Jump to content

Ταξίδια

DrMaslow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πάει στα εξής αγαπημένα μέρη :

- Ρώμη

-Κωνσταντινούπολη

-Χαβάη

-Πράγα

-Μιλάνο

& θέλω να πάω

-Ρώμη (ξανά)

-Φλωρεντία

-Νέα Υόρκη

-Λος Άντζελες

-Χαβάη(ξανά)

-Ισπανία

-Μάλτα

-Φιλανδία

-Λονδίνο

-Σκωτία

-Νιου Τζέρσευ

-Καναδάς

& κλπ , κλπ...

Edited by vakon_

Εχει μια προσφορά εδώ και μέρες το kingdeals.gr που συνεχώς ανανεώνεται.

327€ το άτομο για 4 ημέρες-3 νύχτες στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ με αεροπορικά εισιτήρια, ημιδιατροφή, μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις και κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα. Αρχικής αξίας 545€. Έκπτωση 40%.

ΣΤΟ 4* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ikbal DeLuxe Hotel Istanbul

1η μέρα:

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Κων/πολη. Άφιξη μετά από μία ώρα. Η γνωριμία μας με την Βασιλέυουσα αρχίζει με τα τείχη του Επταπυργίου και το Μπαλουκλί. Επίσκεψη στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής και τους τάφους των Πατριαρχών. Ξενάγηση στην Μονή της Χώρας (Καχριέ Τζαμί) με τα περίφημα και άψογα διατηρημένα Βυζαντινά ψηφιδωτά. Βόλτα στο Βόσπορο. Διασχίζοντας την κρεμαστή γέφυρα περνάμε από την Ευρώπη στην Ασία. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο του Βοσπόρου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Πρωινό και κλασσική ξενάγηση της Πόλης. Θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών, την θρυλική Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ). Επίσκεψη στο Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, και το Βυζαντινό Υδραγωγείο όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Επίσκεψη σε εργοστάσιο δερματίνων ειδών. Επίσκεψη και ελεύθερες ώρες στην διάθεση σας στην Κλειστή Αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο στην παραδοσιακή συνοικία του Κουμκαπί με ζωντανή μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Μετά το πρωινό μετάβαση στα Πριγκηπόνησα τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπο. Επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στη Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με άμαξες και να θαυμάσετε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά και το μαγευτικό τοπίο. Γεύμα σε γραφική παραλιακή ταβέρνα. Επιστροφή στην Πόλη. Απόγευμα ελεύθερο. Απολαύστε μια βόλτα στο γραφικό πεζόδρομο του Πέραν. Εκεί βρίσκονται οι εκκλησίες της Αγίας Τριάδος και της Παναγίας. Δοκιμάστε τα καταπληκτικά προφιτερόλ στην Patisserie του 'Inci' και ψωνίστε τα περίφημα λουκούμια του Χατζημπεκίρ. Το βράδυ προαιρετική μετάβαση σε κέντρο διοασκεδάσεως με φολκλορικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Παλάτι του Ντολμα Μπαχτσέ. Προαιρετική κρουαζιέρα στα πανέμορφα στενά του Βοσπόρου. Προσκύνημα και ξενάγηση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην εκκλησία των Βλαχερνών. Επίσκεψη στο ιστορικό καφενείο του Πιέρ Λοτί όπου πίνοντας τον καφέ ή το τσάι μας θα απολαύσουμε την θέα του Κεράτιου Κόλπου και θα αποχαιρετίοσυμε τη Βασιλεύουσα απολαμβάνοντας μια από τις ωραιότερες εικόνες της. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Αφιξη και τέλος εκδρομής.

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Περιλαμβάνει

1. Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Αθήνα.

2. Τρεις νύχτες στο ξενοδοχείο 4* Ikbal De Luxe Hotel Istanbul.

3. Όλα τα πρωινά σε μπουφέ.

4. Ημιδιατροφή (σύνολο 3 γεύματα, το ένα στην παραδοσιακή συνοικία του Κουμκαπί).

5. Περιηγήσεις-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

6. Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα με το εισιτήριο του καραβιού πληρωμένο.

7. Αρχηγό - ελληνόφωνο ξεναγό

8. Ταξιδιωτική ασφάλεια.

Δεν περιλαμβάνει

1. Φόρους αεροδρομίων.

2. Εισόδους μουσείων.

3. Ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Αν υπολόγισα σωστά οι φόροι αεροδρομίου και οι επίναυλοι καυσίμων είναι γύρω στα 125€.

Για κάποιο λόγο τη θεωρώ ακριβή. Τι λέτε;

Εχει μια προσφορά εδώ και μέρες το kingdeals.gr που συνεχώς ανανεώνεται.

327€ το άτομο για 4 ημέρες-3 νύχτες στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ με αεροπορικά εισιτήρια, ημιδιατροφή, μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις και κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα. Αρχικής αξίας 545€. Έκπτωση 40%.

...

Αν υπολόγισα σωστά οι φόροι αεροδρομίου και οι επίναυλοι καυσίμων είναι γύρω στα 125€.

Για κάποιο λόγο τη θεωρώ ακριβή. Τι λέτε;

Οκ ειναι καπως ακριβη η τιμη. Ενταξει καλο τα ξενοδοχειο αλλα...

πχ εγω παω οδικος 4μερες-3βραδιες...180ευρω απο θεσσαλια περιπου με τις ιδιες παροχες αλλα οχι τετοια ξενοδοχειο....

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• 3 weeks later...

Ψήνομαι τρελά για Δαλματικές ακτές το καλοκαίρι. Το λέω εδώ και 3-4 χρόνια και όλο κάτι προκύπτει και δεν πηγαίνω. Περίοδο δεν ξέρω, λεφτά αν θα υπάρχουν δεν ξέρω, ούτε αν θα μπορώ να λείψω...:p

Τι προτείνετε, πλοίο για Ιταλία και από κει για Dubrovnik; Να κοιτάξω για πρακτορείο ή είναι καλύτερα να πάω μόνος μου; Η παρέα μου λέει για αεροπορικώς, εγώ λέω ακτοπλοϊκώς. Ποια μέρη πιστεύετε ότι αξίζει να επισκεφτείς;

Edit: Εβαλα ημερομηνίες από 1 Ιουνίου μέχρι μέσα Σεπτέμβρη και βρήκα σε 3 ημερομηνίες 90€, 120€ και 150€. Ολα τ' άλλα ήταν από 250€ και άνω. Τι λέτε, να το κλείσω;

Το απόλυτο forum για τα ταξίδια:

travelstories.gr

Edited by VeCo

Έπειτα από ψηφοφορία του κοινού στην σελίδα της Aegean στο FB, θα βγάλει σύντομα προσφορές για ΙΤΑΛΙΑ.

Οπότε όσοι ψήνεστε για εκεί, έχετε τον νου σας. ;)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έπειτα από ψηφοφορία του κοινού στην σελίδα της Aegean στο FB, θα βγάλει σύντομα προσφορές για ΙΤΑΛΙΑ.

Οπότε όσοι ψήνεστε για εκεί, έχετε τον νου σας. ;)

Είναι για συγκεκριμένες ημερομηνίες;

παιδιά αν βγάλουνε καμιά προσφορά για Ρώμη η Φλωρεντία ειδοποιήστε!!!

επίσης αν και έχω παει και για Βέλγιο....

technoholic maniac reviewer

Είναι live από χτες οι προσφορές της Aegean για διάφορες πόλεις της Ιταλίας.

Όπως όμως τελικά φάνηκε από λίγο ψάξιμο, για να βρεις καλές τιμές πρέπει να πας μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένες μέρες.

Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει..

Amazon Fire stick 4k max

κοιτα , αν ειναι να γλυτωσεις αρκετα χρηματα απο τα μεταφορικα που καμια φορα ειναι και ενα απο τα μεγαλυτερα κοστοι , γιατι να μην κανονισεις να πας καθημερινες και μεσοβδομαδα ?το κανονιζεις αναλογα.

κοιτα , αν ειναι να γλυτωσεις αρκετα χρηματα απο τα μεταφορικα που καμια φορα ειναι και ενα απο τα μεγαλυτερα κοστοι , γιατι να μην κανονισεις να πας καθημερινες και μεσοβδομαδα ?το κανονιζεις αναλογα.

Ναι οκ.Αλλά αν θες να πας ένα τριήμερο ΠΣΚ, τότε είναι χάλια.Σε αντίθεση με easyjet που δεν έχει τέτοιες τρελές αποκλίσεις.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι οκ.Αλλά αν θες να πας ένα τριήμερο ΠΣΚ, τότε είναι χάλια.Σε αντίθεση με easyjet που δεν έχει τέτοιες τρελές αποκλίσεις.

Η easyjet όμως μην ξεχνάς ότι σε χρεώνει και τη βαλίτσα...:rolleyes:

Η easyjet όμως μην ξεχνάς ότι σε χρεώνει και τη βαλίτσα...:rolleyes:

Πες μου τώρα ότι για ΠΣΚ παίρνεις βαλίτσα!!!! :p:p:p

Μια χειραποσκευή με τα βασικά και έφυγες. :rolleyes:

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ γενικά δεν παίρνω βαλίτσα γιατί έχω ένα σάκο που είναι λίγο μεγαλύτερος από χειραποσκευή, οπότε το περνάω σαν χειραποσκευή.

• 1 month later...
Για Dusseldorf, έχουμε προτάσεις;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Γεια σας!! θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση... Είμαι 17,5 ετών και σκοπεύω να ταξιδέψω μέχρι το Βέλγιο (εκεί μένει ένας φίλος μ) και στην συνέχεια να πάμε με τρένο στο Λονδίνο... Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για να περάσω στην άλλη χώρα?? Χρειάζομαι διαβατήριο ή αρκεί η αστυνομική μ ταυτότητα (εκδόθηκε πέρυσι) ?? Σας ευχαριστώ!! :) :) :) :) :) :) :)

Γεια σας!! θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση... Είμαι 17,5 ετών και σκοπεύω να ταξιδέψω μέχρι το Βέλγιο (εκεί μένει ένας φίλος μ) και στην συνέχεια να πάμε με τρένο στο Λονδίνο... Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για να περάσω στην άλλη χώρα?? Χρειάζομαι διαβατήριο ή αρκεί η αστυνομική μ ταυτότητα (εκδόθηκε πέρυσι) ?? Σας ευχαριστώ!! :) :) :) :) :) :) :)

I just have to ask, ποιά είναι η χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης; :confused:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 2 weeks later...
Για Dusseldorf, έχουμε προτάσεις;

Ρώτα ό,τι θες, έχω γνωστούς εκεί. Είχα πάει για μια μπύρα όταν πήγα Κολωνία. Εχει και πολλά ελληνικά μαγαζιά.

Ολες καλές είναι http://www.syros.com.gr/syros/info/beaches.htm

Αυτή του Γαλησσά είναι πιο ήσυχη,οικογενειακή .

Ξερει κανεις αν υπαρχει δρομολογιο πλοιου απο ΚΡΗΤΗ για κάπου προς Καλαματα??? Αν ναι που μπορω να βρω δρομολογια, πλοια και κρατησεις?

Σε καμια σελιδα κρατησεων δεν μου εβγαζε κατι αλλα ολοι μου λενε οτι υπαρχει δρομολογιο...

Ξερει κανεις αν υπαρχει δρομολογιο πλοιου απο ΚΡΗΤΗ για κάπου προς Καλαματα??? Αν ναι που μπορω να βρω δρομολογια, πλοια και κρατησεις?

Σε καμια σελιδα κρατησεων δεν μου εβγαζε κατι αλλα ολοι μου λενε οτι υπαρχει δρομολογιο...

Γύθειο - Κύθηρα - Αντικύθηρα πάει η LANE Lines. Σου κάνει;

Θα πάω Ρώμη τον Αύγουστο για 1 βδομάδα.. Έχω ξαναπάει αλλά μόνο χειμώνα.. Ξέρει κανείς... παραλίες έχει ? Και πώς είναι? Επίσης σκέφτομαι και ένα ταξίδι για όσο είμαι εκεί ... να πάω Μιλάνο η Φλωρεντία?