Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε πρέπει να το κάνεις αναβάθμιση το κινητό αν έχει ακόμη την v2....... Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και διορθώθηκε με την αναβάθμιση!

Εχω την V3............!!!

Ξερει κανεις τη ειναι το DSPROFILEDITOR.EXE που μου εμφανιζει στη διαχειριση αρχειων του τηλεφωνου απο το PC Suite (μνημη τηλεφωνου ).???

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X

Για 2 ΜΡ η ανάλυση δεν θα πρεπε να ήταν ίδια σε όλες τις συσκευές?

Τραβάει ανάλυση 1600*1200. Αν κάνουμε τον πολλαπλασιασμό αυτό ισούται με 1,9 ΜΡ. Είναι λογικό αυτό?

Τι διαφορά έχει το soft από το full format?

Ξερει κανεις τη ειναι το DSPROFILEDITOR.EXE που μου εμφανιζει στη διαχειριση αρχειων του τηλεφωνου απο το PC Suite (μνημη τηλεφωνου ).???
καποια εφαρμογη μηπως; σε ποια ακριβως θεση στη μνημη ειναι; αν υπαρχει σε ολους, τοτε με μια απλη μεταφραση ισως να χρειαζεται απλως για να τροποποιεις τα προφιλ.
Για 2 ΜΡ η ανάλυση δεν θα πρεπε να ήταν ίδια σε όλες τις συσκευές?

Τραβάει ανάλυση 1600*1200. Αν κάνουμε τον πολλαπλασιασμό αυτό ισούται με 1,9 ΜΡ. Είναι λογικό αυτό?

Τι διαφορά έχει το soft από το full format?

εισαι σιγουρος οτι τραβαει ακριβως 1600χ1200 και οχι λιγο μεγαλυτερη;

το soft επαναφερει ολες τις ρυθμισεις στην αρχικη τους κατασταση. το hard κανει το κινητο οπως ηταν οταν το αγορασες αλλα τιποτα απο τα δυο δεν επηρρεαζουν την καρτα μνημης.

κατι θα εβαλες και θα μπηκαν γραμματοσειρες λογικα. δεν υπαρχει αλλη εξηγηση με αυτα που εκανε.

χρωστας καφεδακι στον john74 :D

Gia ayto eimaste edo na voithame o enas ton allon,hairomai poy lythike to provlima toy filoy mas... ;)
Greek Android & iOS users (FB group)

Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Μια ερωτηση να κανω, το patch της nokia για τις χαμενες κλησεις δεν το εχω περασει αλλα δεν ειχα και ποτε προβλημα με το συγκεκριμενο θεμα. Μπορει να μου εμφανιστει στο μελλον; Αν το περασω τωρα θα εχω κανενα bug η απλα δε θα δω διαφορα στο κινητο μου; Σε οσους ειχαν προβλημα τους λυθηκε;

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

@nikoskat: auto to grafo file mu oti isxyei gi aola to mobiles..mhn quotareis gia na grapseis to ido pragma!euxaristo!;-)

Όπως γράφει και το manual, όταν τραβάς φώτο με εκτετ/νο ζουμ, τότε η εικόνα γίνετε 0,8Μ και όχι 2,0Μ...

ma etsi k alios kato dexia sthn o8oni otan kanies to zoom to grafei...opote as pume se enhmeronei!!!

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Καλημέρα

Αν κάνω Soft Format...*#7370# τι θα χάσω από το τηλέφωνο ??

Μήπως έτσι θα διορθωθεί και το πρόβλημα με τα πλήκτρο ΜΕΤΑΒΑΣΗ…..?

Καλημέρα

Αν κάνω Soft Format...*#7370# τι θα χάσω από το τηλέφωνο ??

Μήπως έτσι θα διορθωθεί και το πρόβλημα με τα πλήκτρο ΜΕΤΑΒΑΣΗ…..?

Θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασες.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ναι σίγουρα 1200*1600 τραβάει.

Δηλαδή με κανένα δεν χάνεις εφαρμογές και μηνύματα, ή μόνο όταν αυτά είναι στην κάρτα δεν χάνονται? Τότε αν δεν σβήνει τίποτα πως γίνεται το κινητό σαν να το πήρες καινούριο? Μήπως κάνει καμιά άλλη διόρθωση?

Θα ήθελα κάποιο link ή να μου πεί κάποιος τι ακριβώς κάνει το hard και το soft format, στο Ν70 μου. Εχω περάσει μέσα αρκετές εφαρμογές και τα μυνήματα είνα αποθηκευμένα την κάρτα. Χάνεται κάτι :!: πρέπει να ξανακάνω instal :!:

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Χανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο το "σκληρο δισκο" του τηλεφωνου...ολα τ’αλλα στην SIM και στην MMC καρτα σου μενουν ας εχουν.

Καλησπέρα

Τελικά δεν κατάφερα να βρω πως θα κάνω το πλήκτρο ΜΕΤΑΒΑΣΗ να έρθει στην αρχική του κατάσταση.

Μάλλον θα πρέπει να πάω σε ένα NOKIA SHOP και να ξανακάνω εγκατάσταση το S/W.

Ακόμα δυσκολεύομαι να καταλάβω πως βάζει τους ήχους και τα MP3 …τα έχει όλα μαζί….και δεν μπορώ να ξεχωρίσω αυτά που έχω για ring tone από τα τραγούδια …

Υπάρχει μια εφαρμογή με την οποία έχεις αυτόματο τηλεφωνητή στη συσκευή και όχι στο δίκτυο ( όπως είχε το SL45 αν θυμάται κάποιος ) την ξέρει κανείς ? την έχει δουλέψει ? και που μπορούμε να την βρούμε.

Ευχαριστώ

Βασίλης

Καλησπέρα

Τελικά δεν κατάφερα να βρω πως θα κάνω το πλήκτρο ΜΕΤΑΒΑΣΗ να έρθει στην αρχική του κατάσταση.

Μάλλον θα πρέπει να πάω σε ένα NOKIA SHOP και να ξανακάνω εγκατάσταση το S/W.

Ευχαριστώ

Βασίλης

Φίλε μου, δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο Nokia Shop για να επανέλθει η 'Μετάβαση' στην αρχική του λειτουργία.

Με κάποιον Explorer (SeleQ, Profiexplorer κλπ, κλπ) θα πας στο C:\system\favourites και στο Ε:\system\favourites και θα σβήσεις τα αρχεία .lnk που έχουν δημιουργηθεί. Όταν τα σβήσεις αυτά, τότε η Μετάβαση θα επανέλθει στην αρχική-άχρηστη κατάσταση.

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει και κάποιο πρόγραμμα να προσθέσω συντομεύσεις στην Μετάβαση. Το appman δημιουργεί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχες και εσύ...

Μήπως έχει καταφέρει κανείς κάτι με κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Νίκος.

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Ακόμα δεν καταφέραμε να προσθέσουμε συντομεύσεις... Μα καλά, δεν υπάρχει ΕΝΑ πρόγραμμα να το κάνει;!?!?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

off topic, νομιζω το fileman της symbianware κανει καποια συντομευση *.lnk για οποιο αρχειο θες. αν αυτα τα βαζατε στο φακελο favourites; μπορει να λεω βλακεια, εχω καιρο να το χρησιμοποιησω :O.

Φίλε μη το ψάχνεις άλλο το κινητό είναι τέλειο!!! Ούτε χρατς ούτε χρουτς στο ράδιο από τη πρώτη κι όλας αναβάθμιση! Προβλήματα με ήχους επίσης μετά το patch της nokia δεν υπάρχουν. Καμένο pixel αν είσαι γκαντέμης, εγώ μέχρι τώρα τίποτα, η ταχύτητα του είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα αν και το θεωρώ και πάλι κάπως αργόστροφο...

Στο τομέα mp3 το κινητό δε παίζεται, ήχος πεντακάθαρος και δυνατός και στ΄ακουστικά και στο ηχείο του, στο ράδιο άψογη ποιότητα αλλά λίγο υψηλότερη ένταση στο ακουστικό νομίζω όλοι θα θέλαμε...

Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά βλέπω σήμερα ότι δεν ψηφίστηκε σε καμία κατηγορία για καλύτερο κινητό της χρονιάς...λίγο παράξενο...τέλος πάντων

Το τρίξιμο από το πορτάκι της κάμερας αρχίζει να εκνευρίζει πλέον...

Καλή χρονιά.

Ενώ είναι το τηλέφωνο στην αναμονή ακούγεται ήχος από το ακουστικό αν το βάλεις στο αυτί σου, συμβαίνει και σε άλλο τηλέφωνο αυτό ή είναι μόνο στο δικό μου; Ένα σσσσσ....

