Jump to content

ZTE Nubia M2

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά επιτέλους κάτοχος κ γω nubia m2 εδώ και 2 μέρες. Μου ήρθε με ταχυφορτιστη. Θα πω τις εντυπώσεις μου για τις 2 μέρες θα είμαι συγκρατημενος γιατί δεν το έχω πολύ καιρό. Τις 2 μέρες που το έχω το δουλεύω ασταμάτητα ώστε να δω μην τυχόν έχουμε κανένα πρόβλημα με το κινητό κ την οθόνη. Σε όλα παιδιά είναι άψογο το κινητό. Δείχνει πολύ δυνατό χωρίς να μου κολλάει ΠΟΥΘΕΝΆ. Δείχνει ότι το λογισμικό του είναι σταθερό χωρίς να έχω εντοπίσει πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η μετάφραση τα μισά ελληνικά κ αγγλικά. Ειδοποιήσεις κανένα πρόβλημα προς το παρόν viber messenger email. Το μόνο που δεν βρίσκω είναι κατά λάθος άνοιξα 3 καρτέλες στο παρασκήνιο κ δεν ξέρω πως τις κλείνω.στα θετικά το wifi και όντως το σήμα κεραίας.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά επιτέλους κάτοχος κ γω nubia m2 εδώ και 2 μέρες. Μου ήρθε με ταχυφορτιστη. Θα πω τις εντυπώσεις μου για τις 2 μέρες θα είμαι συγκρατημενος γιατί δεν το έχω πολύ καιρό. Τις 2 μέρες που το έχω το δουλεύω ασταμάτητα ώστε να δω μην τυχόν έχουμε κανένα πρόβλημα με το κινητό κ την οθόνη. Σε όλα παιδιά είναι άψογο το κινητό. Δείχνει πολύ δυνατό χωρίς να μου κολλάει ΠΟΥΘΕΝΆ. Δείχνει ότι το λογισμικό του είναι σταθερό χωρίς να έχω εντοπίσει πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η μετάφραση τα μισά ελληνικά κ αγγλικά. Ειδοποιήσεις κανένα πρόβλημα προς το παρόν viber messenger email. Το μόνο που δεν βρίσκω είναι κατά λάθος άνοιξα 3 καρτέλες στο παρασκήνιο κ δεν ξέρω πως τις κλείνω.στα θετικά το wifi και όντως το σήμα κεραίας.

Εισαι απιστευτος. Εβαλα τα γελια με αυτο που ειπες για τις 3 καρτελες στο παρασκηνιο.:lol::lol: Να εισαι καλα και να το χαρεις! Καλοριζικο!

Τωρα για το πως κλεινουν, μαλλον πρεπει να πας να τις ανοιξεις παλι και πατωντας το task manager θα τις δεις στο παρασκηνιο. Εκει δες αν εχουν το λουκετακι και ανοιξε το. Απλα καθαρισε τες απο το task manager.

Αν φορτισω το κινητο με απλο,παλιο φορτιστη της ταξεως 5V - 550mah του κανω ζημια στην μπαταρια;

Sent from my NX551J using Tapatalk

Οχι βεβαια δεν θα κανεις ζημια αλλα μην περιμενεις να φορτισει γρηγορα..

Γιατι ομως να το φορτισεις με 0,55Α και οχι με τον δικο του??

Οχι βεβαια δεν θα κανεις ζημια αλλα μην περιμενεις να φορτισει γρηγορα..

Γιατι ομως να το φορτισεις με 0,55Α και οχι με τον δικο του??

Εις γνωση μου οτι δεν θα φορτισει γρηγορα.Ο λογος που το κανω ειναι επειδη το βραδυ δεν με νοιαζει να φορτισει γρηγορα και σαν δευτερους φορτιστες εχω κατι παλιους σαν αυτον προ ανεφερα.

Εις γνωση μου οτι δεν θα φορτισει γρηγορα.Ο λογος που το κανω ειναι επειδη το βραδυ δεν με νοιαζει να φορτισει γρηγορα και σαν δευτερους φορτιστες εχω κατι παλιους σαν αυτον προ ανεφερα.

εχω διαβασει οτι δεν χρειαζεται να το αφηνεις ολο το βραδυ,για την ζωη της μπαταριας,επισης οτι δεν χρειαζεται να το αφηνεις στο 100%,γυρω στο 80 ειναι καλα

Κάποια ιδιαίτερη οδηγία για την 1η φόρτιση ;

Ευχαριστώ.

Τίποτα φίλε μου, μπαταρία του είναι απλά θηρίο! Απλά μην το αφήνεις όλο το βράδυ στην πρίζα, αυτή είναι γενική οδηγία για όλα τα κινητά :)

Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Μηπως ξερει καποιος γιαυτη την λειτουργια του κινητου?

στο 3:09

χμ,χμ παντως εμενα δεν κλεινει η οθονη αν βαλω την παλαμη μου επανω,το Ζ7 μαξ εκλεινε,οταν βαζω παλαμη στην οθονη ανοιγει ο browser,το αλλο κολπο καν δεν ξερω πως γινεται

Edited by mobile59

χμ,χμ παντως εμενα δεν κλεινει η οθονη αν βαλω την παλαμη μου επανω,το Ζ7 μαξ εκλεινε
Όχι το κλείσιμο της οθόνης αλλά πώς μικραίνει η οθόνη για χειρισμό με το ένα χέρι.

Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικα ειμαι κατα της φορτισης με ασχετο ή αγνωστο φορτιστη...γιατι δεν γνωριζουμε ακριβως τα volt που βγαζουν..

Ολα τα κινητα μολις φθασουν το 100% θα πρεπει να κοψουν την φορτιση στο 0% ακομα και αν μενουν συνδεδεμενα με τον φορτιστη..

Όχι το κλείσιμο της οθόνης αλλά πώς μικραίνει η οθόνη για χειρισμό με το ένα χέρι.

Συγγνώμη ρε παιδιά όταν το ενεργοποιήσεις δουλεύει κανονικά μόλις το έκανα γιατί δεν το ήξερα ότι υπάρχει αυτή η εφαρμογή.

Συγγνώμη ρε παιδιά όταν το ενεργοποιήσεις δουλεύει κανονικά μόλις το έκανα γιατί δεν το ήξερα ότι υπάρχει αυτή η εφαρμογή.

πως το εκανες?

Palm screen on

εννοεις εκανες το κλεισιμο της οθονης με την παλαμη?εμενα ον ειναι αλλα δεν κλεινει,ανοιγει τον browser η οτιδηποτε αλλο

εννοεις εκανες το κλεισιμο της οθονης με την παλαμη?εμενα ον ειναι αλλα δεν κλεινει,ανοιγει τον browser η οτιδηποτε αλλο
Ωραία και πως μικραίνει η οθόνη?

Ωραία και πως μικραίνει η οθόνη?

Μάλλον δεν μπορείτε να βοηθήσετε. Δεν πειράζει.

το ειχε και στο Ζ7 μαξ αυτο αλλα δεν θυμαμαι πως γινοταν

Στις ρυθμισεις στο features >one handed mode μπορεις να το ενεργοποιησεις, μετα το softbutton back συνεχεια μεχρι να στο εμφανισει

Edited by mythos01
26s by CrisBall :)

ηρθε και στο φιλαρακι που του το ειχα παραγγειλει.

για λιγο που το κρατησα στα χερια ειναι απιστευτο εργαλειο για αυτα τα λεφτα.

ποιοτητα σε ολα,η οθονη δε ψωμι ελια amoledια.

δεν ειδα πολλα,δεν ειδα να διαμαρτυρετε κι αυτος για κατι ολα καλα.

https://imgur.com/ReqEx9F

λουλουδι.

η καμερα προσεξα οτι εκτος απο το pro mode οπου και δινει κλειστρο 2 δευτερα και iso απο 100 και πανω ερχετε με μια πληθώρα προεπιλογων απο modes με αργο κλειστρο μεχρι macro και κλώνο το ιδιο αντικειμενο η ανθρωπο σε διαφορετικες θεσεις στην ιδια φωτο.

για πεξτε με την καμερα σας και μοιραστειτε τις συμβουλες,φαινετε παιχνιδιαρα και ας μην ειναι ο φακος του note8,διχνει να δινε την δυνατοτητα με ηρεμια και ψαξιμο να αποδωσει αρκετα υψηλο επιπεδο φωτογραφικου αποτελεσματος.

καλοριζικο σε ολους δειχνει να ειναι αυτο που λεμε (επιασα μακακα τον κινεζο).με εντυπωσίασε.

Στις ρυθμισεις στο features >one handed mode μπορεις να το ενεργοποιησεις, μετα το softbutton back συνεχεια μεχρι να στο εμφανισει

Στο features στο δικο μου δεν εχει επιλογη one handed mode γιαυτο δεν το ειχα βρει. Για πιο λογο δεν την εχει δεν καταλαβαινω εκτος και αν την ειχε πριν την αναβαθμιση 1.11

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ccc65a5f4520c994eeb08b3a1ae70cc0.jpg

Στο features στο δικο μου δεν εχει επιλογη one handed mode γιαυτο δεν το ειχα βρει. Για πιο λογο δεν την εχει δεν καταλαβαινω εκτος και αν την ειχε πριν την αναβαθμιση 1.11

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ccc65a5f4520c994eeb08b3a1ae70cc0.jpg

Εχεις δικιο φιλε ,εχω φλασαρισμενη την 1.10 απο gizchina

Εχεις δικιο φιλε ,εχω φλασαρισμενη την 1.10 απο gizchina
Την flyme?

Την flyme?

Οχι , την 1.10 nubia ui παραμετροποιησιμη απο gizchina