teitzis Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Απέκτησα (μεταχειρισμένο φυσικά :p) το Ν70. Ένα πραγματικό εργαλείο, αν και κουβαλάει λίγα χρόνια στην πλάτη του. :rolleyes: Επειδή η συσκευή είναι vodafone. Μπορώ σε ένα nokia shop να το απεγκαταστήσω κάνοντας φορμάτ; Αξίζει τον κόπο πιστεύετε ή να το αφήσω όπως έχει; Εμένα πάντως μου φαίνεται αργό.. :( Επίσης ξερω πως αλλάζουν και οι προσόψεις, μιας και αυτή που "φοράει" η συσκευή έχει υπερβολικά πολλά χτυπήματα.. Ισχύει; Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Απέκτησα (μεταχειρισμένο φυσικά :p) το Ν70. Ένα πραγματικό εργαλείο, αν και κουβαλάει λίγα χρόνια στην πλάτη του. :rolleyes: Επειδή η συσκευή είναι vodafone. Μπορώ σε ένα nokia shop να το απεγκαταστήσω κάνοντας φορμάτ; Αξίζει τον κόπο πιστεύετε ή να το αφήσω όπως έχει; Εμένα πάντως μου φαίνεται αργό.. :( Επίσης ξερω πως αλλάζουν και οι προσόψεις, μιας και αυτή που "φοράει" η συσκευή έχει υπερβολικά πολλά χτυπήματα.. Ισχύει; Ευχαριστώ πολύ! :) Η απάντηση σχετικά με το φορμάτ βρίσκεται 2 posts πιο πάνω... Η αλλαγή γλώσσας, η μετατροπή σε Music Edition και η αφαίρεση του brand name από τη συσκευή γίνεται με την παραπάνω διαδικασία. Αρκεί να βάλεις το ανάλογο product code. Όσο για την πρόσοψη, ναι, μοπρείς να την αλλάξεις κι εσύ ο ίδιος. Δες το σχετικό video Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Αγόρασα μια καρτα για επεκταση μνήμης ----> 2GB MMC DV Kingston. To τηλεφωνο δεν την αναγνωριζει και λεει οτι ειναι κατεστραμένη.. Της έκανα κανονικά format με το πισι, τίποτα. Έκανα format στο κινητό, πάλι τα ιδια. Ποιο είναι το μεγιστο όριο κάρτας που δεχεται το Ν70? Μηπως βοιθήσει η αναβάθμιση σε Music Edition? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Έχει αναφερθεί και σε ξένα forums πως κάρτες των 2GB Kingston σε άλλους δουλεύουν σε άλλους όχι. Απ ό,τι ξέρω τα κινητά N70/N72/N90 δέχονται κανονικά 2GB κάρτες. Θα σου πρότεινα να πας εκεί που τη πήρες και να δοκιμάσεις κάποια άλλη Kingston ή και Scandisk να δεις αν δουλεύουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Αγόρασα μια καρτα για επεκταση μνήμης ----> 2GB MMC DV Kingston. To τηλεφωνο δεν την αναγνωριζει και λεει οτι ειναι κατεστραμένη.. Της έκανα κανονικά format με το πισι, τίποτα. Έκανα format στο κινητό, πάλι τα ιδια. Ποιο είναι το μεγιστο όριο κάρτας που δεχεται το Ν70? Μηπως βοιθήσει η αναβάθμιση σε Music Edition? Ευχαριστώ! εφόσον λες οτι δεν την αναγνωρίζει το κινητό,πως την έκανες φορματ με αυτό;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 εφόσον λες οτι δεν την αναγνωρίζει το κινητό,πως την έκανες φορματ με αυτό;:blink: Όταν λέει ότι είναι κατεστραμμένη στις επιλογές υπάρχει η επιλογή για διαμόρφωση της κάρτας μνήμης. ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 δεν το γνωριζα αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 εφόσον λες οτι δεν την αναγνωρίζει το κινητό,πως την έκανες φορματ με αυτό;:blink: Όταν βαζω την καρτα στο κινητο η μόνη επιλογη που μου βγαζει ειναι η βοήθεια. Και format εκανα στο κινητο και αναβαθμιση λογισμικου αλλα τίποτα. Tην καρτα την πήρα απο το ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Tην καρτα την πήρα απο το ebay. Χωρίς να θέλω να κάνω δυσφήμιση, αλλά μάλλον αυτό φταίει...... :ninja: Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. :p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Εχω εδω και ενα χρονο το n70 me. Σημερα το πρωι, καθως χτυπουσε το ξυπνητηρι, το κινητο εκλεισε και δεν ανοιγει ξανα με τιποτα. Ουτε φορτιζει .... (το φορτισα ολο το βραδυ, αρα ειχε φουλ μπαταρια). Του εβγαλα για μιση ωρα τη μπαταρια και επειτα δοκιμασα να το ανοιξω αλλα τιποτα παλι... Τι μπορει να συμβαινει? Υπαρχει τροπος να το ανοιξω ξανα χωρις να μπλεξω με τεχνικη υποστηριξη κλπ? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Εφόσον δεν άνοιξε ακόμα και όταν έβγαλες τη μπαταρία, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι format, με αποτέλεσμα να χάσεις τα δεδομένα σου. Αλλιώς πήγαινε το για service, δεν τη γλυτώνεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Και πως ξεκινα το format? Δεν εχει τυχει να κανω ποτε σε κινητο... Edit: Ακυρο... τελικα ανοιξε. Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 μια ερωτηση απο ενα φιλο μου που εχει ενα ν70 και θελει να το δωσει τι τιμεσ παιζουν τα μεταχειρισμενα μετρια κατασταση ρωτησε και το κρατανε 40-50ευρω (καταστημα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 megale kratato///50 evropoula den perneis tipota.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 μια ερωτηση απο ενα φιλο μου που εχει ενα ν70 και θελει να το δωσει τι τιμεσ παιζουν τα μεταχειρισμενα μετρια κατασταση ρωτησε και το κρατανε 40-50ευρω (καταστημα) Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να το δωσεις... Οταν ηταν καινουριο, κοστιζε πανω απο 400 €... Θεωρω οτι ειναι ενα απο τα συλλεκτικα μοντελα και οτι μετα απο καποια περιοδο και μετα δεν πουλιεται... Εγω, τουλαχιστον, προσωπικα ετσι εχω κανει με το 6600 και με το Ν70... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacab Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να το δωσεις... Οταν ηταν καινουριο, κοστιζε πανω απο 400 €... Θεωρω οτι ειναι ενα απο τα συλλεκτικα μοντελα και οτι μετα απο καποια περιοδο και μετα δεν πουλιεται... Εγω, τουλαχιστον, προσωπικα ετσι εχω κανει με το 6600 και με το Ν70... το έχω από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε, το θεωρώ πολύ πετυχημένο τηλέφωνο (θρυλικό μπορώ να σου πω...), μην το δώσεις........ Παράθεση abacab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migolakis Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 to garmin kanei gia to n70; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelakas Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Γιατί βρέ παιδιά η οθόνη τού ν70 μου δέν δείχνει πλέον αριστερά τά τού σήματος καί δεξιά τά τής μπαταρίας; Αφήστε πού όποτε κλειδώνω τό πληκτρολόγιον επίσης δέν δείχνει τό κλειδάκι. Μέχρι εχθές τό βράδυ ήταν καλά. Σήμερις τό πρόβλημα...! Παράθεση vangelakas.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Γιατί βρέ παιδιά η οθόνη τού ν70 μου δέν δείχνει πλέον αριστερά τά τού σήματος καί δεξιά τά τής μπαταρίας; Αφήστε πού όποτε κλειδώνω τό πληκτρολόγιον επίσης δέν δείχνει τό κλειδάκι. Μέχρι εχθές τό βράδυ ήταν καλά. Σήμερις τό πρόβλημα...! Μηπως αυτες τις μερες ή γενικοτερα σου εχει πεσει κατω; Εγω ψιλιαζομαι οτι εχει πειραχτει το βισμα που συνδεεται στην οθονη, δηλαδη να μην καλη καλη επαφη, και να μην εχεις πληρεις ενδειξεις. Αν εχεις κουραγιο, υπομονη και παιρνεις την ευθυνη πανω σου προσπαθησε να το ανοιξεις και να κοιταξεις το καλωδιο που συνδεεται η οθονη. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelakas Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Μηπως αυτες τις μερες ή γενικοτερα σου εχει πεσει κατω; Εγω ψιλιαζομαι οτι εχει πειραχτει το βισμα που συνδεεται στην οθονη, δηλαδη να μην καλη καλη επαφη, και να μην εχεις πληρεις ενδειξεις. Αν εχεις κουραγιο, υπομονη και παιρνεις την ευθυνη πανω σου προσπαθησε να το ανοιξεις και να κοιταξεις το καλωδιο που συνδεεται η οθονη. Τό βρήκα! Ευχαριστώ πολύ γιά τόν χρόνο σου, eat my dust! Παράθεση vangelakas.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonik Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Παιδια καλησπερα.Εχω το n70 .Εφαγε μια καλη και δεν αναβει.Εβαλα την καρτα σε ενα ericsson που εχω αλλα σαν κωδικο στο νοκια ειχα βαλει ολο μηδενικα.Ομως ποτε δεν ειχα μετρησει ποσα ηταν!!Δλδ οταν το ανοιγα πατουσα 00000κτλ μεχρι τελος και μετα οκ και εμπενα..Τωρα το ericsson δεν εχει τελος :p Βγαζει καιμαι 20αρια ψηφια...Μπορει καποιος να μου πει ποσα νουμερα μπαινουν στην αρχη σαν pin οταν ανοιγει το κινητο του?Εχω κανει ειδη 2 ακυρες..THANKS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ta pin apo oti kserw einai 5 psifia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Παιδια καλησπερα.Εχω το n70 .Εφαγε μια καλη και δεν αναβει.Εβαλα την καρτα σε ενα ericsson που εχω αλλα σαν κωδικο στο νοκια ειχα βαλει ολο μηδενικα.Ομως ποτε δεν ειχα μετρησει ποσα ηταν!!Δλδ οταν το ανοιγα πατουσα 00000κτλ μεχρι τελος και μετα οκ και εμπενα..Τωρα το ericsson δεν εχει τελος :p Βγαζει καιμαι 20αρια ψηφια...Μπορει καποιος να μου πει ποσα νουμερα μπαινουν στην αρχη σαν pin οταν ανοιγει το κινητο του?Εχω κανει ειδη 2 ακυρες..THANKS! 4 ψηφία είναι το PIN. Δεν μπορούν να μπουν παραπάνω ψηφία όσα κι αν βάλεις εσύ. Αυτό γίνεται στους κωδικούς ασφαλείας. Καλού κακού όμως βρες τον κωδικό χρήστη ή το ονοματεπώνυμο στο οποίο είναι γραμμένο το νούμερο και κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών να σου πουν το PUK ώστε αν το μπλοκάρεις να βάλεις νέο PIN το οποίο και θα θυμάσαι αυτή τη φορά. :p ta pin apo oti kserw einai 5 psifia.. 5 ψηφία είναι ο κωδικός ασφαλείας ο οποίος μπορεί να πάρει και παραπάνω. Αποκλειστικά 4 είναι το PIN. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Θα μπορουσε καποιος να μου πει εαν εχει ανεβει στο site της Nokia η εκδοση V 5.0737.3.0.1 13-09-07 RM-84 Tελευταια φορα(πριν 2 εβδομαδες) που επιχειρησα να κανω το update, μου εβγαλε οτι δεν το κινητο μου ειναι ηδη up-to-date ενω φοραει πανω την V 5.0705.3.0.1 30-01-07 RM-84 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 παιδια γεια σας.πως κανουμε φορματ το Ν70? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts