funky Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 αυτον τον καιρο εχω τους εξης ηχους κλησης(για καποια ατομα εχω διαφορετικο): with or without you-u2 born to touch your feelings,wind of change-scorpions melancholy-iced earth numb-linkin park paranoid-black sabbath Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Για ήχο μηνύματος έχω το busindre reel - hevia και ήχο κλήσης το paranoid :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 ελα παλι αποψε μια βραδια δεν υπαρχει στην αγαπη διαφορα... δοκιμασαμε κι αλλου και δεν μας παει... σαν κι εμας κανεις δεν ξερει να'γαπαει. Γονιδης-γιαγκουση Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Benny Benassi - Who's your daddy... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Χθες εβαλα το θεια λολα του καρβελα :D Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 το καλύτερο SuperNova - Noxi Τάκη που είσαι? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Cherouvim - Millenium (Τί έγινε η ελληνική uplifting σκηνή ωρέ.....) Εφτιαξα και Holymen - Read me για ringtone αλλά μάλλον το κινητό μου δεν μπορεί να αναπαράγει σωστά τις χαμηλές :( και ακούγεται μια βλακεία.Σε άλλα κινητά παίζει τέλεια... Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Το Green Day - Holiday απο το 2:02 εως το 2:17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Nικος Βερτης - Πες του μου ξανα (το barbull's remix ομως..) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 ειχα ειναι ringtone που ελεγε με περιεργη φωνη i love you baby και εδεινε φιλακια.εκανα φορματ το κινητο ομως κ το εχασα.μηπως το εχει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ceidkeeper Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 τη μουσική απο το Axe Click. :) σε mp3 για sms τη σκάστρα απο impreza του wrc (σύντομο κ περιεκτικό) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg http://db.tt/jHEevB0 Dropbox inv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Για ηχο κλησης : DJ Tiesto - Lethal industry Για μυνηματα : Vallee des larmes Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 den tha matheis pote! gonidis! kai gia idiaiteres kliseis ti melodia tis mona3ias! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Αλλαξα παλι ηχο...εβαλα το Ριτα απο Ξυλινα Σπαθια!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Πολυφωνικο "Ποτε Βουδας, ποτε Κουδας". Δε μπορεσα να βρω κατι πιο doggy... Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 rihanna - Unfaithfull Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Edguy - Superheroes για ηχο κλησης Blondie - Maria για sms Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 τωρα τελευταια μου εχει κολλησει το loca. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 :music: Γιώργος Μαζωνάκης + Βικτώρια Χαλκίτη --->> ''Summer in Greece'' :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Ηχος κλησης:Supermode - Tell me why (κομμενο στο καταλληλο σημειο;)) Μυνηματα: Valle des larmes Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Nikkfurie de La Caution - Thι ΰ la menthe :X :cool: :up: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Κλήσεις: Σε φίλους έχω το Pakito Vs. Tom Snare - Living on philosophy και στις υπόλοιπες David Guetta Vs. The Egg - Love don't let me go Vs. Walking away SMS/MMS: Ottomix - Raggasex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Εγώ έχω το Mas Que Nada των Black Eyed Peas.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Pussycat dolls - buttons η μουσική στο intro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Γιαννα Τερζη - Που και που.mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts