Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα προβλημα..Προσπαθω να συνδεσω το Ν70 στο pc μεσω του καλωδιου της συσκευασιας και ενω περναω κανονικα το pc suite και οτι εχει το cd τελοσπαντων,οταν συνδεω το κινητο με το καλωδιο μου λεει οτι εντοπιστικε Νοκια Ν70,παρολο που παταω να γινει αυτοματη εγκατασταση αυτο ανιχνευει αλλα δεν βρισκει το προγραμμα οδηγησης με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεσω το κινητο με το pc..Τι παιζει?

Υ.Γ:Ρε παιδια ειναι δυσκολο να μπορεσει η Nokia να μας δωσει τη δυνατοτητα να φορτιζεται το κινητο μεσω usb οταν το συνδεουμε?Ειναι κατι του τομεα software ή hardware?Τωρα στο N70 ειναι υλοποιισημο?

to thema einai oti perimeneis mexri na perastoyn oi "odigoi" tou N70 sto PC.me to pou to sindeeis min perimeneis amesos na to dei.mono otan sou poun ta windows "suskeuei etoimi gia xrisi"

Πω πωωω, παιδιά, αυτό το πρόγραμμα έκθεσης που σου δείχνει όλες τις φώτος που έχεις στο κινητό πολύ σπαστικό. Ξέρει κανείς ή θα μπορούσε να μου στείλει στο mail Μου πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να κρύβω όσες φώτος θέλω και να μην τις βλέπει το κινητό, παρά μόνο αν βάλω κάποιον κωδικό;
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

to ultramp3 version 1.51 kai meta ektos apo mp3 paizei kai ogg!!!allazei skins deixnei ta frequencys kai exei polu kalo stereo hxo opws to oggplayer.prosopika exei ginei default player giati xrhsimopoiw kai mono oggs gia exoikonomhsh xwrou toulaxiston mexri na bgei sumvath ekdosh oggplayer (pote tha bgei auti i 1gb dv rs mmc?)

oso gia to smartmovie dokimase thn teleutaia ekdosh 2.76 pou douleuei apsoga sto n70 mou.

Στο ultramp3 οταν εχεις ενα τραγουδι με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τους εμφανιζει με ερωτηματικα??????Υπαρχει καποιος τροπος να εμφανιζονται κανονικα οπως στον oggplayer?

Για όσους ενδιαφέρονται για NGAGE παιχνίδια στο Ν70 μία σημείωση όσον αφορά τα Pathway to Glory kai Elder Scrolls...

Αυτά τρέχουν πράγματι με κανονικά χρώματα (το δεύτερο δυστυχώς χωρίς ήχο) ΑΡΚΕΙ να έχετε προηγουμένως ενεργοποιήσει το ΒΤ (διαφορετικά κολλάνε και κρασάρουν το σύστημα). ;)

Δοκίμασα και το Splinter Cell Chaos Theory, Collin Mc Rae Rally & ATARI games αλλά.... τζίφος :O

P.S. Κάπου εδώ (στις πρώτες σελίδες νομίζω) διάβασα ότι κάποιος έτρεξε κανονικά το SIMS Bustin Out. Mπορεί να μας το επιβεβαιώσει, γιατί στη λίστα που δόθηκε είναι από τα non working. Ευχαριστώ.

Eπίσης να διορθωθεί στη λίστα και το Puzzle Bubble που παίζει κανονικά!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες το μόνο που κατάφερα είναι να αντιγράψω την αρχική κάρτα στον σκλήρο μου .Από τον σκληρό σε νέα κάρτα αντιγράφει μεν αλλά δεν τα αντιγράφει όλα. Επίσης έχω ρυθμίσει το pc μου το show all files.Καμιά βοήθεια; Πρέπει να κάνω format την κάρτα πρώτα;
London for ever

