Jump to content

Diablo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Diablo

  1. Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι τα καλύτερα σε όλη την κοινότητα του site!!!
  2. Πιαδια μια ερωτηση:Εβαλα καρτα μνημης transcend 512MB και το κινητο αργει πολυ στην εκθεση.Ειναι λογικο?Διορθωνεται με την τελευταια αναβαθμιση? Και κατι αλλο:υπαρχει προγραμμα που να βλεπει ολα τα περιεχομενα της καρτας μνημης για το PC? Παλιοτερα για το 6600 υπηρχε το file manager.Κατι αναλογο? Ευχαριστω!
  3. Γεια σας παιδια.Εχω μια ερωτηση:χθες πηρα απο πλαισιο την Transcend 512mb για το κινητο.Γινεται να μεταφερω ολα τα αρχεια απο την παλια καρτα τοθ κινητου στην καινουργια?Εκανα ενα backup την καρτα αλλα μου μετεφερε μονο φωτογραφιες τραγουδια και επαφες.Τα υπολοιπα τα ξαναπερναω μονος?Ευχαριστω εκ των προτερων:)
  4. http://nds2.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_Cleaner_31.exe Δεν ξερω αν το εβαλα σωστα. :p :D
  5. Λοιπον εβαλα το PC Suite στο laptop της αδερφης μου και ολα καλα. Κατεβασα επισης το PC Suite cleaner αλλα τπτ στο δικο μου. Υπαρχει καποια λυση εκτος απο το format ρε παιδια???? Παρακαλω βοηθηστε....
  6. Μα το PC το βλεπει κανονικα.Αφου μου τα windows οτι το κινητο ειναι ετοιμο για χρηση μου βγαζει προβλημα. Παρατηρησα οτι μου βγαζει προβλημα το lifeblog. Το ειχα εγκαταστησει και μετα το εσβησα.Το κινητο ομως το εχει στην λιστα και μου βγαζει error. :mad: Καμια ιδεα??????????
  7. Λοιπον παιδια εχω το Ν70 μια βδομαδα και μου δουλευε κανονικοτατα.Παω σημερα να το συνδεσω στο PC και ενω συνδεεται κανονικα οταν παω να δω τα αρχεια απο τον Phone Browser που το βλεπει κανονικα μου πεταει το μηνυμα "Δεν ηταν δυνατη η ολοκληρωση της διαδικασιας".Επανεγκατεστησα Pc Suite και τα σχετικα αλλα τπτ.Στο κινητο περα απο το Bounce δεν εχω βαλει τπτ αλλο.Καθε βοηθεια δεκτη γιατι κοντευω να τρελαθω.
  8. Απο που το πηρες φιλε μου;Εχω φαει ολα τα eshop αλλα πουθενα.
  9. Στο Link Που δινει ο φιλος Woca ποια παιχνιδια του n-gage ειναι για το 6600;;;;
  10. Diablo

    Για XBoX

    Ουτε ενας ρε παιδια.
  11. Diablo

    Για XBoX

    Δεν ξερω αν ειναι το σωστο φορουμ για να ποσταρω αλλα ειμαι απελπισμενος.Μενω στη Θεσσαλονικη και ψαχνω καποιο μαγαζι που να βαζει τσιπακια στο ΧΒΟΧ. :( .Θα εκτιμουσα αν καποιος απο εσας μπορει να με βοηθησει.Να ειστε ολοι καλα. :rolleyes:
×
×
  • Create New...