Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@gianpithio Ξεχασα να σου πω οτι οταν κανω εγκατασταση το nss, στο τελος με ρωταει αν θελω να δω το 'Drivers Installation'. Εγω πατησα οχι και δεν εκανα καμια αλλη εγκατασταση περα απο το προγραμμα nss. Μηπως αυτο φταιει και δεν μου αναγνωριζει το κινητο? :worry:

Δεν μπορω να θημηθω ας απαντηση καπιος αλλος που εκανε εγκατασταση προσφατα το nss εγω το εκανα πριν μια εβδομαδα :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

δεν χρειαζεται. απλως ανοιγει μια σελιδα με πληροφοριες. δε γινεται καμμια αλλη εγκατασταση.

ειχα βαλει εχθες τη τελευταια εκδοση στο Ν70, αλλα δεν αλλαξα τη product code. Το αλλαξα πριν απο λιγο, και πηγα να ξανακανω την αναβαθμιση, αλλα λεει οτι ψαχνει για κινητο και δε βρισκει τιποτα. γιατι;

δεν χρειαζεται. απλως ανοιγει μια σελιδα με πληροφοριες. δε γινεται καμμια αλλη εγκατασταση.

ειχα βαλει εχθες τη τελευταια εκδοση στο Ν70, αλλα δεν αλλαξα τη product code. Το αλλαξα πριν απο λιγο, και πηγα να ξανακανω την αναβαθμιση, αλλα λεει οτι ψαχνει για κινητο και δε βρισκει τιποτα. γιατι;

Δοκιμασε να κανεις restart και στο pc και στο κινητο σου. Μετα ξαναδοκιμασε να κανεις αναβαθμιση. :)

Εμενα συμβαινει το αντιθετο. Μου κανει συνδεση με το PC Suite, αλλα δεν ανιχνευει την συσκευη το nss. :X

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Θελω προγραμμα για να φτιαχνω φακελους στην εκθεση.

Ενα καλο Antivirus

Και μια ερωτηση. Για να βαλω ηχο κλησης ή μηνυματος ή για αφυπνιση πρεπει να μου βγαζει ολα τα ringtones σε ενα κατεβατω και να πρεπει να τα ψαχνω.Εχω παρα πολλα γι'αυτο.Πως γινεται πιο ευκολα;;;

:!: Υπαρχει αναλογο θεμα για εφαρμογες:!:

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Θελω προγραμμα για να φτιαχνω φακελους στην εκθεση.

Ενα καλο Antivirus

Και μια ερωτηση. Για να βαλω ηχο κλησης ή μηνυματος ή για αφυπνιση πρεπει να μου βγαζει ολα τα ringtones σε ενα κατεβατω και να πρεπει να τα ψαχνω.Εχω παρα πολλα γι'αυτο.Πως γινεται πιο ευκολα;;;

1)μπορεις να κανεις φακελους στην εκθεση με το rescoviewer και το photorite αλλα μονο για της φοτογραφιες :( για τα βιντεο μπορεις αν κανεις φακελους μεσα στην καρτα σου με ενα fileman και τα βλεπεις μεσα απο εκει :)

2) το καλητερο Antivirus για εμενα ειναι το symantec mobile secyrity ;)

Aυτες της εφαρμογες που σου ειπα μπορεις να της κατεβασεις απο εδω αφου κανεις προτα μια εγραφη :O

xxxxxxxxxxxxxxxx

3)Αν εχεις σε φακελους τους ηχους σου δοκιμασε με ενα fileman να κανεις μεσα απο τα attributes καπιους φακελους hide που δεν σου χρειαζονται ετσι οστε να ληγοστεψουν τα αρχεια που βλεπεις μεσα στην εκθεση :D

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

EddieX χαλαρωσε και λιγακι! Το N70 το εχω 9 μηνες και δε θελω να το αλλαξω ακομα. Ειναι το μοναδικο κινητο που κρατησα τοσο πολυ και δε το εχω βαρεθει. Ειδικα τωρα που θα του βαλω τη μαυρη τη προσοψη θα ειναι μαματο. Ψαξε το λιγο και θα δεις οτι αξιζει..

EddieX χαλαρωσε και λιγακι! Το N70 το εχω 9 μηνες και δε θελω να το αλλαξω ακομα. Ειναι το μοναδικο κινητο που κρατησα τοσο πολυ και δε το εχω βαρεθει. Ειδικα τωρα που θα του βαλω τη μαυρη τη προσοψη θα ειναι μαματο. Ψαξε το λιγο και θα δεις οτι αξιζει..

+1

με μαυρο ειναι απολαυση

εγω εχω παραγγηλει ηδη και την ασπρη (ακομα πιο σουπερ !) καθως και τη χρυση !

Ν70 dolce cabbana :P

:X

+1

Από που?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

+1

με μαυρο ειναι απολαυση

Ν70 dolce cabbana :P

Μμμμ, τώρα μένει να αλλάξεις avatar και είσαι ΟΚ :p

@gianpithio κάτι που λες συνέχεια: "...μπορεις να κανεις φακελους στην εκθεση με το rescoviewer..."

Δεν μπορείς να κάνεις φακέλους στην έκθεση (όπως και ξέρεις) αλλά μπορείς μέσω αυτού του προγράμματος να βλέπεις τις φωτογραφίες σου από εκεί.

Έτσι όπως το διαβάζει ο άλλος θα νομίζει ότι με αυτό το πρόγραμμα θα μπορέσει να κάνει φακέλους στην έκθεση..

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Από που?

απο το εξωτερικο φυσικα

Μμμμ, τώρα μένει να αλλάξεις avatar και είσαι ΟΚ

Βασικά ποτέ τα αβαταρ που βαζω δε δειχνουν συσκευες μου.

Ειναι αυτα που πανε με την υπογραφη μου και μονο... ;)

Ρε παιδιά οι προσόψεις που λέτε είναι οι αυθεντικές της ΝΟΚΙΑ ή μαϊμούδες; Και αν είναι οι αυθεντικές δώστε κανα λινκ!

Η μαυρη προσοψη ειναι ανετη; Τα κουμπια πατιουνται με τη ιδια ευκολια ή ειναι πιο σκληρα και κανουν περισσοτερο θορυβο;

Επισης παρατηρησα οτι σε μερικα θεματα το N70, αργει παρα πολυ. Γινεται αυτο σε εσας; Και αν ναι, γιατι συμβαινει;

Και κατι τελευταιο. Εφοσον υποτιθεται οτι εγινε ME, γιατι δεν προστεθηκαν τα καινουρια θεματα;

και για να μην παιδευομαι αλλο το σαβουρτισαααα και παρηγγειλα το nokia5500 και ο θεος βοηθος. τερμα τα διφραγκα!!!!

Δε θελω αρνητικα σχολια.. ευπροσδεκτα μονο τα θετικα

Επισης παρατηρησα οτι σε μερικα θεματα το N70, αργει παρα πολυ. Γινεται αυτο σε εσας; Και αν ναι, γιατι συμβαινει;

Και κατι τελευταιο. Εφοσον υποτιθεται οτι εγινε ME, γιατι δεν προστεθηκαν τα καινουρια θεματα;

1) Εγω παντως με την τελευταια αναβαθμιση που εχω βαλει(5.0638.3.0.1/18-09-06) δεν αργει καθολου. Να μην σου πω οτι ειναι και το γρηγοροτερο κινητο Νοκια για την ωρα. :cool:

2)Για να προστεθουν τα καινουρια θεματα, θα πρεπει να εχεις αλλαξει και το product code του κινητου σου(αν το κανεις αναβαμιση απο το σπιτι). Συγκεκριμενα, δες εδω. Εσυ, λογικα εχεις ενα απο τα τρια που γραφει, ενω πρεπει να εχεις το πρωτο product code :)

@spirpat μηπως μιλας σε λαθος topic? :X :)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

σωστα, θα αλλαξω το product key.

Οσο αφορα το πρωτο με το κολλημα, γινοταν παντα με ορισμενα θεματα. Μπορει να φταιει το γεγονος οτι δεν ειναι κατασκευασμενα για το N70, αλλα για s60 series κινητα, οπως το 6680.

εμενα ολα τα θεματα πετανε. Δε προλαβαινω να τα βαλω και εχουν ηδη μπει... Και οντως ... Δε παιζει να υπαρχει πιο γρηγορο 60αρι... απορω πως το καταφερε αυτο η ΝΟκια

Φιλε eatmydust δε γραφω σε λαθος θεση απλα εκφραζω το παραπονο μου σχετικα με τις επιδοσεις κλπ του τηλεφωνου απο το οποιο περιμενα περισσοτερα. παντως για το τελευταιο μηνυμα μου δε μου κανει και η καρδια να το δωσω γιατι και το 5500 δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Τελικα μηπως κανεις σχετικα με εφαρμογες που δημιουργουν προβλημα στις φωνητικες κλησεις γνωριζει κανεις τιποτα??

Αξιζει τον κοπο να κανω αναβαθμιση? αντε να ακυρωσω και την παραγγελια....

εμενα ολα τα θεματα πετανε. Δε προλαβαινω να τα βαλω και εχουν ηδη μπει... Και οντως ... Δε παιζει να υπαρχει πιο γρηγορο 60αρι... απορω πως το καταφερε αυτο η ΝΟκια
Αλλο εννοω. Οταν εγκαθιστω ορισμενα θεματα και μετα παω στην διαχειριση αρχειων, κολλαει πολυ. Αποκλειεται να ειναι μονο σε εμενα ετσι. Απλως δε θα ετυχε να βαλεις τετοια θεματα.

Αλλο εννοω. Οταν εγκαθιστω ορισμενα θεματα και μετα παω στην διαχειριση αρχειων, κολλαει πολυ. Αποκλειεται να ειναι μονο σε εμενα ετσι. Απλως δε θα ετυχε να βαλεις τετοια θεματα.

δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο

Οσο αφορα το πρωτο με το κολλημα, γινοταν παντα με ορισμενα θεματα. Μπορει να φταιει το γεγονος οτι δεν ειναι κατασκευασμενα για το N70, αλλα για s60 series κινητα, οπως το 6680.

Αφου και το Ν70 ειναι S60 κινητο. Αρα ο,τι θεμα και να κατασκευαστει για S60 κινητο, θα ταιριαζει και στο Ν70. :)

kai mena kolaei gia ligo. re pedes den mpori kati fteei, den mpori na einai to n70 toso argo kai me kolimata. akoma kai tis foto perimeno pola lepta gia na mou tis erfanisi. evala eikones apo to palio mou 6600 kai autes poli arga tis erfanizi:( paratirisa oti kapies fores doulepse poli grigora, ala auto exei sinvi duo tris fores. eimai etimos na to doso to n70 me mou duo evdomadon giati theoro oti to palio 6600 itan safos grigorotero! rezili exo gini se filous pou piga na dikso foto:mad:

Spiros

:)

φιλε μου το 6600 ειναι αιωνες πισω σε ταχυτητα απο το Ν70. μηπως σας τρεχει τιποτα στο background; μηπως εχετε αφησει πολλες εφαρμογες ανοιχτες; κανενα antivirus; η ταχυτητα δε φαινεται μονο απο το πως ανοιγει τις φωτο. ανοιξτε μια εφαρμογη να δειτε ποση ωρα κανει το Ν70 και ποση το 6600.

Εχω ακομα ενα προβλημα. Οταν παω να κανω restart το κινητο μεσω του appman και του fexplorer, δεν κανει τιποτα, κολλαει το κινητο και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια. Πριν απο λιγο το εκανα format, αλλα παλι τα ιδια.

Εχω ακομα ενα προβλημα. Οταν παω να κανω restart το κινητο μεσω του appman και του fexplorer, δεν κανει τιποτα, κολλαει το κινητο και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια. Πριν απο λιγο το εκανα format, αλλα παλι τα ιδια.

Έχεις το τελευταίο firmware γι'αυτό ;)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

to mono pou trexei stosta einai ta games, h mousiki kai h efarmoges. oxi omos h foto, video, themata pou prepei na perimenis miso lepto gia mia alagi thematos. to ekana hardformat gia na min exei tipota fortomeno. amesos dokimasa na do an anigi tis foto alla tipota. toulaxiston to 6600 pou einai eones piso trexei kalitera! toulaxiston ston album. tora exo xasi to ofice apo mesa parolo pou ekana backup stin mem, to provlima einai, otan tou kano epanafora kolaei sto telos kai prepei na vgalo thn mpataria:( poios kseri pou mporo na vro to ofice word , Excel k.lp. otan to agorasa to kinito mazi agorasa kai diafores efarmoges apo thn nikia tis opies mou eggatestisan mesa sto kinito mou, kanonika den eprepe na mou dosoun tis efarmoges se ena cd ote na tis exo; px tora meta to hardreset den einai mesa.

Spiros

:)