Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι ήδη το έχει. Είχε ρωτήσει ένας φίλος μου.

Προχθές μου είπανε από Δεκέμβρη!

Ξέρει κανείς τίποτα πιο σίγουρο;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Εννοώ σε μη Vodafone live έκδοση. Είχε ρωτήσει τον Οκτώβριο, για να δει αν μπορεί να το πάρει με την επιδότηση και του είπαν ναι.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ρε παιδιά, δεν έχει αναφέρει κανείς τιποτα για την video-κλήση!Είναι ικανοποιητική?Έννοω από άποψη ποιοτητας του ήχου αλλα κυρίως της εικόνας και της ταχύτητας των frames.Κολλάει?Εντωμεταξύ γιατί δεν υπάρχει πουθενά ένα screenshot να δουμε και μεις πώς γινεται η φάση!Πού εμφανίζεται το παράθυρο όπου βλέπεις τον συνομιλιτή σου όταν μιλάς?
 iPhone 3G S⃣

Ρε παιδιά, δεν έχει αναφέρει κανείς τιποτα για την video-κλήση!Είναι ικανοποιητική?Έννοω από άποψη ποιοτητας του ήχου αλλα κυρίως της εικόνας και της ταχύτητας των frames.Κολλάει?Εντωμεταξύ γιατί δεν υπάρχει πουθενά ένα screenshot να δουμε και μεις πώς γινεται η φάση!Πού εμφανίζεται το παράθυρο όπου βλέπεις τον συνομιλιτή σου όταν μιλάς?

Στο Ν90 πάντως είναι απογοητευτική. Σε Sharp που έχω δει, η ροή εικόνας και ήχου, ήταν σχετικά ομαλή.

Εμένα γιατί μου πανε άλλα τότε?Το Ν90 ξέρετε πότε κυκλοφορεί?

Το N90 εχει κυκλοφορησει πριν απο το N70. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Στο Ν90 πάντως είναι απογοητευτική. Σε Sharp που έχω δει, η ροή εικόνας και ήχου, ήταν σχετικά ομαλή.

Χθες με πήρε ένας φίλος με 3G. Η εικόνα ήταν καλή και με γρήγορη μετάδοση. Εσύ βλέπεις τον εαυτό σου στην γωνία επάνω αριστερά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

γεια σας παίδες!είμαι ένας τυχερός κάτοχος του κινητόυ θαύματος και θα ήθελα να μου πείτε εαν είναι εφικτό να περάσω dvd στο κινητό μου!επίσης θα ήθελα να μου πείτε ποια προγράμματα χρειάζομαι καθώς και τι μνήμη πρέπει να έχει διαθέσιμη το κινητό για να τα παίξει!!!σας ευχαριστώ πολύ!
Ανταλλάσω samsung E900 με motorola ΚRZR-K1...Όποιος ενδιαφέρεται ας pm me........

Πολύ γρήγορος (αλλά λιγότερο "μουράτος" και μόνο για εικόνες) viewer είναι ο Resco, όταν θέλετε γρήγορη πρόσβαση στις φωτογραφίες ίσως σας βολέψει. Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, διανύω την τέταρτη μέρα μετά την τελευταία φόρτιση και έχω 3 μπάρες, με μέτρια χρήση... δεν είναι καθόλου άσχημα

Έτσι κι εμένα. Με κανονική χρήση, τώρα που έστρωσε, κρατάει 4 ημέρες γεμάτες. :)

να κανω μια ερωτηση πως μπορω να συγχονευσω τα μηνυματα που ειδη υπαρχουν στην καρτα μνημης την εργοστασιακη στην καινουργια?

:confused:

Χθες με πήρε ένας φίλος με 3G. Η εικόνα ήταν καλή και με γρήγορη μετάδοση. Εσύ βλέπεις τον εαυτό σου στην γωνία επάνω αριστερά...

Λογικά έχει να κάνει με την ένταση του σήματος και των 2 συσκευών.

Πάντως το Sharp που ανέφερα, με 2-3 γραμμές είχε καλή απόδοση.

Η μετάδοση είναι εντελός ζωντανή! Η εικόνα δεν έχει καθόλου κολλήματα (τουλάχιστον με Vodafone).;)

Το μόνο που παρατήρησα είναι διαφορά μισου δευτερολέπτου...:O

Το γνωστό pixelιασμα παρουσιάζετε μόνο όταν το σήμα είναι στη μία γραμμή. Επίσης τότε η εικόνα και ο ήχος κολλάει.... Αυτά...:rolleyes:

Η εικόνα του συνομιλητή πιάνει όλη σχεδον την οθόνη ενω η δική σου εικόνα φαίνεται στο σημείο που γίνεται η αντιστοίχιση φωτό στις επαφές όταν κάνεις αναζήτηση (άνω γωνία) και στο ίδιο μέγεθος....Η συνομιλία ξεκινά όταν κάνεις εσύ την κλήση με την δικιά σου μικρογραφία και ελάχιστα μετά εμφανίζεται και η εικόνα του συνομιλητή....Ο ήχος είναι ο ίδιος με την κανονική συνομιλία, η κίνηση κανονική χωρίς διακοπες ή καθυστερήσεις, με μερικά πιξελαρίσματα για ελάχιστες στιγμές....Γενικά πολύ καλή φάση....Να υπενθυμίσουμε δε πως η vodafone και μέχρι τέλους του έτους κάνει 50% έκπτωση σε όλες τις 3G κλήσεις και στοιχίζουν λιγότερο από τις κλήσεις ομιλίας..... ;)

Η Cosmote μέχρι το τέλος του 2005 έχει δωρεάν τις Video-κλήσεις. Αυτό ισχύει όχι μόνο για το 3G imode αλλά και για το 'κλασικό 3G'.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα, κατά τις εισερχομένες κλήσεις, με δόνηση και τον ήχο κλήσης?

Ενώ το ηχείο και η δόνηση λειτουργούν κανονικά σε όλες τις εφαρμογές του κινητού, σε μερικές κλήσεις που δέχομαι είναι λες και το έχω στο αθόρυβο.

Σαν να κολλάει το λογισμικό και δεν 'βαράει' καθόλου το κινητό ενώ δείχνει την εισερχόμενη κλήση στην οθόνη κανονικά(και δεν το έχω στο αθόρυβο).

Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα, κατά τις εισερχομένες κλήσεις, με δόνηση και τον ήχο κλήσης?

Ενώ το ηχείο και η δόνηση λειτουργούν κανονικά σε όλες τις εφαρμογές του κινητού, σε μερικές κλήσεις που δέχομαι είναι λες και το έχω στο αθόρυβο.

Σαν να κολλάει το λογισμικό και δεν 'βαράει' καθόλου το κινητό ενώ δείχνει την εισερχόμενη κλήση στην οθόνη κανονικά(και δεν το έχω στο αθόρυβο).

Διάβασε παλίοτερα Posts σ'αυτό το topic.Το έχουν σχολιάσει και άλλοι!

 iPhone 3G S⃣

Διάβασε παλίοτερα Posts σ'αυτό το topic.Το έχουν σχολιάσει και άλλοι!

είναι πολλές οι σελίδες...Έχω ξεκινήσει να τις διαβάζω αλλά αν μπορούσε κανείς να με κατατοπίσει θα ήταν πολύ βολικό.

Επίσης να ρωτήσω και το άλλο, όταν σας κάνουν αναπάντητη ο ήχος ακούγεται από το πρώτο χτύπημα?

εμένα εμφανίζεται πρώτα ο καλών, στο πρώτο χτύπημα, και αρχίζει η δόνηση και ο ήχος από το δεύτερο χτύπημα.

με card reader και copy-paste ολου του φακελου mail ;).

δεν γινετε τιποτα ετσι.. :O

το σκευτηκα κ εγω το δοκιμασα αλλα τιποτα..

διαγραφονται αυτα που ειχα πριν...