bliet Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ξερει κανεις αν εχει καποιο εικονιδιο "NEOSAFE"? Αν ναι ειναι επιλογη για καθαρισμο ιων η αχρηστων αρχειων? Το nubia ui 4 το εχει στα εικονιδια οταν παρουσιαζει το τηλεφωνο στην επισημη ιστοσελιδα της Nubia. Εκτος και αν πρεπει να κατεβασουμε το clean master η καποιο αλλο. Γιατί έχεις την εντύπωση οτι το clean master καθαρίζει απο ιούς και άχρηστα αρχεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Γιατί έχεις την εντύπωση οτι το clean master καθαρίζει απο ιούς και άχρηστα αρχεία? Γιατι δεν καθαριζει αχρηστα αρχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Γιατι δεν καθαριζει αχρηστα αρχεια; Τσου............... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Γιατί έχεις την εντύπωση οτι το clean master καθαρίζει απο ιούς και άχρηστα αρχεία? Παντως εχω βρει την υγεια μου με το clean master απο αποψη διαφημησεων. οσο αναφορα τους ιους καναδυο φορες που χρειαστηκε, τους καθαρισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Απο αυτους που το εχουν θα κανει καποιος ενα αναλυτικο review. Οθονη καμερα αυτονομια ποιοτητα κλησης κλπ. Γραψτε τιποτα σε εμας που περιμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Απο αυτους που το εχουν θα κανει καποιος ενα αναλυτικο review. Οθονη καμερα αυτονομια ποιοτητα κλησης κλπ. Γραψτε τιποτα σε εμας που περιμενουμε. από ότι φαίνεται έχει παραλάβει ένας και ίσως εγώ αύριο αν καταφέρω να πάω ταχυδρομείο. Υπομονή....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 από ότι φαίνεται έχει παραλάβει ένας και ίσως εγώ αύριο αν καταφέρω να πάω ταχυδρομείο. Υπομονή....... Αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι ενω στη μπροστα καμερα βαλανε φακο 16 mp με 2.0 διαφραγμα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαλαν χειροτερη καμερα πισω με 2.2 διαφραγμα, που σε πολλα reviews ειδα οτι υστερει πολυ σε σκοτεινο περιβαλλον. Μακαρι να αποδιδει καλα σε πιο χαμηλο φωτισμο. Μολις το παρεις αναμενουμε. Thank you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 @qqss Οι φωτογραφίες του σε σχέση με του LeTV X500 που είχες (από την κυρία κάμερα - ες), τι λένε; Είναι αρκετά καλύτερες ή μικρή διαφορά; Η αυτονομία του; Σε σχέση με το Letv; Οθόνη; Ήχος; (Είχα το x600, οπότε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι ενω στη μπροστα καμερα βαλανε φακο 16 mp με 2.0 διαφραγμα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαλαν χειροτερη καμερα πισω με 2.2 διαφραγμα, που σε πολλα reviews ειδα οτι υστερει πολυ σε σκοτεινο περιβαλλον. Μακαρι να αποδιδει καλα σε πιο χαμηλο φωτισμο. Μολις το παρεις αναμενουμε. Thank you. Ρε συ μη τρελαινεσαι με την καμερα. Εγω οσα review ειδα η καμερα ειναι αξιοπρεπης. Μην ξεχνας οτι το τηλεφωνο κοστιζει 135 ευρω και εχει τα κερατα του επανω. Ασε που ειναι κουκλα και απο ποιοτητα κατασκευης δεν παιζεται οπως ολα τα nubia. Το καλυτερο τηλεφωνο στην κατηγορια του σε σχεση με την καμερα ειναι το meizu m6 note το οποιο και ζαχαρωνα, αλλα εχει τα διπλα χρηματα με αυτα τα specs αλλα ουτε type c, amoled κλπ. Οποτε μοιραιος ο συμβιβασμος σε αυτη την τιμη. Εδω οι ναυαρχιδες και εχουν του κοσμου τις ελλειψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Μάγκες το τηλέφωνο μου ήρθε στο γραφείο. Είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Ακόμα βέβαια δεν το έχω δει διεξοδικά αλλά από μια πρώτη ματιά δείχνει πολύ premium. Μου έβγαλε update και το κάνω. Τώρα τι ενημερώνει θα το δούμε στην πορεία. Αυτά προς το παρόν. Να το ψάξω και επανέρχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpfdm Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 καλωριζικο φιλε μου να το ψαξεις να μας πεις γενικως πως τα παει σε ηχο σε κλησεις αν ακουγεται καθαρα γενικα τις αποψεις σου.Αλλα επειδη το περιμενω και εγω φιλε μου αυτες τις μερες κοιταξα απο διαφορα βιντεο η οθονη κανει πολλα refresh μηπως ειναι καπως ενοχλητικο στο ματι?πες μας τη αποψη σου ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάγκες το τηλέφωνο μου ήρθε στο γραφείο. Είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Ακόμα βέβαια δεν το έχω δει διεξοδικά αλλά από μια πρώτη ματιά δείχνει πολύ premium. Μου έβγαλε update και το κάνω. Τώρα τι ενημερώνει θα το δούμε στην πορεία. Αυτά προς το παρόν. Να το ψάξω και επανέρχομαι. καλωριζικο φιλε μου να το ψαξεις να μας πεις γενικως πως τα παει σε ηχο σε κλησεις αν ακουγεται καθαρα γενικα τις αποψεις σου.Αλλα επειδη το περιμενω και εγω φιλε μου αυτες τις μερες κοιταξα απο διαφορα βιντεο η οθονη κανει πολλα refresh μηπως ειναι καπως ενοχλητικο στο ματι?πες μας τη αποψη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 (edited) Λοιπόν παρέλαβα και εγώ . Με το που άνοιξα την συσκευή έβγαλε update με κωδικό V1.1 (Νubia 4 - Android 6 ) το οποίο και πέρασα. Σε γενικές γραμμές η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή, σίγουρα vfm στα 145 ευρώ που κόστισε. Εξωτερικά όμορφο και στιβαρό σαν κατασκευή, θα προτιμούσα ίσως να μην είχε το χρυσό περιμετρικά του case ( τον ιδιοκτήτη δεν τον ενοχλεί ). Οθόνη εξαιρετική με ωραία χρώματα και πολύ καλό μαύρο. Ακουστική μία χαρά και σε κλήσεις έσω-έξω αλλά και σε μουσική. GPS μία χαρά και ακέραιο στο κλείδωμα video δεν δοκίμασα, δεν έχω ακόμα άποψη. Φωτό....παραθέτω μερικές , όλες auto και στα details της καθέ μίας βλέπετε στοιχεία ( Πιστεύω ότι είναι στο μέτριο και πάνω τουλάχιστον ) και μία boken Tα υπόλοιπα εν καιρώ :) Edited January 23, 2018 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis7 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Για την μπαταριά μπορεί κάποιος να πει εντυπώσεις ή να συγκρίνει με άλλο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Το παράγγειλα και εγώ πριν 4 μέρες για λογαριασμό φίλου μου, από banggood στα 132,20€ + priority 7,80€. Ξέρει κανένας αν το tempered glass που θα του βάλω πρέπει να είναι full face? Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis72 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΣ 6/1 ΚΑΙ ΣΕ EMAIL ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΤΟΚ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΕΝΕ ΣΤΗΣ 29/1.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΣ 6/1 ΚΑΙ ΣΕ EMAIL ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΤΟΚ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΕΝΕ ΣΤΗΣ 29/1.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ???? Μία από τα ίδια. Και εγώ με παραγγελία 07/12 και ακόμα περιμένω. Σε εμένα είπανε για στοκ από 25/01 και αν ... Σιγά σιγά αρχίζω να σκέφτομαι και το refund .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis72 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Μία από τα ίδια. Και εγώ με παραγγελία 07/12 και ακόμα περιμένω. Σε εμένα είπανε για στοκ από 25/01 και αν ... Σιγά σιγά αρχίζω να σκέφτομαι και το refund .. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Παραλαβή χτες, άψογο το τηλέφωνο! Πανέμορφο, οι φωτογραφίες το αδικούν - δείχνει κάπως κιτσ. Φωτογραφίες πολύ καλές, άριστη συναρμολογηση, οθόνη άψογη και διάφορες λειτουργίες όπως να δείχνει την μπαταρία του Bluetooth αρκετά χρήσιμο Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ρε παιδιά πως γίνεται να μην σας έχουν στείλει το τηλέφωνό .Εγώ το παραγγειλα 13/1 και μου το έστειλαν την επομένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16717 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 (edited) Και εγώ που παράγγειλα στις 8 το απόγευμα την Κυριακή στις 21/01 μου ήρθε mail στις 22/01 στις 6 το πρωί (ώρα Ελλάδας), ότι το έχουν στείλει, και έχω και tracking number, το οποίο βέβαια δε δουλεύει ακόμα. Ελπίζω όντως να το έχουν στείλει βέβαια, και να μην έχουν στείλει απλά το tracking που ΘΑ πάρει και να είναι ακόμα στις αποθήκες τους , ή και να μην το έχουν καν σε απόθεμα ακόμα edit: Μόλις ξανακοίταξα και τώρα μου βγάζει: Priority Air Mail The item is pre-advised Jan 24, 2018 01:55 Edited January 24, 2018 by nikos16717 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Εντελώς τυχαία διαχείριση των παραγγελιών από πλευράς Banggood πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Και εγώ που παράγγειλα στις 8 το απόγευμα την Κυριακή στις 21/01 μου ήρθε mail στις 22/01 στις 6 το πρωί (ώρα Ελλάδας), ότι το έχουν στείλει, και έχω και tracking number, το οποίο βέβαια δε δουλεύει ακόμα. Ελπίζω όντως να το έχουν στείλει βέβαια, και να μην έχουν στείλει απλά το tracking που ΘΑ πάρει και να είναι ακόμα στις αποθήκες τους , ή και να μην το έχουν καν σε απόθεμα ακόμα edit: Μόλις ξανακοίταξα και τώρα μου βγάζει: Priority Air Mail The item is pre-advised Jan 24, 2018 01:55 Λογικα το εχουν παραδωσει στα logistics και φευγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis72 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 (edited) Ρε παιδιά πως γίνεται να μην σας έχουν στείλει το τηλέφωνό .Εγώ το παραγγειλα 13/1 και μου το έστειλαν την επομένη ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ We are sorry to inform that our supplier has not delivered to us the following items on time. Item1: [sKU842925]Nubia M2 Global Rom 5.5 inch 4GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 4G Smartphone[ Color;Gold] ------- Out of stock now. Predicted Restock Date: 2018-01-29 We are so sorry for this delay. Would you accept to wait for a few days/weeks? We will ship your order as soon as these items are back in stock. We look forward to receiving your reply. Best regards, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ EMAIL. Edited January 24, 2018 by Makis72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16717 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Πληροφοριακά, εγώ είχα παραγγείλει το μαύρο το οποίο ήταν (και είναι ακόμα) άμεσα διαθέσιμο Σε αντίθεση με το χρυσό για το οποίο έλεγε ότι αναμένεται παραλαβή στις 24/01 αν θυμάμαι καλά Και τώρα που μπήκα στο site υπάρχει μόνο το μαύρο σαν επιλογή, το έχουν βγάλει το χρυσό. Ο #Makis72 απότι βλέπω είχε παραγγείλει το χρυσό, το οποίο είχαν μάλλον σε προπαραγγελία και το οποίο δεν πήγε μάλλον ποτέ στις αποθήκες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Έσκασε και το ελληνικό πλήρες review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts