junglist Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Σεριφο για κοντά και φθηνά μεταφορικά Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Λοιπόν θα πάω Ιταλία (Ρώμη) 3-10 Αυγούστου. Θέλω να πάω και μία μέρα με επιστροφή την ίδια μέρα στη Φλωρεντία..Λέω καλύτερα να κλείσω εισιτήρια από το internet τώρα για να μην τρέχω τελευταία στιγμή.. Ψάχνωντας στο google βρίσκω αυτό http://www.tgv-europe.com . Το ξέρετε? είναι αξιόπιστο? Πάω να κλείσω και εκεί που λέει "season tickets" τι να βάλω? Τι είναι η "12-25 card" που λέει ? Eπίσης τι είναι το "loyalty program" ? Εγώ είμαι 21 χρονών φοιτητής.. Υπάρχει κάποια επιλογή για φοιτητικό εισιτήριο μήπως? Ή δεν παίζει ρόλο αφού είμαι φοιτητής στην Ελλάδα και εννούν για φοιτητές μόνο της Ιταλίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asoeek Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Μία ερώτηση παιδιά.. Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία σε ένα εισιτήριο και να πάει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου αντί για μένα; Όχι να το ακυρώσω.. Να το μεταβιβάσω δηλαδη.. Μιλάμε για 3 βδομάδες πριν. Και αν ναι με τι επιβάρυνση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μία ερώτηση παιδιά.. Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία σε ένα εισιτήριο και να πάει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου αντί για μένα; Όχι να το ακυρώσω.. Να το μεταβιβάσω δηλαδη.. Μιλάμε για 3 βδομάδες πριν. Και αν ναι με τι επιβάρυνση; Ευχαριστώ. Κάθε εταιρεία έχει διαφορετικούς όρους. Διάβασε τους όρους του εισιτηρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μία ερώτηση παιδιά.. Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία σε ένα εισιτήριο και να πάει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου αντί για μένα; Όχι να το ακυρώσω.. Να το μεταβιβάσω δηλαδη.. Μιλάμε για 3 βδομάδες πριν. Και αν ναι με τι επιβάρυνση; Ευχαριστώ. Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων δεν γίνονται μεταβιβάσεις εισιτηρίων, παρά μόνον διορθώσεις ονομάτων. Σε ποιά αεροπορική εταιρεία αναφέρεσαι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Είμαι σε δίλημα . Έχω βρει 3 διαφορετικές εκδρομές από δύο διαφορετικά γραφεία. 1) Βουδαπέστη - Πράγα - Βιένη 2) Κάτω Χώρες (Ολανδία - Λοξεμβούργο - Βέλγιο ) 3) ΜΑΝΧΑΪΜ ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ-ΑΛΣΑΤΙΑ -ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΗΝΟΥ Η Γερμανία το 2008 που πήγα (πανόραμα Γερμανίας ήταν φανταστικά) . Όμως από την πλευρά του Μέλανα Δρυμού δεν έχω πάει . Ποια προτίνετε ; Για πείτε μου την γνώμη σας . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Είμαι σε δίλημα . Έχω βρει 3 διαφορετικές εκδρομές από δύο διαφορετικά γραφεία. 1) Βουδαπέστη - Πράγα - Βιένη 2) Κάτω Χώρες (Ολανδία - Λοξεμβούργο - Βέλγιο ) 3) ΜΑΝΧΑΪΜ ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ-ΑΛΣΑΤΙΑ -ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΗΝΟΥ Η Γερμανία το 2008 που πήγα (πανόραμα Γερμανίας ήταν φανταστικά) . Όμως από την πλευρά του Μέλανα Δρυμού δεν έχω πάει . Ποια προτίνετε ; Για πείτε μου την γνώμη σας . Εγώ θα διάλεγα το τρίτο, αλλά αφού είχες πάει σε κάτι παρόμοιο και το 2008, θα πρότεινα να άλλαζες τελείως πολιτισμό και κουλτούρα και να πήγαινες στο δεύτερο. Βέβαια δε μας γράφεις και τις τιμές να δούμε τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Εχοντας επισκεφτεί την Πράγα και τη Βιέννη, θα σου έλεγα ότι είναι μια αξιόλογη εκδρομή. Η 3η επιλογή όμως είναι κάτι πιο ασυνήθιστο για ελληνικό πρακτορείο. Συζήτησέ το με την παρέα σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) Το πανόραμα Γερμανίας περιλαμβάνει συνήθως και ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΗΝΟΥ (που έχει τμήματα από Αλσατία).Μέλανας δρυμός είναι τα δάση από την Β.Ελβετία -περιοχή του Φραιμπουργκ Γερμανίας-μέχρι Xαιλδεμβέργη Γερμανίας (που πάνε όλοι όσοι πάνε Γερμανία οργανωμένα). Οι εκδρομές στις κάτω Χώρες (Ολλανδία - Λουξεμβούργο - Βέλγιο ) περιλαμβάνουν τμηματα της Αλσατίας (πλευρά Ν.Βελγίου πρις Λουξεμβούργο). Το θέμα σήμερα είναι ότι αν αυτές οι εκδρομές λόγω κρίσης,συμπληρώνουν τον κατώτερ αριθμό ατόμων για να γίνονται :wacko: Edited July 11, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) Θέλει ένας φίλος μου να μετακινηθεί απο την Αθήνα στις Βορειες Δαλματικές ακτές στην περιοχή Ίστρια, στην Κροατία. Ψάχνει τον καλύτερο συνδυασμο κοστους και χρονου, πράγμα δύσκολο να το ανακαλυψεις απο ο,τι καταλαβε απο τις αναζητήσεις στο ιντερνετ. Έχετε καμια δοκιμασμένη λύση; Πούλμαν, ίσως; Το έχει κανει κάποιος απο εσάς; Edited July 12, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Τα πουλμαν συνήθως περνάνει από Αλβανία, αν δεν τον ενοχλεί αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Από Σκόπια,Σερβία πάει από ότι έχω δεί σε φυλλάδια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το προβλημα με τη διέλευση απο την Αλβανία. Επικίνδυνο οδικο δίκτυο ή κάτι άλλο; Θα πάμε αύριο μάζι (ο φίλος δεν μιλάει ελληνικά) στην πλατεία Καραϊσκακη και στην Αχαρνών να ρωτήσουμε για τα πούλμαν, γιατί απο το γογγλε δεν βρίσκω άκρη, θα πάω επιτοπου εκεί κάτω που έχω δει οτι έχει κάτι πρακτορεία. Έχετε κάποιο να προτείνετε; Μήπως να πάει Θεσσαλονικη ή Γιαννινα και να ξεκινήσει απο εκεί για να"σπάσει" τις ώρες του ταξιδιού; Edited July 13, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 To πρόβλημα είναι τόσο ασφαλείας ,υπάρχουν και συνεχείς έλεγχοι της αστυνομίας γι'αυτό (και δεν ξέρουν όλοι να διαβάζουν ταξιδιωτικά έγραφα ή να κρίνουν διάφορα) ,όσο και το άσχημο ή υπό κατασκευή οδικό δίκτυο.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Τα πουλμαν συνήθως περνάνει από Αλβανία, αν δεν τον ενοχλεί αυτό. Ήμουν συνεπιβατης πριν 4 χρόνια σε αμαξι για Αθηνα-Κροατία (Zagreb). Καμία σχέση με Αλβανία.μεσω Σερβίας, Σκοπιά πηγαμε. Χαλια δρόμος στη Σερβία και πολύ πρηξιμο στα Σκόπια. Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Kαι γώ αυτό ξέρω ,και το ανέφερα παραπάνω,αλλά και όλα αλλάζουν στο δρομολόγιο,γιατί πλέον γίνονται και πολλές οργανωμένες εκδρομές και μεταφορές με ταξιδιωτικά γραφεία.Αυτά θέλουν να αποφεύγουν όσο γίνεται τις κακοτοπιές για να έχουν πελάτες και στο μέλλον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Εγώ θα διάλεγα το τρίτο, αλλά αφού είχες πάει σε κάτι παρόμοιο και το 2008, θα πρότεινα να άλλαζες τελείως πολιτισμό και κουλτούρα και να πήγαινες στο δεύτερο. Βέβαια δε μας γράφεις και τις τιμές να δούμε τι παίζει. Πρώτα απόλα να σας ευχαριστήσω όλους για την απάντηση σας. Το 2008 είχα πάει την εκδρομή πανόραμα Γερμανίας . Μου άρεσε τόσο πολύ η εξοχή της Γερμανίας που άνετα ξανάκανα την ίδια εκδρομή . Οι τιμές είναι λίγο τσουχτερές . Το Μανχάιμ μου βγαίνει γύρω στα 1200 ευρώ . Είναι οδική και αγοράζω μονόκλινο δωμάτιο και καμπίνα στο πλοίο . Στις κάτω χώρες 1575 εύρω . Με τα ίδια στοιχεία με το Μανχάιμ. Και στην Πράγα- Βουδαπέστη που είναι αεροπορική στα 745 ευρώ. Εχοντας επισκεφτεί την Πράγα και τη Βιέννη, θα σου έλεγα ότι είναι μια αξιόλογη εκδρομή. Η 3η επιλογή όμως είναι κάτι πιο ασυνήθιστο για ελληνικό πρακτορείο. Συζήτησέ το με την παρέα σου. ;) Κοίτα να δεις την Βιέννη την επισκέφτηκα τον Δεκέμβριο του 2007 (άφησα το αγαπημένο μου Λονδίνο) θεωρώντας ότι θα βρω κάτι διαφορετικό . Δεν μου άρεσε. Τώρα αναγκαστηκά αν θα πάω λόγο Πράγας και Βουδαπέστης . Το πανόραμα Γερμανίας περιλαμβάνει συνήθως και ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΗΝΟΥ (που έχει τμήματα από Αλσατία).Μέλανας δρυμός είναι τα δάση από την Β.Ελβετία -περιοχή του Φραιμπουργκ Γερμανίας-μέχρι Xαιλδεμβέργη Γερμανίας (που πάνε όλοι όσοι πάνε Γερμανία οργανωμένα). Οι εκδρομές στις κάτω Χώρες (Ολλανδία - Λουξεμβούργο - Βέλγιο ) περιλαμβάνουν τμηματα της Αλσατίας (πλευρά Ν.Βελγίου πρις Λουξεμβούργο). Το θέμα σήμερα είναι ότι αν αυτές οι εκδρομές λόγω κρίσης,συμπληρώνουν τον κατώτερ αριθμό ατόμων για να γίνονται :wacko: Για να πω τι αλήθεια και εγώ αυτό φοβάμαι .Να μην σμπληρωθούν οι θέσεις και μείνω στα κρύα του λουτρού. Το έχω πάθει στο παραλθόν. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Εχει μια 5ετία που γίνεται αυτό ,απλά τώρα γίνεται και στο όνομα της κρίσης:) Οι πράκτορες σου λένε αντί να σου επιστραφούν χρήματα ,και να μην χάσεις και την άδεια που έχεις προγραμματίσει ,πήγαινε με παρόμοια χρήματα και ημερομηνία άλλη εκδρομή που κάνουν.Ετσι πολλές διαφημίσεις ταξιδιωτικών γραφείων (και μεγάλων του χώρου) ,ήταν και είναι παραπλανητικές.:) (ξέρουν εκ των προτέρων από τον χειμώνα που τις κανονίζουν για το καλοκαίρι, ποιές θα έχουν ζήτιση και ποιές όχι...είναι τα μυστικά της δουλειάς :) ) Edited July 13, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το προβλημα με τη διέλευση απο την Αλβανία. Επικίνδυνο οδικο δίκτυο ή κάτι άλλο; Θα πάμε αύριο μάζι (ο φίλος δεν μιλάει ελληνικά) στην πλατεία Καραϊσκακη και στην Αχαρνών να ρωτήσουμε για τα πούλμαν, γιατί απο το γογγλε δεν βρίσκω άκρη, θα πάω επιτοπου εκεί κάτω που έχω δει οτι έχει κάτι πρακτορεία. Έχετε κάποιο να προτείνετε; Μήπως να πάει Θεσσαλονικη ή Γιαννινα και να ξεκινήσει απο εκεί για να"σπάσει" τις ώρες του ταξιδιού; εκει που λες ειναι ολα τα πρακτορεια και απο εκει θα βρεις ακρη , οσο για να σπασει τις ωρες του ταξιδιου υπαρχει μια λογικη , αλλα και αυτα που κανουν αυτο το δρομολογιο κανουν αρκετες στασεις , ειτε για να ανεβασουν-κατεβασουν κοσμο ειτε για ξεκουραση , οποτε δεν ξερω αν ειναι και η καλυτερη επιλογη ...μπορει να ρωτησει το πρακτορειο για τις στασεις κτλ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Tα δρομολόγια με πούλμαν είναι προκαθορισμένα και ίσχύουν ίδια καιρό, όπως και οι στάσεις. Εξάλλου σ'ολες τις οδικές μεταφορές με πουλμαν είναι αυτονόητο αλλά και υποχρεωτικό να γίνονται στάσεις.:) Η διαφορά ταξιδιού σε χρόνο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ,σαφώς δεν είναι το ίδιο με ένα ιδιωτικό όχημα,αλλά μετρά και το κόστος που είναι φθηνότερο . Εξάλλου και με ιδιωτικό όχημα να πας ,αντέχει χωρίς στάσεις να οδηγεί κάποιος ; Edited July 13, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Κοίτα να δεις την Βιέννη την επισκέφτηκα τον Δεκέμβριο του 2007 (άφησα το αγαπημένο μου Λονδίνο) θεωρώντας ότι θα βρω κάτι διαφορετικό . Δεν μου άρεσε. Τώρα αναγκαστηκά αν θα πάω λόγο Πράγας και Βουδαπέστης . Και μένα δεν με τρελαίνει η Βιέννη, αλλά σε πολύ κόσμο αρέσει πάρα πολύ. Με μένα δεν θα βγάλεις άκρη, απεχθάνομαι Παρίσι και Βενετία, που για άλλους είναι ονειρικός προορισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Βιέννη, Παρίσι, Πράγα αγαπημενα για ζευγάρια Λονδίνο για ψώνια Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.325Mhz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Τελικά αποφάσισα να πάω Βιέννη - Πράγα - Βουδαπέστη . Ελπίζω να είναι καλά . Θα ήθελα πολύ ταξίδι με πλοίο Πατρα-Ανγκώνα) . Το ταξίδι στις κάτω χώρες μου βγαίνει ημερολογιακά αλλά 1575 ευρώ too much for me . Για Γερμανία δεν μου έβγαιναν οι ημερομηνίες . Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Το Πατρα Ανκονα δεν εινα κατι φανταστικο , μην πιστευεις οτι ειναι κατι τυπου μινι κρουαζιερας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 ^ εμένα μου άρεσε πολύ τις 3 φορές που έκανα πήγαιν-έλα Πάτρα-Ανκόνα όταν ήμουν εράσμους στην Ιταλία πριν 10 χρόνια! Πολύ το απολάμβανα, παρόλο που πήγαινα και χωρίς καν καμπίνα -κοιμόμουν στο καναπεδάκι ή στη μοκέτα με υπνόσακο. Χάζεμα στο κατάστρωμα ώσπου να ξανοιχτούμε, μετά φαγάκι στο εστιατόριο, καπουτσίνο, βόλτες και εξερεύνηση μέσα στο πλοίο, λίγος ύπνος, ξημέρωμα εν πλω και άφιξη στην Ανκόνα με το πλοιάριο-πιλότο να οδηγεί το φέρυ στον ντόκο. Αυτά την άνοιξη. Η χειρότερη διαδρομή ήταν τον Ιούλιο που επέστρεφα και το καράβι ήταν τίγκα στους Ιταλούς και άλλους τουρίστες, αυτό ήταν ζόρικο, ομολογώ... Σχετικά με το ταξίδι Αθήνα - Ίστρια που ρώταγα, να ενημερώσω ότι ο φίλος μου προτίμησε την εξής λύση: αεροπορικώς Αθήνα-Ρώμη-Τεργέστη με Alitalia 177€ βραδυνή πτήση, διανυκτέρευση στην Τεργέστη με κόστος περίπου 55€ και το πρωί λεωφορείο για Πόρετς, Κροατία (αυτός ήταν ο τελικός προορισμός του, περίπου 100 χιλιόμετρα απόσταση από την Τεργέστη) 11€. Σύνολο 243€. Όχι άσχημα, και είδε και την Τεργέστη για κάποιες ώρες. Σίγουρα καλύτερη λύση σε σχέση με λεωφορεία που διασχίζουν όλα τα Βαλκάνια, πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts