Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που δεν ειναι τοσο δηνατος ο φακος οπος στο flashlight οποτε καλητερα το flashlight

Δεν διαφωνω. Απλα με το flashlight υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να καει το LED επειδη δεχεται περισσοτερη ταση. :(

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Aυτο εδω το δοκιμασε κανεις να μας πει? :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1611801&highlight=flashlight#post1611801

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1611801&highlight=flashlight#post1611801

Σορρυ, αυτο εννοουσα. Αυτο το προγραμμα λενε οτι εχει την ιδια φωτεινοτητα με το flashlight, χωρις να πατας συνεχεια τα νουμερα. :)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

http://img228.imageshack.us/img228/2139/n70goldsl0.th.jpg

:w00t:

την εκανα παραγγελία !!!

δεν ειναι πανεμορφο???:love:

αα ρε Ν70 δεν σε αλλαζω με κανενα κινητο :respect:

Επειδή ζήλεψα κι εγώ :p παρήγγειλα από ebay μια μαύρη και μια άσπρη πρόσοψη, έτσι για να αλλάζω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Kalispera (sorry gia ta greeklish den eho gramatosira)

afou epaksa kai den vrika (malon den ksero na psahno)

ena kalo video player gia to N70 mporei kapios na mou pei???pou mporo na vro?

episis kai ena programa gia na kano convert ta video files sto pc mou...

thanks!!!!!!!!!!!!

:cry:

http://img228.imageshack.us/img228/2139/n70goldsl0.th.jpg

:w00t:

την εκανα παραγγελία !!!

δεν ειναι πανεμορφο???:love:

αα ρε Ν70 δεν σε αλλαζω με κανενα κινητο :respect:

τέλεια πραγματικά!:love::love:Είναι original ή όχι?Τώρα που το σκέφτοαμι με ένα σπρέι κάνουμε δουλειά ή μόνο τη πρόσοψη θα χαλάσουμε?

Απο που είναι?Πωλείται?

ρε παιδια επειδη ειναι παααααααρα πολλες οι σελιδες για το Ν70 για να τις ψαξω απο την αρχη αν ξερει κανεις ας μου λυσει τις αποριες που εχω...

1)Υπαρχει τροπος να στελνω αρχεια απο το τηλεφωνο μου γιατι τωρα που δοκιμαζω μεσω bluetooth μου λεει κατι ιστοριες για αγριους οτι δεν εχω δικαιωματα κλπ κλπ

2)Ξερετε κανενα καλο ιντερνετ browser να του βαλω στη θεση του opera(καλυτερη εμφανιση του site ψαχνω)

3)Υπαρχει τροπος να μπαινω msn μεσω του κινητου?

Αυτα προς το παρον:D

ευχαριστω προκαταβολικα

@mi3s δν ειναι original :)

τωρα για σπρει κτλ δεν ξερω..αλλα ενταξει για 10 ευρω δεν χαλασε κ ο κοσμος..:)

απο ebay.com θα την βρεις :)

@Hey_Now niceee!!

εγω σε 10 μερουλες θα την εχω μαλλον..θα ανεβασω και φωτος μολις την παρω!

Φίλοι μου χαιρετώ!

Μου εχει χαλασει ο φορτιστης του Ν70 , και το κινητο το εχω 11 μηνες.

Ξερει κανεις αν θα μου δωσουν αλλο φορτιστή ή οχι?

Επισης τα ακουστικα , εχουν χαλασει.

Το κινητο το εχω παρει απο πλαισιο!

Ευχαριστώ πολύ !!!

ρε παιδια επειδη ειναι παααααααρα πολλες οι σελιδες για το Ν70 για να τις ψαξω απο την αρχη αν ξερει κανεις ας μου λυσει τις αποριες που εχω...

1)Υπαρχει τροπος να στελνω αρχεια απο το τηλεφωνο μου γιατι τωρα που δοκιμαζω μεσω bluetooth μου λεει κατι ιστοριες για αγριους οτι δεν εχω δικαιωματα κλπ κλπ

2)Ξερετε κανενα καλο ιντερνετ browser να του βαλω στη θεση του opera(καλυτερη εμφανιση του site ψαχνω)

3)Υπαρχει τροπος να μπαινω msn μεσω του κινητου?

Αυτα προς το παρον:D

ευχαριστω προκαταβολικα

1. FExplorer... ( Το προγραμματακι αυτο ειναι μερος του προγραμματος Profimail. ) Θα το αναζητησεις στα ''καλα τα στεκια'' ...

Φίλοι μου χαιρετώ!

Μου εχει χαλασει ο φορτιστης του Ν70 , και το κινητο το εχω 11 μηνες.

Ξερει κανεις αν θα μου δωσουν αλλο φορτιστή ή οχι?

Επισης τα ακουστικα , εχουν χαλασει.

Το κινητο το εχω παρει απο πλαισιο!

Ευχαριστώ πολύ !!!

Θα σου δωσουν φορτιστη κ ακουστικα, αλλα κ εσυ θα τους δωσεις τα ωραια σου €λακια...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Θα σου δωσουν φορτιστη κ ακουστικα, αλλα κ εσυ θα τους δωσεις τα ωραια σου €λακια...:p

Akrivws...

Dystuxws INDYJONES prepei na plirwseis gia na agoraseis kainourgia

Don't Believe the truth

ρε παιδια προσπαθω να στο MSN MESSENGER με την βοηθεια διαφορων προγραμματων αλλα δεν μπορουν να συνδεθουν με τιποτα. ξερεις κανεις τι φταιει? μεσω cosmote gprs προσπαθω αλλα τζιφος. μηπως δεν ειναι εφικτο αυτο?

Υπαρχει καταλληλο προγραμμα!

Κανε μια αναζητηση στην xxxxxxxxxxxxxxxxxx και το βρεις! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Υπάρχει τρόπος στο SMS,

το Τ9 να βγαίνει σε λίστα την ώρα που γράφω το μήνυμα,

χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιώ το μολυβάκι?

(όπως στα καλά μου SE...)

Redmi Note 8T

Υπάρχει τρόπος στο SMS,

Δεν νομιζω. :(

Υπάρχει τρόπος στο SMS,

Δεν γινεται κατι τετοιο.

Ωστοσο πιεζοντας τον * μπορεις να βλεπεις τις λεξεις που βγαινουν απο τον συνδυασμο γραμματων που πληκτρολογεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γινεται κατι τετοιο.

Ωστοσο πιεζοντας τον * μπορεις να βλεπεις τις λεξεις που βγαινουν απο τον συνδυασμο γραμματων που πληκτρολογεις!

Δεν το ηξερα αυτο.:wacko:

Απλα ελεος. :lol:

Tελικα, το δοκιμασα στο Ν70 μου. Ειναι ακριβως το ιδιο με το flashlight, μονο που δεν πατας κανεναν αριθμο και σου εχει και μια επιλογη, ωστε να τραβηξεις βιντεο με ανοιχτο το LED. Πραγματικα και στο σκοταδι μπορεις να τραβηξεις τελειο βιντεο και να βγαλεις τρελα γουστα. :lol: :p

Δεν γινεται κατι τετοιο.

Πατρίδα αν ξέρεις & πως μπορώ να βάλω εικόνα σε 1 επαφή, θα κάνω κωλοτούμπα. :yahoo:

Ήχο κλήσης έβαλα, αλλά μόνο μέσω 'ομάδας' (γίνεται άραγε να μπει ήχος κλήσης σε επαφή, χωρίς να την έχω βάλει σε ομάδα?). :help:

Σε ευχαριστώ πολύ!

Redmi Note 8T

Πατρίδα αν ξέρεις & πως μπορώ να βάλω εικόνα σε 1 επαφή, θα κάνω κωλοτούμπα. :yahoo:

Ήχο κλήσης έβαλα, αλλά μόνο μέσω 'ομάδας' (γίνεται άραγε να μπει ήχος κλήσης σε επαφή, χωρίς να την έχω βάλει σε ομάδα?). :help:

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ξεκινα να κανεις κωλοτουμπες απο τωρα. :lol:

1) Πηγαινε σε μια επαφη, πατα 'επιλογες', μετα 'επεξεργασια' και μετα παλι 'επιλογες' και μετα πατα 'προσθ. μικρογραφ'. :)

2) Για να βαλεις Ηχο κλησης διαφορετικο απο τους αλλους, κανεις τα εξης: Πας σε μια επαφη, 'επιλογες' και πατας 'ανοιγμα'. Μετα 'επιλογες' και μετα 'Ηχος κλησης'. :)

Ποσες κωλοτουμπες εκανες? :lol: :p :lol: :p :lol:

Πατρίδα αν ξέρεις & πως μπορώ να βάλω εικόνα σε 1 επαφή, θα κάνω κωλοτούμπα.

min stamatas tis kolotoumpes!!!! xixixixi an den sou ftanei to megethos tis foto tote vane to SkyeCaller pou tha vris se gnosti mixani anazitisis;) kai tha eisai ok:)

Spiros

:)

λιγα λεπτα :)

εκτος αν ειναι ασχετοι οπως μερικοι μερικοι και σου απαντησουν οτι πρεπει να στο στειλουν στα κεντρικα..:confused:

αλλα γιατι δεν το κανεις μονος σου?

an den sou ftanei to megethos tis foto tote vane to SkyeCaller pou tha vris se gnosti mixani anazitisis;) kai tha eisai ok:)

Δεν ενδιαφέρομαι να φαίνεται μεγαλύτερη η εικόνα στις κλήσεις, αλλά σαν wallpaper!!! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτό που ζητάω?

Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να ψάχνω σαν τον μ....α για προγράμματα, που κάνουν πράγματα που τα θεωρούσα δεδομένα με το W800 μου... :worry:

Redmi Note 8T