kmpatra Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Και στη rebvoice 0.039 τελική με φπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Η rebvoice το χρεώνει 0.032 το sms που είναι η τιμή χωρίς ΦΠΑ. Έγιναν οι διορθώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Για απροβλημάτιστο sms (χωρίς πρόβλημα στην εμφάνιση του αριθμού) βάλτε dosms (0,046€/sms με ΦΠΑ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Για απροβλημάτιστο sms (χωρίς πρόβλημα στην εμφάνιση του αριθμού) βάλτε dosms (0,046€/sms με ΦΠΑ). Πλέων δεν υπάρχει εφαρμογή στο playstore για το dosms. Την τελευταία έκδοση apk βρήκα την κατέβασα αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει. Η τελευταία που βρήκα είναι η 2.1.9 χρονολογίας 2013 :x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Και εγώ για sms έχω το dosms.συνεχιζει να λειτουργεί κανονικά Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 1) η ελάχιστη χρέωση είναι: 0.006€/λεπτό στα ελληνικά κινητά 0.005€/λεπτο στα ελληνικά σταθερά Η ελάχιστη διάρκεια είναι 1 λεπτό και μετά πάει πάλι ανά λεπτό. (στους ελληνικούς παροχους είναι 3λεπτο και μετά πάει ανά λεπτό) 2) το ελάχιστο ποσό που μπορείς να βάλεις είναι από μεταπωλητή 5 μονάδες που κοστίζουν 6.25€ +ΦΠΑ. https://www.hanstel.biz/index.php το site του μεταπωλητή. Επιλέγεις buy credit>κάρτα visa η PayPal για να πληρώσεις>select brand βάζεις την callingcredit από κάτω επιλέγεις το 5 μονάδες και στα δύο τελευταία κενά από κάτω το username που έχεις στην callingcredit για να σου βάλουν τις μονάδες και το email σου. Πληρώνεις και τέλος. Αν τα έχεις κάνει σωστά οι μονάδες πιστώνονται στον λογαριασμό σου 3) από ότι μου είχαν πει στο chat οι μονάδες μέσα στον λογαριασμό δεν λιγουν ποτέ. Ούτε καν στους 12 μήνες που ρώτησα. 4) φαίνεται αρκεί να τον πιστοποιήσεις μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού > Phone numbers. Δεν υπάρχεις έξτρα κόστος για να φαίνεται το αντίθετο μάλιστα. Αν δεν τον πιστοποιήσεις για να φαίνεται οι χρεώσεις είναι πιο υψηλές από ότι έγραψα από πάνω γιατί θα καλείς με απόκρυψη. 5) SMS μπορείς να στείλεις κανονικά αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Αν στείλεις SMS σε αριθμό: Cosmote: φαίνεται αποστολέας ένα info messages και όχι ο αριθμός σου Vodafone: φαίνεται κανονικά ο αριθμός σου Wind: κάποιοι αναφέρουν ότι φαίνεται κάποιοι άλλοι ότι φαίνεται πάλι αποστολέας το infomessages. Γενικά με wind αριθμούς έχει λίγο μπέρδεμα. Η χρέωση του SMS είναι 0.059€/sms αλλά με ελληνική γλώσσα χαρακτήρων χωράνε 60 γράμματα ενώ σε αγγλικά (αν γράψεις greeklish) χωράνε 160 γράμματα. 6) εξωτερικό μπορείς να καλέσεις κανονικά αλλά για κάθε χώρα υπάρχει διαφορετική χρέωση. Δες τις χρεώσεις εδώ: https://www.callingcredit.com/rates/calling-rates *κατέβασε και την εφαρμογή callingcredit στο κινητό σου για να πραγματοποιείς κλήσεις και να βλέπεις άμεσα το υπόλοιπο των μονάδων σου. *Εγώ για SMS χρησιμοποιώ την rebvoice αλλος voip παροχος που έχει χρέωση 0.032€/sms αλλά έχει τα αρνητικά που ανέφερα παραπάνω με τους ελληνικούς αριθμούς. καλωσήρθες στον κόσμο του voip ;) Το ελάχιστο είναι 5 μονάδες σε πόσες κλήσεις του λεπτού όμως αντιστοιχούν οι 5 μονάδες ; Ευχαριστώ για το κατατοπιστικοτατο μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Το ελάχιστο είναι 5 μονάδες σε πόσες κλήσεις του λεπτού όμως αντιστοιχούν οι 5 μονάδες ; Ευχαριστώ για το κατατοπιστικοτατο μνμ Επειδή υπάρχει διαφορά στην τιμή ανάλογα αν καλείς σε κινητό ή σταθερό. Αν καλείς μόνο κινητά βγαίνει 833 κλήσεις του λεπτού ενώ αν καλείς μόνο σταθερά 1000 κλήσεις του λεπτού. Είναι μια απλή διαίρεση 5/0.005 η 0.006 Βέβαια ποτέ δεν θα μιλήσεις μόνο με κινητά ή μόνο σταθερά και δεν θα μιλήσεις μόνο 1 λεπτό σε κάθε κλήση... ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ για sms έχω το dosms.συνεχιζει να λειτουργεί κανονικά Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ την έβαλα και δουλεύει άψογα. Είχε και 0.15 λεπτά υπόλοιπο για δοκιμή λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 με ελληνική γλώσσα χαρακτήρων χωράνε 60 γράμματα ενώ σε αγγλικά (αν γράψεις greeklish) χωράνε 160 γράμματα. Μου θύμισες τώρα ένα προγραμματάκι που χρησιμοποιούσα πριν χρόοοονια για να μετατρέπω τα ελληνικά σε αλφάβητο GSM ώστε να στέλνω με (κεφαλαίους) ελληνικούς χαρακτήρες μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Λεγόταν ASCII2GSM και με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google βλέπω ότι υπάρχει διαθέσιμο για κατέβασμα μέσω του myphone εδώ: http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=file&id=11 Αν θέλεις δοκίμασέ το, μπορεί να σε βολέψει και να λύσεις αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Μου θύμισες τώρα ένα προγραμματάκι που χρησιμοποιούσα πριν χρόοοονια για να μετατρέπω τα ελληνικά σε αλφάβητο GSM ώστε να στέλνω με (κεφαλαίους) ελληνικούς χαρακτήρες μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Λεγόταν ASCII2GSM και με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google βλέπω ότι υπάρχει διαθέσιμο για κατέβασμα μέσω του myphone εδώ: http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=file&id=11 Αν θέλεις δοκίμασέ το, μπορεί να σε βολέψει και να λύσεις αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ. Χρήσιμο το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά τα credits είναι ελάχιστα πλέον στην rebvoice οπότε δεν θα την ξαναφορτώσω. Άνοιξα λογαριασμό στο dosms και δουλεύει άψογα. 160 χαρακτήρες, κανένα πρόβλημα στο caller ID η εφαρμογή αν και αρχαία δουλεύει άψογα και επίσης μπορείς να το φορτώσεις με 1 ευρώ αν θες που αντιστοιχούν σε ~20 sms προς οποιοδήποτε δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 (edited) Καλώ μέσω της εφαρμογής CallingCredit σε αριθμούς Cosmote και μου βγάζει απόρρητο παρόλο που έχω ενεργοποιημένο τον αριθμό μου για το callerID Edit: Μέσω του SIP του stock dialer της OnePlus, φαίνεται κανονικά ο αριθμός μου Edit2: Φαίνεται να λειτουργεί κανονικά πλέον η εφαρμογή του CallingCredit Edited August 25, 2019 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καλώ μέσω της εφαρμογής CallingCredit σε αριθμούς Cosmote και μου βγάζει απόρρητο παρόλο που έχω ενεργοποιημένο τον αριθμό μου για το callerID Edit: Μέσω του SIP του stock dialer της OnePlus, φαίνεται κανονικά ο αριθμός μου Edit2: Φαίνεται να λειτουργεί κανονικά πλέον η εφαρμογή του CallingCredit Που και που τρώει κάποια τέτοια κολλήματα. Δεν το κάνει συνέχεια και ούτε μόνο σε αριθμούς cosmote. Τυχαία κάποιες φορές πχ 1 φορά στις 50 κλήσεις μπορεί να εμφανίσει απόρρητο σε αυτόν που καλείς. Η χρέωση δεν αλλάζει. Θεωρώ ότι είναι κάποιο κόλλημα του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Που και που τρώει κάποια τέτοια κολλήματα. Δεν το κάνει συνέχεια και ούτε μόνο σε αριθμούς cosmote. Τυχαία κάποιες φορές πχ 1 φορά στις 50 κλήσεις μπορεί να εμφανίσει απόρρητο σε αυτόν που καλείς. Η χρέωση δεν αλλάζει. Θεωρώ ότι είναι κάποιο κόλλημα του συστήματος. Εγώ που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι πάντα προωθούν τον αριθμό. Το πρόβλημα οφείλεται στους ενδιάμεσους παρόχους πχ cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Στο callingcredit, μπορειτε να μ εξηγησετε τι ειναι το callback και αν εχει διαφορετικη χρεωση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 (edited) Στο callingcredit, μπορειτε να μ εξηγησετε τι ειναι το callback και αν εχει διαφορετικη χρεωση; Sent from my iPhone using Tapatalk Το callback είναι υπηρεσία που αντί να καλείς εσύ μέσω ίντερνετ παίρνει αυτό τηλέφωνο μέσω δικτύου και εσένα αλλά και τον αριθμό που θέλεις να καλέσεις και στην ουσία σας ενώνει την κλήση μόνο μέσω δικτύου και όχι ίντερνετ. Αυτό το κάνεις σε περίπτωσεις που δεν έχεις καλό ίντερνετ και θες να μιλήσεις. Φυσικά έχει μεγαλύτερη χρεώση. Συγκεκριμένα 0.062 το λεπτό σε κινητά. Edited August 26, 2019 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Δεν ειναι 6.2cent το λεπτό στην cc. Είναι 1.2cent/min και εφάπαξ τελος σύνδεσης 5cent. Δηλαδή τα 2 λεπτά με callback βγαίνουν 7.4cent, τα 3' 8.6cent κτλ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Δεν ειναι 6.2cent το λεπτό στην cc. Είναι 1.2cent/min και εφάπαξ τελος σύνδεσης 5cent. Δηλαδή τα 2 λεπτά με callback βγαίνουν 7.4cent, τα 3' 8.6cent κτλ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έψαχνα να βρω που λέει την χρέωση αυτή συγκεκριμένα αλλά δεν βρήκα κατι. Εμένα γιατί γραφεί μόνο τόση χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Το γράφει όταν καλεις. Connection fee 0.05 και την χρέωση την κανονική Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Ενώ με το local access καλεί κάνοντας χρήση της γραμμής του σταθερού. Πλεονέκτημα, έχεις πολύ καλή ποιότητα κλήσης, μειονέκτημα, θα πρέπει να έχεις δωρεάν χρόνο στο σταθερό σου ώστε να μην χρεωθείς και από εκεί.. Η κλήση χρεώνεται από το Calling Credit κανονικά σαν να μην υπήρξε η διαμεσολάβηση του σταθερού. Καταλαβαίνω κάτι λάθος; Έτσι δεν είναι; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Ενώ με το local access καλεί κάνοντας χρήση της γραμμής του σταθερού. Πλεονέκτημα, έχεις πολύ καλή ποιότητα κλήσης, μειονέκτημα, θα πρέπει να έχεις δωρεάν χρόνο στο σταθερό σου ώστε να μην χρεωθείς και από εκεί.. Η κλήση χρεώνεται από το Calling Credit κανονικά σαν να μην υπήρξε η διαμεσολάβηση του σταθερού. Καταλαβαίνω κάτι λάθος; Έτσι δεν είναι; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Νομιζω οτι πλεον ολοι εχουμε απεριοριστα προς σταθερα, οποτε χρεωση προς το σταθερο που θα καλεις δεν θα εχεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 (edited) Μπορώ να στείλω χρήματα στο callingcredit χωρίς προμήθεια; Γενικά τόσα χρόνια χρησιμοποιούσα το unlimited europe skype αλλά με ψιλοξενέρωσε το "0,18 cents/min if you use 2000 mins per month" (αν και δεν το πρόσεξα να το εφαρμόζει στην πράξη, π.χ. αυτό το μήνα κατανάλωσα 3400 λεπτά και δεν μου έφαγε καθόλου credits). Αν πάω στο callingcredit που θα ξενερώσω σε σχέση με το skype; Λογικά μέσω του SIP θα το χρησιμοποιώ. Και γιατί callingcredit και όχι viber out (ή skype); Μπορώ να στείλω χρήματα στο callingcredit χωρίς προμήθεια; Καρά λολ! Όλοι οι τρόποι έχουν προμήθεια και αρκετά τσουχτερή! Μάλιστα πάνω από 10 ευρώ οι τρόποι λιγοστεύουν σε σημείο αηδίας, και βλέπεις κάτι paysafe με προμήθεια 5+ ευρώ! Ακόμη και το International Bank Transfer χρεώνουν (;)! Σίγουρα είναι εταιρεία-επαγγελματίας από πίσω, και όχι τίποτα από το ISIS; :happy: Edited August 29, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Και γιατί callingcredit και όχι viber out (ή skype); Καταρχάς εξαρτάται από το πόσο μιλάς. Αν μιλάς τα νούμερα που αναφέρεις κάθε μήνα Δηλαδή 2.000 λεπτά, σε συμφέρει το viberout unlimited για Ελλάδα που εχει 5.99€/μήνα. προσωπικά δοκίμασα το Viber Out αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από την ποιότητα του. Πολλά κολλήματα στον ήχο.. και για ανεξήγητο λόγο δηλαδή είχα full σήμα 4G σε cosmote. από την άλλη η Callingcredit έχει εκπληκτική ποιοτητα και οχι ιδιαιτερες απαιτήσεις σε δεδομένα οπως βλεπω απο την μέχρι τώρα χρηση μου . Αλλα για 1000+ λεπτα/μήνα θα σου βγαίνει πολυ πιο ακριβά απο το unlimited viber. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Τώρα δοκίμαζα να κάνω μια κλήση με local access. Είναι η πρώτη φορά και δεν ξέρω αν κάνω κάποιο λάθος γιατί δεν πραγματοποιείται. Μου λέει ότι ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό και μετά από κάποιες προσπάθειες μου βγάζει αυτό local access failed because a system failure occurred. Καλεί το ελληνικό local number της calling credit και κατά τη διάρκεια της κλήσης, πληκτρολογούμε τον αριθμό που θέλουμε να καλέσουμε, μαζί με το ελληνικό πρόθεμα; Έχω προσθέσει και το σταθερό μου κανονικά.. Δεν πραγματοποιεί κλήση με local access. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Τώρα δοκίμαζα να κάνω μια κλήση με local access. Είναι η πρώτη φορά και δεν ξέρω αν κάνω κάποιο λάθος γιατί δεν πραγματοποιείται. Μου λέει ότι ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό και μετά από κάποιες προσπάθειες μου βγάζει αυτό local access failed because a system failure occurred. Καλεί το ελληνικό local number της calling credit και κατά τη διάρκεια της κλήσης, πληκτρολογούμε τον αριθμό που θέλουμε να καλέσουμε, μαζί με το ελληνικό πρόθεμα; Έχω προσθέσει και το σταθερό μου κανονικά.. Δεν πραγματοποιεί κλήση με local access. Στάλθηκε από Tapatalk Σε μένα δεν παρουσίασε ποτε τέτοιο πρόβλημα! Μήπως έχεις απόκρυψη στο σταθερό; Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Όχι δεν έχω απόκρυψη. Ευχαριστώ για την απάντηση. Από το σταθερό έχω απεριόριστα σταθερά και κινητά και θα με βόλευε τρελά, αλλά δεν ξέρω τι φταίει. Μήπως κι εγώ κάνω κάποιο λάθος. Τα βήματα που ακολουθώ και αναφέρω πιο πάνω είναι σωστά; Αυτός είναι ο τρόπος; Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Όχι δεν έχω απόκρυψη. Ευχαριστώ για την απάντηση. Από το σταθερό έχω απεριόριστα σταθερά και κινητά και θα με βόλευε τρελά, αλλά δεν ξέρω τι φταίει. Μήπως κι εγώ κάνω κάποιο λάθος. Τα βήματα που ακολουθώ και αναφέρω πιο πάνω είναι σωστά; Αυτός είναι ο τρόπος; Στάλθηκε από Tapatalk Μόλις έκανα μια δοκιμή και δούλεψε κανονικά πάλι σε μένα. Λοιπόν, καλείς το σταθερό (πχ 2311768224 έχει δώσει σε μένα που είμαι Θεσσαλονίκη) και το μήνυμα ζητάει να πληκτρολογήσεις τον αριθμό που θέλεις να καλέσεις βάζοντας μπροστά το 0030 για Ελλάδα και στο τέλος τη διεση. Και γίνεται κανονικά η κλήση. Σε ποιον αριθμό καλείς εσυ; Μήπως έχεις ο αριθμός κάποιο θέμα. Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts