fcandreas Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Λογικά ρυθμίσεις οθόνης θα είναι ή κάπως έτσι... 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Προσπαθω να βγαλω αυτο το kokkino screen saver που μάλλον ειναι το σήμα της Βονταφον αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρώ από που απενεργοποιειται ή αλλαζει ξέρει κανείς κάτι σχετικο να μου πεί ??? Μέσα απο την επεξεργασία του θέματος , εξοικονόμιση ενέργειας ,δοκίμασες ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 παιδια καποιο προγραμμα σαν το black list κτλ που να μας βοηθαει οταν θελουμε να απαλλαγουμε απο τους ανεπιθύμητους υπαρχει για το 70....???? και αν ναι ποιο ειναι το καλύτερο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 To Ν70 μου είναι εξαιρετικά αργό! Τι φταίει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_scar Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Μέσα απο την επεξεργασία του θέματος , εξοικονόμιση ενέργειας ,δοκίμασες ? Οχι δεν ξέρω καν που μπορώ να βρω την ρύθμιση αυτή. Εωαχνα για προστασια οθονης - ρυθμισεις οθονης (που μου πρότεινε και ο φίλος fcandreas και τον ευχαριστω) αλλα δεν είδα τιποτα σχετικό . Τωρα θα πάω εκει που μου λες και θα το ψαξω να δω τι γινεται σ ευχαριστω και αν ειναι θα επανελθω. 1 Παράθεση Ζούμε στιγμές απεγνωσμένης ευτυχίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Μόλις πήρα το κινητό με VFLIVE!:food: :food: :food: 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 To Ν70 μου είναι εξαιρετικά αργό! Τι φταίει? Διευκρίνησε τι ακριβώς εννοείς όταν λες "αργό". Σε ποιά σημεία; Όταν πας να κάνεις τι; 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Πάντως εμένα που ήταν αργό, σε όλες τις λειτουργίες, διαβάζοντας ένα ποστ, πέταξα το Antivirus εξω, και ήταν σαν να αγόρασα καινούργιο τηλέφωνο, πετάει :) Βέβαια είμαι χωρίς προστασία :cry: Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Άμα το πάρεισ με vflive! είναι πιο φτηνό από το να το πάρεις σκέτο??? Ξέρει κανείς πόση ώρα διαρκεί η πρώτη φόρτιση?? :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :yawn: :yawn: :oops: 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Γεια χαρα , παιδες... Ξερει κανεις αν γινεται να μην αναβει το φως που υπαρχει διπλα απο το φακο οταν κανουμε ληψη video , ή φωτο ? Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Γεια χαρα , παιδες... Ξερει κανεις αν γινεται να μην αναβει το φως που υπαρχει διπλα απο το φακο οταν κανουμε ληψη video , ή φωτο ? Ευχαριστώ! Αν το βάλεις στο αθόρυβο???:cold: :baby: :heat: :this: :this: 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Πάντως εμένα που ήταν αργό, σε όλες τις λειτουργίες, διαβάζοντας ένα ποστ, πέταξα το Antivirus εξω, και ήταν σαν να αγόρασα καινούργιο τηλέφωνο, πετάει :) Βέβαια είμαι χωρίς προστασία :cry: Γ. Σιγά τη προστασία... Εκτός αν πας γυρεύοντας αφήνοντας το bt ανοιχτό παντου και εγκαθιστάς ότι sis σου στέλνουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Αν το βάλεις στο αθόρυβο???:cold: :baby: :heat: :this: :this: Μπα... Το εχω δοκιμασει , το ξαναδοκιμασα , αλλα τίποτα. μου φαινεται περιεργο να μην γινεται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Μπα... Το εχω δοκιμασει , το ξαναδοκιμασα , αλλα τίποτα. μου φαινεται περιεργο να μην γινεται... απλα δε γινεται, για λογους προσωπικου απορρητου ας το πουμε ετσι, πρεπει ο αλλος να γνωριζει οτι τον τραβας ;) @gepol, δε χρειαζεσαι antivirus, κανε οτι λεει ο papajohn, μην εγκαθιστας οτιδηποτε. @fcandreas, 2 ωρες φορτιση ειναι μια χαρα. το vf live δεν ειναι πιο φτηνο, μη σου πω οτι ειναι και ακριβοτερο :) ...χρησιμοποιησε την τροποποιηση...http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 ok ευχαριστω! Απλα εβγαζα φωτογραφιες κ μου λενε , βγαλε το φλας , κ δεν μπορουσα , όπως κ στο video το ιδιο. K νομιζα οτι ειχα κανει κατι λαθος εγώ! Ποτε δεν το ειχα προσεξει την ημερα... Ευχαριστώ πάντως!:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Διευκρίνησε τι ακριβώς εννοείς όταν λες "αργό". Σε ποιά σημεία; Όταν πας να κάνεις τι; Όταν παίρνω πχ τηλέφωνο και κλείνω, η οθόνη αργει να επιστρέψει στην αναμονή.. Ή οταν πάω να αλλάξω θέμα εμφάνισης, κάνω προεπισκόπηση και μετα οταν πατάω "πίσω", αργεί πολύ να ανοίξει η σελίδα! Και όταν στέλνω sms καθυστερεί πάλι να επιστρέψει στην αναμονή! Κυρίως αυτά είναι, αλλα γενικά είναι αργό τηλέφωνο σε σχέση με του αδερφού μου που έχει το ίδιο κινητό!:confused: Πάντως εμένα που ήταν αργό, σε όλες τις λειτουργίες, διαβάζοντας ένα ποστ, πέταξα το Antivirus εξω, και ήταν σαν να αγόρασα καινούργιο τηλέφωνο, πετάει :) Βέβαια είμαι χωρίς προστασία :cry: Γ. Πώς πέταξες το antivirus έξω? :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Πώς πέταξες το antivirus έξω? :) κρατα πατημενο το μενου μεχρι να ανοιξει μια λιστα με τις ανοιχτες εφαρμογες, κλειστες ολες εκτος απο το "τηλεφωνο" και μετα πηγαινε στη διαχειρηση εφαρμογων και καν'το απεγκατασταση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 κρατα πατημενο το μενου μεχρι να ανοιξει μια λιστα με τις ανοιχτες εφαρμογες, κλειστες ολες εκτος απο το "τηλεφωνο" και μετα πηγαινε στη διαχειρηση εφαρμογων και καν'το απεγκατασταση ;) Έκανα αυτά που είπες, αλλά δε γίνεται τπτ! Κρατάω πατημένο το μενού, ανοίγουν οι εφαρμογες, αλλά δεν μου βγάζουν επιλογή για απενεργοποίηση.. Και στη διαχείριση εφαρμογών, δεν υπάρχει το security για να το κάνω απεγκατάσταση.. :worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Έκανα αυτά που είπες, αλλά δε γίνεται τπτ! Κρατάω πατημένο το μενού, ανοίγουν οι εφαρμογες, αλλά δεν μου βγάζουν επιλογή για απενεργοποίηση.. Και στη διαχείριση εφαρμογών, δεν υπάρχει το security για να το κάνω απεγκατάσταση.. :worry: πατας το C για να τις κλεισεις. δεν ξερω αν λεγεται security, μαλλον θα εχει το ονομα καποιου antivirus, οποτε πρεπει να καταλαβεις ποιο ειναι. εκτος αν φταιει κατι αλλο για την ταχυτητα του κινητου, παντως πολλα ατομα ειπαν οτι εφταιγε αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 paides kalispera, exw to N70 peripou 2 minakia , polu kalo kinito alla me polu argo menou . kyriws otan evala mia MMC Mobile 512MB . ekei to kinito argei na fortwsei pics , kolaei to menou k genika kremaei :/ i ekdosi logismikou einai V 2.0539.1.2 mporei na voithisei kapoios ????? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Έκανα αυτά που είπες, αλλά δε γίνεται τπτ! Κρατάω πατημένο το μενού, ανοίγουν οι εφαρμογες, αλλά δεν μου βγάζουν επιλογή για απενεργοποίηση.. Και στη διαχείριση εφαρμογών, δεν υπάρχει το security για να το κάνω απεγκατάσταση.. :worry: Αφού ανοίξεις όλες τις εφαρμογές με τον τρόπο που είπαμε παραπάνω ,πάτησε το πλήκτρο C για να τις κλείσεις μία μία . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_gio Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Έχει καταφέρει να χρησιμοποιήσει κανείς το Putty σε Ν70, όσο και αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα να συνδεθώ...... με τους servers πανεπιστημίου έχει κανείς καμιά ιδέα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Πολυ αψογη οθονη επειδη το εχει ο φιλος μου ο Σωτης αλλα νομζιω οτι πρεπει να δουμε και λιγο το θεμα αυτονομαι γιατι μου ειπε οτι επειδη ακουει πολυ μουσικη η μπαταρια του τελειωνει γρηγορα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfixtis Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 paides kalispera, exw to N70 peripou 2 minakia , polu kalo kinito alla me polu argo menou . kyriws otan evala mia MMC Mobile 512MB . ekei to kinito argei na fortwsei pics , kolaei to menou k genika kremaei :/ i ekdosi logismikou einai V 2.0539.1.2 mporei na voithisei kapoios ????? Το μενου γενικα ειναι γρηγορο. Κι εγω του εβαλα μια Kingston 512 (19 ευρω απο Public !!!) και μετα εκανα αναβαθμιση στο πιο προσφατο λογισμικο (V5.0616.2.0.3 24-04-06) και καμια φορα κολλαει , ειδικα στην εκθεση. Ξερει κανεις αν φταιει η καρτα ή η αναβαθμιση? Ενα φιλαρακι μου ειπε οτι πρεπει μετα απο καθε αναβαθμιση να κανεις φορματ. Ισχυει κατι τετοιο? Επισης πριν την αναβαθμιση το smartmovie δουλευε κανονικα ενω τωρα δεν παιζει. Το επανεγκατεστησα αλλα τιποτα. Καθε βοηθεια επιθυμητη!:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 nervous και nikoskat έκλεισα τις εφαρμογές όπως μου είπατε οκ! Μετά πήγα στη διαχείριση εφαρμογών αλλά δε μου βγάζει κάτι σχετικό με antvirus! Το security που ανέφερα, αν δεν είναι το antivirus τι άλλο μπορεί να είναι? Είναι το μοναδικό που έχω στο κινητό μου και είναι σχετικό με ¨ασφάλεια¨..:worry: Αν σβήσω κάποιες εφαρμογές απο τη διαχείριση, θα βελτιωθεί η ταχυτητά του? Τέλος να αναφέρω ότι η μνήμη που εχω ειναι η 64αρα που μου έδωσαν όταν αγόρασα το κινητό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts