Blakomon Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εμένα χτυπάει στο "Εκανες το θαύμα σου και πάλι" της Αγγελικής ηλιάδη αλλά στα μηνύματα πάντα χρησιμοποιώ προεπιλεγμένα!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 κατι θα ξερει!!:p εγω εχω στο ενα να χτυπαει το "ετσι" του γονιδη απο live και στο αλλο εχω το τραγουδι της wind Μην δεν την πεις εσύ την κακία σου billako...και ποιο τραγούδι της Wind έχεις?!?το θέλω και εγώ!!! για αυτό βρες τρόπο και στείλτο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: δεν λες τίποτα..Χτες το σήκωσε η μαμά του το κινητό και μου κάνει άκουσα την Τζούλια και κατάλαβα πως είσαι εσύ για αυτό το σήκωσα.. on topic τώρα .... Εγώ από Γονίδη live έχω το "Όλα σ'αγαπάνε".... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Το βρήκες τελικά? Άψογος.Εξαιρετική επιλογή. Άντε σοβαρέυεσαι σιγα - σιγά.Καλό αυτό :p Oxi. To kana rip apo ena afierwma ston Ksylourh sthn TV:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Αυτη τη στιγμή έχω στο κανονικό προφίλ το τραγούδι του θέμου (Kale - Osman Ismen) και στο δυνατό το Yarabi - Yarabi που τα σπάει (από dance/pop) Αν θες dance-dance βαλε metrosexoual - Campari Bross ή το τραγούδι του Mohito... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 summer wine ο χορος(κλεισε τα ματια) relax-μικα τα αλλαζω πολυ συχνα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 ήχο κλήσης έχω το the way i are timbaland και στο μήνυμα ένα που φωνάζει helloooooooooo Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Το theme song του Kane( για όσους βλέπουν smackdown ) και για μήνυμα το summer wine. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Timbaland - 2 man show! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 gia hxo sms exw apo mpouga to "pare mou mia pipa" alla to exw kopsei k akougetai mono ayth h frash :P k gia hxo klhshs thn seirhna apo to silent hill thn tainia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Beyonce - Crazy In Love για sms, το κλασσικό της Νόκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 gia hxo klhshs to not falling apo mudvaine k gia sms to "thelis" osoi apo salonika akoune 1055 rock k skylo tha ksereoun ti enow Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Στο (πρώην) Ν91 μου: Για ήχο κλήσης το "Sous le ciel de Paris" (Edith Piaff) Για sms το κλασικό της Νόκια και νομίζω δεν θα το άλλαζα ποτέ! Στο 9000 μου: Ήχος κλήσης τα κουδουνάκια Sms το barking dog (δεν δέχομαι πολλές κλήσεις στο 9000 αφού το έχω για ppc περισσότερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Εχω τον υμνο της Παναθας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Για ήχο κλήσης: I won't be crying - Infernal Για μήνυμα: So sexy - Jamie Lewis & DJ Pippi feat. Kim Cooper Για την ακρίβεια στο μήνυμα λέει "You're so sexy sexy sexy" και σταματάει! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Dandy Warholes - We Used To Be Friends (για ήχο κλήσης) και Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me (για τα μηνύματα) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 The good kind - The Wreckers για ήχο κλήσης και για μηνυματα το "Break it off" του Sean Paul και της Rihanna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Λοιπόν... για ήχο κλήσης έχω το "locomondo - pro" (eee ... ooo... pinw bufos kai paizw pro) και για ειδοποίηση μηνυμάτων το "Ψόφιοι κοριοί - επιστροφή στη φύση" :p:p:p Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 nokia tune μιας και χρησιμοποιω ενα ολοκαινουριο 6310i Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 maroon 5 - makes me wonder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 χτυπαει Βερτης-Μονο για σενα στο αλλο χτυπαει Μακροπουλος-ψυχαναλυση Γιασεμης χτυπαει. για ξυπνητηρι χτυπαει απο τα mad εχω πονεσει γι'αυτη. χαμος γινεται,ενα μπουζοκομαγαζο το κινητο μου :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 χτυπαει Βερτης-Μονο για σενα στο αλλο χτυπαει Μακροπουλος-ψυχαναλυση Γιασεμης χτυπαει. για ξυπνητηρι χτυπαει απο τα mad εχω πονεσει γι'αυτη. χαμος γινεται,ενα μπουζοκομαγαζο το κινητο μου :p Πράγματι αυτό δεν είναι κινητό....Σκυλάδικο σε όλο του το μεγαλείο.. Λοιπόν εμένα χτυπάει με Onirama-Το ξέρω θα ρθείς και για ξυπνητήρι Σάκης Ρουβάς--Όλα γύρω σου γυρίζουν.. Σε κάποια άτομα έχω το Fairytale gone bad ή το Μόνο για σένα... Για sms έχω από το Relax take it easy από την Τάμτα.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flegethon Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 geia se olous.. polu wraio thema!!! egw sto kinito mou exw xwrisei tous arithmous apo ton katalogo se 2 omades k i mia exei to ¨beautiful lier¨ k i alli to ¨dream¨. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 dust in the wind παλιο αλλα κλασσικο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 heavy Duty-J. priest Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 fairytail gone bad-sunrise avenue ποιος εχει λογο στην αγαπη-φιλλιπος πλιατσικας ο χορος-ονιραμα song n 1-serebro Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts