teo_l20 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Να επαναφέρω το τόπικ καθώς σε λίγες βδομάδες αρχίζουν οι εξετάσεις των Αγγλικων. Συγκεκριμένα στις 10 Μαιου είναι το Michigan ECCE & 11 Μαιου ECPE.Kαι έπειτα συνεχίζονται με 17/18-5 Cambridge FCE/CAE/CPE και 24/5 Εdexcel Level 3,4,5(Lower,Adcanced,Proficiency) Σε μάς έχουν έρθει τα timetables απο το Michigan ECCE και αναμένουμε απο το Cambridge και το Edexcel! Δινω 10-Μαιου 1:00 μμ Γραπτα 1-Ιουνίου 3:45μμ Προφορικά Τα πρώτα στο LIMNAION Kastoria (5-star-hotel) Tα δευτερα στο TSAMIS Kastoria(Ακριβώς απέναντι απο το Limnaion :P ) Περιμενω σχολια και μπολικα reply's! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgilio Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Εγω 11 μαιου γραπτα στο μακεδονια παλλας και 4 μαιου προφορικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Αντε καλή επιτυχία μας. Προφορικα που δίνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Παιδιά , θα δώσει κανείς για prof του Cambridge? Πόσα χρόνια χρειάζεται προετοιμασία; Έχει δυσκολέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Γενικα είναι δύσκολο,αλλά όχι ακατόρθωτο.Προετοιμασία καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος γνώστης του θέματος.Αλλα νομίζω οτι για Καιμπριτζ θές τουλάχιστον αλλα 2 χρονια μετα το lower.Γενικά είναι σχετικά δύσκολο αλλα αν θες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου,try it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marizzaki8 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Allo!! Egw dinw gia to Michigan ECPE(toutestin Profiviency) 4 Maiou Proforika sto ktirio ths Hellenic American Union 11 Maiou Grapta sto Intercontinental Hotel sth suggrou kalh mas tuxh!!! kapoios na dwsei kana tip? :p Παράθεση Sevas trA.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Καλή τύχη και μην αγχωθείς! Όλα θα πάνε καλα! Εγω δίνω Michigan & Cambridge Lower! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Allo!! Egw dinw gia to Michigan ECPE(toutestin Profiviency) kapoios na dwsei kana tip? :p Έδωσα τον Νοέμβρη που μας πέρασε, το Μίσιγκαν και εγώ. Στα προφορικά οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί, οπότε δεν χρειάζεται να κωλώσετε πουθενά και να αγχωθείτε. Όμως, ίσως τα θεματάκια προς συζήτηση να είναι λίγο άκυρα. Τώρα στο GCVR το σημαντικό είναι η κατανομή του χρόνου σας. Απο 'κει και πέρα ό,τι σας ενοχλεί, εμποδίζει, δεν καταλαβαίνετε ή έχετε απορίες απλά πείτε το πριν γίνει το κακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawlet Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παιδιά εκτος απο ταυτοτητα τι αλλο θελουν στισ προφορικες του proficiency να κουβαλάς?thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Kατα τις προφορικές εξετάσεις χρείαζεσαι ΜΟΝΟ: 1.Δελτίο συμμετοχής των εξετάσεων που σου έστειλαν 2.Ταυτότητα ή πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας Ελπίζω να σε βοήθησα! Good Luck! :D P.S. Τι δίνεις Michigan ή Cambridge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Kατα τις προφορικές εξετάσεις χρείαζεσαι ΜΟΝΟ: 1.Δελτίο συμμετοχής των εξετάσεων που σου έστειλαν 2.Ταυτότητα ή πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας Ελπίζω να σε βοήθησα! Good Luck! :D P.S. Τι δίνεις Michigan ή Cambridge? και εγώ lower και τα 2!!Από ποιο φροντιστήριο?Τι index αριθμό έχεις? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 και εγώ lower και τα 2!!Από ποιο φροντιστήριο?Τι index αριθμό έχεις? Eγώ δίνω το Michigan Καστοριά γιατί το εξεταστικό κέντρο στην Κοζάνη είναι λίγο μακριά.Αλλα και καστοριά δινω στο Limnaion!Καλο ξενοδοχείο και 5 αστέρων.Τωρα στο φροντηστήριο δεν είμαι απο την Κοζανη μεσα.Αλλα απο την Νεάπολη!:happy: Με τον αριθμό Index Τι εννοεις? Το ID? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Ξέρει κανεις αν έχει διαλέιμματα ανάμεσα στα διαφορετικά parts και με ποια σειρά τα δίνουμε? Μου ειπαν χωρίς διάλειμμα αλλά μου φαίνεται υπερβολικό χωρίς διάλειμμα για 3 ώρες? Για Proficiency Michigan.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Δυστυχώς δεν έχει!3 ωρες χωρις διαλλειμα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Αλλά δεν είναι και 3 ώρες όμως.. Γιατί υπολόγισα για writing 30min, listening 30-40min, GCVR 75min, σύνολο 135-145 min, όχι 180. Έχω κάνει κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 kai egw dinw michigan kai kratiko ade kalh mas epityxia re paidia!!!!! (lower) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Αλλά δεν είναι και 3 ώρες όμως.. Γιατί υπολόγισα για writing 30min, listening 30-40min, GCVR 75min, σύνολο 135-145 min, όχι 180. Έχω κάνει κάτι λάθος; Να υπολογίσεις 15-20 λεπτα τον ελεγχο των ταυτοτήτων κατα την εισοδο στην αιθουσα.Καθω και άλλο ενα εικοσαλεπτο με τις οδηγίες σχετικα με την εξεταση και την σημειωση απαντήσεων κτλ.Αρα ενα τριωρο μεσα στο νερό!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 tom12 τι ώρα δινεις το Michigan Lower Και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Να υπολογίσεις 15-20 λεπτα τον ελεγχο των ταυτοτήτων κατα την εισοδο στην αιθουσα.Καθω και άλλο ενα εικοσαλεπτο με τις οδηγίες σχετικα με την εξεταση και την σημειωση απαντήσεων κτλ.Αρα ενα τριωρο μεσα στο νερό!:) Thanks. Αν και 20 λεπτά τι θα μας λένε :O ? Σε περίπτωση ανάγκης (τουαλέτα κυρίως αλλά και ότι άλλο προκύψει) ελπίζω να το επιτρέπουν έτσι :p ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 tom12 τι ώρα δινεις το Michigan Lower Και που? dinw sto TEI serrwn to proi. gia wra tha se gelasw, tha mathw deutera.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Thanks. Αν και 20 λεπτά τι θα μας λένε :O ? Σε περίπτωση ανάγκης (τουαλέτα κυρίως αλλά και ότι άλλο προκύψει) ελπίζω να το επιτρέπουν έτσι :p ? Nαι ρε! Αλλα θα πας τουαλέτα κατα την εξέταση? Ο χρόνος είναι χρήμα!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Κανονικά όχι, αλλά μια βόλτα καμία φορά σε ξεκολλάει ;) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Κανονικά όχι, αλλά μια βόλτα καμία φορά σε ξεκολλάει ;) ... Στο michigan δε θα εχεις και πολυ χρονο για να σκεφτεις κατι αλλο περα απο αυτα που εχεις μπροστα σου! Αντιθετα στο cambridge παρολο που ειναι σαφως πιο δυσκολο, απο χρονο εισαι σχετικα ανετος. Εγω περσι οταν ειχα δωσει michigan, πρωτα καναμε το listening, μετα το writing και τελευταιο το GCVR. Αν και δεν ειμαι αυτη τη στιγμη 100% σιγουρος για τη σειρα που σου λεω, ας επιβεβαιωσει και καποιος αλλος αν θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Noμιζω οτι πρωτο ειναι το Writing and after the Listening. Αλλα ενταξει δεν θα τρελαθούμε για την σειρα! Απλά, ο χρονος ειδικα στο Michigan σε πιεζει και το θεωρω χασιμο να φας εστω και 5 λεπτα στην τουαλέτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 to writing tou michigan einai mish wra mono. 5 lepta gia na diavaseis kai na apofasiseis pio tha grapseis kai 2-3 lepta na kaneis ena plano........ meta prepei na grapsoume oso pio grhgora alla kai sygedromena mporoume..... tespa... to listening einai prwto, auth thn edypwsh exw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts