Jump to content

ZTE Nubia M2

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα.

...

Για να συνεισφέρω ομως λιγο και εγω σε αυτην την κοινότητα καθησα και

ξαναέγραψα το πρόγραμμα για να περάσουμε το TWRP καθως και

το ιδιο το TWRP απο την αρχη μιας και το αλλο ειχε καποια bugs.

...

Θα φτιάξω στο μέλλον λιγο και την rom M2_NubiaUI_M_1.10_GizRom

γιατι εχει κάποια μικρο θεμματακια και αυτή.

...

Σε ευχαριστούμε πολύ! Πολύ χρήσιμο

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα το πρωί μου απάντησαν στις ερωτήσεις σχετικά με κάποια ενοχλητικά πράγματα που έχω εντοπίσει. Παραθέτω τις ερωτήσεις με τις απαντήσεις (bold) όπως ακριβώς μου τις έστειλαν.

1. How can I add a number to a "blocked" list so that it will get automatically rejected when calling me?/ There is no inbuilt such function.

2. The brightness of the screen goes to maximum whenever I open the camera app. The brightness control does nothing. Is it possible to keep the current brightness?/The brightness of camera is from outside, so you can not adjust it manually.

3. How can I change the resolution (megapixels) from the included camera app?/ in camera settings, you can set picture ratio to change the resolution

4. Whenever I use Greenify, I always need to switch on the service from the accessibility settings. Why doesn't the phone remember the setting?/ what is greenify?

5. Since I use the phone in Greek language as I previously wrote you, I am unable to enter more than 70 characters when composing an SMS. It was supposed to let me enter 160 characters. / we will check it with RD

Απλά επιβεβαιώθηκα ότι δεν υπάρχουν κάπου οι επιθυμητές ρυθμίσεις/λειτουργίες και η μόνη μας ελπίδα είναι να βγει νέα rom που να τις περιέχει. Τους είχα στείλει και 2-3 screenshots με λαθάκια που ενόπισα, δεν έγινε λόγος. Πάντως, τους απάντησα εκ νέου ότι θεωρώ αυτές τις ελλείψεις σημαντικές και ότι υποβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης μιας κατά τα άλλα άριστης συσκευής και ότι περιμένω μια νέα rom που θα διορθώνει τις παραφωνίες.

Στη rom που φτιάχνω (αυτήν του gizchina)

Το μέγεθος του μηνύματος φτάνει τους 2030 χαρακτηρες.

Screenshot_2018-02-26-19-04-25.png

Νομίζω θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος.θα προσπαθήσω να βάλω και τα άλλα που ζήτησες

χωρίς όμως να υπόσχομαι κάτι.Υπομονη...

Παιδιά η έκδοση που λέτε από gizchina ( 1.10 ) τι καλύτερο έχει? Ουσιαστικά είναι downgrade απο την 1.11 που φοράμε εμείς από τον κατασκευαστή, σωστά?

Για σας και από μένα νέος κάτοχος του Μ2 εδώ και μια βδομάδα Τελικά τι γίνετε με το viber βρέθηκε λύση να παίρνουμε τα μηνύματα όταν η εφαρμογή δεν είναι ανοιχτή στο παρασκήνιο σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εχουν holidays στην Κινα μέχρι 25-2. Τους έστειλα το παρακάτω μνμ ...

Hello

is there any chance for an update on ZTE Nubia M2 operating software ? ( android , nubia ui , etc )

Many thanks in advance

και μου ήρθε ( η μάλλον αυτοματοποιημένη ) παρακάτω απάντηση.

Hi,

Thanks for contacting us.

As from 12th February to 25th February is chinese sprint festival, we wil leave the office. If you meet any problem, You can login to our india official website to get our service center contacts &hotline for help.(http://www.nubia.com/in/support.php)

Please forgive this inconvinience.

Thanks.

Σήμερα ήρθε νέα απάντηση, την οποία και παραθέτω στο φόρουμ :

Thanks for contacting us!

Happy chinese new year.

Sorry for replying you late.

we plan to release a new update for M2, however, we don't know the exact data about it.

Thanks.

support.in@nubia.com

Είχε κανείς ειδικότητα "Πυθεία" στον στρατό για να μας βοηθήσει στην ερμηνεία ...

Σήμερα ήρθε νέα απάντηση, την οποία και παραθέτω στο φόρουμ :

Happy chinese new year.

we plan to release a new update for M2, however, we don't know the exact data about it.

Thanks.

support.in@nubia.com

Είχε κανείς ειδικότητα "Πυθεία" στον στρατό για να μας βοηθήσει στην ερμηνεία ...

Eγώ θα το εκλάβω ως θετικό το μήνυμα που σου έστειλαν έστω και ας είναι κάπως αόριστο και το λέω αυτό γιατί σε αντίστοιχο μήνυμα που είχα στείλει στις 11-1 η απάντηση ήταν ΄΄ There is no plan on this device now.΄΄

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εχω και έναν ακόμα λογαριασμό σε email ( και μάλιστα είναι gmail που έχει κατάληξη com και όχι gr ) και θα στείλω άλλο ένα . Θα το παίξω ότι είμαι ήδη κάτοχος ΖΤΕ ( και είμαι ευχαριστημένος ) και ότι θέλω να πάρω και το m2 μου αλλά με προβληματίζει το λογισμικό του.

Ποτε δεν ξέρεις ... μερικά πράγματα μπορεί να είναι ευκολότερα από όσο φαίνονται.

Παιδιά η έκδοση που λέτε από gizchina ( 1.10 ) τι καλύτερο έχει? Ουσιαστικά είναι downgrade απο την 1.11 που φοράμε εμείς από τον κατασκευαστή, σωστά?

Δεν είναι ακριβώς downgrade.Η 1.10 είναι βασισμένη στην κινεζική έκδοση

με όλα τα στοιχεία της 1.11 συν κάποια ακόμα από την 1.10 που στην 1.11

είχαν αφερεθει και είναι multilingual.Εχει ξεκλείδωτο bootloader συν κάποια tweaks.

Λείπουν ένα δυο τώρα πραγματάκια τα οποία έχει η 1.11 αλλά είναι βλακιουλες

στις ρυθμίσεις.Σαν εμπειρία χρήσης και ταχύτητας είναι καλύτερη.Προτεινω οποίος ενδιαφέρεται να την περάσει να περιμένει λίγο μιας και τελειώνω σιγά σιγά το port που ετοιμάζω και θα σας την ανεβάσω.

ps σε όλες τις Nubia rom λόγο kernel απενεργοποιούνται οι πρόσθετες εφαρμογές

που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης για εξοικονόμηση μπαταρίας και μετά από λίγο τις κλείνει αυτόματα.Θα προσπαθήσω να εντάξω δοκιμαστικά το viber σαν υπηρεσία συστήματος ώστε να μην το κλείνει.Παιδια λίγο υπομονή είμαι μόνος μου και θέλει δουλει και χρόνο που δεν έχω άπλετο.

Παιδιά μια ερώτηση ξέρει κάποιος αν η θήκη m2lite είναι ίδια με του m2? Εμφανισιακά φαίνεται ίδια είναι όμως?

Παιδιά μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν την μαμά ρομ.

Θέλω μια βοήθεια για να φτιάξω κάτι.

Ανοίξτε το Bluetooth του κινητού συνδέστε μια συσκευή.

Με ανοιχτό το Bluetooth κάντε επανεκκίνηση στο τηλέφωνο και πείτε μου αν μετά την

επανεκκίνηση το Bluetooth παραμένει ανοιχτό η απενεργοποιείται μόνο του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

είχαν αφερεθει και είναι multilingual.Εχει ξεκλείδωτο bootloader συν κάποια tweaks.

στις ρυθμίσεις.Σαν εμπειρία χρήσης και ταχύτητας είναι καλύτερη.Προτεινω οποίος ενδιαφέρεται να την περάσει να περιμένει λίγο μιας και τελειώνω σιγά σιγά το port που ετοιμάζω και θα σας την ανεβάσω.

που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης για εξοικονόμηση μπαταρίας και μετά από λίγο τις κλείνει αυτόματα.Θα προσπαθήσω να εντάξω δοκιμαστικά το viber σαν υπηρεσία συστήματος ώστε να μην το κλείνει.Παιδια λίγο υπομονή είμαι μόνος μου και θέλει δουλει και χρόνο που δεν έχω άπλετο.

Έχεις σκοπό να "φτιάξεις" καθόλου και την μετάφραση των ελληνικών δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό η εύκολο;

Αν είναι εφικτό και μπορεί να γίνει αυτό με το viber, λογικά θα γίνεται και για άλλες εφαρμογές μηνυμάτων όπως what's up και telegram, έτσι δεν είναι;

Παιδιά μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν την μαμά ρομ.

Θέλω μια βοήθεια για να φτιάξω κάτι.

Ανοίξτε το Bluetooth του κινητού συνδέστε μια συσκευή.

Με ανοιχτό το Bluetooth κάντε επανεκκίνηση στο τηλέφωνο και πείτε μου αν μετά την

επανεκκίνηση το Bluetooth παραμένει ανοιχτό η απενεργοποιείται μόνο του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Οχι απενεργοποιειται.

Germak αν θελεις οταν ανεβασεις την τροποποιημενη version αναλυτικα σε παρακαλω τις οδηγιες γιατι ειναι κατι που μερικοι δεν το εχουμε ξανακανει και σιγουρα θα τα βρουμε σκουρα. Αν μπορεις καλυτερα ανεβασε ενα βιντεακι. Ευχαριστω.

Παιδες σε σχεση με μια κουβεντα που ειχα με το support της Nubia οι οποιοι μου απαντησαν καταρχην οτι δεν ειναι στις προθεσεις τους να αναβαθμισουν το τηλεφωνο σε nougat & ui 5, διεξηχθει η εξης συνομιλια.

Hi,

Happy chinese new year.

Sorry for that we have no such plan to release Ui5.0 update for M2 at present.

Thanks.

support.in@nubia.com

From: geo

Date: 2018-02-25 05:44

To: support.in

Subject: Upgrade nubia m2

9:53 μ.μ. (Πριν από 16 ώρες)

προς support.in

Thanks for your answer.

Does this mean that it can happen in the future? Because such a superior device like M2 is not allowed to be upgraded. Your competitors such as Xiaomi, Meizu, Huawei etc. support with upgrades not better devices than M2.

However, I will continue to buy the devices because they are of high quality, it is sufficient to continue to support them.

Thank you for listening.

support.in@nubia.com

8:07 π.μ. (Πριν από 6 ώρες)

προς Εμένα

Hi,

Thanks for your feedback.

The truth is that we have a plan to release a new update for M2 in the future. However, we have no such plan to release UI5.0 or nougat update for M2 at present.

Thanks.

support.in@nubia.com

From: geo

Date: 2018-02-28 03:53

To: support.in@nubia.com

Subject: Re: Upgrade nubia m2

1:39 μ.μ. (Πριν από 54 λεπτά)

προς support.in

Thank you for your response.

When you upgrade, please integrate the call record and any other option before updating 1.11, using the phone with one hand and an application with automatically updated weather. Good practice would be to apply NEOSAFE. In the future, let me just let you know about other observations.

Yours sincerely

George

Ισως πρεπει να ειμαστε λιγο αισιοδοξοι και να τους πιεσουμε επισης λιγο παραπανω!

Χρησιμοποιείς κάποιον οδηγό σαν αυτό https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1908008 για να κάνεις port μία rom? Σκέφτομαι να ασχοληθώ σοβαρά για να φτιάξω μία rom με MIUI που εμένα προσωπικά με βολεύει απίστευτα πολύ!

Αυτή τη rom https://forum.gizchina.it/index.php?/topic/1116-gizrom-miui-9-edition-821-eu-per-nubia-m2/ την έχει χρησιμοποιήσει κανένας?

Edited by AFLAOURA

Χρησιμοποιείς κάποιον οδηγό σαν αυτό https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1908008 για να κάνεις port μία rom? Σκέφτομαι να ασχοληθώ σοβαρά για να φτιάξω μία rom με MIUI που εμένα προσωπικά με βολεύει απίστευτα πολύ!

Αυτή τη rom https://forum.gizchina.it/index.php?/topic/1116-gizrom-miui-9-edition-821-eu-per-nubia-m2/ την έχει χρησιμοποιήσει κανένας?

Η miui του gizchina ειναι stable και καλο port, ειδα σημερα πως εκαναν και update στο τελευταιο miui εκδοση port 1.4

26s by CrisBall :)

Η miui του gizchina ειναι stable και καλο port, ειδα σημερα πως εκαναν και update στο τελευταιο miui εκδοση port 1.4

Ξέρεις αν μπορείς να συνδέθεις στο mi cloud με αυτη τη rom (εχω ηδη account απο παλιοτερο xiaomi κινητο)? Εσένα σου έβγαλε κανένα bug η rom αυτη? Την έχεις ακομα?

Γνωρίζεις αν έχει υποστήριξη ελληνικών;

Σε σχέση με την miui για τα xiaomi , έχει τίποτα ουσιαστικές διαφορές;

Επίσης για να την περάσεις πρεπει να περάσεις πρώτα την 1.10 για να ξεκλειδωσεις τον bootloader, σωστά?

Γνωρίζεις αν έχει υποστήριξη ελληνικών;

Σε σχέση με την miui για τα xiaomi , έχει τίποτα ουσιαστικές διαφορές;

Δεν την εχω ακομα αλλα απ οτι θυμαμαι εχει πληρη υποστηριξη Ελληνικων

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης για να την περάσεις πρεπει να περάσεις πρώτα την 1.10 για να ξεκλειδωσεις τον bootloader, σωστά?

Ναι παντα με ξεκλειδωτο bootloader για να περναει το custon recovery, οσο για το cloud θυμαμαι πως ειχα κανει login κανονικα και εβγαζε ακομα και backup απο παλιες συσκευες.Θα την ξαναπερασω να δω το νεο update

26s by CrisBall :)

• The title was changed to ZTE Nubia M2