junglist Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Πτήσεις ακυρώνονται μέχρι 15/5. Έχω κλεισμένη πτήση από Κύπρο για Αθήνα για τις 16/5. Για να δούμε τι θα γίνει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Φίλη μου την ακύρωσαν Νέα Υόρκη Αθήνα στις 5/7. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Φίλη μου την ακύρωσαν Νέα Υόρκη Αθήνα στις 5/7. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΙούλιο και ακύρωσαν πτήση; Ποια εταιρεία; Δεν είναι επίσημη οδηγία αν έγινε τέτοιο πράγμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Ιούλιο και ακύρωσαν πτήση; Ποια εταιρεία; Δεν είναι επίσημη οδηγία αν έγινε τέτοιο πράγμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Νομίζω Delta, χωρίς να είμαι σίγουρος. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 λογικο ειναι να αποκλειονται οι ΗΠΑ. καθυστερησαμε δυο εβδομαδες να κλεισουμε τα συνορα με Ιταλια. Ας μη ξανακανουν τα ιδια λαθη. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 λογικο ειναι να αποκλειονται οι ΗΠΑ. καθυστερησαμε δυο εβδομαδες να κλεισουμε τα συνορα με Ιταλια. Ας μη ξανακανουν τα ιδια λαθη. Τον Ιούλιο όμως, η πανδημία θα έχει περιοριστεί αρκετά... Ακόμα και στη Νέα Υόρκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Τον Ιούλιο όμως, η πανδημία θα έχει περιοριστεί αρκετά... Ακόμα και στη Νέα Υόρκη.Βέβαια. Έτσι που πάνε θα πεθάνουν 1-2 εκ άτομα εκεί. Έτσι θα περιοριστεί; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios18120 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Πτήσεις παγκόσμιες θεωρώ ότι από τέλος Ιουλίου θα γίνονται κανονικά (μπορεί και νωρίτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Πτήσεις παγκόσμιες θεωρώ ότι από τέλος Ιουλίου θα γίνονται κανονικά (μπορεί και νωρίτερα) Είναι πολύ αργά για τον Ελληνικό τουρισμό. Θα λείψουν 35δις από την ελληνική οικονομία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giveway Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Μερικές άκουσα ότι θα ξεκινήσουν από τέλος Ιουνίου. Τώρα πόσοι θα έρθουν είναι άλλη κουβέντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μερικές άκουσα ότι θα ξεκινήσουν από τέλος Ιουνίου. Τώρα πόσοι θα έρθουν είναι άλλη κουβέντα.. Αν μπορέσουμε και παίξουμε με ένα 30% θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Ο Γερμανός ΥΠΕΞ δήλωσε προχθές ότι οι Γερμανοί πρέπει να ξεχάσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Αν ακολουθήσουν και άλλοι θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα. Το καλό είναι ότι σε σχέση με άλλες μεσογειακές χώρες η Ελλάδα μας κτυπήθηκε λιγότερο. Μακάρι να πάνε όλα καλύτερα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Αν μπορέσουμε και παίξουμε με ένα 30% θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Ο Γερμανός ΥΠΕΞ δήλωσε προχθές ότι οι Γερμανοί πρέπει να ξεχάσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Αν ακολουθήσουν και άλλοι θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα. Το καλό είναι ότι σε σχέση με άλλες μεσογειακές χώρες η Ελλάδα μας κτυπήθηκε λιγότερο. Μακάρι να πάνε όλα καλύτερα.Χτυπήθηκε λιγότερο από τον ιό εννοείς; Γιατί από πλευρά τουρισμού είναι χαμένη η υπόθεση για φέτος. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Δύσκολη χρονιά το 2020 για όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Αν μπορέσουμε και παίξουμε με ένα 30% θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Ο Γερμανός ΥΠΕΞ δήλωσε προχθές ότι οι Γερμανοί πρέπει να ξεχάσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Αν ακολουθήσουν και άλλοι θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα. Το καλό είναι ότι σε σχέση με άλλες μεσογειακές χώρες η Ελλάδα μας κτυπήθηκε λιγότερο. Μακάρι να πάνε όλα καλύτερα. O τουρισμός φέτος είναι "τελειωμένος", φυσικά και για την Ελλάδα. Από το Καλοκαίρι του '21 ξανά και αν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Εγώ είμαι πιο αισιόδοξος. Μεγάλη επίπτωση θα έχει, σίγουρα η όλη κατάσταση. Αλλά δεν είναι εντελώς τελειωμένος. Θα παίξει ρόλο και ο καιρός. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Οπως είπε και η Μέρκελ πρίν λίγες ώρες... Διακοπές μόνο εντός Γερμανίας.Ξεχάστε τα ταξίδια στο εξωτερικό!! https://www.protothema.gr/world/article/1001592/koronoios-merkel-xehaste-tis-diakopes-ektos-germanias/ Καταλαβαίνει κανείς οτι ολος ο κόσμος σκεφτεται ετσι όχι μόνο οι Γερμανοί.. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Τουρίστες της μίας χωριάτικης σαλάτας ανά δέκα άτομα... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Τουρίστες της μίας χωριάτικης σαλάτας ανά δέκα άτομα... Τοσα ξέρεις τοσα λες.Δες λιγο τα στοιχεια της ΣΕΤΕ για το τι τζιρους διακινει η Γερμανική τουριστική αγορά και ξαναμιλάμε. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Έγινε φίλε μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) Έγινε φίλε μου. Χωρίς Γερμανους και Αγγλους δεν υφισταται καν τουρισμός στην Ελλαδα μιλαμε για τα μισά εσοδα. https://insete.gr/wp-content/uploads/2020/04/Bulletin_1912.pdf Στον πινακα 4.2 θα δεις αναλυτικά τι αφηνουν οι Γερμανοι και όλοι οι αλλοι σε εκτ ευρώ. Φαντάζομαι δεν εισαι ξενοδόχος.. Φιλικά στο λέω η σαλατα στα 4 είναι γιαυτους λογικο οταν εμεις τρώμε ελαιόλαδο με το κιλό και αυτοί το βαζουν με σπρει.Οι πραγματικοι τζιροι της τουριστικης αγορας δεν ειναι η σαλάτα στα 4. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Edited April 30, 2020 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Χωρίς Γερμανους και Αγγλους δεν υφισταται καν τουρισμός στην Ελλαδα μιλαμε για τα μισά εσοδα. https://insete.gr/wp-content/uploads/2020/04/Bulletin_1912.pdf Στον πινακα 4.2 θα δεις αναλυτικά τι αφηνουν οι Γερμανοι και όλοι οι αλλοι σε εκτ ευρώ. Φαντάζομαι δεν εισαι ξενοδόχος.. Φιλικά στο λέω η σαλατα στα 4 είναι γιαυτους λογικο οταν εμεις τρώμε ελαιόλαδο με το κιλό και αυτοί το βαζουν με σπρει.Οι πραγματικοι τζιροι της τουριστικης αγορας δεν ειναι η σαλάτα στα 4. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Βάλε και τους Αμερικανούς, που συνήθως αφήνουν πολλά λεφτά. Ακόμα και Έλληνες συγγενείς μου που μένουν Αμερική και έρχονταν σχεδόν κάθε Καλοκαίρι, σκέφτονται να μην έρθουν φέτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Βάλε και τους Αμερικανούς, που συνήθως αφήνουν πολλά λεφτά. Ακόμα και Έλληνες συγγενείς μου που μένουν Αμερική και έρχονταν σχεδόν κάθε Καλοκαίρι, σκέφτονται να μην έρθουν φέτος... Το ξέρω η ανηψιά μου ήταν να πετάξει απο ΝΥ-Αθήνα-Χανιά 28.6 αλλα η πτήση ακυρωθηκε. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Μην ξεχνάτε...οτι οι ξένοι τουρίστες που θέλετε να έρθουν....περάσαν (η χωρα τους) τον κορονοιιο. Μήπως θέλετε να έχουμε ξανά κρούσματα :blink: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Έχω πολλούς φίλους σε Ευρώπη και Αμερική, κάποιοι είναι Έλληνες οι περισσότεροι όμως είνα φιλέλληνες ξένοι. Δυστυχώς κανείς δεν θα έρθει Ελλάδα ακόμα και αυτοί που έρχονται κάθε χρόνο και έχουν και σπίτια εδώ. Τουλάχιστον έτσι λένε τώρα ... Δεν ξέρω αν είναι επαρκές δείγμα αλλά για μένα σημαίνει ότι η χρονιά θα χαθεί. Κρίμα διότι από την άλλη γνωρίζω κόσμο που έχει εισόδημα μόνο από τον τουρισμό και όχι απαραίτητα μεγάλο εισόδημα για να έχουν βάλει στην άκρη χρήματα. Τι θα γίνουν όλοι αυτοί... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Ακριβως οπως τα λες. Οι ξενοι δεν θα ερθουν...αν ερθουν...θα ειναι ελαχιστοι. Οι Ελληνες θα πανε διακοπες...αλλα λογω τωβν οικονομικων...θα ειναι με καβουρια στην τσεπη....οσοι πανε. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts