trapped Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Πάντως το LIVE8 και το ONE.org με συγκίνησαν αρκετά. Αν και υπάρχει ακόμα ένα βραχιολάκι που γράφει ONE και είναι το ίδιο. [κατά της φτώχειας - http://www.one.org ] Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Πλέον νιώθω πολύ ξεχωριστός και γ@μάτος που δεν φοράω κανένα βραχιολάκι πράγμα που κάνουν όλοι οι άλλοι... Σκέφτομαι να την αγοράσω ΤΑ ΝΕΑ αύριο και ίσως να το φορέσω το βραχιολάκι... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Δινει και πολυ ξεχωριστο βραχιολακι.Ειναι για την φτωχεια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Α ωραία από αύριο λύνεται και το πρόβλημα της φτώχειας στη γη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Α ωραία από αύριο λύνεται και το πρόβλημα της φτώχειας στη γη... Τουλάχιστον θα αποτρέψει αρκετούς να λύσουν το πρόβλημα της φτώχειας μερικών που βρήκαν τρόπο να αισχροκερδίσουν πουλώντας τα βραχιολάκια 7 και 10€ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Εχθες ηρθαν και τα δικα μου Live strong.... Τα λευκα που εχω γραφουν πανω http://www.everychild.com (γιατι τα πηρα απο αυτο τον οργανισμο μαλλον). Τουλαχιστον με την κινηση των νεων θα καταλαβει κι ο κοσμος τι παιζει με τα βραχιολακια...... Οτι βλακεια θες εχω ακουσει αυτες τις μερες -εχεις σε αλλα χρωματα; Φερε μου ενα πρασινο γιατι ειμαι παναθηναικος..... και αλλα νοστιμα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Ελεος πια μ'αυτο το βραχιολακι...καταντησε αηδια,ασχετα αν εξηυπηρετει(?)καλους σκοπους...η καθε κατινα & ο καθε βλακας φορανε οχι 1,αλλα 2-3 μαζι... :rolleyes: μου θυμιζει την καταντια της ελληνικης σημαιας περυσι,που κοσμουσε απο γυναικεια στηθη μεχρι...πετσετες παραλιας :mad: Τελικα ειναι να μη γινει μοδα κατι...μολις γινει,αυτοματως χανεται η-οποια-αξια του... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Λίγο άσχετο, αλλά έχετε αναρωτηθεί που πάνε τα χρήματα όλων αυτών των ανθρωπιστικών οργανώσεων; Έχω διαβάσει ότι το 25-30% των εσόδων τους χρησιμοποιείται για μισθούς, μιλάμε για πολύ μεγάλο ποσό. Επίσης κανείς δεν ελέγχει ή τουλάχιστον δε μαθαίνει το πώς γίνεται η παροχή της βοήθειας, με ποιά κριτήρια. Για παράδειγμα, διάβασα στα Νέα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα απο το τσουνάμι πηγαίνει σε μεγαλοκτηματίες που πλήγησαν απο τις πλημύρες και όχι εκεί που υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη. Εκτός αυτού η όλη προσπάθεια λειτουργεί και σαν άλοθι για το μέσο πολίτη, που νοιώθει ότι έκανε ότι μπορούσε δίνοντας 1 ευρώ και έχει τη συνείδηση του ήσυχη. Δεν τα λέω όλα αυτά για να κατηγορήσω όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, προσφέρουν πολλά, απλά ορισμένες όπως η Greenpeace έχουν γιγαντωθεί τόσο πολύ που έχουν γίνει σχεδόν πολυεθνικές και έχουν ξεφύγει απο τον αρχικό τους στόχο. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Panpap έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό, δεν πάνε όλα τα λεφτά συνήθως εκεί που τα δικαιούνται , αλλά ουσιαστικά σπαταλούνται στην διαδρομή. Συνήθως η βοήθεια σε υποανάπτυκτες χώρες φτάνει με το ζόρι το 1/3 του αρχικού ποσού. Μπορεί κάποιοι να ηρεμούν κάνοντας μια μικρή δωρεά, αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγίωτενα. Ειδικά για την Greenpeace δεν έχει χάσει τον στόχο της, απλώς προσπαθεί να αλλάξει τρόπο δράσης και να περιορίσει το ακτιβιστικό μέρος. Να μετατραπεί σε οργάνωση με πολιτική επιρροή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoooo Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω σε Ηράκλειο Κρήτης? (γνήσια...) Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 dokimase se kanena NIKE-shop!!!syni8os ekei exoun.....;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Το θέμα είναι ότι πλέον το 50% - 60% δεν είναι γνήσια καθώς πωλούνται παντού (περίπτερα κτλ) και τα αγοράζουν όλοι γιατί είναι μόδα. Ξέρω βέβαια πολούς που δεν γνώριζαν για πιο λόγο τα φορουσαν... μόνο ότι τα φορούσαν επειδή ήταν μόδα. Πλέον έχουν χάσει την αξία τους κατα τη γνώμη μου... sorry παιδιά αλλα εγώ προτιμώ να κάνω κάθε μήνα μια δωρεα 10-20 € (όπως κάνω τα τελευταία 2 χρόνια) έτσι νιώθω πιο ολοκληρωμένος και όχι trendy σαν κάποιους άλλους. ;) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Και που την κάνεις αυτήν την δωρεά ρε φίλε; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Και που την κάνεις αυτήν την δωρεά ρε φίλε; Σε αριθμό λογαριασμού της Unicef;) Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Το θέμα είναι ότι πλέον το 50% - 60% δεν είναι γνήσια καθώς πωλούνται παντού (περίπτερα κτλ) και τα αγοράζουν όλοι γιατί είναι μόδα. Ξέρω βέβαια πολούς που δεν γνώριζαν για πιο λόγο τα φορουσαν... μόνο ότι τα φορούσαν επειδή ήταν μόδα. Πλέον έχουν χάσει την αξία τους κατα τη γνώμη μου... sorry παιδιά αλλα εγώ προτιμώ να κάνω κάθε μήνα μια δωρεα 10-20 € (όπως κάνω τα τελευταία 2 χρόνια) έτσι νιώθω πιο ολοκληρωμένος και όχι trendy σαν κάποιους άλλους. ;) κανεις δεν σε αναγκαζει να το αγορασεις,ο καθενας πρατει με την γνωμη του.ο σκοπος του βραχιολιου δεν εχει χαθει,αντιθετως θα ελεγα και καλο ειναι εαν πυστευεις στο "κιτρινο βραχιολακι" να το αγορασεις απο ενα nike shop με 1 euro και να το βαλεις στο συρταρι σου.απλα θα κανεις το καλο και δεν θα αναγκαστεις να το φορεσεις λο γω "μοδας",και κανενας δεν θα σε πει "trendy". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 3 στους 3 που ρώτησα τι είναι και γιατί τα φοράνε η απάντηση ήταν επειδή τα φοράνε όλοι οι άλλοι. Κανείς δεν ήξερε την ιστορία του Λανς. Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 3 στους 3 που ρώτησα τι είναι και γιατί τα φοράνε η απάντηση ήταν επειδή τα φοράνε όλοι οι άλλοι. Κανείς δεν ήξερε την ιστορία του Λανς. Κρίμα. Και 10 στους 10 να ρωτούσες μάλλον τα ίδια αποτελέσματα θα είχες... :worry: Ασε που και οι 9 στους 10 αν μπορούσες να το ελέγξεις,θα ανακάλυπτες οτι φορούσαν μαιμού βραχιολάκι. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 @Bel. Μην εισαι τοσο σιγουρος και απολυτος τοσο για το αν γνωριζουν καποιοι τον Lance Οσο και αν αυτο που φοραμε ειναι γνησιο ή οχι... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Πάντως στην Κρήτη που πήγα, γίνεται χαμός με αυτά! Και έχουν διαδοθεί τρομερά γρήγορα... Πάντως ελάχιστοι γνωρίζουν σε τι αποσκοπούν αυτά.Τα φοράνε επειδή πολύ απλά είναι μόδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω σε Ηράκλειο Κρήτης? (γνήσια...) Επειδή οι αναμνήσεις από Ηράκλειο Κρήτης είναι πρόσφατες,στην πλατεία πάνω από την πλατεία των λεόντων υπήρχαν μερικά(και απόσο είδα κάποια ήταν γνήσια) με ένα καλό ψάξιμο μπορείς να βρεις.Αλλά το 80% είναι μούφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Παντως απο την δικη μου πλευρα, το φορεσα πολυ πριν γινει μοδα και θα συνεχισω να το φοραω για παρα πολυ καιρο και να υποστηριζω τις προσπαθειες,η μοδα παρερχετε ο καρκινος ομως μας απασχολει ολους. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 sostos!..dystixos omos opos k esy eipes exei ginei moda ena 8ema to opoio einai poly pio sovaro ap'oti merikoi pisteuoun! however,esto k etsi kataferan me arketa 'anodyno' tropo na kanun mia terastia diafimisi sto vraxiolaki k ston idio ton Lance!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Εγώ πάντως συμμετείχα σε ομαδική παραγγελία μέσω internet από το επίσημο site του Livestrong. Ετσι τουλάχιστον είσαι βέβαιος ότι χρήματα πάνε εκεί που πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 κανεις δεν σε αναγκαζει να το αγορασεις,ο καθενας πρατει με την γνωμη του.ο σκοπος του βραχιολιου δεν εχει χαθει,αντιθετως θα ελεγα και καλο ειναι εαν πυστευεις στο "κιτρινο βραχιολακι" να το αγορασεις απο ενα nike shop με 1 euro και να το βαλεις στο συρταρι σου.απλα θα κανεις το καλο και δεν θα αναγκαστεις να το φορεσεις λο γω "μοδας",και κανενας δεν θα σε πει "trendy". Εχω αγοράσει δυο τον Νοεμβριο απο την Αθήνα. Και γνώριζα ήδη την ιστορία τους. Μόλις είδα όμως ότι έγινε μόδα και κανείς δεν γνώριζε το σκοπό τους τα φύλαξα στο συρτάρι. :) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts