Lefterian Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 1.k egw autin tin ekdosi exw!den nomizw na uparxei neoteri 2.otan epilegeis pou tha apothikeuseis ta minimata sou, px stin karta, den metaferei ta minimata apo to til stin karta, aplws ta nea sou minimata tha apothikeuontai stin karta... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 stin proti ekdosi tou kinitou otan to agorasa otan epelega na allakso ekei pou apothikeuontai ta minimata mou me rotouse an ithela kai ta metefere amesos.ite apo karta se mnimi til kai to antistrofo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Sovara?!?!emena den mou to ekane pote auto!!isws na ftaiei h ekdosi..! Tha to psaxw k pisteuw na vrw mia akri... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 stin proti ekdosi tou kinitou otan to agorasa otan epelega na allakso ekei pou apothikeuontai ta minimata mou me rotouse an ithela kai ta metefere amesos.ite apo karta se mnimi til kai to antistrofo σβησε το αρχειο E:\system\mail\index και μετα επελεξε να αποθηκευονται στην καρτα και θα σε ρωτησει. το ιδιο θα κανεις με τη μνημη τλεφωνου. @ababapanos, εχεις εγκαταστησει ενα τριτο file manager; οπως Fexplorer, profiexplorer; αν ναι, απο εκει θα δεις τους φακελους των εφαρμογων, οχι απο τη διαχειρηση αρχειων του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Μια ερώτηση: επειδή θέλω να αλλάξω την κάρτα μνήμης, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω όλα τα περιεχόμενα της original κάρτας που ήταν μέσα στην συσκευασία (εννοείται μαζί με όσα άλλα έχω αποθηκεύσει εγώ) στην καινούργια κάρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 den me afinei na to sviso mou leei oti xrisimopoieite kai den mou epitrepei xilia euxaristo to ekana telika 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Μια ερώτηση: επειδή θέλω να αλλάξω την κάρτα μνήμης, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω όλα τα περιεχόμενα της original κάρτας που ήταν μέσα στην συσκευασία (εννοείται μαζί με όσα άλλα έχω αποθηκεύσει εγώ) στην καινούργια κάρτα; με card reader πολυ ευκολα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 ekana install ena pehnidaki to minigolf 3D, me profiexplorer , oso kai na prospathw oso kai na psahnw den mporw na vrw ton fakelo tou pehnidiou, pou to egatestise? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 ekana install ena pehnidaki to minigolf 3D, me profiexplorer , oso kai na prospathw oso kai na psahnw den mporw na vrw ton fakelo tou pehnidiou, pou skata to egatestise?Έχεις ρυθμίσει να φαίνονται τα hidden files στον profiexplorer; (menu -> show -> hidden files) 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 με card reader πολυ ευκολα ;) Δεν έχω card reader... Αν κάνω backup τα δεδομένα της κάρτας μέσω του pc suite και μετά αλλάξω κάρτες και κάνω restore θα μεταφερθούν όλα τα περιεχόμενα στην καινούργια;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Δεν έχω card reader... Αν κάνω backup τα δεδομένα της κάρτας μέσω του pc suite και μετά αλλάξω κάρτες και κάνω restore θα μεταφερθούν όλα τα περιεχόμενα στην καινούργια;; καποιο παιδι που χρησιμοποιει PC suite θα μας πει γιατι δεν χρησιμοποιω. δεν ξερω βασικα αν κραταει ολα τα δεδομενα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Έχεις ρυθμίσει να φαίνονται τα hidden files στον profiexplorer; (menu -> show -> hidden files) nai to ehw valei ala kai pali den to vlepw... se pion fakelo egathistante auta kanonika? ok entaxi! to vrika! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larry_tsoukou Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 μπορει και να εχει ξανειπωθει αλλα ειναι τοσες οι σελιδες και ειναι δυσκολο να ψαξω τις περισοτερες!εχω το ν70 και προσπαθω να περασω εφαρμογες κατευθειαν στην καρτα μνημης,αλλα σε ποιον φακελο θα τις βαλω??γιατι μετα που ψαχνω στο κινητο δεν τισ βρισκω πουθενα!!!!ευχαριστω εκ των προτερων! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 μπορει και να εχει ξανειπωθει αλλα ειναι τοσες οι σελιδες και ειναι δυσκολο να ψαξω τις περισοτερες!εχω το ν70 και προσπαθω να περασω εφαρμογες κατευθειαν στην καρτα μνημης,αλλα σε ποιον φακελο θα τις βαλω??γιατι μετα που ψαχνω στο κινητο δεν τισ βρισκω πουθενα!!!!ευχαριστω εκ των προτερων! βαλτες χυμα στο Ε: και μετα δες τες με τη διαχειρηση αρχειων του κινητου. καλως ηρθες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Παιδια καλησπερα, Χθες εγινα κατοχος της συσκευης...καποιες αποριες γιατι μεσα στις 200+ σελιδες εχω χαθει... Με ποιο προγραμμα μπορω να μετατρεψω αρχεια windows media/audio video σε αρχεια της μορφης που βλεπει το κινητο? Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις..? και μπορω να το βρω καπου??;) Ευχαριστω 1 Παράθεση D.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Μπορείς να βρείς τον μετατροπέα σε αυτήν την σελίδα: Dbpoweramp Και τα codecs για την μετατροπή απο εδώ: AAC Codec WMA Codec Τα αρχεία θα τα μετατρέπεις σε AAC που είναι αναγνωρίσιμο format απο το κινητό. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Ευχαριστω για τις πληροφοριες... Παιδια καλησπερα, Χθες εγινα κατοχος της συσκευης...καποιες αποριες γιατι μεσα στις 200+ σελιδες εχω χαθει... Με ποιο προγραμμα μπορω να μετατρεψω αρχεια windows media/audio video σε αρχεια της μορφης που βλεπει το κινητο? Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις..? και μπορω να το βρω καπου??;) Ευχαριστω :blink: Κατσε για τι τωρα μπερδευτηκα δεν μιλαω για αρχεια ηχου αλλα για video που εχω στο pc μου και θελω να βαλω στο κινητο....ησως δεν ημουν σαφης πριν....:X 1 Παράθεση D.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Ευχαριστω για τις πληροφοριες... :blink: Κατσε για τι τωρα μπερδευτηκα δεν μιλαω για αρχεια ηχου αλλα για video που εχω στο pc μου και θελω να βαλω στο κινητο....ησως δεν ημουν σαφης πριν....:X Θα κατεβάσεις το Smartmovie,το οποίο θα εγκαταστήσεις στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο,από εδώ:http://www.iphone-forum.org/showthread.php?t=97699&highlight=smartmovie Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να μετατρέπεις αρχεία βίντεο σε .avi,ώστε να αναγνωρίζονται από το Ν70. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larry_tsoukou Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 βαλτες χυμα στο Ε: και μετα δες τες με τη διαχειρηση αρχειων του κινητου. καλως ηρθες :) Τα βαζω χυμα στην καρτα αλλα οταν παταω εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα ασφαλειας.:ninja: :help: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Παιδιά έχω διαβάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του topic και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Θα ήθελα να αγοράσω το κινητό αλλά με προβληματίζει το ότι η οθόνη του Ν70 είναι μικρή σε ανάλυση και σε λίγο καιρό θα βγουν κινητά με οθόνη 320x240. Με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα της απόδοσης ενός φτιαγμένου στο pc βίντεο μέσω smartmovie στην οθόνη του κινητού. Θα με ικανοποιήσει το Ν70; Έχω να δω symbian από την εποχή του SX1, το οποίο το άντεξα μόνο ένα μήνα για τους γνωστούς λόγους... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Τα βαζω χυμα στην καρτα αλλα οταν παταω εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα ασφαλειας.:ninja: :help: Το εχουμε πει πολλες φορες, πας διαχειριση εφαρμογών>επιλογες>ρυθμισεις>εγκατασταση λογισμικου>ενεργοποιηση Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_octavia Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 παιδεια θα ηθελα να ρωτησω κατι...πως γινετε να δημιοθργησω εναν φακελο στην μνημη δλδ οταν πιγαινω εκθεση να εχει και τον φακελο?αν δεν γινετε αυτο τοτε απο ποθ να τον δημιοθργησω απο την διαχειριση αρχειων?προσπαθησα να φτιαξω εναν φακελο απο εκει τον εφτιαξα και τον πηγα στην μνημη αλλα δεν μοθ εμφανιζεται εκι ο φακελος,εχει μονο της εικονες και κανεναν φακελο πουθενα...help me!!!:wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Παιδες επειδη λεω να παρω το N70,μηπως γνωριζετε για καμια επικειμενη μειωση της τιμης του μιας και βγαινουν τα νεα μοντελα?Μην το παρω 480 ευρω και μετα απο 15 μερες εχει 390 ας πουμε...:rolleyes: 1 Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Παιδιά έχω διαβάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του topic και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Θα ήθελα να αγοράσω το κινητό αλλά με προβληματίζει το ότι η οθόνη του Ν70 είναι μικρή σε ανάλυση και σε λίγο καιρό θα βγουν κινητά με οθόνη 320x240. Με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα της απόδοσης ενός φτιαγμένου στο pc βίντεο μέσω smartmovie στην οθόνη του κινητού. Θα με ικανοποιήσει το Ν70; Έχω να δω symbian από την εποχή του SX1, το οποίο το άντεξα μόνο ένα μήνα για τους γνωστούς λόγους... 1)analisi 320x240 exoun ta sharp gx30,v902,903 k.t.l eixa kai ego sharp alla sou leo me sigouria ta video ta pezi poli kathara to n70!den tha exeis kanena problima me ayto! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Ευχαριστω για τις πληροφοριες... :blink: Κατσε για τι τωρα μπερδευτηκα δεν μιλαω για αρχεια ηχου αλλα για video που εχω στο pc μου και θελω να βαλω στο κινητο....ησως δεν ημουν σαφης πριν....:X Νόμιζα οτι μιλούσες για αρχεία ήχου(wma).Μάλλον δεν θα κατάλαβα καλά... Τέλος Πάντων....Πάντος πιστεύω ότι το Nokia 7710 είναι καλύτερο για προβολή βίντεο ή το sony ericson p910i έχουν μεγαλύτερη οθόνη... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts