mirrorofsorrow Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Όχι φυσικά. Άλλωστε δεν υπάρχει τηλεόραση με bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Παιδια...λιγο προβληματικο εχει βγει το Ν70, η μου φαινεται; Μια προβλημα με το ραδιοφωνο, μια με την MMC, μια με τα ακουστικα του handsfree, μια με την οθονη, μια με το καλωδιο συνδεσης! Ειναι φυσιολογικο; Λογικα λοιπον να περιμενω ενα μηνα λοιπον πριν το αγορασω; Εγω το εχω 8 ημερες και ουδεν προβλημα ουτε και στο ραδιο και το εχω φορτωσει αρκετες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Εκεί που λέει το κινητό N70 υπάρχει ένα μικρό παραθυράκη! Από εκεί βλέπει αν υπάρχει φωτισμός στο χώρο και ανάλογα ανάβει το φως των πλήκτρων και ρυθμίζει τη φωτινότητα της οθόνης... Και όλα αυτά για εξοικονόμιση ενέργειας! :wink: Tnx m8... Η μετάβασή σου δουλεύει; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Wirelessly posted (NokiaN70-1/2.0536.0.2 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Τα προβληματα μου παραμενουν!!! -Ενω συνδεται το κινητο και με καλωδιο και με bluetooth και ξεκιναει μεταφορα αρχειων στο pc διακοπτεται και πεταει μηυνυμα λαθους. -Δεν μπορω να αντιγραψω τις επαφες απο το κινητο στην sim.Αλλες τις αντιγραφει και σε αλλες λεει "σφαλμα καρτας sim". Τηλεοραση εχει δει κανεις με συνδεση ΤΙΜ ??? :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: Τα ονόματα για να αντιγράφουν στη sim πρέπει να μην είναι μεγάλα σε μήκος και αυτό είναι θέμα sim και όχι τηλ. 1 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Wirelessly posted (NokiaN70-1/2.0536.0.2 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Τα ονόματα για να αντιγράφουν στη sim πρέπει να μην είναι μεγάλα σε μήκος και αυτό είναι θέμα sim και όχι τηλ. Εκτος τα μεγαλα σε μεγεθος δεν αντιγραφει και ονοματα με 6-7 χαρακτηρες...Ευχαριστω. :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Wirelessly posted (NokiaN70-1/2.0536.0.2 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Πάντως παιδιά η ποιότητα του ηχείου,και ιδιαίτερα στο ράδιο είναι απίστευτη! Επίσης μια παρά πολύ καλή δυνατότητα του visual radio είναι και το ότι έχει κατάλογο σταθμών.Αν έχεις δηλαδή gprs μπορείς πανεύκολα να βρεις τα ονόματα και τις συχνότητες των σταθμών στην περιοχή που είστε.Μέχρι και το radio blackman έχει :p 1 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Wirelessly posted (NokiaN70-1/2.0536.0.2 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Πάντως παιδιά η ποιότητα του ηχείου,και ιδιαίτερα στο ράδιο είναι απίστευτη! Επίσης μια παρά πολύ καλή δυνατότητα του visual radio είναι και το ότι έχει κατάλογο σταθμών.Αν έχεις δηλαδή gprs μπορείς πανεύκολα να βρεις τα ονόματα και τις συχνότητες των σταθμών στην περιοχή που είστε.Μέχρι και το radio blackman έχει :p Πολύ καλό αυτό... Δείτε λίγο το μοντέλο!!! Nokia N70-1!!!:X Το -2 πιο είναι; Αυτό που δεν έχει κάμερα και δεν είναι 3G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Tnx m8... Η μετάβασή σου δουλεύει; Αν εννοείς στις κλήσεις, η μετάβαση μεταφέρει τη κλήση σου από το κινητό σου σε ένα σταθερό και σε αποσυνδέει... Αυτό υποστορίζετε μόνο σε εταιρικούς πελάτες και κατόπιν αίτησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Το έχω από την πρώτη ημέρα που βγήκε. Έχω πάρει τα περισσότερα μοντέλα symbian που έχουν βγεί (τελευταίο ήταν το 6680 & το 6681). Μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο και ποιό όμορφο απ' όλα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα εκτός από κάποιες διακοπές στο ράδιο. Μου κάνει εντύπωση ότι κανένας δεν σχολίασε την φωνιτική κλήση! Είναι η καλύτερη ανεξαρτήτος μάρκας. Σε σύγκρηση με άλλα S60 είναι μακράν καλύτερο. Χρησημοποιώ ΒΤ car kit (Nokia) και κάνω πολύ χρήση της φωνιτικής κλήσης στο αυτοκίνητο. Ενώ τα άλλα S60 έπιαναν το όνομα δύσκολα, αυτό δουλεύει άψογα και μάλιστα σε όλες τις επαφές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την trial εκδοση της Ματζέντας για σειράς 60 σμαρτφον. Εγκαθιστώ το αρχείο στον υπολογιστή και αν επιλέξω μεταφορά του αρχείου μέσω bt, δεν αναγνωρίζει το αρχείο το κινητό και δεν το εγκαθιστά. Αν προσπαθησω να το εγκαταστήσω μέσω της σχετικής εφαρμογής του pcsuite τοτε αυτό δεν το "βλέπει".... Καμιά άποψη από εμπειρότερο;;;; :shifty: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Οι αντοχές του στις πτώσεις πως είναι;εξίσου καλές με του 6600; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Ειμαι κι εγω κατοχος αυτου του κινητου.Διαπιστωσα τα εξης: 1..Το ραδιο κανει διακοπες καθε 5 δευτερολεπτα και κρατσ-κρουτσ 2..Μερικες φορες οταν με καλουν ο ηχος μπουκωνει και παραμορφωνεται.Επεχειρησα να αλλαξω ηχουσ,να κατεβασω την ενταση,να απενεργοποιησω την δονηση αλλα τιποτε.Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει τι πρεπει να κανω? 3..Απο παιχνιδια ngage δοκιμασα το φιφα2004 και ενω στην αρχη παιζει μετα κολλαει.Συμβαινει και σε σας? Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 τελικα το route66 παιζει σε nokia n70?Αν και ειναι συμβιαν 60 εγω δεν τα καταφερα.Μηπως μπορει καποιος να μου πει?Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την trial εκδοση της Ματζέντας για σειράς 60 σμαρτφον. Εγκαθιστώ το αρχείο στον υπολογιστή και αν επιλέξω μεταφορά του αρχείου μέσω bt, δεν αναγνωρίζει το αρχείο το κινητό και δεν το εγκαθιστά. Αν προσπαθησω να το εγκαταστήσω μέσω της σχετικής εφαρμογής του pcsuite τοτε αυτό δεν το "βλέπει".... Καμιά άποψη από εμπειρότερο;;;; :shifty: Αν είναι αρχείο .exe πρέπει να το 'τρέξεις' από τον υπολογιστή. Αν είναι .sys τότε θα έπρεπε να το βλέπει το pc suite. Εγώ είχα αγοράσει το πρόγραμμα σε cd από τον Παπασωτηρίου αλλά δεν δούλευε σε κανένα symbian ενω η έκδοση για ppc δούλευε. Πριν μια εβδομάδα κατέβασα την τελευταία του έκδοση (demo) από το site της paragon και δούλεψε κανονικά. Επικοινώνισα με την Ματζέντα όπου είπα το πρόβλημα και το serial number του cd που είχα και μου έδωσαν τον νέο κωδικό για ενεργοποίηση του demo. Τώρα λειτουργεί κανονικά. Ελπίζω να βοήθησα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Αν είναι αρχείο .exe πρέπει να το 'τρέξεις' από τον υπολογιστή. Αν είναι .sys τότε θα έπρεπε να το βλέπει το pc suite. Εγώ είχα αγοράσει το πρόγραμμα σε cd από τον Παπασωτηρίου αλλά δεν δούλευε σε κανένα symbian ενω η έκδοση για ppc δούλευε. Πριν μια εβδομάδα κατέβασα την τελευταία του έκδοση (demo) από το site της paragon και δούλεψε κανονικά. Επικοινώνισα με την Ματζέντα όπου είπα το πρόβλημα και το serial number του cd που είχα και μου έδωσαν τον νέο κωδικό για ενεργοποίηση του demo. Τώρα λειτουργεί κανονικά. Ελπίζω να βοήθησα. :) Tώρα μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο.... :wacko: :p Λοιπόν η ονομασία του αρχείου είναι : 4pda_golden_se60_full και μάλλον αυτό περιγράφει και το είδος του αρχείου, γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο. Το αρχείο είναι 3,32 ΜΒ. Πριν μια εβδομάδα κατέβασα την τελευταία του έκδοση (demo) από το site της paragon και δούλεψε κανονικά.Ποιά η διεύθυνση του site και όταν λες ότι δούλεψε κανονικά εννοείς στο Ν70;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 2..Μερικες φορες οταν με καλουν ο ηχος μπουκωνει και παραμορφωνεται.Επεχειρησα να αλλαξω ηχουσ,να κατεβασω την ενταση,να απενεργοποιησω την δονηση αλλα τιποτε.Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει τι πρεπει να κανω? Ναι αυτό συμβαίνει και σε μένα, τελείως ακαθόριστα...Συνήθως σε μια δεύτερη κλήση λειτουργεί σωστά. Ο ήχος που χρησιμοποιώ είναι ο hummingbird.... Aς κάνουμε και ένα έλεγχο στο F/W (*#0000#) και αν κάποιος έχει διαφορετικό ας το αναφέρει. Το δικο μου είναι το V 2.0536.0.2 / 12-9-05 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Προσπαθώ να παίξω ένα βίντεο Mp4 και ο real player δεν τον υποστηρίζει....Τον μετατρέπω σε 3gp αλλά η ποιότητά του έχει υποβαθμιστεί κατά πολύ. Εχετε να μου προτείνετε έναν player που να υποστηρίζει Mp4 και άλλου είδους αρχεία, για να κατεβάσω;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Ναι αυτό συμβαίνει και σε μένα, τελείως ακαθόριστα...Συνήθως σε μια δεύτερη κλήση λειτουργεί σωστά. Ο ήχος που χρησιμοποιώ είναι ο hummingbird.... Aς κάνουμε και ένα έλεγχο στο F/W (*#0000#) και αν κάποιος έχει διαφορετικό ας το αναφέρει. Το δικο μου είναι το V 2.0536.0.2 / 12-9-05 Το ίδιο version έχω και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Προσπαθώ να παίξω ένα βίντεο Mp4 και ο real player δεν τον υποστηρίζει....Τον μετατρέπω σε 3gp αλλά η ποιότητά του έχει υποβαθμιστεί κατά πολύ. Εχετε να μου προτείνετε έναν player που να υποστηρίζει Mp4 και άλλου είδους αρχεία, για να κατεβάσω;;; Αποκλείετε να μην το υποστηρίζει!!!! Αφού εγώ από εκεί τα βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ... 2. Μερικες φορες οταν με καλουν ο ηχος μπουκωνει και παραμορφωνεται.Επεχειρησα να αλλαξω ηχουσ,να κατεβασω την ενταση,να απενεργοποιησω την δονηση αλλα τιποτε.Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει τι πρεπει να κανω? ... Πρόκειτε για bug και γίνετε άμα σε πάρουν κλήση φωνής και το κινητό από δίκτυο 3G μεταβεί σε GSM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Αποκλείετε να μην το υποστηρίζει!!!! Αφού εγώ από εκεί τα βλέπω... Το αστείο είναι πως τα βιντεάκια των μερικών δευτερολέπτων σε mp4 τα παίζει...Το βιντεοκλιπ το δικό μου 12 περίπου λεπτών δεν το παίζει και ο λόγος που υποστηρίζει είναι : "Αδυναμία αναπαραγωγής κλιπ πολυμέσων" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Tώρα μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο.... :wacko: :p Λοιπόν η ονομασία του αρχείου είναι : 4pda_golden_se60_full και μάλλον αυτό περιγράφει και το είδος του αρχείου, γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο. Το αρχείο είναι 3,32 ΜΒ. Ποιά η διεύθυνση του site και όταν λες ότι δούλεψε κανονικά εννοείς στο Ν70;; πάντα για το Ν70 μιλάμε. Δες εδώ για το πρόγραμμα. http://www.penreader.com/ Θα επιλέξεις το 6630. Λειτουργεί κανονικά στο Ν70. Το έχω στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Προσπαθώ να παίξω ένα βίντεο Mp4 και ο real player δεν τον υποστηρίζει....Τον μετατρέπω σε 3gp αλλά η ποιότητά του έχει υποβαθμιστεί κατά πολύ. Εχετε να μου προτείνετε έναν player που να υποστηρίζει Mp4 και άλλου είδους αρχεία, για να κατεβάσω;;; Aναφερεσαι για το pc ? Philips Platform 4 player http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1074173#post1074173 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Aναφερεσαι για το pc ? Philips Platform 4 player http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1074173#post1074173 Όχι, αναφέρομαι στο Ν70 και δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί δεν μπορεί να το παίξει.... :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Όχι, αναφέρομαι στο Ν70 και δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί δεν μπορεί να το παίξει.... :( To video που το σωζεις ,στην μνημη του τηλεφωνου ή στην καρτα ? Απο περιεργεια να δω αν αλλαζει κατι, Δοκιμασε το αντιθετο απο οτι χρησιμοποιεις ,για να δεις αν υπαρξει διαφορα,αν συνεχιζει να μην παιζει . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts