telefoneri Δημοσιεύτηκε December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2017 (edited) Xiaomi Redmi 5A εκδοση 2/16 $110 banggood εκτιμηση 3/32 $135 οθονη 5" (720x1280) 2G/3G/4G (800mhz στην global version) δικαρτο με 3 ξεχωριστες θέσεις για 2 sim και 1 sd (μεχρι 128gb) ταυτοχρονα android 7.1.2 (miui 9.1) link 2ram/16rom (διαθεσιμα 8.8), 3ram/32rom επεξεργαστης 4πυρηνος 1.4 snapdragon 425 (64bit) [antutu 36000+] γραφικα adreno 308 (500mhz) καμερες 5mp & 13mp / εγγραφη βιντεο 720/1080p τηλεχειριστηριο υπερυθρων / gps agps glonass beidu / step counter / πυξιδα / κλασικη θυρα ακουστικων bluetooth 4.1 / ραδιοφωνο fm / double tap to wake / notification led κατω (οχι πολυχρωμο) / split screen 3 fingers screenshot / otg / κουμπια μη φωτιζομενα / fingerprint οχι / γυροσκοπιο οχι μπαταρια 3000mah (μη αφαιρουμενη) / micro usb 2.0 / φορτιστης 1Α διαστασεις 140.4 x 70.1 x 8.35mm / βαρος 137γρ πισω πλαστικο με οψη-αισθηση μεταλλου οπως redmi 4a πιο στρογγυλεμενες γωνιες απο το redmi 4a χρωματισμοι: λευκο εμπρος χρυσομπεζ πισω / μαυρο+γκριζοασημι / λευκο+ροζε / (λευκο+γαλαζιο) Edited August 11, 2020 by Vasileios26 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλημερα αυτο ειναι το Xiaomi Redmi Note 5A ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Καλημερα αυτο ειναι το Xiaomi Redmi Note 5A ; οχι. αυτο εδω ειναι 5". ειναι ο αντικαταστατης του redmi 4a. Edited December 28, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 οχι. αυτο εδω ειναι 5". ειναι ο αντικαταστατης του redmi 4a. Α οκ να σαι καλα δεν το ηξερα επειδη ειδα που ελεγε 5Α αλλα οχι 5Α Note Prime. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Την prime εκδοσή πότε να την περιμένουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Την prime εκδοσή πότε να την περιμένουμε ? οντως το 2/16 ειναι λιγο πια. το 3/32 ακομα ουτε για προπαραγγελια Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το παρέλαβα το πρωί το redmi 5a global version 2/16. Αγορασμενο στα 75€. Μοιάζει τίμιο για τα λεφτά του, για κάποιον που το θέλει για τα βασικά. Σε αυτην την τιμή είναι λίγες οι επιλογές. Για μπαταρία κλπ θα δείξει μέσα από την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλημερα! Θα μπορουσε καποιος που το εχει το τηλεφωνο να μου πει την γνωμη του? Μου βγαινει με μια διαφορα 10€ και θα ηθελα αποψεις, να ξερω αν αξιζει. Ευχαριστω!!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλημερα! Θα μπορουσε καποιος που το εχει το τηλεφωνο να μου πει την γνωμη του? Μου βγαινει με μια διαφορα 10€ και θα ηθελα αποψεις, να ξερω αν αξιζει. Ευχαριστω!!! αντι "redmi 5a" με χωρο 16gb παρε "redmi 4a global edition" με χωρο 32gb (θα βγει και το redmi 5a με 32gb καποια στιγμη) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 αντι "redmi 5a" με χωρο 16gb παρε "redmi 4a global edition" με χωρο 32gb (θα βγει και το redmi 5a με 32gb καποια στιγμη) Το προβλημα μου ειναι οτι το 4a μου βγαινει με περισσοτερη διαφορα να πκηρωσω και δεν εχω την δυβατοτητα.. Γι αυτο ρωταω για το συγκεκριμενο. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω αυτο https://www.skroutz.gr/s/12749534/Xiaomi-Redmi-Note-5a-Standard-16GB.html απο το σκρουτζ,ειναι περιπου 10 ευρω διαφορα απο το banggood.Εξηγηστε μου λιγο πως τα σκρουτζομαγαζα το εχουν αλλα το banggood το εχει σε preoder?? https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5A-Global-Edition-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-425-Quad-core-4G-Smartphone-p-1198978.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK Απο τα πρωτα 6 καταστηματα που εχει το σκρουτζ απο πιο να παρω??ποιο ειναι πιο αξιοπιστο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω αυτο https://www.skroutz.gr/s/12749534/Xiaomi-Redmi-Note-5a-Standard-16GB.html απο το σκρουτζ,ειναι περιπου 10 ευρω διαφορα απο το banggood.Εξηγηστε μου λιγο πως τα σκρουτζομαγαζα το εχουν αλλα το banggood το εχει σε preoder?? https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5A-Global-Edition-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-425-Quad-core-4G-Smartphone-p-1198978.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK Απο τα πρωτα 6 καταστηματα που εχει το σκρουτζ απο πιο να παρω??