aristotelhs2060 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Παιδιά έκανα μεγάλη λ...κια. Πέταξα κάποιο αρχείο μέσω card reader, δεν ξέρω ποιο και τώρα το τηλέφωνο δεν ξεκινάει όταν έχω πάνω την κάρτα μνήμης. Επίσης αν την βάλω αφού εκκινήσει το τηλέφωνο δεν μπορώ να μπω στην έκθεση και στα μηνύματα. Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιο backup της κάρτας μνήμης στο andreask73@yahoo.gr. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά file an to kinhto xekinaei xwris thn karta mnhmhs auto shmainei oti kapoio arxeio sthn mmc to kollaei ara de ftaiei kati pou ebgales alla kati pou evales :) kane to aplo diegrapse me memory card reader to fakelo system ths mmc kai xanaperna ta programms ktl pou eixes 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Καλησπερα... Εχω ενα νοκια N70 4 ημερων,μπηκα στο my files του site και εγκατεστησα καποιες εφαρμογες..Ξαφνικα το τηλ κολησε...οταν λεμε κολησε δεν μου αφηνει να ανοιξω καμια εφαρμογη πλην τον τηλ καταλογο το bluetooth και την καμερα.και το ραδιοφωνο,να σημειωθει οτι η εν λογω εφαρμογες ειναι στην επιφαν εργασιας του κινητου. Εκανα restart,με και χωρις τις καρτες.. Συνδεση πλεων με το pc ουτε λογος να γινεται διοτι επηρεασε και την εφαρμογη συνδεσης του κινητου.... Σιγουρα ειναι απο καποια εφαρμογη που τοποθετησα,και τελικα εβγαλα το συμπερασμα οτι οτι νεο θελουμε να περασουμε στο κινητο ειναι να το βαλουμε στην μνημη της καρτας και οχι του κινητου... Τωρα το εδωσα στην νοκια υστερα απο απειρες προσπαθειες και δοκιμες,και η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξεις?Καλυπτει η νοκια τετοιου ειδος προβληματα η θα μου ζητησει και τα ρεστα? Αποο ολα τα παραπανω θα ηθελα εαν γινεται παιδια να σκεφτουμε τροπους να λυνουμε τετοιου ειδος προβληματα για να γλυτωσουν οι υπολοιποι γιατι ειμαι σιγουρος οτι και καποιος αλλος θα την πατησει συντομα ασε που νομιζω οτι και ο παραπανω φιλος ειναι παθων..... NO MORE BUGS 1 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Γεια σας παιδιά... Το ξέρω ότι την ψάχνω πολύ τώρα αλλά... παρατήρησα το εξής. Εγώ χρησημοποιώ πολύ το pop port και χρησημοποιώ τα εξής : Το stereo hands free που έχει το τηλέφωνο, ένα original nokia μονό ακουστικό και ένα adaptor για σύνδεση με στέρεο - όχι original. Βλέπω λοιπόν, πως στα σημεία που "κλειδώνει" το καλώδιο στο pop port υπάρχει μια ελαφριά παραμόρφωση προς τα κάτω. Είδα πως ο adaptor για σύνδεση με στέρεο - όχι original - είναι λίγο πιο χονδρός σε εκείνο το σημείο από το stereo hands free που έχει το τηλέφωνο αλλά πως όταν τα βάλεις και τα δύο μέσα στο pop port ασκούν περίπου την ίδια πίεση στα συγκεκριμένα σημεία - άρα δεν νομίζω πως το δημιούργησε αυτό ο adaptor. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Tnx... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evi1604 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Αν αγοράσω τώρα το κινητό τώρα υπαρχει περίπτωση να εχουν διορθώσει τα προβληματα που εχετε αναφερει;;Μηπως να περιμενω λιγο καιρο; Ακομα, η τιμη του θα πεσει συντομα η δεν αξιζει να μην το παρω απο τωρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Αν αγοράσω τώρα το κινητό τώρα υπαρχει περίπτωση να εχουν διορθώσει τα προβληματα που εχετε αναφερει;;Μηπως να περιμενω λιγο καιρο; Ακομα, η τιμη του θα πεσει συντομα η δεν αξιζει να μην το παρω απο τωρα; Αν δεν κυκλοφορησει νεα αναβαθμιση,δεν προκειται να εχει αλλαξει κατι σχετικα με τα μικροπροβληματα,αν θες,περιμενε λιγο μεχρι να κυκλοφορησει νεα αναβαθμιση. Η τιμη του δεν προκειται να πεσει συντομα παντως . Παντως εαν "καιγεσαι" να το αγορασεις, κατα την γνωμη μου δεν θα πρεπει να σε προβληματιζουν τα 2-3 bugs του. Κατα τα αλλα,το Ν70 ειναι το πιο σταθερο απο τα series60 τηλεφωνα που εχουν περασει απο τα χερια μου. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xluk54gr Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση που μου έδωσες όπως και τους άλλους φίλους που απάντησαν στο ερώτημά μου.Σε λίγο θα το αγοράσω κι εγώ .Καλο μήνα με υγεία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 pw mou exoun spasei ta neura mia bdomada den mporw na brw to N70 sti Thessaloniki. kai oute kseroun pote tha erthei??? ena ena ta dinei i nokia??? .... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 εγω το περιμενα απο μικρολαντ που το εχει και φτινοτερα απο ολους(490),πηρα την περασμενη τριτη,-δεν εχουμε,δεν εχει περαστει ακομα στον καταλογο,ξαναπαρτε την δευτερα,που μαλλον θα το εχουν βαλει,εν τω μεταξυ εγω επαιρνα μερα παρα μερα,τιποτα,ξαναπηρα σημερα..τιποτα παλι..τους λεω,μπορειτε να μαθετε ποτε θα το φερετε,μου λενε -δεν ξερουμε,δεν ειχαμε κατι νεοτερο απο τα κεντρικα(κατι τετοιο ειπε δεν θυμαμαι)..τεσπα..θα κανω υπομονη μεχρι την δευτερα και αν τοτε ξερουν καλως,αλλιως μετα απο οπου το βρω θα το παρω.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 παιδιά μπήκατε καθόλου στο SAR της επίσημης Ελληνικής σελίδας της Νοκια για το Ν70. Δείτε τί λέει; Μέγιστη ακτινοβολία 0,29!!!!!! Ενώ μέχρι τώρα έλεγε άλλα και στο εγχειρίδιο και στη σελίδα!! τι γίνεται τελικά με αυτό το θέμα;;;!!! θα κοιτάξω τί λέει και στην αγγλική και γενικώς στιςάλλες Επίσης στιςπροδιαγραφές ΄λέει για red eye reduction, portrait, kai scenerry επιλογές της κάμερας οπότε λογικά πιστεύω θα έρθουν στο μέλλον με αναβάθμιση!!!!!.....χιχιχ!! καλόαυτό! όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα για το SAR 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Όσον αφορά το smartguard επειδή από χθες παλεύω ώρες να δω τι ακριβώς συμβαίνει και δε κρύβει τίποτα ανακάλυψα μόλις τώρα ότι έφταιγε η έκδοση που είχα (V 2.00) με τη τελευταία (V 3.00 smartguard PRO) τα κρύβει κανονικότατα από την έκθεση. είχα κοντέψει να τρελλαθώ από χθες δοκίμαζα με τη παλιά και δε γινόταν τίποτα. Να ξέρεις όμως οτι με file manager φαίνονται και ας τις έχεις κλειδωμένες.. Μόνο από το mediasafe δεν φαίνονται γιατί τις "παίρνει" κατά κάποιο τρόπο. Πολύ ωραίο το smart guard pro αλλά δεν σου τελειώνει την μπαταρία γρήγορα? Το έχεις προσέξει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Επίσης στιςπροδιαγραφές ΄λέει για red eye reduction, portrait, kai scenerry επιλογές της κάμερας οπότε λογικά πιστεύω θα έρθουν στο μέλλον με αναβάθμιση!!!!!.....χιχιχ!! καλόαυτό! H επιλογη red eye reduction υπαρχει στην επεξεργασια φωτογραφιας. Οι επιλογες portrait, kai scenery υπαρχουν στην ρυθμιση εικονας . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Παιδια μολις τωρα ανεβασα στο my gallery φωτογραφιες που εχω τραβηξει με το N70 το οποιο εμενα με εχει εντυπωσιασει με την καμερα του και ιδιαιτερα στο βιντεο μονο που δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω και κανα βιντεο για να δειτε. Οταν εγκριθουν οι photos που ανεβασα θα τις βρειτε στο freyarip gallery. Διαβασα καποιους να λενε οτι τους παρουσιαζει προβλημα η εκθεση και οτι δεν επεξεργαζεται τις φωτογραφιες που εχουν τραβηχτει με το πλαϊνο κουμπακι, πηγα λοιπον και δοκιμασα και την εκθεση και την επεξεργασια φωτογραφιας και δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα και μαλιστα μου κανει εντυπωση που ανοιγει τοσο γρηγορα (η εκθεση) ενω εχω μεσα 250 αρχεια (εικονες και βιντεο). Τι να πω, τυχαινει φαινεται. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 σε μένα γιατί δεν εμφανίζεται το red eye reduction στην επεξεργασία;!! 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Εχει καταφέρει κανείς σας να προσθέσει με επιτυχία συντομεύσεις στη ΜΕΤΑΒΑΣΗ ??? :worry: :worry: P.S. Κάποιος που να έχει προσθέσει με επιτυχία συντομεύσεις στην ΜΕΤΑΒΑΣΗ ???? Και πως ??? Ευχαριστώ :) Μήπως θα μπορούσε κανείς να μου απαντήσει σχετικά ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Βγήκε αναβάθμιση για το νοκια n70. Αλλά όπως μου είπανε δεν διορθώνει πολλά πράγματα και πιθανόν δεν διορθώνει το πρόβλημα το ραδιοφώνου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ξερουμε τι προβληματα η μαλλον bugs διορθωνει; 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ξερουμε τι προβληματα η μαλλον bugs διορθωνει; Δεν μου είπαν το μόνο που είπαν είναι δεν διορθώνει και πολλά. Αν και είμαι σε δίλημα γιατί δεν έχω πολλά προβλήμματα ίσως και να το πάω. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 eiste sigouroi oti bgike anbathmish???? an nai ti diwrthonei diladi an oxi to radio... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Δεν βγήκε ακόμα αναβάθμηση... Μόλις το τσέκαρα... :) 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 σε μένα γιατί δεν εμφανίζεται το red eye reduction στην επεξεργασία;!! http://img276.imageshack.us/img276/2379/capture000081gl.jpg :rolleyes: Εξερευνηστε λιγο το τηλεφωνο :whistle: Δεν βγήκε ακόμα αναβάθμηση... Μόλις το τσέκαρα... :) Τhanks ili ,περιμενουμε ενημερωση οταν εχεις κατι νεοτερο :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavericklover Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Γεια σας, Σήμερα παρατήρησα το εξής περίεργο στο n70 μου: Ζεσταίνεται πολύ όταν μιλάω πάνω απο 5 λεπτά. Μήπως το έχει παρατηρήσει κάποιος? Φυσικά χρησιμοποιώ handsfree ενσυρματο και δεν τρώω την ακτινοβολία στο κεφάλι. Όμως το παραπάνω με παρεξένεψε καθώς στο 6680 που είχα δεν το παρουσίαζε ακόμα και μετά απο 20 λεπτά συνεχούς ομιλίας. Μακάρι να είναι η ιδέα μου αλλα το κινητό ήταν αρκετά ζεστό σε σχέση με τις καιρικές συνθήκες 15 βαθμούς σήμερα.... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] NetFocus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Να ξέρεις όμως οτι με file manager φαίνονται και ας τις έχεις κλειδωμένες.. Μόνο από το mediasafe δεν φαίνονται γιατί τις "παίρνει" κατά κάποιο τρόπο. Πολύ ωραίο το smart guard pro αλλά δεν σου τελειώνει την μπαταρία γρήγορα? Το έχεις προσέξει? Mε filemanager το ξέρω από την έκθεση που μπαίνει ο καθένας με ενδιέφερε να μη φαίνονται. Όχι δεν έχω δει κάποια διαφοροποίηση στη μπαταρία και δεν είναι λογικό να υπάρχει γιατί το πρόγραμμα δε τρέχει στο παρασκήνιο για να καταναλώνει ενέργεια άρα πως θα επηρεάζει;; Είσαι σίγουρος ότι το smartguard έφταιγε; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω το Ν70 και θα ήθελα κάποιον να μου πει σε τι επίπεδα κυμαίνεται η ποιότητα αναπαραγωγής mp3, δεδομένου ότι είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν. Στο SX1 που έχω αυτή τη στιγμή για παράδειγμα, η ποιότητα είναι κρυστάλινη, χωρίς να έχει διαφορά από ένα τυπικό mp3 player usb. Το Ν70, γνωρίζω πως είναι στερεοφωνικό, αλλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δοκιμάσει αρκετές «stereo» συσκευές. Ταξιδιώτη22 τα φώτα σου..:) 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Παντως παιδια το προβλημα με το ραδιο εχει ξενερώσει αρκετο κοσμο…… Στην δουλειά μου 2 ατομα ηθελαν να παρουν το 70 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ και τα κρατς μπου μπαμ κτλ τους κάνανε να αλλάξουν γνωμη…. Ελπιζω η νοκια να το διορθώσει συντομα αυτό….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω το Ν70 και θα ήθελα κάποιον να μου πει σε τι επίπεδα κυμαίνεται η ποιότητα αναπαραγωγής mp3, δεδομένου ότι είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν. Στο SX1 που έχω αυτή τη στιγμή για παράδειγμα, η ποιότητα είναι κρυστάλινη, χωρίς να έχει διαφορά από ένα τυπικό mp3 player usb. Το Ν70, γνωρίζω πως είναι στερεοφωνικό, αλλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δοκιμάσει αρκετές «stereo» συσκευές. Ταξιδιώτη22 τα φώτα σου..:) Φίλε μου, Ο player του είναι πολύ καλός - και νομίζω πως αν δεν είναι λίγο καλύτερος από του SX1 που είχα για 8 μήνες, σίγουρα είναι ισάξιος. Το πρόβλημα είναι αλλού. Ο OggPlayer δεν παίζει και ακόμα δεν έχω βρει ικανοποιητικό OggPlayer μέσω άλλης εφαρμογής. Το Ogg One είναι καλό αλλά δεν έχει Rew & FF. Το Bounce δεν βολεύει στην ταξινόμηση, και ο Ultramp3 δεν μου τρέχει - η έκδοση που έχω είναι trial και δεν την έχω πολύδοκιμάσει. Υπάρχει κάποιος καλός ogg player; Tnx... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts