Jump to content

Κινητό έως 100 € για "παιχνίδι"

EdricManderly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στα πλήθη...

Θα ήθελα να μου προτείνετε ενα κινητό μέχρι 100 ευρώ.. Και από Ελλάδα και εισαγωγή από Κίνα δε με ενδιαφέρει. Τα μόνα κριτήρια είναι αποδεκτή ποιότητα κατασκευής και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία (ει δυνατόν x>5000 mAh).

Η χρήση του θα είναι αποκλειστικά social media, Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat και λοιπά που πίνουν το αίμα του main κινητού μου..

Αν έχει και υποστήριξη custom ROMs καλοδεχούμενη γιατί μου αρέσει να παίζω με custom recoveries, root, Magisk και λοιπά καλούδια.

Και κάτι τελευταίο, αν έχει κάτι κοντά σε stock Android..

Ευχαριστωωωώ.. :)

Σχεδόν οτιδήποτε έχει τόσο μεγάλη μπαταρία και στοκ android σε αυτά τα λεφτά, θα έχει και mtk επεξεργαστή... με ότι αυτό συνεπάγεται για customιές. Γενικά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι που θα ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σου σε αυτά τα λεφτά. Το πιο κοντινό σε αυτά που ζητάς, πιστεύω πως είναι το redmi 4x αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι θα σε καλύψει πλήρως.

Ριξε μια ματιά για το Vernee Thor E(τουλάχιστον για μπαταρία)απο Κίνα γύρω στο 100αρι(δεν ξέρω τι άλλα έξοδα πληρώνεις μέχρι να φτάσει) ή στα ~150€ απο Ελλαδα..Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα εδώ στο forum.

https://www.devicespecifications.com/en/model/5f4f42af

Δεν νομιζω να χει μεγαλύτερη αυτονομία από redmi 4x που πρότεινε ο Αλέξανδρος και ας έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Οι mediatek επεξεργαστές γενικά έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση. Άσε που με mediatek όπως είπε και ο Αλέξανδρος είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές σε customies. Edited by Antretng

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες... Πολύ καλύτερα Snapdragon και σε αυτονομία και σε δυνατότητες για πείραγμα με custom roms κλπ...

Mπορείς να δεις κάνα Moto E4 σε αυτή την τιμή, όπου θα έχεις stock Αndroid, θα χάσεις όμως σε μπαταρία...

Καλές επιλογές νομίζω και κάποιο μεταξύ των Redmi 4A (πολύ φθηνό πλέον), 4Χ που αναφέρθηκε και είναι άριστο, αλλά και κάποιο από τη σειρά 5 αν το βρεις από Κίνα κάτω από 100... Στα Xiaomi βέβαια θα χάσεις το stock Android...

H ποιότητα κατασκευής για αυτά που αναφέρθηκαν δε νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα...

Κοίτα αυτό. Δεν είναι stock Android αλλά νομίζω σε όλα τα άλλα θα σε καλύψει. Μέθοδος αποστολής, φυσικά priority direct mail για αποφυγή τελωνείου.

https://www.banggood.com/Letv-LeRee-Le-3-Global-Version-5_5-Inch-Dual-13MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Smartphone-p-1245810.html

Edited by Nnoutas

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

Σε σχέση με τα μοντέλα που αναφέρθηκαν το Thor E μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον. Βλέπω πως παρόλο που είναι Mediatek υπάρχει μια ελαφριά υποστήριξη από ROMs.

Ψάχνοντας βρήκα και το Cubot H3..

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-cubot-h3

Και τα δύο τα βρίσκω στο Gearxxxx στα 90 €.

Οι φιναλίστ είναι αυτοί οι δύο λοιπόν..

Η Vernee αν και λιγότερα χρόνια στο κλαρί βγάζει καλύτερη ποιότητα από την Cubot απ' ότι λίγα διαβάζω τώρα στην αρχή.

Τι λέτε;;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@Nnoutas ευχαριστώ θα το κοιτάξω..

Η Vernee αν και λιγότερα χρόνια στο κλαρί βγάζει καλύτερη ποιότητα από την Cubot απ' ότι λίγα διαβάζω τώρα στην αρχή.

Τι λέτε;;

Tην ίδια άποψη έχω σχηματίσει και εγώ, ότι δηλαδή η Vernee βγάζει ποιοτικότερες συσκευές... Δεν είχα ποτέ κάποια εκ των 2 βέβαια για να πω με σιγουριά...

Όσον αφορά το Le Eco που πρότεινε ο Nnoutas, σαφώς είναι πολύ ανώτερο και καλύτερη περίπτωση... ;)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

Σε σχέση με τα μοντέλα που αναφέρθηκαν το Thor E μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον. Βλέπω πως παρόλο που είναι Mediatek υπάρχει μια ελαφριά υποστήριξη από ROMs.

Ψάχνοντας βρήκα και το Cubot H3..

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-cubot-h3

Και τα δύο τα βρίσκω στο Gearxxxx στα 90 €.

Οι φιναλίστ είναι αυτοί οι δύο λοιπόν..

Τι λέτε;;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για την Vernee δεν έχω εμπειρία αλλά έχω διαβάσει καλά λόγια(οχι μόνο καλα αλλα παντού υπάρχουν υλικεε αστοχίες).Για την μπαταρία έχω διαβάσει ότι είναι όντως τέρας και δεν θα σε απογοητεύσει..Θα ήθελα να την δοκιμάσω,δεν το εχω καταφέρει ακόμα.Για την Cubot εχω διαβάσει μέτρια πράγματα..Δεν θέλω να παρεξηγηθώ,δεν είχα καμία εμπειρία απο αυτές,ότι διαβάζω απο παιδιά που τα έχουν λέω.

Όσον αφορά το Le Eco που πρότεινε ο Nnoutas, σαφώς είναι πολύ ανώτερο και καλύτερη περίπτωση... ;)

Συμφωνώ. Από τα άλλα 2 που σκέφτεται ο φίλος είναι καλύτερη επιλογή.

Αν και μου άρεσε το Letv δε θα το προτιμήαω γιατί θέλω κάτι πιο compact για 2η συσκευή. Μάλλον έκλεισα στο Vernee.. Σας ευχαριστώ όλους!