Ρε παιδια εσεις που εχετε το n70 πειτε τη γνωμη σας για την καμερα.Εγω τουλαχιστον τις φωτοφραφιες που βγαζει,πολυ περισσοτερο σε εσωτερικο,και σημερα το διαπιστωσα και στον εξωτερικο χωρο,ειναι σχεδον αθλιες.Αυτες δεν εχουν απλα "θορυβο"(οπως μας εξηγησε ενας φιλος)αλλα σαματα !Ειδικα αν προβληθουν στο pc φαινεται το προβλημα.Ειναι κριμα γιατι πηρα το κινητο διαβαζοντας και σε ξενα site και forum οτι η καμερα ειναι αξια ανταγωνισμου,ενω αυτο που βλεπω ειναι ετη φωτος πισω απο Κ750 πχ...Τουλαχιστον αμα το δικο σας τραβαει καλες φωτογραφιες πειτε το για να διαπιστωσω οτι μονο το δικο μου εχει προβλημα!Στο 6680 τετοιας ποιοτητας ειναι οι φωτογραφιες ;

Συγνωμη και για τα πολλα μπλα μπλα αλλα αγανακτησα(μετα απο 1 χρονο και 8 μηνες με το sx1)γιατι πιστεψα πως αυτη τη φορα θα παρω κινητο που θα τα κανει ολα οχι τελεια,απλα αρκετα καλα.Κι ομως...

Ρε παιδια εσεις που εχετε το n70 πειτε τη γνωμη σας για την καμερα.Εγω τουλαχιστον τις φωτοφραφιες που βγαζει,πολυ περισσοτερο σε εσωτερικο,και σημερα το διαπιστωσα και στον εξωτερικο χωρο,ειναι σχεδον αθλιες.Αυτες δεν εχουν απλα "θορυβο"(οπως μας εξηγησε ενας φιλος)αλλα σαματα !Ειδικα αν προβληθουν στο pc φαινεται το προβλημα.Ειναι κριμα γιατι πηρα το κινητο διαβαζοντας και σε ξενα site και forum οτι η καμερα ειναι αξια ανταγωνισμου,ενω αυτο που βλεπω ειναι ετη φωτος πισω απο Κ750 πχ...Τουλαχιστον αμα το δικο σας τραβαει καλες φωτογραφιες πειτε το για να διαπιστωσω οτι μονο το δικο μου εχει προβλημα!Στο 6680 τετοιας ποιοτητας ειναι οι φωτογραφιες ;

Συγνωμη και για τα πολλα μπλα μπλα αλλα αγανακτησα(μετα απο 1 χρονο και 8 μηνες με το sx1)γιατι πιστεψα πως αυτη τη φορα θα παρω κινητο που θα τα κανει ολα οχι τελεια,απλα αρκετα καλα.Κι ομως...

Το Ν70 τραβαει πολυ καλυτερες φωτος απο το Κ750 αλλα χανει στος κοντινες ληψεις(macro mode)!Dld 15-20 εκατοστα απο το αντικειμενο προς φωτογραφιση! ;)

Προσωπικα ειχα τοσα κινητα με καμερα και ποτε δεν χρειαστηκε να παρω τοσο κοντινη φωτο!!!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Το Ν70 τραβαει πολυ καλυτερες φωτος απο το Κ750 αλλα χανει στος κοντινες ληψεις(macro mode)!Dld 15-20 εκατοστα απο το αντικειμενο προς φωτογραφιση! ;)

Προσωπικα ειχα τοσα κινητα με καμερα και ποτε δεν χρειαστηκε να παρω τοσο κοντινη φωτο!!!

Μα εχω τραβηξει και μακρινες και κοντινες και οι κουκιδες εκει !Αρχιζω να φοβαμαι μηπως εχω εγω προβλημα.Σε σχεση με ολα τα αλλα κινητα που ειχες,πως κρινεις το n70 ;

Eρωτηση.

Οταν δημιουργησεις ενα αλμπουμ με εικονες η βιντεο στην εκθεση (στην καρτα μνημης) και προσθεσεις μεσα εικονες και βιντεο, γιατι μετα το file manager δεν βρησκει αυτα τα αλμπουμ?

Αλλη ερωτηση.

Σε τι χρησιμευει τελικα το smart guard,αφου οτι φακελο με π.χ.φωτο η βιντεο βαλεις μεσα και το κλειδωσεις,το βλεπεις κανονικα στην εκθεση?

Οποιος καλος ανθρωπος γνωριζει καποια λυση ας δωσει τα φωτα του,γιατι εχω μεγαλο προβλημα...

Ευχαριστω εκ των προτερων.

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

to thema einai oti perimeneis mexri na perastoyn oi "odigoi" tou N70 sto PC.me to pou to sindeeis min perimeneis amesos na to dei.mono otan sou poun ta windows "suskeuei etoimi gia xrisi"

Μα το PC το βλεπει κανονικα.Αφου μου τα windows οτι το κινητο ειναι ετοιμο για

χρηση μου βγαζει προβλημα.

Παρατηρησα οτι μου βγαζει προβλημα το lifeblog.

Το ειχα εγκαταστησει και μετα το εσβησα.Το κινητο ομως το εχει στην λιστα και

μου βγαζει error. :mad:

Καμια ιδεα??????????

Λοιπον εβαλα το PC Suite στο laptop της αδερφης μου και ολα καλα.

Κατεβασα επισης το PC Suite cleaner αλλα τπτ στο δικο μου.

Υπαρχει καποια λυση εκτος απο το format ρε παιδια????

Παρακαλω βοηθηστε....

Κατεβασα επισης το PC Suite cleaner

Αυτο απο που το κατεβασες ???? Ευχαριστω. :D :D

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παρατήρηση...Χρησιμοποιώ το seleq σαν file manager και είδα το εξης.To D είναι η μνήμη ram του κινητού και όταν πατάω ιδιότητες βλέπω μόνο 1,79 MB...!!Υποτίθεται οτι έχει πολύ περισσότερη.Τι λέτε?

..

Ευχαριστω. :D :D

Φιλικά Γιάννης

Τι κάνει αυτό το πρόγραμμα;

Kαθαριζει το pc απο απομειναρια παλιων εγκαταστασεων nokia pc suite.

Φιλικά Γιάννης

Σε τι χρησιμευει τελικα το smart guard,αφου οτι φακελο με π.χ.φωτο η βιντεο βαλεις μεσα και το κλειδωσεις,το βλεπεις κανονικα στην εκθεση?

Οποιος καλος ανθρωπος γνωριζει καποια λυση ας δωσει τα φωτα του,γιατι εχω μεγαλο προβλημα...

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγώ ότι βάλω στο smartguard δεν φαίνεται πουθενά (μόνο στο FExplorer). Είσαι σίγουρος ότι τα κάνεις "hide"?

Επίσης νομίζω ότι δεν έχει επιλογή για ολόκληρους φακέλους αλλά για αρχεία.

@eleco

Αυτό το πρόγραμα απεγκαθιστά το PC Suite.

Λεωνίδας

Ρε παιδια...δε μπορω να καταλαβω! Τοσα πολλα προβληματα εχει το Ν70; Τωρα διαβασα οτι δε βγαζει καλες φωτογραφιες...ειναι δυνατον 2ΜΡ κινητο να μη βγαζει καλες φωτο;

Μηπως το συγκρινετε με τις φωτογραφιες που βγαζει η ψηφιακη σας με 3.2ΜΡ;

Αν εχει τοσα πολλα προβληματα...πειτε μου να μη το παρω!

Eγω κρινω απο τις φωτο που εχει το review...μια χαρα ειναι! Δεν ειναι ψηφιακη...κινητο ειναι! Τηλεφωνα παιρνει!