NetSurfer_g7 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Reckless- Number One Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Otherview - Runaway:music: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Aπλα ύμνος! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 The Last Summer - Nicko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Aπλα ύμνος! συμφωνω! ειδικα το solo ειναι...γ@μ@το :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Moskau - Dschinghis Khan :lol: Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Tinie Tempah - Written In The Stars ft. Eric Turner Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 classic nokia tune! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Τον ηχο κλησης του Jason Statham στην ταινια "Crank" (στο Ν95) Νοκια Tune στο Ν91-2 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Michael Jackson - Mind is the magic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 speed metal messiah-joe stump και no one like you-scorpions :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Bob Marley- Three Little Birds Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 i can't get no satisfaction -Rolling stones :rotfl: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Εχω αυτο για ηχο κλήσης: Προδιδω ηλικια ε?:lol: Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Bauhaus - Third Uncle :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 σήμερα άλλαξα μετά από πολύ καιρό τον ήχο "τηλεφώνου" και έβαλα το theme του fringe. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 The prodigy - smack my bitch up!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green_purple Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Beat it Michael Jackson! Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Linkin park-Waiting for the end Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 3 Little Birds - BOB MARLEY Paradise circus - Massive Attack Do it like a dude - Jessie J Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Άλλαξα πάλι...:p Michael Jackson - You rock my world Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Άλλος ένας τομέας όπου οι ψυχώσεις μου βρίσκουν εφαρμογή. Για κάθε ομάδα ανθρώπων, διαφορετικός ήχος. Έχουμε και λέμε λοιπόν. -Γυναίκα, σπίτι: Mango - Come Monna Lisa -Γονείς, αδέρφια, πεθερικά: AC/DC - Thunderstruck -Δουλειά: Linkin Park - Faint -Πρώην δουλειά: Διονύσης Τσακνής - Σύμβασις αορίστου χρόνου -Συγγενείς: The Killers - When you were young -Φίλοι: Bryan Adams - Summer of '69 Και φυσικά, για όλες τις απλές κλήσεις, το κλασικό κουδούνισμα παλιού τηλεφώνου. Εννοείται πως όλα τα τραγούδια είναι κομμένα, ώστε να παίζουν το κομμάτι που προτιμώ. Και τώρα που το σκέφτομαι, αυτούς χρησιμοποιώ από το πρώτο μου κινητό που δεχόταν MP3 ήχους κλήσης, πρέπει να ήταν το Siemens SX1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Εγώ αλλάζω πολύ συχνά ήχο. (αν θυμάμαι καλά :) ) τώρα πρέπει να χω Scorpions - Always somewhere . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 και γω αλλαζω πολτ συχνα.... καθε εξαμηνο :lol: Κ1-5310 ειχα σαν κλαση το "ΩΩΩΩ παοκαρα, εχω τρελα" και μηνυμα το "οεο οεο οεο" μετα στο Ν73me-Ν78 ειχα το "Der Meister" απο rammstein στο 5130 που το χα 2ο ειχα το κλασσικο της νοκια στο Ν97 (και αυτο σαν 2ο) το speed metal messiah-joe stump στο Ν8 εχω no one like you σε καποιες κοπελιες και στους υπολοιπους αμφιταλαντευομαι μεταξυ breaking the silence απο firewind-the trooper απο iron maiden... a! και passenger-iggy pop (τι προτεινεται? :p) φυσικα στους γονεις μου εδω και χρονια το what i've done-linkinpark (ευνοητοι λογοι :p) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts