Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρεθηκε καμια λυση για να μενει ανοιχτο το φλας ?

ειναι κριμα να χρησιμοποιω το tortch για να βλεπω στο σκοταδι!!:geek:

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

re paidia na rwtisw...ok tromero kinito to n70 alla i bataria exei arxisei na me eknevrizei. sigoura ola afta ta apeira processes, xriazode? exei psaxei kaneis na kleisei kanena na doume ti ginete?

smartphone-->λογικο ειναι. αν κλεισεις μια process του τηλεφωνου(οχι εφαρμογης) ή θα κανει restart ή θα την ξανανοιξει μονο του και δυστυχως χρειαζονται:)

μια παρακληση, γενικα και φιλικα, οταν εχουμε πολυ απλες αποριες, καλο ειναι να διαβαζουμε και το manual που μπορει να μας τις λυσει. 500 ευρω δωσατε, νομιζω αξιζει λιγο χρονο να το διαβασετε, ετσι;

ευχαριστω:)

Anti na dior8wnei ta kanei xeirotera?(Opws lene merikoi filoi pio panw gia tis fwnhtikes)

auto pou to eides?? mono enas to leei kai kanenas allos ;)

oso gia to allo paidi pou pe gia tous ellinikous xarakthres sti mousiki emena parnei kai ellinikous xarakthres sta mp3. exw thn teleutaia ekdosh

me tin anavathmisei ta fonts sto kinito moy sto menu allaxane?allos poy ehei to idio?pantos mono to Route66 evala tora kai allaxane ola?periergo

(eftaige to palio harti tis athinas poy evala me to new route66 mobile7 kai moy halase tis grammatoseires,to evgala kai tora ola kala)

Greek Android & iOS users (FB group)

auto pou to eides?? mono enas to leei kai kanenas allos ;)

Λαθος φιλε μου.. ;) Ειμαστε 2..

"petya" κι εγω. Το κοιταξε καποιος αλλος μετα απο την αναβαθμηση με την V 3.0546.2.3? Υπαρχουν οι φωνητικες ετικετες στα ονοματα? Εμενα τωρα δουλευουν μονο οι φωνητικες εντολες (π.χ. η επιλογη προφιλ)

παρατηρησε κανεις αλλος οτι αν εχεις ηχο κλησης τραγουδι mp3 δεν δουλευει παντα σωστα και μερικες φορες δεν ακουγεται ηχος??
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

re pedia telika mia erotisi...

eida oti kapios egrapse oti den ginete sigxronismos?

afto isxiei?megali mlkia pistevo... mias kai ego pou exo pali nokia kai tha thelo na metafero ton tilefoniko mou katalogo den tha mporeso... plz peite mou giati tha pao lian sintomos na to paro...

tha me kataipoxreonate an mou apantousate mesa sto savatokiriako....

παρατηρησε κανεις αλλος οτι αν εχεις ηχο κλησης τραγουδι mp3 δεν δουλευει παντα σωστα και μερικες φορες δεν ακουγεται ηχος??

Εχω ΜΡ3 ήχο κλήσης και ΠΑΝΤΑ ακούγεται σωστά όταν με καλούν (ήδη από χτες έχω την τελευταία αναβάθμιση της 18.11.2005) :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Γεια σας παιδια.Εχω μια ερωτηση:χθες πηρα απο πλαισιο την Transcend 512mb για το κινητο.Γινεται να μεταφερω ολα τα αρχεια απο την παλια καρτα τοθ κινητου στην καινουργια?Εκανα ενα backup την καρτα αλλα μου μετεφερε μονο φωτογραφιες τραγουδια και επαφες.Τα υπολοιπα τα ξαναπερναω μονος?Ευχαριστω εκ των προτερων:)

Παιδιά, υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις συντομεύσεις της αρχικής οθόνης (message & tutorial) με άλλες δικής μου επιλογής; Επίσης, πώς μπορώ να έχω συνεχώς το φωτισμό ενεργοποιημένο για χρήση με car kit αυτοκινήτου;

Τέλος να δηλώσω και εγώ τη γνώμη μου για δύο θεματάκια. Έχω τη θήκη της BodyGlove (για το 6680) και είναι τέλεια για το N70, ενώ η φωνητική κλήση είναι η χειρότερη που έχω συναντήσει σε κινητό (και έχω 35!). Δε μπορώ να καταλάβω τι κερδίζεις από αυτή την επιννόηση της Nokia. Χίλιες φορές καλύτερη η φωνητική κλήση με ήχους της δικής σου φωνής (ακόμη και αν υπάρχει ο περιορισμός χωρητικότητας).

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Γεια σας παιδια.Εχω μια ερωτηση:χθες πηρα απο πλαισιο την Transcend 512mb για το κινητο.Γινεται να μεταφερω ολα τα αρχεια απο την παλια καρτα τοθ κινητου στην καινουργια?Εκανα ενα backup την καρτα αλλα μου μετεφερε μονο φωτογραφιες τραγουδια και επαφες.Τα υπολοιπα τα ξαναπερναω μονος?Ευχαριστω εκ των προτερων:)
Απο το Pc Suite μπορεις να κανεις και να παρεις full backup η με ενα card reader!
Παναγιώτης

ενώ η φωνητική κλήση είναι η χειρότερη που έχω συναντήσει σε κινητό (και έχω 35!). Δε μπορώ να καταλάβω τι κερδίζεις από αυτή την επιννόηση της Nokia. Χίλιες φορές καλύτερη η φωνητική κλήση με ήχους της δικής σου φωνής (ακόμη και αν υπάρχει ο περιορισμός χωρητικότητας).

Κι αλλος ενας.. Αρα το τηλ. μου δεν ειχε προβλημμα.. :rolleyes:

Καλημέρα και πάλι...

Τελικά βρήκαμε τρόπο να προσθέτουμε συντομεύσεις στην μετάβαση;

Tnx...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Καλημέρα και πάλι...

Τελικά βρήκαμε τρόπο να προσθέτουμε συντομεύσεις στην μετάβαση;

Tnx...

Νομίζω ότι το έχουμε ξανασυζητήσει. Είναι θέμα της ίδιας της εφαρμογής αν μπορεί να προστεθεί στην μετάβαση. Πάντως αν έρθει κάποιο πρόγραμμα γι' αυτήν την δουλειά θα είναι μεγάλη διευκόλυνση.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παιδιά, υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις συντομεύσεις της αρχικής οθόνης (message & tutorial) με άλλες δικής μου επιλογής;

ναι!!πανε στο μενου-εργαλεια-ρυθμισεις-τηλεφωνο-κατασταση αναμονης και απο εκει διαλεξε τι θες.... ;)

Καλησπερα παιδια ειμαι και απο σημερα 1ας νεος χρηστης series 60 n70...Τωρα φορτιζει...απο εξωτερικη εμφανιση απλα τελειο το ξερετε αλλωστε...αυτα για τωρα...

ενώ η φωνητική κλήση είναι η χειρότερη που έχω συναντήσει σε κινητό (και έχω 35!). Δε μπορώ να καταλάβω τι κερδίζεις από αυτή την επιννόηση της Nokia. Χίλιες φορές καλύτερη η φωνητική κλήση με ήχους της δικής σου φωνής (ακόμη και αν υπάρχει ο περιορισμός χωρητικότητας).

Εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη φωνητική κλήση μέχρι στιγμής. Μήπως έχεις μπερδέψει ελληνικούς με λατινικούς χαρακτήρες στις επαφές σου? Πρέπει κάθε επαφή να έχει μόνο ελληνικούς ή μόνο λατινικούς.

Νομίζω ότι το έχουμε ξανασυζητήσει. Είναι θέμα της ίδιας της εφαρμογής αν μπορεί να προστεθεί στην μετάβαση. Πάντως αν έρθει κάποιο πρόγραμμα γι' αυτήν την δουλειά θα είναι μεγάλη διευκόλυνση.

Οι εφαρμογές που μπορούν να... "αυτοπροστεθούν" είναι ελάχιστες. Και στο SX1 αλλά και στο 3230 το έκανα με άλλες εφαρμογές...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη φωνητική κλήση μέχρι στιγμής. Μήπως έχεις μπερδέψει ελληνικούς με λατινικούς χαρακτήρες στις επαφές σου? Πρέπει κάθε επαφή να έχει μόνο ελληνικούς ή μόνο λατινικούς.

Όλες μου οι επαφές είναι μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Μήπως θα πρέπει να καλώ τα ονόματα και με Αγγλική (ή Αυστραλιανή ή Αμερικάνικη ή Καναδέζικη) προφορά; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Το κοιταξε καποιος αλλος μετα απο την αναβαθμηση με την V 3.0546.2.3? Υπαρχουν οι φωνητικες ετικετες στα ονοματα? Εμενα τωρα δουλευουν μονο οι φωνητικες εντολες (π.χ. η επιλογη προφιλ)

emena meta tin anabathmish ta exei ola kai mia xara pantws!!!!

Mono staa agglika den ta briskei arketa suxna :p

kata ta alla exei para para poli megalo pososto epitixias :D

episis nomizw alla den eimai sigouros alla nomizw oti to na baleis P to aggliko kai to P( το ρ το ελληνικό) den einai to idio!!!!!!! Opote h idia leksi einai allo!!!!

Epishs an thes sta agglika bale apo tis ruthmiseis glwssa thlefwnou English kai tote oi fwnitikes klhseis einai agglofwnes alliws milaei!

re pedia telika mia erotisi...

eida oti kapios egrapse oti den ginete sigxronismos?

afto isxiei?megali mlkia pistevo... mias kai ego pou exo pali nokia kai tha thelo na metafero ton tilefoniko mou katalogo den tha mporeso... plz peite mou giati tha pao lian sintomos na to paro...

tha me kataipoxreonate an mou apantousate mesa sto savatokiriako....

Συγχρονισμό κάνει άνετα από το Pc Suite που σου δίνει στο Cd της συσκευασίας.Δεν κατάλαβα πως κάποιος δεν κατάφερε να κάνει... :confused:

Ο επιμένων νικά...

...ενώ η φωνητική κλήση είναι η χειρότερη που έχω συναντήσει σε κινητό (και έχω 35!). Δε μπορώ να καταλάβω τι κερδίζεις από αυτή την επιννόηση της Nokia. Χίλιες φορές καλύτερη η φωνητική κλήση με ήχους της δικής σου φωνής (ακόμη και αν υπάρχει ο περιορισμός χωρητικότητας).

Εμένα πάντως δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα, με εξυπηρετεί από το να τα ηχόγραφω εγώ και λειτουργεί άψογα.Πραγματικά έξυπνη πατέντα. :)

Ο επιμένων νικά...