Το κάνει και σε μένα και το είχα αναφέρει πολλές σελίδες πριν αλλά απάντηση δεν πήρα...:X

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Ο επιμένων νικά...

Φίλε μου, δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο Nokia Shop για να επανέλθει η 'Μετάβαση' στην αρχική του λειτουργία.

Με κάποιον Explorer (SeleQ, Profiexplorer κλπ, κλπ) θα πας στο C:\system\favourites και στο Ε:\system\favourites και θα σβήσεις τα αρχεία .lnk που έχουν δημιουργηθεί. Όταν τα σβήσεις αυτά, τότε η Μετάβαση θα επανέλθει στην αρχική-άχρηστη κατάσταση.

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει και κάποιο πρόγραμμα να προσθέσω συντομεύσεις στην Μετάβαση. Το appman δημιουργεί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχες και εσύ...

Μήπως έχει καταφέρει κανείς κάτι με κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Νίκος.

Ευχαριστω...το επανεφερα....

Θέλω να μπορώ να έχω στη ΜΕΤΑΒΑΣΗ κάποια συγκεκριμένα προγράμματα όπως π.χ το ΒΤ το office το ξυπνητήρι και κάποια άλλα.

Το έχει κάνει κανένας ? μπορεί να γίνει?

Επίσης το ξυπνητήρι δεν προγραμματίζετε να χτυπά κάθε μέρα της βδομάδας την ιδία ώρα ? πρέπει να το βάζεις κάθε μέρα ? ( το 6230i το κάνει και μάλιστα επιλέγεις και τις ημέρες που δεν θέλεις να χτυπά ) αν κάποιος το έχει ψάξει …ας μας δώσει τα φώτα του

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!μπορεί να απενεργοποιηθεί ο ήχος και το σήμα εκκίνησης της nokia από το N70;υπάρχει τρόπος να κάνω επανεκίνηση στο κινητο χωρίς το κλασικό άνοιξε-κλείσε; είναι το πρώτο μου symbian και καταλαβαίνεται.. ευχαριστώ:confused:

gia to ixo ekkinisis exei ksana anaferthei alla den thimamai ti eixe ipothei!!!!to mono poy mporw na soy pw einai pws an den thes na akoygetai o ixos mporeis na to baleis sto athoribo profil........tora gia tin epanekinisi mporeis na baleis to seleQ egw me ayto kanw epanekinisi!!

pisteyw na boithisa!!!!

Ε

Επίσης το ξυπνητήρι δεν προγραμματίζετε να χτυπά κάθε μέρα της βδομάδας την ιδία ώρα ? πρέπει να το βάζεις κάθε μέρα ? ( το 6230i το κάνει και μάλιστα επιλέγεις και τις ημέρες που δεν θέλεις να χτυπά ) αν κάποιος το έχει ψάξει …ας μας δώσει τα φώτα του

oxi den to kanei!!!prepei na iparxei programma gia ayto poy thes an den kanw lathos

Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά βλέπω σήμερα ότι δεν ψηφίστηκε σε καμία κατηγορία για καλύτερο κινητό της χρονιάς...λίγο παράξενο...τέλος πάντων

Το τρίξιμο από το πορτάκι της κάμερας αρχίζει να εκνευρίζει πλέον...

Το κάνει και σε μένα και το είχα αναφέρει πολλές σελίδες πριν αλλά απάντηση δεν πήρα...:X

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

to kanei kai se mena ayto alla oxi panta sinithws otan termatizw mia klisi!!!den to exw proseksei alli fora!!!

gia to ixo ekkinisis exei ksana anaferthei alla den thimamai ti eixe ipothei!!!!to mono poy mporw na soy pw einai pws an den thes na akoygetai o ixos mporeis na to baleis sto athoribo profil........tora gia tin epanekinisi mporeis na baleis to seleQ egw me ayto kanw epanekinisi!!

pisteyw na boithisa!!!!

το αθόρυβο δεν βολέυει.θα δοκιμασω το πρόγραμμα και θα σου πω. ευχαριστώ!

to seleQ einai file explorer alla soy dinei kai tin dinatotia epanekinisis

αν βαλεις απενεργοποιηση στους ηχους προειδοποιησεων στο προφιλ;

για επανεκκινηση υπαρχει το restart. μολις το πατας κλεινει και ανοιγει μονο του :D

oxi den to kanei!!!prepei na iparxei programma gia ayto poy thes an den kanw lathos
Alarm manager 1.4 και κανει αυτο που ζητας btsilionis.