stavros1 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Να ρωτήσω εσείς που έχετε πάρει tracking number, ποτέ κάνατε την παραγγελία? Αν δεν κάνω λάθος, ο qqss έκανε παραγγελία 22/12 και πήρε tracking number, εγώ με παραγγελία 07/12 και ακόμα τίποτα. Και στο chat μου είπανε ότι δεν έχουν στοκ,σε 2-3 εβδομάδες ξανά.. :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Και εγώ στο βιντεάκι ενός χρήστη που έχει ανεβάσει το banggood, δεν είδα καμία θήκη στο μίνι unboxing που δείχνει. τελικά ότι νάναι.......είμαι βέβαιος ότι όταν έκανα την παραγγελία στις 18-12 είχαν στην περιγραφή ακουστικά και θήκη.....κρίμα που δεν κράτησα ένα screenshot :mad: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 παρακαλώ κάποιον admin να προσθέσει τα παρακάτω link στο 1ο post μου ξεκλείδωμα bootloader + twrp+root https://forum.gizchina.it/index.php?/topic/1003-sblocco-bootloader-twrp-e-root-per-nubia-m2/ Color OS https://forum.gizchina.it/index.php?/topic/1335-gizrom-coloros-edition-per-nubia-m2/ MIUI 9 https://forum.gizchina.it/index.php?/topic/1116-gizrom-miui-9-edition-7127-eu-per-nubia-m2/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Χρόνια πολλά Με το τελωνείο τι παίζει με το priority.. ειναι σίγουρο οτι δεν πληρώνεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john541 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημέρα και καλη χρονια να έχουμε. Το παρήγγειλα και γω εχθες το κινητό. Εννοειται με priority αλλα να ξέρετε δν ειναι σιγουρο οτι θα αποφύγει το τελωνειο. Εμενα προσωπικά το κινητό με εντυπωσίασε απο τα reviews που εχω δει στο youtube. Το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι δν εχει ράδιο. Καλη χρονια σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Εχει κρατήσει κάποιος κανένα screenshot από την σελίδα του κινητού από τις πρώτες μέρες που βγήκε σε πώληση, εκεί που φαίνεται το τι περιλαμβάνει η συσκευασία ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημέρα και καλη χρονια να έχουμε. Το παρήγγειλα και γω εχθες το κινητό. Εννοειται με priority αλλα να ξέρετε δν ειναι σιγουρο οτι θα αποφύγει το τελωνειο. Εμενα προσωπικά το κινητό με εντυπωσίασε απο τα reviews που εχω δει στο youtube. Το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι δν εχει ράδιο. Καλη χρονια σε όλους! Προσωπικά σε καμία πενηνταριά δέματα με πριοριτυ , μόνο ένα πέρασε τελωνείο και αυτό γιατί μάλλον από λάθος βρέθηκε για μία μέρα στην Ινδία. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Εχει κρατήσει κάποιος κανένα screenshot από την σελίδα του κινητού από τις πρώτες μέρες που βγήκε σε πώληση, εκεί που φαίνεται το τι περιλαμβάνει η συσκευασία ? Δυστυχώς και εγώ δεν κράτησα τίποτα και δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια. Εγώ στις 22/12 έκανα παραγγελία επειδή το έγραψε και ένα φίλος πιο πάνω, πήρα tracking number αλλά αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι που λόγω του refund από τα μεταφορικά, η κατάσταση της παραγγελίας μέσα από το banggood έχει αλλάξει σε "Refunded" και αναρωτιέμαι αν τελικά όντως το έστειλαν το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλημέρα πήρα και εγώ training σήμερα το πήρα για να το κάνω δώρο στον γιό μου φυσικά περιμένω και το Sharp aquos s2 5.5αρι σε διαστάσεις 5αριου όταν το παραλάβω θα ανοίξω σχετικό νημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Δυστυχώς και εγώ δεν κράτησα τίποτα και δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια. Εγώ στις 22/12 έκανα παραγγελία επειδή το έγραψε και ένα φίλος πιο πάνω, πήρα tracking number αλλά αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι που λόγω του refund από τα μεταφορικά, η κατάσταση της παραγγελίας μέσα από το banggood έχει αλλάξει σε "Refunded" και αναρωτιέμαι αν τελικά όντως το έστειλαν το κινητό.. Σήμερα το t/n έβγαλε σε εμένα την πρώτη ένδειξη. Υπομονή λοιπόν και δεν έχει σχέση ότι στο status αναφέρει refund από την στιγμή που έχεις t/n Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 παρακαλώ κάποιον admin να προσθέσει τα παρακάτω link στο 1ο post μου ξεκλείδωμα bootloader + twrp+root https://forum.gizchina.it/index.php?/topic/1003-sblocco-bootloader-twrp-e-root-per-nubia-m2/ Color OS https://forum.gizchina.it/index.php?/topic/1335-gizrom-coloros-edition-per-nubia-m2/ MIUI 9 https://forum.gizchina.it/index.php?/topic/1116-gizrom-miui-9-edition-7127-eu-per-nubia-m2/ το έχεις δοκιμάσει? είναι εύκολο να το κάνει κάποιος που δεν έχει ξανακάνει ποτέ? είναι stable η OS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 το έχεις δοκιμάσει? είναι εύκολο να το κάνει κάποιος που δεν έχει ξανακάνει ποτέ? είναι stable η OS? Τίποτα δεν έχω δοκιμάσει, η συσκευή είναι καθοδόν. Δεν είμαι και απόλυτα βέβαιος ότι θα επέμβω στην συσκευή, μιας και δεν προορίζεται για μένα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Τίποτα δεν έχω δοκιμάσει, η συσκευή είναι καθοδόν. Δεν είμαι και απόλυτα βέβαιος ότι θα επέμβω στην συσκευή, μιας και δεν προορίζεται για μένα :) :( δεν με βοήθησες. Αν είχα σιγουράκι ότι είναι εύκολο και δουλεύει καλά η os το τσιμπούσα τώρα. Να σαι καλά πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Έρχεται αρκετά γρήγορα παραδόξως..... Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ακριβώς ίδιες κινήσεις έχω και εγώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Καλημέρα Γνωρίζει κανείς τελικά το sar της συσκευής ? Μου κάνει εντύπωση διότι όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι όπως και για άλλα Nubia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 και εδώ video με tutorial για εγκατάσταση twrp και root https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=zfSprfX1lzw Παρακαλώ για μία ακόμη φορά , μαζί με το προηγούμενο ποστ μου να μπει και αυτό στην 1η σελίδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Κοιτα ρε π@#$η μου τωρα το εχει και σε ασπρο-χρυσο. Παντως παιδες μολις παραλαβετε, εντυπωσεις αμεσως:lol: τωρα εχει σε στοκ και την θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 δειχνει πολυ ποιοτικό τηλέφωνο,απο οτι βλεπω έχουν κάνει πολυ καλη δουλεια στο software οπότε δεν νομιζω να λείψει κατι απο τις νεες εκδοσεις android.Ασε που σε μεγάλο ποσοστό οι εταιρείες βγζουν update που κανουν το τηλεφωνο μπαχαλο.Δεν ξερω εαν εχει παρει καποιος nubia να μας πει αν δικαιολογούν τις ακριβές αρχικές τους τιμές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 δειχνει πολυ ποιοτικό τηλέφωνο,απο οτι βλεπω έχουν κάνει πολυ καλη δουλεια στο software οπότε δεν νομιζω να λείψει κατι απο τις νεες εκδοσεις android.Ασε που σε μεγάλο ποσοστό οι εταιρείες βγζουν update που κανουν το τηλεφωνο μπαχαλο.Δεν ξερω εαν εχει παρει καποιος nubia να μας πει αν δικαιολογούν τις ακριβές αρχικές τους τιμές? Γενικα ειναι απο τα πιο ποιοτικα, και ισως η Nubia ειναι η εταιρεια με τα πιο ομορφα συνολικα τηλεφωνα, ειδικα εδω και 3 χρονια. Απορω γιατι η Zte Hellas δεν φερνει και την σειρα Nubia στην Ελλαδα. Πιστευω οτι θα το ευχαριστηθουμε το τηλεφωνακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Γενικα ειναι απο τα πιο ποιοτικα, και ισως η Nubia ειναι η εταιρεια με τα πιο ομορφα συνολικα τηλεφωνα, ειδικα εδω και 3 χρονια. Απορω γιατι η Zte Hellas δεν φερνει και την σειρα Nubia στην Ελλαδα. Πιστευω οτι θα το ευχαριστηθουμε το τηλεφωνακι. ενω ημουν ετομος να το παραγγείλω βλέπω οτι εχει το banggood στην ιδια τιμη και το xiaomi redmi note 4 και σκέφτομαι τωρα ποιο απο τα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Είμαι ανάμεσα σε αυτό που έχει στο geekbuying 134€ και στο nubia z17 lite που έχει 241€ και όπως βλέπετε είναι μεγάλη η διαφορά . Αξίζει το z17 lite τα παραπάνω χρήματα ? Έχουν μεγάλη διαφορά στην κάμερα ? Υ.Γ Αν γίνει παραγγελία από geekbuying ιταλίας γλιτώνουμε το τελωνείο η όχι ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 ενω ημουν ετομος να το παραγγείλω βλέπω οτι εχει το banggood στην ιδια τιμη και το xiaomi redmi note 4 και σκέφτομαι τωρα ποιο απο τα δυο Στην ίδια τιμή είναι το Redmi note 4 3gb/32gb, το 4/64 έχει 168 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Η πλάτη είναι μεταλλική όπως στο xiaomi note 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Είμαι ανάμεσα σε αυτό που έχει στο geekbuying 134€ και στο nubia z17 lite που έχει 241€ και όπως βλέπετε είναι μεγάλη η διαφορά . Αξίζει το z17 lite τα παραπάνω χρήματα ? Έχουν μεγάλη διαφορά στην κάμερα ? Υ.Γ Αν γίνει παραγγελία από geekbuying ιταλίας γλιτώνουμε το τελωνείο η όχι ? Ευχαριστώ προκαταβολικάΝομίζω είναι σχεδόν τα ίδια σα specs. Δεν υπάρχει λόγος να πας στο ακριβό μόνο για τη τιμή. Ίσα ίσα που παλαιότερα το m2 ήταν ακριβότερο. Προτίμησε banggood με priority mail Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts