leontas Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Το link με το πως να αλλάξετε cover δεν λειτουργει, αντ'αυτου βρήκα αυτό το βίντεο http://wp.jirulda.com/wp-content/N70-jak-prebalit/Demontaz%20N70.avi το οποίο με βοηθησε να αλλάξω το δικό μου.. Χρειάζεστε ομως το ειδικο εργαλείο ή κάτι παρόμοιο για να το αλλάξετε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogy Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι για το N70? Το αγόρασα πριν 2-3 μέρες και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το msn messenger στο κινητό μου.. και αν ναι πως γίνεται και τι χρεώσεις θα έχω? (συμβόλαιο vodafone) Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Το link με το πως να αλλάξετε cover δεν λειτουργει, αντ'αυτου βρήκα αυτό το βίντεο http://wp.jirulda.com/wp-content/N70-jak-prebalit/Demontaz%20N70.avi το οποίο με βοηθησε να αλλάξω το δικό μου.. Χρειάζεστε ομως το ειδικο εργαλείο ή κάτι παρόμοιο για να το αλλάξετε. Υπάρχει και αυτό εδώ --> http://www.youtube.com/watch?v=jZ3VBLBN_Zo :) Να ρωτήσω και εγώ κάτι για το N70? Το αγόρασα πριν 2-3 μέρες και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το msn messenger στο κινητό μου.. και αν ναι πως γίνεται και τι χρεώσεις θα έχω? (συμβόλαιο vodafone) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ψάξε για το Windows Live Messenger για S60 κινητά και κάντο εγκατάσταση. Όσο για τις χρεώσεις δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι και πως. Γι' αυτό πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση του δικτύου σου και ρώτησε εκεί. Αν και νομίζω ότι η μόνη χρέωση που έχεις είναι η είσοδος σου στο WAP. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 παιδια μου αρεσει το ν70 και θα το παρω αλλα δεν χερω ποιο να παρω το ν70 η το ν70ME;εχουν διαφορα στην οθονη;;; thanks :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 παιδια μου αρεσει το ν70 και θα το παρω αλλα δεν χερω ποιο να παρω το ν70 η το ν70ME;εχουν διαφορα στην οθονη;;; thanks :) Δεν έχουν διαφορά στην οθόνη. Αν πάντως δεν αντέχει η τσέπη σου τα 50-70€ για το ΜΕ, απλά παίρνεις το απλό και το κάνεις μόνος ΜΕ από το σπίτι σου. Βέβαια θα χάσεις τα προνομιακά gadgets που έχει η συσκευασία του ΜΕ όπως 2gb κάρτα μνήμης και στερεοφονικά ακουστικά. Η συσκευασία του απλού περιλαμβάνει 64mb κάρτα μνήμης και hands-free. Τα υπόλοιπα είναι ίδια και για τις δυο συσκευές. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Δεν έχουν διαφορά στην οθόνη. Αν πάντως δεν αντέχει η τσέπη σου τα 50-70€ για το ΜΕ, απλά παίρνεις το απλό και το κάνεις μόνος ΜΕ από το σπίτι σου. Βέβαια θα χάσεις τα προνομιακά gadgets που έχει η συσκευασία του ΜΕ όπως 2gb κάρτα μνήμης και στερεοφονικά ακουστικά. Η συσκευασία του απλού περιλαμβάνει 64mb κάρτα μνήμης και hands-free. Τα υπόλοιπα είναι ίδια και για τις δυο συσκευές. :) υπαρχει καινουργιο το ν70 το απλο;; τι λετε για μεταχειρεισμενο; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 υπαρχει καινουργιο το ν70 το απλο;; τι λετε για μεταχειρεισμενο; Υπάρχει, θα το βρεις κάνοντας μια αναζήτηση σε μια μηχανή αναζήτησης ή ψάχνοντας σε internet καταστήματα. ;) Τώρα, για μεταχειρισμένο, μόλις και αν το πάρεις, θα το κάνεις ένα hard format και στο καπάκι αναβάθμιση (αν θεs κάντο κατευθείαν ΜΕ). :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Υπάρχει, θα το βρεις κάνοντας μια αναζήτηση σε μια μηχανή αναζήτησης ή ψάχνοντας σε internet καταστήματα. ;) Τώρα, για μεταχειρισμένο, μόλις και αν το πάρεις, θα το κάνεις ένα hard format και στο καπάκι αναβάθμιση (αν θεs κάντο κατευθείαν ΜΕ). :) ευχαριστω για τις απαντησεις σας! λοιπον θα δω για καινουργιο ν70 απλο και αν μου κανει θα το παρω αλλιως μεταχειρο θα δω και θα σας πω 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 ευχαριστω για τις απαντησεις σας! λοιπον θα δω για καινουργιο ν70 απλο και αν μου κανει θα το παρω αλλιως μεταχειρο θα δω και θα σας πω Ό,τι χρειαστείς πάντως, εμείς εδώ είμαστε. ;) :D Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Ό,τι χρειαστείς πάντως, εμείς εδώ είμαστε. ;) :D ευχαριστω μπηκα στο insomnia για να δω τον skourtz αλλα τιποτα μπηκα και στο 24net αλλα και εκει τιποτα το ν70 απλο θα παρω τελικα θα δω και στο buy and sell mobiles edv sto myphone γυρω στα 200 ευρο παιζουν; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 ...όπως 2gb κάρτα μνήμης... 1GB έχει το ΜΕ... στερεοφονικά ακουστικά... Καί το ΜΕ αλλα και το απλό, στερεοφωνικά ακουστικά έχουν... :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Μετά την αναβάθμιση του Ν70 στην έκδοση 5.0638.3.0.1 (18-09-06 RM-84) προσπαθώ να εγκαταστήσω χωρίς επιτυχία τον Adobe Reader. Δηλαδή κάνει εγκατάσταση σωστά αλλά το "εγκατεστημένο" πρόγραμμα δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε στη Διαχείριση Εφαρμογών. Γνωρίζει κανείς σχετικά; Καλή Ανάσταση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Μετά την αναβάθμιση του Ν70 στην έκδοση 5.0638.3.0.1 (18-09-06 RM-84) προσπαθώ να εγκαταστήσω χωρίς επιτυχία τον Adobe Reader. Δηλαδή κάνει εγκατάσταση σωστά αλλά το "εγκατεστημένο" πρόγραμμα δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε στη Διαχείριση Εφαρμογών. Γνωρίζει κανείς σχετικά; Καλή Ανάσταση! Όταν λες πουθενά, κοίταξες μέσα στον φάκελο "Δικά μου" ? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Προφανώς. Έβαλα και αρχεία PDF που πριν τα άνοιγε όταν πάταγα πάνω τους ενώ τώρα τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Προφανώς. Έβαλα και αρχεία PDF που πριν τα άνοιγε όταν πάταγα πάνω τους ενώ τώρα τίποτα. Όταν βάζεις αρχεία PDF και πατάς πάνω του, σου βγάζει "Άγνωστη μορφή αρχείου" ? Αν όχι, τότε το πρόβλημα δεν είναι σίγούρα του προγράμματος. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Ναι, αυτό βγάζει. Άγνωστη Μορφή Αρχείου. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ η διαδικασία εγκατάστασης γίνεται σωστά, το πρόγραμμα στην ουσία ΔΕΝ εγκαθίσταται. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό σε πρόγραμμα. Γνωρίζεις κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα που να διαβάζει PDF; Έχω το QuickOffice Premier αλλά δεν διαβάζει. Ναι, αυτό βγάζει. Άγνωστη Μορφή Αρχείου. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ η διαδικασία εγκατάστασης γίνεται σωστά, το πρόγραμμα στην ουσία ΔΕΝ εγκαθίσταται. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό σε πρόγραμμα. Γνωρίζεις κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα που να διαβάζει PDF; Έχω το QuickOffice Premier αλλά δεν διαβάζει. Το πρόβλημα λύθηκε κατέβασα τον Reader από το επίσημο site της Nokia και το βλέπει κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitiniotis80 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ Ν70 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ?ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ(Π.Χ. ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2005).ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ Ν70 ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200Ε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ Ν70 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ?ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ(Π.Χ. ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2005).ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ Ν70 ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200Ε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ? Δύο είναι οι εκδόσεις που έχουν βγεί:Η απλή του νόκια ν70 με την χρυσαφοασημένια πρόσοψη και τα 64 mb μνήμη.Ενώ υπάρχει και η έκδοση Music edition με μαύρη πρόσοψη και 1gb μνήμη. Αυτό που μάλλον το μπερδεύεις είναι η αναβαθμιση του λογισμικού που έχει το κινητό.Υπάρχουν πολλές δειαφορετικές.Παράδειγμα εγώ έχω να το αναβαθμίσω απο τον προηγούμενο μάρτιο(πρέπει να το πάω κάποια στιγμή:p) .Φυσικά και είναι αξιόπιστα γιατί όλα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση,ανεξαρτήτως έτους παραγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Το Ν70 τα σπάει! Πάρ' το! Ή παρε το Ν73 music edition ακόμη καλύτερα. Α, και πολύχρονος! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εμένα μετά από 15 μήνες χρήση το Joystick λειτουργεί τέλεια. Απλά πρόσφατα έφυγε το χρώμα λίγο αλλά θα πάρω τη μαύρη πρόσοψη και θα τελειώσει η υπόθεση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitiniotis80 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΧΩ ΤΟ 6600 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ Ν70 ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 6600 ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.Grad:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,mi3s ΚΑΙ fotisbasm:ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΧΩ ΤΟ 6600 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ Ν70 ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 6600 ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.Grad:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,mi3s ΚΑΙ fotisbasm:ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. Να σαι καλά !Για οποιαδήποτε νέα σου απορία ρώτα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 paidia SOS!!!! prosfata epese nero sto n70 mou....otan to anoiksa empaine kanonika menu,eblepa fotos,mhnumata,akouga mp3 alla....den eixe shma sto diktuo...evala allh karta, allaa....tpt...to phga gia katharismo sto germano...allaaa....tipota.....mporw na kanw kati allo??? ta xw paiksei!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 paidia SOS!!!! prosfata epese nero sto n70 mou....otan to anoiksa empaine kanonika menu,eblepa fotos,mhnumata,akouga mp3 alla....den eixe shma sto diktuo...evala allh karta, allaa....tpt...to phga gia katharismo sto germano...allaaa....tipota.....mporw na kanw kati allo??? ta xw paiksei!!! Όταν είχε βραχεί, το πήγες αμέσως για καθαρισμό; Αν το είχες αφήσει έστω και 1 μέρα, μπορεί να έχει γίνει ανεπανόρθωτη ζημιά. Από νερό οι ελπίδες επιδιόρθωσης είναι ελάχιστες. Μπορεί στην αρχή να μην κάνει άμεση ζημιά και το κινητό να συνεχίζει φαινομενικά να λειτουργεί, όμως σιγά σιγά όσο περνούν οι μέρες διαβρώνει τα κυκλώματα και παρουσιάζονται διάφορα περίεργα προβλήματα, όπως αυτό με το σήμα. Συνήθως ο Γερμανός (και οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο service) αρνείται να κάνει την παραμικρή επέμβαση σε βρεγμένα κινητά, γιατί μέχρι να το ανοίξουν και να το ξανακλείσουν μπορεί η υγρασία να έχει προκαλέσει πολύ περισσότερες ζημιές από αυτή που προσπάθησαν να διορθώσουν. Οπότε δεν αποκλείεται να μην το άγγιξαν καν. Ακόμα και όταν γίνεται καθαρισμός, το νερό φεύγει μόνο επιφανειακά... μέσα στην πλακέτα όμως μένει υγρασία και η διάβρωση συνεχίζεται για μήνες. Αν δοκιμάσεις να το ξαναπάς για καθαρισμό και επιμείνεις να το ανοίξουν με δική σου ευθύνη, ίσως κάτι γίνει (απλά να ξέρεις ότι ακόμη κι αν το σήμα διορθωθεί, μπορεί λόγω της υγρασίας να εμφανιστεί κάποιο άλλο πρόβλημα). 1 Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Χε χε, ας μιλήσω και για το τεχνολογικό θαύμα που λέγεται Ν70 και τις αντοχές του. Παραθέτω μόνο τα πιο σημαντικά: Μου έχουν χύσει ολόκληρο ποτήρι με νερό σε καφετέρια Έχει χυθεί ποτήρι με ζεστή σοκολάτα σε καφετέρια Στα μπουζούκια ήμουν μεθυσμένος και κατά λάθος το τοποθέτησα μέσα στο ποτήρι με το ουίσκι Μου έχει πέσει από τη βεράντα του σπιτιού (~1,5 μέτρο) Το έχω ξεχάσει στην οροφή του αυτοκινήτου και μπήκα μέσα και έφυγα. Σταμάτησα μετά από καμια 10αριά μέτρα όταν το είδα από τον καθρέφτη. Είχε διασχίσει όλο το δρόμο και παρατρίχα να περάσει αμάξι από πάνω. Πλέον πιστεύω ότι είναι κινητό για βαριές χρήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts