Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

sorry gia to N70 milaw omws :p ti na kanw o kaimenos (aisxos sti nokia pantws)

wraies oi fwto gia tis prosopseis an parei kaneis kamia alli na mas pei pws einai, an einai kales ktl :D

Kala autes sto ebay 2 eurw lene i tin eipa??? :confused: :worry:

h nokia apokleietai na bgalei prosopsh e???

egw rotisa se ena nokia club kai eipan oti tha bgoun kai gia to n70 prosopseis kai malista to eipe me sigouria.allwste eida kai mia gia 6680 kai to rotisa.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Καλημερα.Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω τιμες SAR των N70 και Ν90,Ν91.ευχαριστω

Για Ν90,Ν70 :

http://www.n-gage.com/nseries/v2/media/product/pdfs/Nokia_N90_en_SAR.pdf

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N70_1_UG_el.pdf

For N91 : SAR Value - 0.5 W/Kg

http://mobile.softpedia.com/phoneCompare/1184

Ας συνεχισουμε ομως για το Ν70 ... :rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

egw rotisa se ena nokia club kai eipan oti tha bgoun kai gia to n70 prosopseis kai malista to eipe me sigouria.allwste eida kai mia gia 6680 kai to rotisa.

Γιατί βγαίνουν έτσι απλά τα καπάκια του κινητού;; Η θα πρέπει να το πας σε κατάστημα να σου αλλάξουν τις προσόψεις και θα τρίζει όλο το κινητό μετά;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Γιατί βγαίνουν έτσι απλά τα καπάκια του κινητού;; Η θα πρέπει να το πας σε κατάστημα να σου αλλάξουν τις προσόψεις και θα τρίζει όλο το κινητό μετά;

ε,καποια στιγμη θα βγουν και προσοψεις αν και αυτη που εχει πανω του ειναι πολυ ωραια.δεν νομιζω οτι θα τριζει ολο το κινητο μετα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδια δεν ξερω αν το εχετε ξαναπει αυτο που θα ρωτησω αλλα παρακαλω απαντηστε μου... φορτωνω mp3 στο Ν70 μου και απο αυτα καποια δεν εμφανιζονται στην εκθεση ουτε στη μουσικη μου(σαν να μην τα αναγνωριζει δηλ σαν mp3) αλλα τα εμφανιζει μονο στα προφιλ μου, εκει που βαζεις ringtone για το κινητο. ξερετε μηπως γιατι γινεται αυτο και πως να το φταιξω?

apo kammena pixel ti paizei?

για να μην εχει ακουστει ακομα τιποτε τοτε ολα δειχνουν οτι ειναι ok φιλε μου :)

ti ginete me tin ekdosi vodafone live :) :) ????????

ε,μεχρι τα χριστουγεννα πιστευω οτι θα υπαρχει στα καταστηματα της vodafone.

Κατά την γνώμη μου πάντως, αν το ποσό της επιδότησης στην Vodafone δεν είναι αρκετά μεγάλο, είναι κρίμα να χαντακώνετε τέτοιες συσκευές, όπως της σειράς Ν, στο Vodafone live. Φυσικά ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του..
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Guest Tankwart

παιδες εχει παρει κανεις θηκη για ν70?υπαρχει καποιο site που να εχει για να παρουμε καμια ιδεα??επιτελους ειμαι και εγω κατοχος ν70!

Ευχαριστω!

αληθεια με το slovoed τι γινεται?υπαρχει cr*****?για το καινουριο της paragon μιλαω!προσωπικα το εχω εγκαταστησει χωρις register και ειναι fully functional

αληθεια με το slovoed τι γινεται?υπαρχει cr*****?για το καινουριο της paragon μιλαω!προσωπικα το εχω εγκαταστησει χωρις register και ειναι fully functional

Αυτο συνεβαινε και στις παλιοτερες εκδοσεις του SlovoEd.Ειναι fully functional και το μονο που συμβαινει ειναι οσο πιο συχνα το χρησιμοποιεις σου πεταει μηνυματα οτι θελει register.Το εχουμε αναφερει αυτο και πιο παλια. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

παιδες εχει παρει κανεις θηκη για ν70?υπαρχει καποιο site που να εχει για να παρουμε καμια ιδεα??επιτελους ειμαι και εγω κατοχος ν70!

Ευχαριστω!

Αν σε ενδιαφέρει έχει στα νόκια shops με 18 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.

Είναι δερμάτινη και μπαίνει στη ζώνη (βαρελάκι). Την έχω πάρει για το 6680, οπότε κάνει σίγουρα και για το Ν70. ;)

Με γεια! :)

Αν σε ενδιαφέρει έχει στα νόκια shops με 18 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.

Είναι δερμάτινη και μπαίνει στη ζώνη (βαρελάκι). Την έχω πάρει για το 6680, οπότε κάνει σίγουρα και για το Ν70. ;)

Με γεια! :)

kai gw authn prepei na xw parei gia to n70.tairiazei apoluta alla fovamai mh to gratzounisei akoma.... :P

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Επειδή παραμένει το πρόβλημά μου (που έχω ξαναναφέρει) να μην χτυπάει ορισμένες φορές (!!) ακόμα και με το FSC απεγκατεστημένο (που νόμιζα ότι έφταιγε) θέλω να μου πει αν ξέρει κάποιος πως το "καθαρίζω" από όλες τις εφαρμογές, δηλαδή όχι απλώς την επαναφορά που έχει μέσα και δεν σβήνει ούτε κατάλογο ούτε μηνύματα.. θέλω αν υπάρχει κάτι να επαναφέρει το registry στις αρχικές του ρυθμίσεις.

Ευχαριστώ! (HELP!!!)

:!: :!:

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Επειδή παραμένει το πρόβλημά μου (που έχω ξαναναφέρει) να μην χτυπάει ορισμένες φορές (!!) ακόμα και με το FSC απεγκατεστημένο (που νόμιζα ότι έφταιγε) θέλω να μου πει αν ξέρει κάποιος πως το "καθαρίζω" από όλες τις εφαρμογές, δηλαδή όχι απλώς την επαναφορά που έχει μέσα και δεν σβήνει ούτε κατάλογο ούτε μηνύματα.. θέλω αν υπάρχει κάτι να επαναφέρει το registry στις αρχικές του ρυθμίσεις.

Ευχαριστώ! (HELP!!!)

:!: :!:

το βρήκα, έκανα hard reset επαναφορά (με πατημένα το πλήκτρο κλήσης, το * και το 3 το άνοιξα).. ως τώρα πάει καλά, αλλά δε νιώθω ακόμα σιγουριά...

έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο κάποιος άλλος;

Το πήρα τελικά και εγώ...

έχω όμως ένα πρόβλημα...

Στην μπροστινή κάμερα μου λέει ότι η ανάλυσή είναι 0.3 megapixels.

Είναι όντως έτσι? Νόμιζα ότι είναι vga...

AUDI: Vorsprung durch Technik..:D

έχω όμως ένα πρόβλημα...

Υποθέτω ότι μιλάς για την κάμερα της βιντεοκλήσης.

Φυσικό είναι να έχει τέτοια ανάλυση. Τα MegaPixel βρίσκονται στην πίσω κάμερα :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Υπήρχε ένα πρόβλημα στη διάθεση της συσκευής από τη ΝΟΚΙΑ... Προφανώς λύθηκε αφού το αγοράσατε χθές και σήμερα. Γωρίζει κανείς να μου πει γιατι το εχω παραγγείλει και είμαι στο περίμενε ακόμα....

έχω όμως ένα πρόβλημα...

Fysika kai einai VGA. VGA analysh shmainei 640x480 pixel kai an kaneis ton pollaplasiasmo sou dinei kati parapanw apo 300.000 pixels, ara 0.3MPixel xondrika.