ποιο ειναι πιο αξιοπιστο?? αυτο εδω το θεμα ειναι για το redmi 5a που εχει 5 ιντσες και οχι για το redmi note 5a που εχει 5.5 ιντσες μπορει να τους ελειψε η παρτιδα και περιμενουν νεα παραλαβη. μπορει να μην ειναι ακριβως ιδιες εκδοσεις (προτιμησε global version). θα διαλεγα καταστημα με πολλα αστερια και views, πχ τα πρωτα 4 του λινκ σου. ακομα μια συμβουλη: μην παρεις κινητο 16rom, παρε εστω 32. Edited February 19, 2018 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησπέρα στο έρημο ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στο έρημο σπίτι του xiaomi 5a. Λοιπόν το έχω δύο εβδομάδες το κινητό και όταν το άνοιξα πήρε μία μεγάλη αναβάθμιση (1.2g)και τώρα φοράει την ( global) 9.5.2.0 σταθερή. Η ερώτηση είναι αυτή η rom παίρνει συχνές αναβαθμίσεις; και αν ναι κάθε πότε; δύο εβδομάδες τώρα εμένα δεν μου ήρθε άλλη. Μήπως είναι να κάνω κάτι στο κινητό και δεν το έχω κάνει; Τα φώτα σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησπέρα στο έρημο ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στο έρημο σπίτι του xiaomi 5a. Λοιπόν το έχω δύο εβδομάδες το κινητό και όταν το άνοιξα πήρε μία μεγάλη αναβάθμιση (1.2g)και τώρα φοράει την ( global) 9.5.2.0 σταθερή. Η ερώτηση είναι αυτή η rom παίρνει συχνές αναβαθμίσεις; και αν ναι κάθε πότε; δύο εβδομάδες τώρα εμένα δεν μου ήρθε άλλη. Μήπως είναι να κάνω κάτι στο κινητό και δεν το έχω κάνει; Τα φώτα σας παρακαλώ. Η xiaomi γενικά αναβαθμίζει συχνά το λειτουργικό της αλλά όχι και κάθε 2 εβδομάδες. 1-2 φορές το εξάμηνο, ανάλογα και με το μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Η xiaomi γενικά αναβαθμίζει συχνά το λειτουργικό της αλλά όχι και κάθε 2 εβδομάδες. 1-2 φορές το εξάμηνο, ανάλογα και με το μοντέλο. Οκ. Ευχαριστώ! Απλά είχα ακούσει για εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις και δεν ήξερα τι ακριβώς γίνεται. Να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Καλησπέρα στο έρημο ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στο έρημο σπίτι του xiaomi 5a. Λοιπόν το έχω δύο εβδομάδες το κινητό και όταν το άνοιξα πήρε μία μεγάλη αναβάθμιση (1.2g)και τώρα φοράει την ( global) 9.5.2.0 σταθερή. Η ερώτηση είναι αυτή η rom παίρνει συχνές αναβαθμίσεις; και αν ναι κάθε πότε; δύο εβδομάδες τώρα εμένα δεν μου ήρθε άλλη. Μήπως είναι να κάνω κάτι στο κινητό και δεν το έχω κάνει; Τα φώτα σας παρακαλώ. η stable παρολο που αναβαθμιζεται πιο αραια ειναι η καταλληλοτερη για σενα. μια χαρα εισαι. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Δεν βλέπω πολύ κίνηση εδώ πέρα. Έχει κανείς το prime; Nα μας πει γνώμη, πως του φαίνεται; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Θελω το κινητο για την θεια μου και η αγορα πρεπει να γινει αμεσα. Εδω λεει οτι εχει ελληνικο μενου και global edition. Θα χρειαστει να κανω περαιτερω ενεργειες ή το κινητο ειναι ετοιμο προς χρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Θελω το κινητο για την θεια μου και η αγορα πρεπει να γινει αμεσα. Εδω λεει οτι εχει ελληνικο μενου και global edition. Θα χρειαστει να κανω περαιτερω ενεργειες ή το κινητο ειναι ετοιμο προς χρηση; Από τη στιγμή που έχει την 800 μπάντα είναι το global. Το κινητό είναι έτοιμο προς χρήση, με τις αναβαθμίσεις του, ελληνικά κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Μου κανει εντυπωση που για μια τοσο vfm συσκευη δεν υπαρχει κινηση/ζητηση. Υπαρχει καποια αλλη τοσο αξιολογη σε αυτο το budget και αυτα τα specs; Επισης η 32gb εκδοση δεν εχει βγει ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Επισης η 32gb εκδοση δεν εχει βγει ακομα; 2-3 καταστημανα πουλανε την κινεζικη version. global version (hardware) δεν εντοπισα πουθενα. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Μετά την αναβάθμιση σε 9.5.6 φορτίζει μέχρι 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 παιδιά τ αξίζει τα λεφτά του για 99 ευρω που εχει τώρα στις εκπτώσεις; τα κάνει τα βασικά χωρίς κολλήματα; το θέλω για δεύτερο να τονίσω και να μπορώ να παίζω κανα μη απαιτητικό παιχνιδάκι τύπου subway surfers Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Ναι μια χαρά είναι, κι εγώ για δεύτερο το πήρα στα 86 το βρήκα, χρησιμοποιώ και τις δύο κάρτες (dual) και του έβαλα και sd και πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Ναι μια χαρά είναι, κι εγώ για δεύτερο το πήρα στα 86 το βρήκα, χρησιμοποιώ και τις δύο κάρτες (dual) και του έβαλα και sd και πετάει σ ευχαριστώ.. μήπως λέει μεσα στο μενου κάπου ποσο sar έχει; δεν το βρίσκω ουτε εδώ ουτε στο gsmarena Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts