challenge143 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Παιδιά επιτέλους κάτοχος κ γω nubia m2 εδώ και 2 μέρες. Μου ήρθε με ταχυφορτιστη. Θα πω τις εντυπώσεις μου για τις 2 μέρες θα είμαι συγκρατημενος γιατί δεν το έχω πολύ καιρό. Τις 2 μέρες που το έχω το δουλεύω ασταμάτητα ώστε να δω μην τυχόν έχουμε κανένα πρόβλημα με το κινητό κ την οθόνη. Σε όλα παιδιά είναι άψογο το κινητό. Δείχνει πολύ δυνατό χωρίς να μου κολλάει ΠΟΥΘΕΝΆ. Δείχνει ότι το λογισμικό του είναι σταθερό χωρίς να έχω εντοπίσει πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η μετάφραση τα μισά ελληνικά κ αγγλικά. Ειδοποιήσεις κανένα πρόβλημα προς το παρόν viber messenger email. Το μόνο που δεν βρίσκω είναι κατά λάθος άνοιξα 3 καρτέλες στο παρασκήνιο κ δεν ξέρω πως τις κλείνω.στα θετικά το wifi και όντως το σήμα κεραίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Παιδιά επιτέλους κάτοχος κ γω nubia m2 εδώ και 2 μέρες. Μου ήρθε με ταχυφορτιστη. Θα πω τις εντυπώσεις μου για τις 2 μέρες θα είμαι συγκρατημενος γιατί δεν το έχω πολύ καιρό. Τις 2 μέρες που το έχω το δουλεύω ασταμάτητα ώστε να δω μην τυχόν έχουμε κανένα πρόβλημα με το κινητό κ την οθόνη. Σε όλα παιδιά είναι άψογο το κινητό. Δείχνει πολύ δυνατό χωρίς να μου κολλάει ΠΟΥΘΕΝΆ. Δείχνει ότι το λογισμικό του είναι σταθερό χωρίς να έχω εντοπίσει πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η μετάφραση τα μισά ελληνικά κ αγγλικά. Ειδοποιήσεις κανένα πρόβλημα προς το παρόν viber messenger email. Το μόνο που δεν βρίσκω είναι κατά λάθος άνοιξα 3 καρτέλες στο παρασκήνιο κ δεν ξέρω πως τις κλείνω.στα θετικά το wifi και όντως το σήμα κεραίας. Εισαι απιστευτος. Εβαλα τα γελια με αυτο που ειπες για τις 3 καρτελες στο παρασκηνιο.:lol::lol: Να εισαι καλα και να το χαρεις! Καλοριζικο! Τωρα για το πως κλεινουν, μαλλον πρεπει να πας να τις ανοιξεις παλι και πατωντας το task manager θα τις δεις στο παρασκηνιο. Εκει δες αν εχουν το λουκετακι και ανοιξε το. Απλα καθαρισε τες απο το task manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Αν φορτισω το κινητο με απλο,παλιο φορτιστη της ταξεως 5V - 550mah του κανω ζημια στην μπαταρια; Sent from my NX551J using Tapatalk Οχι βεβαια δεν θα κανεις ζημια αλλα μην περιμενεις να φορτισει γρηγορα.. Γιατι ομως να το φορτισεις με 0,55Α και οχι με τον δικο του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Οχι βεβαια δεν θα κανεις ζημια αλλα μην περιμενεις να φορτισει γρηγορα.. Γιατι ομως να το φορτισεις με 0,55Α και οχι με τον δικο του??Εις γνωση μου οτι δεν θα φορτισει γρηγορα.Ο λογος που το κανω ειναι επειδη το βραδυ δεν με νοιαζει να φορτισει γρηγορα και σαν δευτερους φορτιστες εχω κατι παλιους σαν αυτον προ ανεφερα. Sent from my NX551J using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Εις γνωση μου οτι δεν θα φορτισει γρηγορα.Ο λογος που το κανω ειναι επειδη το βραδυ δεν με νοιαζει να φορτισει γρηγορα και σαν δευτερους φορτιστες εχω κατι παλιους σαν αυτον προ ανεφερα. Sent from my NX551J using Tapatalk εχω διαβασει οτι δεν χρειαζεται να το αφηνεις ολο το βραδυ,για την ζωη της μπαταριας,επισης οτι δεν χρειαζεται να το αφηνεις στο 100%,γυρω στο 80 ειναι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Κάποια ιδιαίτερη οδηγία για την 1η φόρτιση ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Κάποια ιδιαίτερη οδηγία για την 1η φόρτιση ; Ευχαριστώ. Τίποτα φίλε μου, μπαταρία του είναι απλά θηρίο! Απλά μην το αφήνεις όλο το βράδυ στην πρίζα, αυτή είναι γενική οδηγία για όλα τα κινητά :) Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Μηπως ξερει καποιος γιαυτη την λειτουργια του κινητου? στο 3:09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Μηπως ξερει καποιος γιαυτη την λειτουργια του κινητου? στο 3:09 χμ,χμ παντως εμενα δεν κλεινει η οθονη αν βαλω την παλαμη μου επανω,το Ζ7 μαξ εκλεινε,οταν βαζω παλαμη στην οθονη ανοιγει ο browser,το αλλο κολπο καν δεν ξερω πως γινεται Edited February 17, 2018 by mobile59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 χμ,χμ παντως εμενα δεν κλεινει η οθονη αν βαλω την παλαμη μου επανω,το Ζ7 μαξ εκλεινεΌχι το κλείσιμο της οθόνης αλλά πώς μικραίνει η οθόνη για χειρισμό με το ένα χέρι. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Εις γνωση μου οτι δεν θα φορτισει γρηγορα.Ο λογος που το κανω ειναι επειδη το βραδυ δεν με νοιαζει να φορτισει γρηγορα και σαν δευτερους φορτιστες εχω κατι παλιους σαν αυτον προ ανεφερα. Sent from my NX551J using Tapatalk Γενικα ειμαι κατα της φορτισης με ασχετο ή αγνωστο φορτιστη...γιατι δεν γνωριζουμε ακριβως τα volt που βγαζουν.. Ολα τα κινητα μολις φθασουν το 100% θα πρεπει να κοψουν την φορτιση στο 0% ακομα και αν μενουν συνδεδεμενα με τον φορτιστη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Όχι το κλείσιμο της οθόνης αλλά πώς μικραίνει η οθόνη για χειρισμό με το ένα χέρι. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγγνώμη ρε παιδιά όταν το ενεργοποιήσεις δουλεύει κανονικά μόλις το έκανα γιατί δεν το ήξερα ότι υπάρχει αυτή η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Συγγνώμη ρε παιδιά όταν το ενεργοποιήσεις δουλεύει κανονικά μόλις το έκανα γιατί δεν το ήξερα ότι υπάρχει αυτή η εφαρμογή. πως το εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 πως το εκανες? Palm screen on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Palm screen on εννοεις εκανες το κλεισιμο της οθονης με την παλαμη?εμενα ον ειναι αλλα δεν κλεινει,ανοιγει τον browser η οτιδηποτε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 εννοεις εκανες το κλεισιμο της οθονης με την παλαμη?εμενα ον ειναι αλλα δεν κλεινει,ανοιγει τον browser η οτιδηποτε αλλοΩραία και πως μικραίνει η οθόνη? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ωραία και πως μικραίνει η οθόνη? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάλλον δεν μπορείτε να βοηθήσετε. Δεν πειράζει. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Μάλλον δεν μπορείτε να βοηθήσετε. Δεν πειράζει. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το ειχε και στο Ζ7 μαξ αυτο αλλα δεν θυμαμαι πως γινοταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipekanama Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Παιδιά ξέρει κανείς εάν θα πάρει αναβάθμιση σε nougat ; πήρε κανείς επίσημη απάντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 (edited) Μάλλον δεν μπορείτε να βοηθήσετε. Δεν πειράζει. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις ρυθμισεις στο features >one handed mode μπορεις να το ενεργοποιησεις, μετα το softbutton back συνεχεια μεχρι να στο εμφανισει Edited February 18, 2018 by mythos01 Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 ηρθε και στο φιλαρακι που του το ειχα παραγγειλει. για λιγο που το κρατησα στα χερια ειναι απιστευτο εργαλειο για αυτα τα λεφτα. ποιοτητα σε ολα,η οθονη δε ψωμι ελια amoledια. δεν ειδα πολλα,δεν ειδα να διαμαρτυρετε κι αυτος για κατι ολα καλα. https://imgur.com/ReqEx9F λουλουδι. η καμερα προσεξα οτι εκτος απο το pro mode οπου και δινει κλειστρο 2 δευτερα και iso απο 100 και πανω ερχετε με μια πληθώρα προεπιλογων απο modes με αργο κλειστρο μεχρι macro και κλώνο το ιδιο αντικειμενο η ανθρωπο σε διαφορετικες θεσεις στην ιδια φωτο. για πεξτε με την καμερα σας και μοιραστειτε τις συμβουλες,φαινετε παιχνιδιαρα και ας μην ειναι ο φακος του note8,διχνει να δινε την δυνατοτητα με ηρεμια και ψαξιμο να αποδωσει αρκετα υψηλο επιπεδο φωτογραφικου αποτελεσματος. καλοριζικο σε ολους δειχνει να ειναι αυτο που λεμε (επιασα μακακα τον κινεζο).με εντυπωσίασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Στις ρυθμισεις στο features >one handed mode μπορεις να το ενεργοποιησεις, μετα το softbutton back συνεχεια μεχρι να στο εμφανισει Στο features στο δικο μου δεν εχει επιλογη one handed mode γιαυτο δεν το ειχα βρει. Για πιο λογο δεν την εχει δεν καταλαβαινω εκτος και αν την ειχε πριν την αναβαθμιση 1.11 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Στο features στο δικο μου δεν εχει επιλογη one handed mode γιαυτο δεν το ειχα βρει. Για πιο λογο δεν την εχει δεν καταλαβαινω εκτος και αν την ειχε πριν την αναβαθμιση 1.11 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις δικιο φιλε ,εχω φλασαρισμενη την 1.10 απο gizchina Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Εχεις δικιο φιλε ,εχω φλασαρισμενη την 1.10 απο gizchinaΤην flyme? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Την flyme? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι , την 1.10 nubia ui παραμετροποιησιμη απο gizchina Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts