Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω χτες εκανα αναβαθμιση σε

v 5.0705.3.0.1

30-01-07

RM-84

θελω να πιστευω οτι ειναι η τελευταια ετσι?

δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα!

τεσπα..το μονο <κακο>..πριν κανω επαναφορα το backup που ειχα..στα <κομματια> εβγαζε ολα τα ΜΡ3 που ειχα..μετα την επαναφορα δεν τα εβγαζε ολα..και το ειχα και παλια αυτο το -προβλημα-..τι παιζει?

Ναι, είναι η τελευταία. :)

Και εγώ έκανα χθες update και μπορώ να πω ότι υπήρχε μια διαφορά στην ταχύτητα εκκίνησης καθώς και στην ταχύτητα ανοίγματος του μενού. :rolleyes:

Δοκίμασε να κάνεις ενημέρωση συλλογής(αν δεν το έκανες ήδη). :O

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• Αυτό συμβαίνει μάλλον επειδή έχεις τα μυνήματα να αποθηκεύονται στην μνήμη του τηλεφώνου και δεν έχεις αρκετή μνήμη για να κάνεις την αποθήκευση που θέλεις.

• Έχουμε πει και παλιότερα ότι το Ν70 έχει σοβαρό μειονέκτημα στη διαχείριση της έκθεσης και συνεπώς της μουσικής. Διορθώνεται μόνο με αντίστοιχο πρόγραμμα το οποίο δεν θυμάμαι πως λέγεται... :O

Aυτό τώρα πως γίνεται να αλλάξει χωρίς να χάσω εννοείται τα μηνύματα?

Μα εγώ δεν είπα ότι με ενοχλεί η διαχείρηση τόσο αλλά είναι δυνατόν από έναν φάκελο που προσθέτω να βλέπει τα μισά mp3?Ελεος?

Τι προγράμματα χρησιμοποιείτε για αναπαραγωγή mp3 αναπαραγωγή videos και περιήγηση στις φώτος?

Δοκίμασε να κάνεις ενημέρωση συλλογής(αν δεν το έκανες ήδη). :O

δεν βλεπω να υπαρχει κατι τετοιο..αλλα και παλι δεν νομιζω να φταιει αυτο..:(

Aυτό τώρα πως γίνεται να αλλάξει χωρίς να χάσω εννοείται τα μηνύματα?

Μα εγώ δεν είπα ότι με ενοχλεί η διαχείρηση τόσο αλλά είναι δυνατόν από έναν φάκελο που προσθέτω να βλέπει τα μισά mp3?Ελεος?

Τι προγράμματα χρησιμοποιείτε για αναπαραγωγή mp3 αναπαραγωγή videos και περιήγηση στις φώτος?

Μπορείς να κάνεις backup τα μυνήματά σου, έπειτα να αλλάξεις τον προορισμό αποθήκευσης των μυνημάτων σου στην κάρτα μνήμης και ό,τι μύνημα δέχεσαι να έρχεται κατευθείαν στην κάρτα μνήμης. ;)

Για backup μυνημάτων διάβασε το post παρακάτω. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1834362#post1834362

δεν βλεπω να υπαρχει κατι τετοιο..αλλα και παλι δεν νομιζω να φταιει αυτο..:(

Για προσπάθησε να βγάλεις την κάρτα μνήμης με σωστό τρόπο(πλήκτρο on/off --> Αφαίρ. Κάρτα Μνήμης), κάνε επανεκκίμηση και βάλτην ξανά. Μπαίνοντας στη Μουσική θα σου κάνει τα κλασικά(Άνοιγμα, Επεξεργασία). Μετά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. :O

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Σήμερα έτυχε να στείλω ένα αρχείο .gif με bluetooth από ένα SE W810i. Όλα καλά με την αποστολή του αρχείου. Όταν όμως πήγα να το ανοίξω με πέταξε στο κυρίως μενού του κινητού μη μπορώντας καν να το ανοίξω και συνεπώς να το αποθηκεύσω. Αναγκάστηκα λοιπόν να μπω με έναν filexplorer και να το μεταφέρω από τα μυνήματα στην έκθεση. Να σημειώσω επίσης ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση η οποία πραγματοποιήθηκε πριν 4 μέρες.

Μήπως άραγε είναι κάποιο bug που γεννήθηκε με την νέα αναβάθμιση? :confused: :confused: :confused: :worry: :worry: :worry:

eatmydust χρησιμοποιεις καποιο antivirus?γιατι μπορει να ηταν μολυσμενο αρχειο ή αστοχια στο λογισμικο!μπορει το λογισμικο να εχει τρυπα.συνεβαινε σε πολλα 6600.καποια αναβαθμιση(δεν θυμαμαι νουμερο)ειχε τρυπες και αντι για καλο προκαλουσε προβληματα οπως μηνυματα σφαλματος.

eatmydust χρησιμοποιεις καποιο antivirus?γιατι μπορει να ηταν μολυσμενο αρχειο ή αστοχια στο λογισμικο!μπορει το λογισμικο να εχει τρυπα.συνεβαινε σε πολλα 6600.καποια αναβαθμιση(δεν θυμαμαι νουμερο)ειχε τρυπες και αντι για καλο προκαλουσε προβληματα οπως μηνυματα σφαλματος.

Kanena apolitws antivirus dn ebala... Apla meta tin anabathmisi ebala enan fileexplorer, tn fako, t FSCAller, t screenshot k t eortologio.. :this: :what:

PS Sorry gia ta greeklish mou. Den tha ksanaginei. :)

Μήπως άραγε είναι κάποιο bug που γεννήθηκε με την νέα αναβάθμιση? :confused: :confused: :confused: :worry: :worry: :worry:

Μηπως εχεις την μνημη του κινητου σου πολη φορτομενη? σου το ξαναεκανε απο τοτε?? :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδια καλησπερα......

λοιπον εχω ανοιξει θεμα για το ποιο απο τα τρια θα παρω το ε65 το ν73 και ν70...

ποιο πολυ ομως μου αρεσει το ν70 δεν ειναι σιγουρο ακομα οτι παω για το ν70 αλλα θελω να μου πειτε τις διαφορες που εχουν το ν70 με το me

ευχαριστω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλύτερα να θέσεις το ερώτημά σου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

εγω χτες εκανα αναβαθμιση σε

v 5.0705.3.0.1

30-01-07

RM-84

θελω να πιστευω οτι ειναι η τελευταια ετσι?

δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα!

τεσπα..το μονο <κακο>..πριν κανω επαναφορα το backup που ειχα..στα <κομματια> εβγαζε ολα τα ΜΡ3 που ειχα..μετα την επαναφορα δεν τα εβγαζε ολα..και το ειχα και παλια αυτο το -προβλημα-..τι παιζει?

@mi3s εγω χρησιμοποιω rite viewer sp για φωτος και fexplorer για βιντεος (και εικονες ομως)..και ειναι μια χαρα..!!;)

επισης αν σε καποιον κολανε τα βιντεο απο την εκθεση..απο fexplorer δεν συμβαινει αυτο :O

Πώς κάνατε αναβάθμιση? Με το Nokia software update? Γιατί τώρα το δοκίμασα κ δεν κάνει update

προσπαθουν να μου στειλουν μεσω bluetooth αρχεια τα οποια το κινητο κανονικα τα παιζει.η αποστολη απο τους αλλους οταν το αρχειο ειναι μεγαλυτερο απο 8mb κοβεται με υπαιτιοτητα του δικου μου!εγω στελνω μεγαλα αρχεια χωρις προβλημα.λετε να φταιει το firmware?εχει τυχη σε καποιον αυτο?επισης το bluetooth σταματαει ενω κοβεται η μεταφορα δεν εμφανιζεται στις αλλες συσκευες οταν με ξανακανουν αναζητηση,πρεπει να το κλεισο και να το ξανανοιξω ειναι λογικο αυτο?

μηπως δεν εχεις χωρο στη μνημη του κινητου?

αν ναι αλλαξε την αποθηκευση μηνυματων απο την μνημη του κινητου στη καρτα μνημης!

@gianpithio Είπα και πιο πάνω ότι μόλις είχα κάνει αναβάθμιση και έβαλα κάποια προγράμματα και μου έστειλαν ένα αρχείο .gif το οποίο δεν άνοιγε και με πετούσε στο πλέγμα(μενού). Δεν έτρεχε στο backround του τηλεφώνου. :worry: :blink:

μηπως δεν εχεις χωρο στη μνημη του κινητου?

αν ναι αλλαξε την αποθηκευση μηνυματων απο την μνημη του κινητου στη καρτα μνημης!

ηταν το πρωτο που εκανα μολις πηρα την συσκευη.εβαλα τα μηνυματα στην καρτα αλλα χωρις λογο το bluetooth ενω το σηματακι ειναι στην οθονη μου κλεινει την συνδεση μονο του και δεν με βρισκουν οι αλλοι μονο εαν το κλεισο και να το ξανανοιξω με ξαναβρισκουν.

Το Ν70 Music Edition έχει Bluetooth version 2.0 ή 1.2;:wacko:

Σημειώτεον, το απλό Ν70 έχει την έκδοση 1.2!

Η απορία μου, δημιουργήθηκε όταν είδα τις οδηγίες χρήσης του.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το Ν70 Music Edition έχει Bluetooth version 2.0 ή 1.2;:wacko:

Σημειώτεον, το απλό Ν70 έχει την έκδοση 1.2!

Η απορία μου, δημιουργήθηκε όταν είδα τις οδηγίες χρήσης του.

Εάν έχει το απλό 1.2 τότε και το ΜΕ έχει το ίδιο.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Εάν έχει το απλό 1.2 τότε και το ΜΕ έχει το ίδιο.

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 1,2.ΟΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ BLUETOOTH ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?ΣΤΑ 8ΜΒ?

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 1,2.ΟΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ BLUETOOTH ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?ΣΤΑ 8ΜΒ?

Ότι και να έχει, μέχρι 10 μέτρα πάει με ότι και αν το συνδέσεις(εκτός bt handsfree).

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Ότι και να έχει, μέχρι 10 μέτρα πάει με ότι και αν το συνδέσεις(εκτός bt handsfree).

δεν εχω προβλημα στην αποσταση,ισα ισα που τα ειχαμε βαλει το ενα πανω στο αλλο.αλλα απο οτι καταλαβα χρειαζομαι επειγοντως αναβαθμιση.

ισχυει οτι η μπαταρια κραταει δυο μερες?με κανονικη χρηση εννοω μονο τηλεφωνα.

δεν εχω προβλημα στην αποσταση,ισα ισα που τα ειχαμε βαλει το ενα πανω στο αλλο.αλλα απο οτι καταλαβα χρειαζομαι επειγοντως αναβαθμιση.

ισχυει οτι η μπαταρια κραταει δυο μερες?με κανονικη χρηση εννοω μονο τηλεφωνα.

Ανάλογα την χρήση που του κάνεις και το τι του έχεις βάλει μέσα...

Σε εμένα πχ. που του έχω βάλει της παναγιάς τα μάτια απο προγράμματα, με ~5λεπτα τηλέφωνα και πείραγμα καμια ώρα την ημέρα μου βγάζει 1,5 με 2 μέρες.

Παιδια εχω αυτο το προβλημα! Οταν παω να στειλω μνμ ή οταν παω να ανοιξω την καμερα, και γενικα οταν θελω να ανοιξω καποια εφαρμογη, μου βγαζει αυτο το σφαλμα που ανεφερα στον τιτλο!! Εχω κανει hard reset και εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα! :(

Επισης... δεν εχει περασει ενας χρονος απο τοτε που το αγορασα και μου ειπαν απο τη νοκια οτι δεν ισχυει η εγγυηση. Οταν το πηγα στη νοκια, μου ειπε η κοπελα οτι δεν ισχυει, επειδη ειναι γερμανικο (Απο την Ελλαδα δεν το αγορασα εγω;;; τι με νοιαζει απο που ειναι;;; Δηλαδη οταν αγοραζω ενα κινητο θα πρεπει να ξερω την προελευση του γιατι δε θα ισχυει η εγγυηση στην αλλη περιπτωση;;; ).

Τωρα που ξαναπηρα τηλεφωνο, μου ειπε οτι δεν ισχυει η εγγυηση επειδη θελει καθαρισμο πλακετας, επαφων και μου ειπε να ξαναπαρω αργοτερα! :wacko:

Μηπως με κοροϊδευουν;;;:worry: