junglist Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 αν και ρωτησα στο τοπικ fashion and style...Θα ηθελα να ρωτησω και εδω...Ενδιαφερομαι να κανω ενα ταξιδι μιλανο αρχες Ιουλη και να επισκεφτω τα γνωστα στοκαδικα που εχω διαβασει κατα καιρους απο το φορουμ...Θα ηθελα καποιες πληροφοριες οπως που βρισκονται,πως θα παω και γενικα προηγουμενες εμπειριες...Ευχαριστω πολυ :P :P Καλά δεν έχει και πολλά να κανονίσεις.Δεν ξέρω για πόσες μέρες θες να πας, αλλά όλα τα μαγαζιά είναι σε ένα δρόμο και επίσης από αξιοθέατα έχει λίγα πράγματα. Μείνε κοντά στον κεντρικό σταθμό για γρήγορη πρόσβαση στα ΜΜΜ. ειναι ο επομενος προορισμος μου. καποια προταση για ξενοδοχειο? Στο new Aigli έμενα, 1.5 χλμ από το λιμάνι.Απαραίτητο αμάξι ή μηχανή αν μένεις εκεί, αλλά είσαι πάνω στην θάλασσα.Πολύ καλή τιμή μετά από παζάρι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εχω παει σε 12 χρονια 6 φορες, ειναι πολυ ομορφο νησι, και εδω και 2 χρονια εχουνε πεσει και οι τιμες, καμια σχεση με παλιοτερα εχεις να προτεινεις καπου που εμεινες και σαρεσε πολυ? γτ εχεις βλεπω και αρκετη εμπειρια απο σαντορινη:D:D Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Γεια σας παιδιά! πετάω σε μια εβδομάδα με Easy Jet και θα έχω μόνο χειραποσκεύη μαζί μου. Ξέρετε που μπορώ να βρω αυτές τις διάφανες πλαστικές σακούλες για τα υγρά? ή τις δίνουν στο αεροδρόμιο? Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Γεια σας παιδιά! πετάω σε μια εβδομάδα με Easy Jet και θα έχω μόνο χειραποσκεύη μαζί μου. Ξέρετε που μπορώ να βρω αυτές τις διάφανες πλαστικές σακούλες για τα υγρά? ή τις δίνουν στο αεροδρόμιο? Εχει στο αεροδρομιο φιλαρακι..... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 σίγουρα έτσι? μη μου τα πετάξουν!! lol σ'ευχαριστώ για την απαντηση! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλησπέρα. Η μητέρα ενός φίλου μου ταξίδεψε από την Κέρκυρα προς την Αθήνα πριν από λίγες μέρες με την Aegean με μόνο 100€ με επιστροφή έχοντας κλείσει το εισητήριο ένα μήνα πριν. Επειδή θέλει όμως τώρα να έρθει Αθήνα και ένας συγγενής μου τον Ιούλιο από Κέρκυρα, έψαξα στον ιστότοπο της Aegean μήπως και βρούμε την ίδια έκπτωση, αλλά τίποτα. Η τιμή με επιστροφή είναι στα 150 κάτι €. Μήπως ξέρετε αν ήταν παροδική προσφορά και σταμάτησε ή θα ξαναβγεί; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλησπέρα. Η μητέρα ενός φίλου μου ταξίδεψε από την Κέρκυρα προς την Αθήνα πριν από λίγες μέρες με την Aegean με μόνο 100€ με επιστροφή έχοντας κλείσει το εισητήριο ένα μήνα πριν. Επειδή θέλει όμως τώρα να έρθει Αθήνα και ένας συγγενής μου τον Ιούλιο από Κέρκυρα, έψαξα στον ιστότοπο της Aegean μήπως και βρούμε την ίδια έκπτωση, αλλά τίποτα. Η τιμή με επιστροφή είναι στα 150 κάτι €. Μήπως ξέρετε αν ήταν παροδική προσφορά και σταμάτησε ή θα ξαναβγεί; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Προσφορές βγαίνουν κάθε τόσο. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Αν έχεις γραφτεί στο newsletter της Aegean θα σε ενημερώνουν όποτε βγάζουν προσφορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Προσφορές βγαίνουν κάθε τόσο. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Αν έχεις γραφτεί στο newsletter της Aegean θα σε ενημερώνουν όποτε βγάζουν προσφορά. Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να ξαναβγάλουν τέτοια προσφορά γιατί είναι πολλές ώρες με το ΚΤΕΛ. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 σίγουρα έτσι? μη μου τα πετάξουν!! lol σ'ευχαριστώ για την απαντηση! Προσοχή, ο μέγιστος όγκος είναι τα 100ml ανά υγρό (και διαστάσεις 20x20), εάν είναι παραπάνω θα σου ζητήσει να τα πετάξεις! Σακούλες σου δίνουν εκείνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Νέα πολιτική στη μεταφορά αποσκευών σε όλες τις πτήσεις της Aegean από 15 Ιουνίου 2012 Τι αλλαξε με πριν?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ρώτησα στην Ολυμπιακή για ένα εισητήριο που θέλω να κλείσω, και μου είπαν πως αν το κλείσω μέσω διαδικτύου, θα έχω μείωση ~14€. Το θέμα όμως είναι ότι μου είπαν ότι μόνο μέσω της ιστοσελίδας airtickets.gr μπορώ να επωφεληθώ από την προσφορά. Είναι αξιόπιστη ιστοσελίδα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ρώτησα στην Ολυμπιακή για ένα εισητήριο που θέλω να κλείσω, και μου είπαν πως αν το κλείσω μέσω διαδικτύου, θα έχω μείωση ~14€. Το θέμα όμως είναι ότι μου είπαν ότι μόνο μέσω της ιστοσελίδας airtickets.gr μπορώ να επωφεληθώ από την προσφορά. Είναι αξιόπιστη ιστοσελίδα; :) Ναι ειναι αξιοπιστο site. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ρώτησα στην Ολυμπιακή για ένα εισητήριο που θέλω να κλείσω, και μου είπαν πως αν το κλείσω μέσω διαδικτύου, θα έχω μείωση ~14€. Το θέμα όμως είναι ότι μου είπαν ότι μόνο μέσω της ιστοσελίδας airtickets.gr μπορώ να επωφεληθώ από την προσφορά. Είναι αξιόπιστη ιστοσελίδα; :) Από τις πλέον αξιόπιστες, εφάμιλλη με σελίδες του εξωτερικού. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ναι ειναι αξιοπιστο site. Από τις πλέον αξιόπιστες, εφάμιλλη με σελίδες του εξωτερικού. Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά! :) Ρωτάω γιατί αν δεν βγάλω πιστωτική, θα πρέπει να κάνω κράτηση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος για να συγκρίνω στο ίντερνετ τιμές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς κάποιο νησί; Θέλω να πάω τώρα στην Τήνο (και έχω ευέλικτο πρόγραμμα) και θέλω να πάω με το πιο φτηνό καράβι ό,τι ώρα και να φεύγει, αλλά δεν θέλω να παίρνω τηλέφωνα στα πρακτορεία... Πού να κοιτάξω; edit: Βρήκα περίπου αυτό που έλεγα στο aktoploika αλλά και πάλι δεν ξέρω ποιος κάνει έκπτωση για εκλογικό εισιτήριο... Edited June 15, 2012 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Στα μέσα του επόμενου μήνα πάω Βαρκελώνη για μια βδομάδα για πρώτη φορά... τι έχετε να μου προτείνεται να δω πέρα από τα ευρέως γνωστά αξιοθέατα?? η νυχτερινή ζωή τι λέει?? ποια τα μέρη που μου προτείνεται για το βράδυ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Στα μέσα του επόμενου μήνα πάω Βαρκελώνη για μια βδομάδα για πρώτη φορά... τι έχετε να μου προτείνεται να δω πέρα από τα ευρέως γνωστά αξιοθέατα?? η νυχτερινή ζωή τι λέει?? ποια τα μέρη που μου προτείνεται για το βράδυ?? Να γυρίσεις στην Barcelonneta και τον δρόμο La Rambla που έχει από μαγαζιά με flamengo μέχρι εστιατόρια και μπαράκια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 καποιο καλο ξενοδοχειο ή ενοικιαζομενα σκιαθο ξερει κανενας? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 κοίταξε στο booking ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ξερει κανεις αν υπαρχει φοιτητικη εκπτωση στο εισιτηριο του αυτοκινητου για Ηρακλειο με knossos or festos palace? αν υπαρχει, θα πρεπει το αυτοκινητο να ειναι στο ονομα του φοιτητη ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Εχει ταξιδεψει κανεις με eurail? πόσο περιπου θα βγει για να πας απο Αθηνα λονδίνο; Επίσης τι διαφορά υπάρχει eurail με interail? Edited September 23, 2012 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Θέλω να νοικιάσω αυτοκίνητο στα Ιωάννινα, 3 μέρες -όχι ΣΚ. Έψαξα στο ίντερνετ και έχω βρει σε τιμές από 63 ως 95 περίπου ευρώ για ένα μικρό 1000 κυβικά και για τις 3 μέρες -αλλά δεν έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και λεπτομέρειες, πάντως το 63 μου ακούγεται θαυμάσιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο γραφείο που να είναι φιλικοί, ελαστικοί με τις ώρες παράδοσης (να το επιτρέψω πχ βράδυ αντί για μεσημέρι και να μην με χρεώσουν έξτρα μέρα) ή να μην το παραδώσω στο γραφείο αλλά πχ στο σταθμό των ΚΤΕΛ ή και ίσως να μπορούσα και να παζαρέψω να πάρω τζιπάκι σε τιμή μικρού ΙΧ και βεβαίως με απεριόριστα χιλιόμετρα; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Θέλω να νοικιάσω αυτοκίνητο στα Ιωάννινα, 3 μέρες -όχι ΣΚ. Έψαξα στο ίντερνετ και έχω βρει σε τιμές από 63 ως 95 περίπου ευρώ για ένα μικρό 1000 κυβικά και για τις 3 μέρες -αλλά δεν έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και λεπτομέρειες, πάντως το 63 μου ακούγεται θαυμάσιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο γραφείο που να είναι φιλικοί, ελαστικοί με τις ώρες παράδοσης (να το επιτρέψω πχ βράδυ αντί για μεσημέρι και να μην με χρεώσουν έξτρα μέρα) ή να μην το παραδώσω στο γραφείο αλλά πχ στο σταθμό των ΚΤΕΛ ή και ίσως να μπορούσα και να παζαρέψω να πάρω τζιπάκι σε τιμή μικρού ΙΧ και βεβαίως με απεριόριστα χιλιόμετρα; :rolleyes: Μόνο για Αθήνα ξέρω που χρειαστηκα αμάξι για μια ημέρα. Πήρα από την Avance στην Συγγρού ένα Note, αλλά και το Micra το έδιναν με απεριόριστα χλμ στα 32€/ημέρα. Βράδυ στις 8 το πήρα και το επέστρεψα ίδια ώρα. Ρώτα μήπως έχουν γραφείο στα Γιάννενα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Αν κλείσεις εισιτήριο με Aegean σε ελληνική πόλη , δικαιούσαι μήπως κάποια έκπτωση για ενοικίαση αυτοκινήτου από hertz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Κανε ένα τηλ στην hertz να ρωτήσεις καλύτερα για να είσαι οκ και σωστά ενημερωμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts