b744pilot Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Ub40 › Where Did I Go Wrong Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 autes ths meres exw ta trigona kalanta!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Dream Theater -> Panic Attack :music: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Muppets - Jingle Bells Rock :happy: Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Nokia tune ακομα ... Βαριεμαι να κοψω ενα τραγουδι , δυσκολη επιλογη κιολας (βοηθαει και το alzheimer :O) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 εσώρουχα-Καρβέλας Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 -----> Βικτώρια Χαλκίτη - ''Τέλεια'' - (summer 2005) :) ;) * (Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους) . :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Εδώ και πολλά χρόνια το "tubular bells" του Mike Oldfield (αυτό που οι περισσότεροι γνωρίζουν σα το μουσικό θέμα του εξορκιστή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 beggin απο Frankie Valli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Μα είναι τα χρόνια ένα δοχείο, ένα φτηνό ξενοδοχείο, για δυο στιγμές για να χωράει κάπου ο πόνος, τις νύχτες όταν μένω μόνος τις σιωπές μου να μετράω, να σε θυμάμαι, όταν πονάω, να μου λες θα 'μαι κοντά σου όταν με θες... Αλκίνοος Ιωαννίδης Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouky3d Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 (Sic) από Slipknot Mutter από Rammstein Another brick in the wall εκτέλεση από Korn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 tool-stinkfist Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna_ Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Blowning in the wind:) Παράθεση ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Κοτσαρι !!!!! ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammy Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 rehab απο amy winehouse Παράθεση "I am the passenger And I ride and I ride I ride through the citys backside I see the stars come out of the sky..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoullis Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 ena asteio ixo exo ton "Osama bin Landen calling you" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 "ο χαρος βγηκε παγανια" το ειχα στο κινητακι μου αλλα κατα λαθος διεγραφη..μπορει καποιος να μου την κανει την εξυπηρετηση και να μου το στειλει σε μειλ ή σε πμ;;(το ρεφρενακι μονο) μερσι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indulge_yourself Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Το μουσικό θέμα της διαφήμισης του FIAT BRAVO. Απίστευτο ιταλικό τραγούδι! Για όποιον ενδιαφέρεται λέγεται "Meravigliosa creatura" της Gianna Nannini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Αυτή τη περίοδο το κινητό χτυπάει στο ρυθμό του "Δώδεκα και ένα" από το δίσκο του Μακρόπουλου "Έτσι είχες πεί" Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 prison break:D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 born to be alive--patrick hernandez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Eγώ έχω το "πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα, πειράαααζειιι;" του Φλωρινιώτη:lol: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ego exo ena pou einai enas dialogos metaksi andra kai ginaika kai leei: -signomi gia xthes(gunaika) -den trexei tipota -sou milisa asxima xthes -ksexna to ego to ksexasa idi -pineis? -nai -exeis piei polli? -e 2-3 mpoukalia... -gia mena pineis? -oxi gia mena.... kai meta skaei to tragoudi"stin ugeia tis axaristis pou den aksize tpt.." Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Κάνε μια στροφή, κοιταξέ με του χατζηγιάννη proper education remix για κάποιον συγκεκριμένο sen gelmen oldun για μήνυμα Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts