gkr41 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 To Heavenscent από Bedrock & το In my mind από Tiesto για κλήσεις. Για μηνύματα έχω ένα ρεφραινάκι που λεει: Π - Ποιος είναι; Γ - Εγώ είμαι πατέρα ο γιος σου σήκωσε το τηλέφωνο! Π - Δεν έχω γιο... Γ - Ούτε εγώ τηλέφωνο! :w00t: :lol: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΙΩΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 gia minimata exw to duel of the fates (to simeio korifosis mono) kai gia ixo kliseis to neo theme apo to episode iii Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Eκει που λεει ο cartman " what i said was..(παιρνει τη ντουντουκα μεσα στην ταξη) how would you like to suck my balls mr. Garison?" :D :D :lol: :p :w00t: Απιστευτη ατακα!!!!! Την εχω κι εγω!!!!! :up: ;) Εγω εβγαλα μερικους μιας και "δεν ελεγαν" και στην θεση τους εβαλα Α-HA , take on me Final countdown :O Και αστειες ατακες, ουρλιαχτα, κλαμα μωρου, γελια κτλ κτλ... (Πανηγυρι το εχω κανει... :O :rolleyes: ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 How you remind me :) (δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο του τραγουδιού :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 οτι καινουριο κυκλοφορει! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 To soundtrack tou Pulp Fiction... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Οτι καινουργιο κυκλοφορει και μου αρεσει φυσικα. :D Τωρα εχω το Disco inferno - 50 cent σε mp3 το εχω κοψει και εχω μονο το ρεφραιν . Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Give it Away by the Red Hot Chili Peppers.......... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos693 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ύποπτο το αισθημά σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Ημίζ....και πάμε όλοι μαζίιιιιι σεεεε μια παραλίαααααα, θα'χω φέρει μαζίιιιι και τη θεία τη λίααααααα :D Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Αυτόν τον καιρό Crazy Frog-Popcorn Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Star Wars Opening Theme για κλήσεις Star Wars - Imperial March για μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 ALIAS Theme Song... σε mp3 εννοείται Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Εγω επιμενω στα πατροπαραδοτα και εχω το Ring-Ring των Νokia. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Ειμαι καλα- Tsopanarave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 σε Mp3 την "ωραια" του πετρελη!!!! οχι δεν ειμαι ψωνιο απλα εχει πολυ ωραιο ρυθμο!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 οποιος μπορει ας στειλει το videaki με τον βατραχο που κανει οτι οδηγει:P kage@pathfinder.gr εχω ρεφρεν κιαμου που λεει παρακαλω παρακαλω...μην περνατε για τρελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Στο 7610: Όνειρο ζω του Χατζηγιάννη Στο V902: Στης εκκλησιάς την πόρτα του Πυροβολάκη Στο Ε300: Να τη χαίρεσαι της Δέσποινας :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Νάμα: το ψαράκι. Καλοκαιρινόοοοοο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Knight Rider theme και το Γραβάτες του Μπονάτσου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Walsh & Coutre feat. Holly - Burn :music: Knight Rider theme και το Γραβάτες του Μπονάτσου :p OMG :rotfl: :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 (edited) ALR said: Βάζεις κανονικά τραγούδια mp3 σαν ήχους κλήσης ; Τι εννοείς ευτυχώς το ρεφρέν είναι στην αρχή του τραγουδιού ; Nai,to 6630 diathetei th sygkekrimenh dynatothta... Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Emena exei to mortal compat h to another day in paradise kamia fora... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Adagio 4 strings tou Tiesto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Στο 7610: Όνειρο ζω του Χατζηγιάννη Στο V902: Στης εκκλησιάς την πόρτα του Πυροβολάκη Στο Ε300: Να τη χαίρεσαι της Δέσποινας :) Εγκρίνω και στο πρώτο σε αντιγράφω :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts