Jump to content

john541

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by john541

  1. john541

    ZTE Nubia M2

    Ποια έκδοση έχεις τώρα γιατί σε εμένα δεν ήρθε τίποτα, έχω την V1.11 και γω την ιδια εχω. σου ερχονται κανονικα τα μνματα στο viber δλδ? εμενα μονο οταν μπω στην εφορμογη η την αφηνω ανοιχτη στο παρασκηνιο.
  2. john541

    ZTE Nubia M2

    Εκανα ελεγχο και στα 2. ειναι σωστα! γενικα ολες οι εφαρμογες που εχουν σχεση με μνματα εχουν μια μικρη καθυστερηση. παιζει να ειναι θεμα της ρομ?
  3. john541

    ZTE Nubia M2

    Sos παιδια! Σμρ ανοιξα την συσκευη για πρωτη φορα εκανα την αναβαθμιση που μου ηθρε και εχω ενα θεμα. Δεν ερχονται τα μνματα στο viber.Μολις ανοιξω τν εφορμογη ερχονται ολα κανονικα.
  4. john541

    ZTE Nubia M2

    Καλημέρα και καλη χρονια να έχουμε. Το παρήγγειλα και γω εχθες το κινητό. Εννοειται με priority αλλα να ξέρετε δν ειναι σιγουρο οτι θα αποφύγει το τελωνειο. Εμενα προσωπικά το κινητό με εντυπωσίασε απο τα reviews που εχω δει στο youtube. Το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι δν εχει ράδιο. Καλη χρονια σε όλους!
  5. μην μου λες τετοια, αυριο λεω να κανω να κανω την παραγγελια!:cry::cry::cry:
  6. Σε ευχαριστώ πολυ για την αμεση ανταπόκριση. Εσυ με την εμπειρία που εχεις, μιας και απο τι βλεπω ασχολείσαι με το σπορ, ποιο "κλώνο" του samsung s8 αξιζει να πάρω;; Κοντα στα 150 ευρώ πάντα.
  7. οκ σε ευχαριστω πολυ. το ειδα εχθες το Μ2 και οντως ειναι εξαιρετικη η τιμη του. το μονο που με ανυσηχει ειναι αν θα πληρωσω τελωνειο.
  8. εχουμε πολυ καλες σχεσεις δοξα τν θεο!:p:p Αν γνωριζει καποιος οποιοδηποτε αξιοπιστο μεντελο μεχρι 170 ευρω ας μου πει. (περα απο τα πολυ καλα χιαομι)
  9. Καλησπέρα σε ολους σας χρονια πολλα και καλη χρονια να έχουμε. Θα ηθελα να κανω ενα δωρο στν εαυτο μου αυτες τις μέρες και εχω βάλει στο ματι το umidigi s2. Εχει καποιος αυτη την συσκευή;; εχω δει στο ίντερνετ αρκετα review αλλα θελω να ξερω και σε καθημεινη χρήση πως τα παει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...