stefanw595 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ψαχνω αλλα δεν βρισκω. Ταξιδι στην Ιταλία 25Μαρτιου για 3 βραδυα. Ακομη και στην ιταλια θελεις 400+ ευρω για 3-4 μερες Είναι ακριβό γιατί για τις 25 Μαρτίου ισχύουν άλλες τιμές. Φίλος μου ψάχνει για Ρώμη αρχές με μέσα Μαρτίου και σε πρακτορεία που πηγαίναμε μας έλεγαν ότι οι τιμές που μας έδειχναν ίσχυαν για πριν τις 25 καθώς μετά ανέβαιναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Κανονικα αρχες μαρτιου που ειναι το καρναβάλι θα επρεπε να ειναι πιο ακριβα και οχι μετα. Λογικα 25 μαρτιου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο για την ιταλια. (για εμας ειναι) Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Κανονικα αρχες μαρτιου που ειναι το καρναβάλι θα επρεπε να ειναι πιο ακριβα και οχι μετα. Λογικα 25 μαρτιου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο για την ιταλια. (για εμας ειναι) Eπειδή ακριβώς είναι για μας αργία το γνωρίζουν πολύ καλά τα ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές και χτυπάν τις τιμές.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ισως και να εχεις δικιο. Νομιζω ομως οτι ειναι αρκετα τα χρηματα 450 ευρω για 4-5 μερες Ιταλία. Υπαρχει κατι πιο φτηνο - ας ειναι και αρχες μαρτιου Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 να μαι βρε παιδια!!! σορρυ, ηθελα να γραψω απο οταν γυρισα, αλλα ετυχαν πολλα και διαφορα και με κρατησαν πισω... τωρα ομως επεστρεψα, ειμαι καλα και εχω να σας πω πολλα! να υπενθυμισω οτι πηγα οκτω μερες, βουδαπεστη, πραγα, βιεννη! λοιπον καλυτερη για μενα ηταν η τσεχια (συγκεκριμενα το καρλοβυ βαρυ) μετα η βουδαπεστη και μετα η βιεννη. η τσεχια απλως σε μεταφερει σε αλλο κοσμο, νιωθεις οτι εισαι σε αλλη εποχη... αισθανεσαι οτι παιζεις σε παραμυθι και το μονο που σου λειπει ειναι η στολη. αν και μερικοι κυκλοφορουσαν με μεσαιωνικες στολες στο δρομο! ηταν υπεροχη! η βουδαπεστη στην αρχη με απογοητευσε, ενιωσα οτι πηγα σε χωρα του πρωην ανατολικου μπλοκ, για τετοια χαλια μιλαμε, σαν ταινια που δειχνει τη φτωχεια στην ουκρανια(εχετε την εικονα...) αλλα οταν την ειδαμε καλυτερα ηταν μια χαραα! πολυ ρομαντικη πολη, εχει μια περιεργη γοητεια. ο δουναβης το βραδυ ειναι χαρα οφθαλμον... η βιεννη απο την αλλη με απογοητευσε, ηταν μια μεγαλουπολη, αριστοκρατικη, αλλα μεγαλουπολη. εχει βεβαια απιστευτη κουλτουρα και πολλα πολιτιστικα δρωμενα, νιωθεις οτι εισαι στον πολιτισμο, αλλα δεν παυει να ειναι μια μεγαλουπολη... τωρα σχετικα με τους ανθρωπους, εχω να πω οτι οι τσεχοι ειναι μακραν οι πιο αγενεις ανθρωποι που εχω δει ποτε μου! τετοια ξινιλα δεν την εχω ματαδει... κριμα που δεν μπορειτε να με δειτε να σας περιγραψω το υφος τους... αφου μπηκα σε μαγαζι με σουβενιρ και λεω στην πωλητρια: how much is this? και μου απανταει με τραγικη ξινιλα: how much is what? :lol::lol: φοβηθηκα κι εφυγα, λεω ασε μην με δειρει κιολας... σκεφτειτε οτι μια οικογενεια που ειχαμε μαζι ηθελε να γυρισει στο ξενοδοχειο το βραδυ, κι εκαναν λαθος οι ανθρωποι κι αντι να παρουν το τραμ προς τα πανω, το πηραν προς τα κατω, απο αντιθετη κατευθυνση δλδ και χαθηκαν και ρωτησαν το μηχανοδηγο τι να κανουν... κι αυτος τους πεταξε εξω απο το τραμ βριζοντας τους στα τσεχικα...:lol: μιλαμε για πολυ γελιο! το ειχαμε παρει στα αστεια! απο φαγητο, ευχαριστηθηκα μονο στην βουδαπεστη, τα υπολοιπα δεν μου κεντρισαν το ενδιαφερον, ειχαν βεβαια παντου καταπληκτικα αλλαντικα... απο γλυκα παλι η βουδαπεστη... εχω πολλα που θα μπορουσα να πω, αλλα ας μην σας κουραζω αλλο! ειμαι φλυαρη! ααα! επισης, δεν βρηκα καμια χωρα απο αυτες φθηνη... ο,τι και να ειχα διαβασει δεν το ειδα πουθενα, σιγα τα φθηνα... σαν εδω ειναι... ισως λιγο στο καρλοβυ βαρυ, αλλα αν δεν μας πηγαινε η ξεναγος σε γνωστο της μαγαζι δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν φθηνα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Πραγματι ετσι ακριβως ειναι. Πραγα (ονειρο,παραμυθι) Βουδαπεστη (ποταμι βολτες) Βιεννη (πολιτισμος ανεβασμα). Τωρα θελω να παω ταξιδι Ιταλια...Ρωμη..βιεννη..καπου εκει 3 μερες αλλα δεν βρισκω πουθενα κατω απο 400 ευρω (αεροπορικα+ξενοδοχειο+αντε και ξεναγηση). Ελεγα για τριημερο μαρτιο. Υπάρχει κάτι; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 για πολωνια και χωρες βαλτικης τι αποψη εχετε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 trela, εμένα οι Τσέχοι μου φάνηκαν πολύ φιλικοί όταν είχα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 για πολωνια και χωρες βαλτικης τι αποψη εχετε..? Έχω φίλη από Πολωνία και έχω πάει 2 φορές στο Wroclaw. Έχω ακούσει για φοβερή ομορφιά στο Krakow αλλά δεν έχω πάει. Γενικά πολύ φτηνά. 1,5€ η μπύρα ή 3-4 πράγματα στον φούρνο.Με 18€ τρώνε 2 άτομα καλά σε εστιατόριο! Ποια άλλη χώρα σε ενδιαφέρει? Για Βιέννη, Πράγα που λέτε πιο πάνω.. Πήγα Πράγα για παραμονή πρωτοχρονιάς και είναι πραγματικά πολύ όμορφο μέρος.Σαν από παραμύθι με φοβερή ιστορία.Και δυστυχώς ενώ η Τσεχία γενικά θεωρείται φτηνή χώρα, στην Πράγα έτρωγα με τιμές Βερολίνου.Πολύ τσιμπημένα όλα τα εστιατόρια εκτός τα ποτά.Είσοδο σε club με 2€ και στο μεγάλο τους club με τα 5 πατώματα έμπαινες με 8€. Η Βιέννη μου άρεσε πάρα πολύ.Την περπάτησα σχεδόν όλη πριν 2 χρόνια.Τρομερή αρχιτεκτονική παντού.Βλέπεις κτίρια τρελά, βγαλμένα από πόσα χρόνια πριν.Και αναρωτιέσαι πώς τα έφτιαξαν μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ποια άλλη χώρα σε ενδιαφέρει? γενικα ψαχνομαι κυριως για πολωνια-λιθουανια-λετονια-εσθονια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 τωρα σχετικα με τους ανθρωπους, εχω να πω οτι οι τσεχοι ειναι μακραν οι πιο αγενεις ανθρωποι που εχω δει ποτε μου! τετοια ξινιλα δεν την εχω ματαδει... κριμα που δεν μπορειτε να με δειτε να σας περιγραψω το υφος τους... αφου μπηκα σε μαγαζι με σουβενιρ και λεω στην πωλητρια: how much is this? και μου απανταει με τραγικη ξινιλα: how much is what? :lol::lol: φοβηθηκα κι εφυγα, λεω ασε μην με δειρει κιολας... σκεφτειτε οτι μια οικογενεια που ειχαμε μαζι ηθελε να γυρισει στο ξενοδοχειο το βραδυ, κι εκαναν λαθος οι ανθρωποι κι αντι να παρουν το τραμ προς τα πανω, το πηραν προς τα κατω, απο αντιθετη κατευθυνση δλδ και χαθηκαν και ρωτησαν το μηχανοδηγο τι να κανουν... κι αυτος τους πεταξε εξω απο το τραμ βριζοντας τους στα τσεχικα...:lol: μιλαμε για πολυ γελιο! το ειχαμε παρει στα αστεια! Κι εμενα μου ειχαν φανει πραγματικα αγενεις και κρυοπλαστοι οι Τσεχοι, δλδ σε φαση να ειμαστε στην καφετερια και να παρατηρω τους τσεχους οτι ουτε ενας απ'αυτους δεν ειχε χαρουμενο υφος...Για χαμογελο δεν το συζητω καν. :p Και στο σερβις οι περισσοτεροι ειχαν υφος "αντε παρατα μας κοπελα μου, εχουμε και προβληματα". Αλλα η πολη ειναι σκετο ονειρο, το ιδιο και το Καρλοβι Βαρι. Αχ. :O sakaflias αν θες μονο για Ρωμη παντως, καλυτερα να πας χωρις γκρουπ, κανεις καλυτερη ξεναγηση οταν προκειται για μια πολη μονο. Γενικα ισχυει αυτο νομιζω, οχι μονο για Ρωμη. Τα πακετα δλδ δεν συμφερουν πολυ, απλα ειναι για οσους προσπαθουν να συνδυασουν τα τουριστικα μερη 3-4 πολεων μαζι σε λιγο χρονο. Οικονομικα δεν γλιτωνεις λεφτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Υπάρχει κάποια σελίδα για να βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Υπάρχει κάποια σελίδα για να βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη; μια πολυ καλη σελιδα αναζητησης ειναι το skyscanner.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) γενικα ψαχνομαι κυριως για πολωνια-λιθουανια-λετονια-εσθονια.. Ταλίν που πήγα ήταν μία πολύ όμορφη πόλη. Μοιάζει πολύ με τη Πράγα, έχει εξαιρετικό φαγητό (κυνήγι και τέτοια), χαμηλές τιμές και φιλικό κόσμο. Ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα. Ψάξε το αν μπορείς να μετακινήθεις μεταξύ των χωρών της Βαλτικής με πλοίο, είναι νομίζω η πλέον συμφέρουσα επιλογή. Υπάρχει κάποια σελίδα για να βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη; Πιο πίσω έχουν αναφερθεί δεκάδες σελίδες. Μία αναζήτηση δε βλάπτει ποτέ. Υ.Γ. Sites για εισιτήρια: AirTickets.gr, Expedia.com, Expedia.co.uk, Last Minute Edited January 21, 2011 by VeCo Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Κι εμενα μου ειχαν φανει πραγματικα αγενεις και κρυοπλαστοι οι Τσεχοι, δλδ σε φαση να ειμαστε στην καφετερια και να παρατηρω τους τσεχους οτι ουτε ενας απ'αυτους δεν ειχε χαρουμενο υφος...Για χαμογελο δεν το συζητω καν. :p Και στο σερβις οι περισσοτεροι ειχαν υφος "αντε παρατα μας κοπελα μου, εχουμε και προβληματα". Αλλα η πολη ειναι σκετο ονειρο, το ιδιο και το Καρλοβι Βαρι. Αχ. :O sakaflias αν θες μονο για Ρωμη παντως, καλυτερα να πας χωρις γκρουπ, κανεις καλυτερη ξεναγηση οταν προκειται για μια πολη μονο. Γενικα ισχυει αυτο νομιζω, οχι μονο για Ρωμη. Τα πακετα δλδ δεν συμφερουν πολυ, απλα ειναι για οσους προσπαθουν να συνδυασουν τα τουριστικα μερη 3-4 πολεων μαζι σε λιγο χρονο. Οικονομικα δεν γλιτωνεις λεφτα. καλα δεν θα ξεχασω σε καφετερια που εφερε ο σερβιτορος καφε χωρις νερο, οπως κανουν παντου εξω και του ζητησε ενας δικος μας και μας φερνει ενα σφηνοποτηρο νερο!!! :lol::lol: και γυρναει ο δικος μας στα ελληνικα τον κοιταει, του χαμογελαει και του λεει: σε ευχαριστω ρε φιλαρακι, θα ξεδιψασω...!!!:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Φτάνει η ωρα της Ρωμης! μπορειτε να μου πειτε τα THINGS TO DO για ένα τριήμερο που θα κάτσω; Αυτα που λες οτι αμα πας δεν παιζει να φυγεις αμα δεν τα δείς! Επίσης αμα ξερει καποιος κανενα λεωφορειο που κανει ενα τουρ και σε περναει απο ολα σχεδον (εδω εχει η Αθηνα φανταζομαι θα εχει και εκει) ας μου πει που και πως. Επισης θα ηθελα ενα τιπ για ενα καλο καφε, μια καλη πιτσα/παστα, και ενα ωραιο μπαρ ή κλαμπ που αξιζει να πας με ωραιο κοσμο!(αν υπαρχει καποιος δρομος γεματος μπαρακια κτλ ακομα καλυτερα) ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 (edited) Μετά το skyscanner.net, βρήκα ένα άλλο πολύ αξιόλογο site για σύγκριση αεροπορικών, το momondo.com Φτάνει η ωρα της Ρωμης! μπορειτε να μου πειτε τα THINGS TO DO για ένα τριήμερο που θα κάτσω; Αυτα που λες οτι αμα πας δεν παιζει να φυγεις αμα δεν τα δείς! Επίσης αμα ξερει καποιος κανενα λεωφορειο που κανει ενα τουρ και σε περναει απο ολα σχεδον (εδω εχει η Αθηνα φανταζομαι θα εχει και εκει) ας μου πει που και πως. Επισης θα ηθελα ενα τιπ για ενα καλο καφε, μια καλη πιτσα/παστα, και ενα ωραιο μπαρ ή κλαμπ που αξιζει να πας με ωραιο κοσμο!(αν υπαρχει καποιος δρομος γεματος μπαρακια κτλ ακομα καλυτερα) ευχαριστω εκ των προτέρων!!! 3 μέρες για Ρώμη είναι πολύ λίγες. Χρειάζεσαι τουλάχιστον μία εβδομάδα για να πεις ότι κάτι είδες... Edited March 7, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλα σιγουρα αλλα να το αλλαξω δεν μπορω! Οποτε επειδη εχω δει και τη Νεα ΥΟρκη σε 4 μερες πιστεψε με τα βασικα μπορω να τα δω στην Ρωμη! Ας μου πει καποιος τι και που και οτι προλαβω θα δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Ρίξε μια ματιά στο tripadvisor γιατί κι εγώ όταν είχα πάει είχα δει μόνο το Κολοσσαίο και τη Fontana di Trevio. Τι είναι το City Break ρε παιδιά; Edited March 10, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο site για αναζήτηση hostel σε ευρωπαϊκές πόλεις; Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για 3 βραδιές στο Άμστερνταμ τη Μ. Εβδομάδα. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δες το hostelworld. Εχει και έκπτωση για όσους έχουν ISIC. Πόσο έκλεισες τα αεροπορικά; Εμείς ψάχνουμε για οπουδήποτε, αρκεί να μην έχουμε ξαναπάει και δεν βρίσκουμε κάτω από 180€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δες το hostelworld. Εχει και έκπτωση για όσους έχουν ISIC. Πόσο έκλεισες τα αεροπορικά; Εμείς ψάχνουμε για οπουδήποτε, αρκεί να μην έχουμε ξαναπάει και δεν βρίσκουμε κάτω από 180€... Θα είμαι Γερμανία νωρίτερα και θα πάω με τρένο! Άμστερνταμ να φανταστώ ότι η προτιμότερη περιοχή είναι το κέντρο ε; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 ΦλωρεντίαΒιέννηΒαρκελώνηΜαδρίτηΘαραγόθαΠράγαΡώμη Θέλω οπωσδήποτε να πάω: ΚωνσταντινούποληΕδιμβούργοΔουβλίνοΛιουμπλιάναΜπρατισλάβαΝτουμπρόβνικΡώμη (ξανά)ΠλιτβιτςΚοπεγχάγηΜονακόΣιέναΛισσαβώναΒουδαπέστηΣτοκχόλμηΓρανάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Εμείς ψάχνουμε για οπουδήποτε, αρκεί να μην έχουμε ξαναπάει και δεν βρίσκουμε κάτω από 180€... Έχεις για Βρυξέλλες στα 198.Δε νομίζω 18 ευρώ να είναι τόσο σημαντικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Έχεις για Βρυξέλλες στα 198.Δε νομίζω 18 ευρώ να είναι τόσο σημαντικά Εχω ξαναπάει...Και νομίζω τις ημερομηνίες που κοίταζα δεν είχε τίποτα σχεδόν...Η πλάκα είναι ότι σκεφτόμασταν και για InterRail αλλά ο ΟΣΕ έκοψε τα δρομολόγια εξωτερικού. Την είδαν Κούβα φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts