώ που πήρες τηλέφωνο ? Δε γνωριζω. Το site τους λεει Ελλαδα και αυτοι μου ειπαν Αμερικη. Το αμαζον μου λεει εμεις σαν τριτος δεν ξερουμε που ειναι, αλλα σου εγγυομαι οτι θα το παρεις κοντα στις 3 Σεπτεμβριου. Τηλεφωνο πηρα στο 2111052540 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 ACS ή γενική? Βλέπω ότι η γενική συνεργάζεται με aramex στην Ελλάδα ACS αυτή τη φορά. Και εμένα όταν έγινε update, το 4-11 έγινε 3 Σεπτ., αλλά ήρθε σήμερα :p, θα ερθει μάγκες, με το amazon πάντα βρίσκεις άκρη. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Δε γνωριζω. Το site τους λεει Ελλαδα και αυτοι μου ειπαν Αμερικη. Το αμαζον μου λεει εμεις σαν τριτος δεν ξερουμε που ειναι, αλλα σου εγγυομαι οτι θα το παρεις κοντα στις 3 Σεπτεμβριου. Τηλεφωνο πηρα στο 2111052540 ευχαριστώ και εμένα από το αμαζον έτσι μου είπαν και τις 2 φορές που μίλησα. στο site του amazon γράφει undelivered and returning, στο site της aramax γράφει processing δε ξέρω:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 ACS ή γενική? Βλέπω ότι η γενική συνεργάζεται με aramex στην Ελλάδα Συνεργαζοταν. Μου ειπαν οτι πλεον διεκοψαν τη συνεργασια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Σε μένα η τελευταία ενημέρωση είναι 30 Aug 2018 02:16 PM Athens, Greece Shipment Forwarded to Beyond/Remote Area Sorting Location Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μα που τις βρίσκετε τέτοιες τιμές??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Σε μένα η τελευταία ενημέρωση είναι 30 Aug 2018 02:16 PM Athens, Greece Shipment Forwarded to Beyond/Remote Area Sorting LocationΠάρε τηλέφωνο την Aramex και πες τους να σου δώσουν το track της ACS. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Πάρε τηλέφωνο την Aramex και πες τους να σου δώσουν το track της ACS. Sent from my Pixel using Tapatalk Ναι, έφτασε σήμερα Πάτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ναι, έφτασε σήμερα Πάτρα Τυχερος. Εμενα ακομα Αμερικη μου ειπαν μολις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts