Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια εβαλα μια καρτα μνημης ενος φιλου μου στο n70 για να του περασω κατι αρχεια,αλλα οταν την εβγαλα ειχαν δημιουργηθει 2 φακελοι στο μενου του ν70 τους οποιους δεν μπορω να τους σβησω.Οταν πατησω διαγραφη με βγαζει απο το μενου.

Μηπως ξερει κανεις πως θα τους σβησω;Ψαχνω και με file manager αλλα δεν βρισκω τιποτα.

Εκανα και την τελευταια αναβαθμιση και εχω δει και 1-2 restart,μας εχει βρει δευτερη microsoft μου φαινεται,ουτε το κινητο το βρισκω το πιο σταθερο symbian που προσπαθουν αρκετοι να το παρουσιασουν.

Το επαθα κι εγω αυτο.

Εχω 6 φακελους, Συνδεσιμότητα, εργαλεια, παιχνίδια, προγραμματα, προσθετα, office. Οταν εβαλα μια αλλη καρτα μου δημιουργηθηκε ενας ακομα φακελος (δεν θυμαμαι ονομα, ας πουμε "folder")ο οποιος δεν σβηνοταν με τιποτα και με πετουσε απο το μενου. Αυτο που εκανα ηταν να μεταφερω τα προγραμματα που ειχα στον φακελο office(ειχε τα ποιο λιγα)στον φακελο folder. Επειτα εσβησα τον φακελο office(αδειος πλεον) και μετονόμασα τον φακελο folder σε office.

Αν καταλαβες τι λεω, κανε το ιδιο. :D

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

:!: Έχετε παρατηρήσει πως όταν ακούτε mp3 player και δεχτείτε κλήση ή κάνετε κλήση, μετά την διακοπή το τραγούδι σταματά τελείως και επανέρχεται στην αρχή του και όχι στο σημείο που διακόπηκε συνεχίζοντας να παίζει; Σε όσα τηλέφωνα νοκια είχα, το τραγούδι συνεχιζόταν από το σημείο που σταματούσε.....:O

Βασικα με ενδιαφερει η συσκευη σαν αναπαραγωγη μουσικης απο τα ακουστικα.

Η ενταση ειναι αρκετη στα mp3 και ραδιο?

εχει παρει κανεις το ad-15 να βαλει δικα του ακουστικα?

γενικα εχετε μειενι ικανοποιημενοι στον ηχητικο τομεα?

egw evala dika mou akoustika sennheiser kai exoun teleia poiothta kai entash ligh pshloterh apo ta default akoustika.einai ena ipod gia mena.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Βασικα με ενδιαφερει η συσκευη σαν αναπαραγωγη μουσικης απο τα ακουστικα.

Η ενταση ειναι αρκετη στα mp3 και ραδιο?

εχει παρει κανεις το ad-15 να βαλει δικα του ακουστικα?

γενικα εχετε μειενι ικανοποιημενοι στον ηχητικο τομεα?

Φίλε χίλιες φορές να πάρεις ένα iPod με 30 giga που παίζει και video!Ποιό οικονομικό θα σου βγεί!Πολύ καλή ποιότητα ήχου αλλά δεν συγκρίνεται με του iPod!:)

 iPhone 3G S⃣

:!: Έχετε παρατηρήσει πως όταν ακούτε mp3 player και δεχτείτε κλήση ή κάνετε κλήση, μετά την διακοπή το τραγούδι σταματά τελείως και επανέρχεται στην αρχή του και όχι στο σημείο που διακόπηκε συνεχίζοντας να παίζει; Σε όσα τηλέφωνα νοκια είχα, το τραγούδι συνεχιζόταν από το σημείο που σταματούσε.....:O

Το έχω παρατηρήσει!Φαντάζομαι είναι θέμα frmware και κάτι που σύντομα η NOKIA θα διορθώσει!:happy: Το ελπίζω τουλάχιστον!:X

 iPhone 3G S⃣

επίσης ερώτηση προς τους αναβαθμισμένους στην 3.0546.2.3: έφτιαξε το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις;

τι βλέπετε στην πράξη; γιατί εμένα με εγκατεστημένο το patch της νοκια που και που μου παίζει το nokia tune!

emena kai me anavathmisei poy kai poy moy petaei to nokia tune!!! periergo!pantos den hano klisei toylahiston

Greek Android & iOS users (FB group)

Έβαλα σήμερα την τελευταία έκδοση 3.0546.2.3 και δεν έχω πια τις φωνητικές κλήσεις! Δηλαδή μετά από συγχρονισμό με outlook που έφερε τις επαφές μου, αυτές δεν είχαν αυτόματα τις φωνητικές αντιστοιχίσεις.. μετά επανέφερα το backup που είχα τραβήξει στην κάρτα μνήμης και εμφανίστηκαν μια χαρά! ΟΜΩΣ μετά από μια επανεκκίνηση χάθηκαν πάλι!

Έχει συναντήσει κανείς αυτήν την κατάσταση; Αν ναι, υπάρχει κάποια λύση; Ρωτάω γιατί διάβασα ότι κάποιοι είχαν πρόβλημα με τις φων. κλήσεις και κάποιοι άλλοι όχι..

Επίσης, υποτίθεται ότι φτιάχτηκε το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις;;; Δεν έχασα βέβαια κάποια κλήση, αλλά μου χτύπησε ήδη 3 φορές το nokia tune αντί για το mp3 μου, περίπου μια μια με πήγαινε, μια το δικό μου mp3 (που το έβαλα στη μνήμη της συσκευής) μια το nokia tune...

:(

Φίλε tsikos ταλαιπωρήθηκα επί πολλές μέρες με το θέμα των φωνητικών κλήσεων έχοντας το ίδιο πρόβλημα με σένα και έκανα τα εξής: Επαναφορά του κινητού με *#7370#, πέρασα τις εφαρμογές μία μία και τις επαφές μία μία! Τώρα δε χάνει ποτέ τις φων. ετικέτες και μου τις φτιάχνει και στις νέες καταχωρήσεις. Γράφω τα ονόματα με κεφαλαία ελληνικά αλλά έχω και ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες. Παύει να μου δημιουργεί ετικέτες μόνο αν καταχωρήσω όνομα που περιέχει γιώτα κεφαλαίο με διαλυτικά, οπότε το κατήργησα. Όσο για τους ήχους κλήσης, δεν είχα μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, αλλά δεν έχω βάλει και κανένα mp3, μόνο απλά ringtones.

Γεια σας

Σκέφτομαι να βγάλω το κάλυμα της κάμερας ώστε να μειώσω τον όγκο του κινητού. Ξέρεται αν αφαιρείται εύκολα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Η λειτουργικότητα του κινητού δεν νομίζω να επηρεαστεί καθόλου αλλά υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ο φακός και το led; Είναι ευπαθή στην πίεση, σκόνη κτλ;

Γεια σας

Σκέφτομαι να βγάλω το κάλυμα της κάμερας ώστε να μειώσω τον όγκο του κινητού. Ξέρεται αν αφαιρείται εύκολα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Η λειτουργικότητα του κινητού δεν νομίζω να επηρεαστεί καθόλου αλλά υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ο φακός και το led; Είναι ευπαθή στην πίεση, σκόνη κτλ;

sigoura ektheteis se enan endexomeno kindyno kai ta 2 alla den nomizw oti einai megalos.

mporeis meta na allaxeis prosopsh kai na xanaexeis kalyma

Η ζωη ειναι ωραια

3erete poioi ari8moi kanoyn epanekinisi tin siskevh?

Epishs to net monitor gia to 6600 (sis) paw na to valw sto N70 kai otan paw na to anoi3w de kanei tpt. Giati etsi ?

Samsung S21 Ultra

μια ερωτησούλα, ίσως OFF TOPIC αλλα είμαι νέος και δεν ξέρω που μπορώ να την κάνω...

μπορέι ενα 6260 ή παρόμοιο (6600,6680) να "φορέσει" την καινούργια έκδοση του symbian (3d edition)???

Life is love

μια ερωτησούλα, ίσως OFF TOPIC αλλα είμαι νέος και δεν ξέρω που μπορώ να την κάνω...

μπορέι ενα 6260 ή παρόμοιο (6600,6680) να "φορέσει" την καινούργια έκδοση του symbian (3d edition)???

Οχι φιλε μου :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Kalispera paides....parakolou8o olo ta msg sas apthn arxh!...skeftomai na xtypiso to N70 (exo kapia epidotisi apo voda)...k ean den sas einia kopos 8a h8ela mia geniki diea epano sto kinito giati exo akusei diafora k akugointai polla eeee k oso na nai an8ropoi eimaste k berdeuomaste!!!!;-)....pisrteuo oti axizei san kinitaki k genikotera einia arketa pano apto meso oro apo polla kinita....episis exo akusie oti k apo pleuras batarias dne einia k telios xalia..(fysika k apo dynatotites eina apta kalitera..)

euxaristo prokataboloika gia oses apantiseis....;-)

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Να ρωτήσω ρε παιδία,

στην ηχογράφηση συνομιλίας (εννοώ σε τηλεφώνημα και όχι σαν μαγνητόφωνο) κάνει συνέχεια το μπιπ μπιμπ?

Και αυτό όποιο πρόγραμμα και να χρισιμοποιήσεις (π.χ. callrecorder, powerdicatphone, Psiloc erecorder)? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Να ρωτήσω ρε παιδία,

στην ηχογράφηση συνομιλίας (εννοώ σε τηλεφώνημα και όχι σαν μαγνητόφωνο) κάνει συνέχεια το μπιπ μπιμπ?

Και αυτό όποιο πρόγραμμα και να χρισιμοποιήσεις (π.χ. callrecorder, powerdicatphone, Psiloc erecorder)? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Aκριβώς :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

pws mporw na kanw to N70 paides na exei to flash toy san fako?? exei kanenas na mou dwsei kanena programma?? h to onoma tou estw??

Thanks!!!

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Yπάρχει ένα πρόγραμμα "torch" αλλά δεν ξέρω άν δουλεύει και με το δικό μας (Ν70).

Torch

Kι απο μένα μια ερώτηση.Ράδιο δεν μπορώ να ακούσω χωρίς τα handsfree/ακουστικά?Έχουμε κάτι γι' αυτό ?

Kι απο μένα μια ερώτηση.Ράδιο δεν μπορώ να ακούσω χωρίς τα handsfree/ακουστικά?Έχουμε κάτι γι' αυτό ?

Τα ακουστικά handsfree χρησιμεύουν σαν κεραία γι' αυτό τα ζητά το τηλ. για ν'ανοίξει το ράδιο. Υπάρχει όμως ένα κουφό κάπως κόλπο για να έχεις ράδιο από το ηχείο του κινητού. Απλά παίρνεις ένα φτηνό handsfree και το κόβεις ( :p ) μέχρι το βίσμα που μπαίνει στο κινητό. Το Ν70 νομίζει ότι έχεις συνδεμένα ακουστικά και ανοίγει το ράδιο όταν τρέξεις την εφαρμογή. Μετά εσύ πηγαίνεις Επιλογές και διαλέγεις εξωτερικό ηχείο για ακρόαση. Voila ... :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

mipos kseri kaneis pos vgazoume tis fonitikes klisis giati ektos tou oti kataxorithikan aytomata,otan exo hf patao kata lthos to koumpi kai me to pou akousti kapios ixos kali opio onoma vrei.please help:wacko: :O

Τα ακουστικά handsfree χρησιμεύουν σαν κεραία γι' αυτό τα ζητά το τηλ. για ν'ανοίξει το ράδιο. Υπάρχει όμως ένα κουφό κάπως κόλπο για να έχεις ράδιο από το ηχείο του κινητού. Απλά παίρνεις ένα φτηνό handsfree και το κόβεις ( ) μέχρι το βίσμα που μπαίνει στο κινητό. Το Ν70 νομίζει ότι έχεις συνδεμένα ακουστικά και ανοίγει το ράδιο όταν τρέξεις την εφαρμογή. Μετά εσύ πηγαίνεις Επιλογές και διαλέγεις εξωτερικό ηχείο για ακρόαση. Voila ...

Αμα το κάνεις αυτό όμως δεν θα έχεις καθόλου καλή λήψη ;)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

αν και τα λες λιγο μπερδεμενα εγω ψιλοκαταλαβα..

λογικο ειναι φιλε μου,εφοσον το πατισεις..καλει τον αριθμο..

δεν ξερω πως και αν βγαινουν οι φωνητικες κλησεις..πανε στα εργαλεια-φωνητικες εντολες και ψαξτο λιγο..

Yπάρχει ένα πρόγραμμα "torch" αλλά δεν ξέρω άν δουλεύει και με το δικό μας (Ν70).

Torch

atuxhsa!!! :( :( den leitougei h parapanw efarmogh..!!

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Γεια χαρά παίδες...

Τελικά το πρόβλημα με τις φωνητικές κλήσεις μετά την αναβάθμιση το έχω και εγώ και είναι πολύ σοβαρό, έχω πάνω από 200 επαφές, 7 ομάδες και 80 εφαρμογές... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!

Πήρα τηλέφωνο το NOKIA SHOP όπου έκανα την αναβάθμιση και το παλικάρι είπε πως θα πάρει τηλέφωνο στην μαμά NOKIA να δούμε αν το έχουν πάρει χαμπάρει, και πως θα το διορθώσουμε...

Άντε πάλι...

Δεν θέλω να γίνω κουραστικός αλλά τέτοια κουλά δεν τα είχα με το SX1...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Περιμένω και εγω το n70 μουυυυυ :) :)

το πηρα μεταχειρισμενο 400 ευρω. ειναι ενος μηνος με την ζελατινα και χωρις καμμενο πιξελ γιαυτο και το πηρα μεταχειρισμενο για να μπορω να το ελεγξω.

επισης πηρα μια 512 dv rsmmc pqi 100x Οχι οπως της νοκια η τις Kingston Που ειναι 54x.

εχω το 7610 και φανταζομαι οτι ειναι πιο γρήγορο ε? :)

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.