Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

h den exei na kanei h megali katisterisi tou n70me me thn karta?

Oπος το ειπες! η ταχυτητα της καρτας δεν εχει καμια διαφορα! Μια καρτα με μεγαλη ταχυτητα μας χρειαζετε οταν μεταφερουμε αρχεια απο το pc στην καρτα, μεταφερονται πιο γρηγορα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Oπος το ειπες! η ταχυτητα της καρτας δεν εχει καμια διαφορα! Μια καρτα με μεγαλη ταχυτητα μας χρειαζετε οταν μεταφερουμε αρχεια απο το pc στην καρτα, μεταφερονται πιο γρηγορα :)

Και εγώ έτσι νομίζω ότι συμβαίνει!Το κινητό υποστηρίζει κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα,και ότι μεγαλύτερο και να βάλεις απλά θα πιάνει τη μέγιστη!;)

απο πληκτρολογιο;

ειμαι σιγουρος οτι ειναι χαλια η χρυση :ρ

ειναι λιγο κιτς..:p

το πληκτρολογιο παρα πολυ καλο..σαν το αυθεντικο της νοκια ..:D

Και εγώ έτσι νομίζω ότι συμβαίνει!Το κινητό υποστηρίζει κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα,και ότι μεγαλύτερο και να βάλεις απλά θα πιάνει τη μέγιστη!;)

epishs auto pou eixa prosexei einai oti me mia grhgorh karta mnhmhs sto n70 de kollaei h metafora dedomenwn sto n70 apo to pc mesw bluetooth kai gia megala arxeia otan exw epilegmenh ws mnhmh apothhkeushs thn karta mnhmhs.me mia argh karta kollaei giati h metafora dedomenwn me bluetooth version 2 einai polu grhgorh.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Γεια χαρα!

εχω ενα προβλημα με ο Pc Suite !

εχω το νοκια ν-70 και απο τοτε που κατεβασα τα προγραματα Nss & NSU και τα εκανα εγκατασταση δεν δουλευει το Pc Suite ...!

εσβησα τα προγραματα που κατεβασα,εσβησα και το Pc Suite και το ξανα εκανα μονο αυτο εγκατασταση (Pc Suite)...!

αλλα παλι τζιφος η δουλεια,τι να φταιει ρε παιδια?

γνωριζει κανεις καμια ιδεα?

και το χρειαζομαι το pc suite ...!

Γεια χαρα!

εχω ενα προβλημα με ο Pc Suite !

εχω το νοκια ν-70 και απο τοτε που κατεβασα τα προγραματα Nss & NSU και τα εκανα εγκατασταση δεν δουλευει το Pc Suite ...!

εσβησα τα προγραματα που κατεβασα,εσβησα και το Pc Suite και το ξανα εκανα μονο αυτο εγκατασταση (Pc Suite)...!

αλλα παλι τζιφος η δουλεια,τι να φταιει ρε παιδια?

γνωριζει κανεις καμια ιδεα?

και το χρειαζομαι το pc suite ...!

Ποια εκδοση του pcsuite χρησιμοποιεις?

Τρεξε το PC Suite Cleaner για πληρη απεγκατασταση του και μετα παλι εγκατασταση :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

θέλω να μου πειτε τη γνώμη σας για δύο πράγματα:

1. 'Εχω σχεδόν αποφασίσει να αγοράσω το Ν70. Αξίζει αυτη τη στιγμη η αγορά του;

Μ'αρέσει ποιό πολύ η άσπρη πρώσοψη απο την music edition (μαύρη).

Λέω να πάρω το 'απλό' N70, το οποίο θα υποστεί αναβάθμιση σε ME και μια 1gb rs-mmc. Η τιμή θα βγει περίπου η ίδια με αυτή της αγοράς ενός Ν70ΜΕ.

Η μόνη τους διαφορά (εκτός της πρώσοψης) θα είναι τα ακουστικά.

2. Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει διαφορα στην ποιότητα του ήχου των απλων ακουστικών κ αυτων που περιέχοντε στο ΜΕ. (Το χειριστήριο των ακουστικών για τα ΜΡ3 δε με ενδιαφερει).

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια εκδοση του pcsuite χρησιμοποιεις?

Τρεξε το PC Suite Cleaner για πληρη απεγκατασταση του και μετα παλι εγκατασταση :)

την εκδοση που εχω ειναι η 6.7 αυτη που ειχε το cd-rom μεσα,οταν ειχα παρει το κιν. !!!

Θα δοκιμασω αυτο που λες και θας πω τα νεα..!!!

Λέω να πάρω το 'απλό' N70, το οποίο θα υποστεί αναβάθμιση σε ME και μια 1gb rs-mmc. Η τιμή θα βγει περίπου η ίδια με αυτή της αγοράς ενός Ν70ΜΕ.

2. Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει διαφορα στην ποιότητα του ήχου των απλων ακουστικών κ αυτων που περιέχοντε στο ΜΕ. (Το χειριστήριο των ακουστικών για τα ΜΡ3 δε με ενδιαφερει).

Nομίζω ότι αξίζει περισσότερο το απλό ν70,εκτός άν σου αρέσει πολύ η μαύρη πρόσοψη του ΜΕ!:)

την εκδοση που εχω ειναι η 6.7 αυτη που ειχε το cd-rom μεσα,οταν ειχα παρει το κιν. !!!

Θα δοκιμασω αυτο που λες και θας πω τα νεα..!!!

Αθτο μου το εκανε και εμενα οταν κατεβασα τα προγραμματα αυτα!

Αυτο που πρεπει να κανεισ φιλε μουθ ειναι να διγραψεισ τελιως τπ pc-suite και να το ξαναβαλεις!και τα πρεογραματα του τα παρεμφερει....εγω αθτο εκανα και δουλεψε α και αλλαξα θεση στο usb τουυ/η μου!

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ......

paidia exw ena provlhma me thn ekthesh.oti photo exw bgalei den mporei na tis kanei epexergasia!mou leei sfalma kata th fortwsh ths photo otan epilegw epexergasia.epishs de nomizw oti thelei format kathws oti foto bgazw me th kamera kai meta pataw epexergasia tis kanei kanonika.dokimasa na tis allaxw thesh alla pali ta idia.ti na kanw?
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Προσφατα πηρα το Ν70 Music Edition εχω 1GB καρτα μνημης, θελω να βαλω περισσοτερη μνημη, οσο περισσοτερη γινεται, ποια ειναι η μεγαλυτερη μνημη που μπορει να παρει? διαθετω 80Ε ισως να δωσω και περισσοτερα αν ειναι πολλα GB...

Ειμαι νεος εδω αν πρεπει να το βαλω σε αλλη κατηγορια πειτε μου...

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

Προσφατα πηρα το Ν70 Music Edition εχω 1GB καρτα μνημης, θελω να βαλω περισσοτερη μνημη, οσο περισσοτερη γινεται, ποια ειναι η μεγαλυτερη μνημη που μπορει να παρει? διαθετω 80Ε ισως να δωσω και περισσοτερα αν ειναι πολλα GB...

Ειμαι νεος εδω αν πρεπει να το βαλω σε αλλη κατηγορια πειτε μου...

Αν δεν κανω λαθος, η μεγαλυτερη Dual Voltage RS-MMC πρεπει να ειναι 2gb και μπορεις να τη βρεις στο play247.gr me 54,74€ (δεν γνωριζω αν εχει πεσει κι αλλο η τιμη της, παντως τελευταια φορα που αναφερθηκε, αυτη ηταν) :)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Οντως η μεγιστη χωρητικοτητα καρτας μνημης που δεχεται το Ν70 ειναι 2gb, αυτο ομως επισημα...

Ισως παιζει κ μεγαλυτερες...

Παντως 2gb ειναι σοβαρη χωρητικοτητα! κ σε χαμηλη τιμη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

ναι υπάρχει μεγαλη διαφορά τα ακουστικά του n70 δεν ταιριάζουν απόλυτα στην ανατομική του αυτιού με αποτέλεσμα να πέφτουν και αν μπαίνουν να πονάει το αυτί μετά από λίγο (είχε παραπονηθεί και καποιοσ αλλος για αυτο και φοβόταν πως ήταν ακτινοβολία που βγαινουν απο τα ακουστικα). Προσωπικά τα ακουστικα του ν70 είναι μούφες. Για αυτό πήρα το ανταπτορακι με το χειριστήριο. Αν και ακριβό τα ακουστικά ταιριάζουν πολύ καλά στο αυτί (κάνουν απομόνωση εξωτερικού ήχου) και η ποιότητα ήχου είναι καλύτερη και ο ήχος πιο δυνατος

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ MYFORUM ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BY&SELL?ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΗΛΑΩ ΓΙΑ to myphone μοθ βγαζει 1 μθνημα που λεει δεν εχω την δθνατοτιτα να μπω γιατι ισως να χρησιμοπιησα 1 προγραμμα διαχυρισης και να προσπαθισα να τροπωπιησω καπια μυνηματα και διαφορα αλλα μπλα μπλα...εγω δεν εχω κανι τιποτα τετιο.....

Και κατι πανο στο θεμαμας γιατι το ν-70 οταν του λεω να καλεση καπιον απο το τηλεφονικο καταλογο δεν τον καλη με την εντολη της φωνητικης εντολις...ενω οταν λεω να μου ανιξει τα μυνηματα μου τα ανιγει αμεσως?

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ......

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ MYFORUM ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BY&SELL?

ΔΙΑΒΑΣΕ αυτο και θα καταλαβεις .... :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αθτο μου το εκανε και εμενα οταν κατεβασα τα προγραμματα αυτα!

Αυτο που πρεπει να κανεισ φιλε μουθ ειναι να διγραψεισ τελιως τπ pc-suite και να το ξαναβαλεις!και τα πρεογραματα του τα παρεμφερει....εγω αθτο εκανα και δουλεψε α και αλλαξα θεση στο usb τουυ/η μου!

Φιλε μου,το εκανα αυτο...!

αλλα παλι τπτ...!

διεγραψα τελειως το pc suite το εκανα και απεγκατασταση με το pc cleaner...

το ξανα εγκατεστησα το pc suite,αλλαξα και θυρα usb...και παλι τπτ..!

δεν λεει να δουλεψει το ρημαδι...!!!!

οποτε εχει φτασει ο καιρος του να το κανω και ενα φορματ τον υπολογιστη...!

ετσι μου φενεται μαλλον...!

Εχει κανείς δοκιμάσει να περάσει τον κωδικό της μπαταρίας του N70 ME στο site της ΝΟΚΙΑ (nokia.com/batterycheck) που ελέγχει αν είναι αυθεντική; Δοκίμασα για τη δική μου και μου βγάζει οτι δεν είναι αυθεντική. Το κινητό είναι αγορασμένο από το πλαίσιο έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο και είναι made in Finland. Συμβαίνει και σε άλλους ή μονο στη δικιά μου μπαταρία;Πήρα τηλέφωνο στην Alpha Copy και μου είπαν ότι δεν είναι σίγουροι αν το site είναι ενημερωμένο. Μου είπαν βέβαια να πάω και σε ένα service point να την δουν

Εχει κανείς δοκιμάσει να περάσει τον κωδικό της μπαταρίας του N70 ME στο site της ΝΟΚΙΑ (nokia.com/batterycheck) που ελέγχει αν είναι αυθεντική; Δοκίμασα για τη δική μου και μου βγάζει οτι δεν είναι αυθεντική. Το κινητό είναι αγορασμένο από το πλαίσιο έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο και είναι made in Finland. Συμβαίνει και σε άλλους ή μονο στη δικιά μου μπαταρία;Πήρα τηλέφωνο στην Alpha Copy και μου είπαν ότι δεν είναι σίγουροι αν το site είναι ενημερωμένο. Μου είπαν βέβαια να πάω και σε ένα service point να την δουν

εχει πανω σε αυτοκολλητο το ιριδιζον τρισδιαστατο σηματακι με τα δυο χερια και το σημα της νοκια;

εχει πανω σε αυτοκολλητο το ιριδιζον τρισδιαστατο σηματακι με τα δυο χερια και το σημα της νοκια;

Ναι τα έχει. Αλλά το site της ΝΟΚΙΑ, λέει ότι δεν αρκει μόνο αυτά, πρέπει να είναι σωστός και ο κωδικός

"If your Nokia Battery features a hologram but:

* the hologram label doesn't meet the described visual requirements

* it doesn't have a scratch-off area with a hidden 20-digit code

* code authentication is unsuccessful"

Τα δυό πρώτα είναι όπως περιγράφονται στο site (hologram και scratch-off area). Το code βγαζει unsuccessfull.

προφανως δεν ειναι ενημερωμενο, μη σκας οπως δεν προκειται να σκασει και η μπαταρια :p

Αξίζει να ασχολείσαι με μία μπαταρία?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Αξίζει να ασχολείσαι με μία μπαταρία?

οχι αλλα εχει καινουργιο κινητο το παιδι...οποτε ενταξει :O

ps: ακομα να κανεις νανι PCMan; :ρ